Dodaj do ulubionych

Antyreklama IV RP

IP: *.76.classcom.pl 05.05.06, 01:41
Niestety IV RP "Pis-rael" Kaczyńskich, Rydzyka i (tragedia) v-ce premiera
ministra Leppera nadciąga...
Na naszych oczach ci złodzieje omamili zdewociałe -a przy okazji biedne-
moherowe berety tanimi hasłami o naprawie państwa i co gorsza również
niezdecydowach katolików, którzy nie potrafią zrozumieć ,że to co świetnie
udderza w interesy polityczne przeciwników, niekoniecznie jest dobre z punktu
widzenia dalszego rozwoju naszego kraju.
Na naszych oczach pokolenie ojca dyrektora zostało przez niego i kaczyńskich
wciągniete w nowy SHOW "Pis-real-i-Ty" czyli "Jak manipulować ciemnogrodem".
Jak kaczyński śmiał mówić o domniemanych układach,gdy sam tworzy jak to
powiedział FRONT odbuowy RP . Czyli kolejny, o zgrozo, zapewne tragiczny w
skutkach układ ,a przecież w każdym demokratycznym państwie istnieją koneksje
polityczno-biznesowe
My Młodzi będziemy za to płacić w przyszłości !!!
Księżyc już ukradli ,teraz chcą ukraść wolną Polskę......
Obserwuj wątek
    • Gość: muddy Hm IP: *.2-0.pl 05.05.06, 02:32
      Kolory wskazują na Orange. Jednak czcionka nie ta. Zobaczymy :D
      • Gość: echo Re: Hm IP: 217.96.97.* 05.05.06, 07:42
        ja już podjąłem decyzję...
        spadam z tego kraju, tutaj nigdy nie będzie normalnie
        życie mam tylko jedno i chcę je dobrze wykorzystać
        w tym kraju, rządzonym przez bandę nieudaczników, nie mam na to szans...
        • Gość: Marek [...] IP: *.imz.pl 05.05.06, 09:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: 123 [...] IP: *.chello.pl 05.05.06, 09:37
            • Gość: tutu [...] IP: *.crowley.pl 05.05.06, 09:46
              • p_iki Re: Kolejnego pajaca mniej. Brawo! 05.05.06, 12:12
                elo tutu.. powazne pytanie mam..
                dlaczego zaraz jak ktos napisze ze wyjezdza albo cos w ten desen to zawsze
                komentarze brzmia: spierd..., scierwa, pajacu, kanalia i temu podobne..
                mozesz mi to jakos logicznie wytlumaczyc prosze? pozdrawiam
                • Gość: Kevlar Re: Kolejnego pajaca mniej. Brawo!-----p_iki IP: 148.106.128.* 05.05.06, 12:22
                  Nie wiesz dlaczego? Typowa indoktrynacja Rydzykowo-PISowa. Oni uwielbiaja to na
                  Wyborczej i czesciej zabieraja glos na forach politycznych, niz reszta.
                • Gość: pan filozof Re: Kolejnego pajaca mniej. Brawo! IP: 213.47.163.* 05.05.06, 15:27
                  a ja wiem dlaczego.bo im zal d...y sciska,ot,dlaczego.
                  • butterfly2 Re: Kolejnego pajaca mniej. Brawo! 05.05.06, 21:17
                    Nie wracajcie.
            • Gość: Kevlar Re: Hm IP: 148.106.128.* 05.05.06, 12:18
              Z tym czarnym PR-em to przesadzasz..z reszta sie zgadzam. Mnie juz w Polsce nie
              ma.
            • unicef123 [...] 05.05.06, 12:23
            • Gość: Aga Re: Hm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:25
              Wystarczy popatrzeć na poziom wypowiedzi przeciwników PISu, żeby zobaczyć jak
              wyglada ta "elita". Same przezwiska, narzekania i żadnych konkretów.
            • Gość: sperd [...] IP: *.aine.pl 05.05.06, 13:10
          • Gość: Jateż Ja też... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:23
            A takim jak ty mówię: "sp..., dziadu!". To samo mówi do ciebie IV RP.
        • Gość: waldi Re: Hm IP: *.strong / *.strong-pc.com 05.05.06, 10:48
          Zastanawiem się dlaczego teraz podejmujesz decyzję,skoro przez ostanie 4 lata było identycznie + dziesiątki afer ??Wytłumacz mi to??
          • Gość: klakson Re: Hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:57
            Nigdy nie głosowałem na SLD i nawet mi to przez myśl nie przeszło. Ale było
            znacznie lepiej. Afery - owszem. Ale dzisiejsza władza kompromituje się jeszcze
            bardziej i to na każdym kroku. Jeśli się czymś zajmuja to bzdurami, jeśli
            podejmują decyzję to odwrotną niż bym chciał
          • lesew Re: Hm 05.05.06, 13:17
            Powierzchowny jesteś, jeżeli nie widzisz różnicy!
        • Gość: Ajo Re: Hm IP: *.chello.pl 05.05.06, 10:55
          Ja pewnie tez. Moze Francja? Wprawdzie francuzi to banda hipokrytów, ktorzy
          cierpia na horobe dobrobytu a przewodzi im stary glupek ale chyba "lepsze nic
          niz rydz". Co?
        • Gość: yezooz moja opinia o UK IP: *.endeavour.co.uk 05.05.06, 13:03
          Nie wiem ile masz lat, jaka jest twoja sytuacja zyciowa / rodzinna.
          Ja mieszkam w tej chwili w UK, gdzie pracuje jako programista w niewielkim biurze podrozy i w bardzo niedlugim czasie mam zamiar wracac. Moze nie jest to najlepsze miejsce na emigracje, ale akurat zalezalo mi na kraju anglojezycznym.

Niestety zawsze bede sie czul tutaj obco, ludzie sa tutaj w wiekosci falszywi, zachowanie mlodziezy to tragedia (nie wiem jak tu wychowywac dzieci w oparciu o jakies zdrowe zasady), jedzenie jest wiecej niz fatalne, sluzba zdrowia to kolejna tragedia (co by ci nie dolegalo to daja ci tabletki przeciwbolowe). Pieniadze z pozoru takie niesamowite, a w rzeczywistosci koszty zycia sa bardzo wysokie i o ile nie planujesz zyc w jakiejs norze i jesc najtanszych smieci to naprawde duzo na to wszystko wydasz... Dodatkowo ja mam na utrzymaniu zone i male dziecko.

Tak czy inaczej sporo sie tutaj nauczylem i pozalem mimo to kilka wartosciowych osob a co najwazniejsze poznalem smak zycia w "dobrobycie", ale nigdy nie bedzie to dla mnie miejsce, gdzie moglbym zyc ze swoja rodzina...
          • lesew Re: moja opinia o UK 05.05.06, 13:21
            Czy obliczyłeś już podatek nalezny po powrocie?
            • Gość: yezooz Re: moja opinia o UK IP: *.endeavour.co.uk 05.05.06, 13:54
              Nie wiem szczerze mowiac czy sie wychylac z jakimis zwrotami :)
          • Gość: jola Re: moja opinia o UK IP: *.earth.pl / *.earth.pl 05.05.06, 14:07
            Gdzie byś nie był poza Polską wszędzie będziesz "polaczkiem"-czyli gorszym
            gatunkiem.W Polsce wcale nie jest tak źle,jak tu można wyczytać.Moja
            siostrzenica pracuje jako informatyk programista trzy lata.W tej chwili obydwoje
            z mężem mają już swoje mieszkanie i przymierzają się do budowy domu.Na wakacje
            jeżdżą do Grecji.Mój syn projektuje na komputerze.Pracuje rok.Na bezrobociu był
            dwa tygodnie
            Zarabia 2600,- .Jeżeli ktoś chce to pracę znajdzie .Trzeba się tylko trochę
            przyłożyć do nauki w szkole i na studiach.Nie miałam żadnych znajomości żeby
            załatwiać pracę mojemu dziecku.Moja pomoc ograniczyła się do utrzymywania go
            podczas praktyki w firmie w której teraz pracuje-praktyki były darmowe-pracował
            po czwartym roku całe wakacje.Trzeba się trochę wysilić.Czytając wypowiedzi na
            forum można pomyśleć,że w Polsce nie da się żyć.To ewidentna bzdura.Pozdrawiam
            • eora Re: moja opinia o UK 05.05.06, 14:45
              > Gdzie byś nie był poza Polską wszędzie będziesz "polaczkiem"-czyli gorszym
              > gatunkiem.

bardzo prosze nie rozpowszechniaj bzdur w oparciu o wlasne kompleksy. przede wszystkim pisz we wlasnym imieniu, mozliwe ze twoj problem polega na tym, iz ty sama czujesz sie na obczyznie jak "polaczek" - gorszy gatunek. nie dziwi wiec fakt, ze masz wrazenie jakoby inni postrzegali cie w ten sam sposob.
              • Gość: jola Re: moja opinia o UK IP: *.earth.pl / *.earth.pl 05.05.06, 15:07
                A jedź i przekonaj się na własnej skórze jak to jest.Ja nie doświadczyłam tej
                pogardy na sobie,bo nie wyjeżdżam za granicę/choroba mi nie pozwala/ Nie mam
                żadnych kompleksów.Takie odczucia mają moi krewni i znajomi którzy byli i
                doświadczyli.Sprawdź na sobie.Krzyżyk na drogę
                • Gość: yezooz Re: moja opinia o UK IP: *.endeavour.co.uk 05.05.06, 15:14
                  Sam rowniez nie mam zadnych kompleksow, a jezeli tak uwazasz to juz Twoj problem. Opieram sie na zdaniu swoim oraz ok. 20 osob, ktore tutaj znam z Polski...
            • Gość: Autor Re: moja opinia o UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 14:45
              Nie, no ekstra - 2600 złotych po studiach, praktyka załatwiona u mamy w pracy, programista od trzech lat na wakacjach w Grecji. Po prostu bajka. Zorientuj się ile zarabiają programiści na Zachodzie, a przede wszystkim - ile zarabiają nie-informatycy w Polsce to może zejdziesz na ziemię. Na wakacje w Grecji to stać nawet bezrobotnych z choćby Holandii. I to właśnie najbardziej skłania mnie do wyjazdu. Ja muszę zasuwać po 12 godzin dziennie, żeby uciułać na cokolwiek, sukcesem są wakacje w Grecji, a kilkaset kilometrów stąd za wysiłek dwa razy mniejszy mogę spełnić większość moich marzeń. Oczywiście tam też nie jest różowo, ale gdy ktoś startuje w dorosłe życie, to tam na pewno będzie miał łatwiej niż w Polsce - nie jest to wina IV RP, czy w ogóle polityki, ale ta atmosfera, jad wyciekający zewsząd, nie skłania do pozostania w tym kraju.
              • Gość: jola Re: moja opinia o UK IP: *.earth.pl / *.earth.pl 05.05.06, 15:15
                Nie pisałam,że syn praktykował w mojej firmie.Nie mam żadnej firmy.Jako student
                miał praktykę w firmie obowiązkowo miesiąc,a później został na tzw
                wolontariacie,czyli nadobowiązkowo.W trakcie tej praktyki jego obecni szefowie
                mogli go poznać lepiej.Stwierdzili,że ma wiedzę,jest solidny i dobrze rokuje,a
                więc zatrudnili gdy skończył studia.W tym czasie jego koledzy z roku
                wykorzystywali ostatnie długie wakacje.Ich decyzja-każdy miał wybór.Ale teraz
                płaczą na forum,że nie mogą znaleźć pracy i muszą uciekać z Polski.
              • Gość: yezooz Re: moja opinia o UK IP: *.endeavour.co.uk 05.05.06, 15:17
                Moze i stac bezrobotnych, ale bezrobotnych holendrow. Jezeli chodzi o zasilki i inne dodatki to w urzedach zawsze beda wspierac bardziej "swoich" i chyba wydaje sie to normalne.

Generalnie to wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma...
              • Gość: rusty Re: moja opinia o UK IP: *.zax.pl / *.kolornet.pl 05.05.06, 15:26
                Dobrze napisane 2600Pln za ciezka programerke. Gdyby doliczyc koszty wynajmu mieszkania, jedzenie, oplacenie samochodu etc, to moze zostanie 200PLN na lody. W ogole nie rozumiem jak przecietni ludzie (bez studiow) pracujacy w tesco wiaza koniec z koncem.
            • oxon16 Re: moja opinia o UK 05.05.06, 18:49
              Wybacz - ale to bzdura. To jak cię traktują nie zależy tak bardzo od
              narodowości. Oczywiście wszędzie są jakieś stereotypy o różnych nacjach lecz
              opinia o tobie najbardziej zależy od samego ciebie, jaką jesteś osobą, jak się
              zintegrowałaś z otoczeniem, jak mówisz w lokalnym języku. Od tego ostatniego
              zależy też twoja skuteczność w lokalnych instytucjach :) A co do tego, że w
              Polsce nie jest tak źle, to nawet się zgadzam, tylko że to nie jest akurat
              zawsze ważne. Ja po prostu chcę przez parę lat pomieszkać za granicą, poznać
              kilka krajów i języków. Teraz jestem w Anglii, do końca roku chcę się przenieść
              do Hiszpanii, a potem? Może Finlandia? I o to w tym wszystkim chodzi. Nie mam
              obowiązku siedzieć na d... w Polsce bo się komuś wydaje, że wyjazd jest zdradą
              narodową. Patriotą wspierającym swój kraj mogę być też tutaj. Jeszcze jedno:
              wszystkie komentarze o tym, że wystarczy skończyć studia by mieć te 2600 i żyć
              w miarę dobrze. Mi na studiach profesorowie tłumaczyli, że studia nie są dla
              wszystkich, nie każdy jest w stanie je skończyć. No i co z nimi? Mają żyć w
              nędzy? Dla mnie to na studia się idzie po to, żeby finansowo stać mocno powyżej
              przeciętnej, a 2600 to tyle co w Biedronce powinni płacić a nie programistom.
              Każdy ma prawo żyć wolny od biedy.
              Pozdrawiam.
      • Gość: Ponury Żniwiarz Re: Hm IP: *.76.classcom.pl 05.05.06, 09:08
        ...a czemu nie Demokraci.pl? (choć czcionka też jakby nie ta)...

Ale obstawiałbym PiS jako wstęp do kampanii samorządowej.
        • lesew Re: Hm 05.05.06, 13:23
          Równie dobrze może być Media-Markt
    • Gość: racja!stanu Re: Antyreklama IV RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 07:49
      zgadzam sie i podpisuję sie dwiema ręcami!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Henryk Antyreklama IV RP i 3 maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 08:48

Niestety to prawda.
        Jako przykłady :
        1. Wycina sie niewygodnych dziennikarzy od informacji po przez nie zapraszanie
        na konferencje
        Urz. Marszałkowski Kraków
        2. Prokuratura Okręgowa i Rej. Kraków - Śródmieście Wschód nie tylko nic nie
        robi wobec
        Sądowej ośmiornicy w Krakowie. Ale np. w jednym przypadku nawet kryje
        przestępcę bo to
        kobieta, która terroryzuje swojego b. męża i inne osoby. Rozbija się
        srebrnym samochodem
        marki Skoda po Prokocimiu – Kozłówku – Bieżanowie - Potrzask i Słynnej ul.
        Beskidzkiej. W
        dodatku popierana przez znane adwokatki z Krakowa w tym jedną z Woli
        Duchackiej
        współwłaścicielką Firmy B .
        3. Sądy Krakowskie w sprawach popierają tylko "babski sejmik" dodatku
        działaczki kościółkowe
        ( mimo, że nie jestem wrogiem religii ale mam dość korupcji w tej
        społeczności ).
        4. Do dnia dzisiejszego nie zostały wyjaśnione nie prawidłowości w Krakowskim
        Ośrodku Pomocy
        Społecznej. Wojewódzki Sąd Administracyjny czy Samorządowe Kolegium
        Odwoławcze w
        Krakowie uginają się od akt odwołań i skarg na tę instytucje. Słynny
        Prezydent Krakowa i Pani
        Zastępca Prezydenta M. Krakowa oraz Rada Miasta Krakowa nie tylko nic nie
        robią w temacie ale
        po cichu jak to pokazuje „przemilcza i nie widzi problemu”. A słynna
        Prokuratura Kraków –
        Podgórze, Prokuratura Okręgowa w Krakowie i Wydz. II Sądu Rejonowego
        Kraków – Podgórze
        tradycyjnie ukręcają sprawy wobec tej instytucji i jego kierownictwa. Bo
        winien jest ten co ośmielił
        ujawnić ich nieprawidłowości.
        5. Prasa pisze o Uroczystościach 3 maja na pl. J. Matejki w Krakowie. Jaka to
        straszna tam była
        młodzieżówka SLD. Ale przemilczała o prowokatorze i aż czterech jego
        kumplach ( prowokator ten
        ma swój kiosk z obwarzankami przy ul. Dworcowej w Krakowie koło
        skrzyżowania ul. Wielicka –
        Dworcowa przed budynkiem Magazynów z tekstyliami). Owo człecze w czarnym
        garniturze i białej
        pianie na ustach mieszkaniec Prokocimia nie tylko zrzeszał jak pospolity
        d... k ale wraz ze swymi
        kumplami w wieku starszym. No cóż będąc tam widział jak to on sprowokował
        przy pomniku
        zadymy. Ale jest tradycyjnie nietykalny bo to działacz kościelny. Natomiast
        wobec Pana B.... na
        z KPN powinno się dać pytanie : dlaczego zapomniał swoje działania z
        przeszłości jako działacz
        Komitetu Dzielnicowego PZPR Kraków - Stare - Miasto ? a teraz taki wielki
        działacz po prawej
        stronie.
        Całe szczęście, ze na jesieni Wybory do Samorządów !!

Vivat głupota i korupcja oraz współczesne ośmiornice ?
        Bo wszystkiemu winna jest lwica !
        A błogosławieni polityczni przemalownańcy !
      • Gość: europejczyk Re: Antyreklama IV RP IP: *.vip.tsi.tychy.pl 05.05.06, 11:15
        jesli ktos ma jeszcze nadzieje na poprawe warunków życia w polsce, wcześniej niż za 15 lat,to moim zdaniem jest dużym optymistą.Ja już w to niewierze.Zwijam interes i przenosze się.
    • Gość: bb_king moim zdaniem to Media Markt IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 05.05.06, 10:06
    • tadeusz_ja Re: Antyreklama IV RP/Brawo!!!! 05.05.06, 10:10
      Kaczki do kurnika!!
    • Gość: spinka Re: Antyreklama IV RP IP: *.czuby.pl 05.05.06, 10:21
      a ja myślę ze to nie jest reklama...poprostu przesłanie jednego ze
      sfrustrowanych obywateli który ma dużo pieniedzy i szarpnał się na ostatni
      krzyk rozpaczy.tez bym tak zrobiła jak bym miała mase kasy
      • baribal2 Re: Antyreklama IV RP 05.05.06, 10:48
        Gość portalu: spinka napisał(a):

> a ja myślę ze to nie jest reklama...poprostu przesłanie jednego ze
        > sfrustrowanych obywateli który ma dużo pieniedzy i szarpnał się na ostatni
        > krzyk rozpaczy.tez bym tak zrobiła jak bym miała mase kasy

Czas pomysleć o nowym powstaniu... zamiast z zaborcami, walczyć z polskimi
        burakami.
      • Gość: Meet-zu Re: Antyreklama IV RP IP: *.aine.pl 05.05.06, 13:25
        to wzór do nasladowania- biznesowo a szczegolnie zyciowo- Tyczynski z RMF-
        zgadza się?!?!?
    • Gość: Nu_sql c.d. z Gierychem w tle... IP: *.76.classcom.pl 05.05.06, 10:24
      i do tego Giertych jako v-ce premier i minister oświaty i sportu

P A R A N O J A P O L I T Y C Z N A !!!!!!!

powodowana przez pseudo-katolików !!!

Czy nasze społeczeństwo nie zrozumie,
      że wiara w Boga ( polski KATOLICYZM )
      i szacunek dla Jana Pawła II

N I E M A N I C W S P Ó L N E G O

z Rydzykiem , Pis-em , LPR-em i wszystkimi innymi dla których religijna
      kampania wyborcza i opowiadanie herezji o wolnej Polsce jest sloganem !!!
      Żyjemy w wolnym kraju , jesteśmy członkami UE i każdy pracuje na własny
      rachunek.

Całe sfrustrowane pseudo-katolickie towarzystwo , skrzywdzone przez los
      (bo przecież nie przez swoje nieróbstwo i brak zaradności).
      Niewykształcone nieroby i pijacy na zasiłkach - tworzące najwięcej patologii i
      generujące masy złodzieji , półmuzgów pseudokibiców ,zabijających na ulicach za
      barwy klubowe, nie zdają sobie sprawy ,że to co nas otacza wyrasta w ich
      pseudo-katolickich domach ,gdy po tygodniu awantur i zachlewania ryja w
      niedziele te rodziny idą na mszę i wszystko jest OK.
      Jak dla mnie Nie jest to OK
      Ja nie mam zamiaru ich utrzymywać płacąc podatki ,żeby oni póżniej dostajac
      zasiłki zanosili wszystko do koscioła lub wydawali na wódkę !!!
      Jak chcą finansować koścół (czyli w polskim rozumieniu zgromadzenie zawistnych,
      zazdrosnych i ciemnych ludzi) to niech na to pracują , a kościół jako
      instytucja niech głosi radość i wiarę ,
      a nie zajmuje się szerzeniem zła czyli zawiści i nietolerancji !!!
      • Gość: kacza grypa Zobaczcie kto teraz rządzi nakradną i się zawiną IP: *.76.classcom.pl 05.05.06, 10:32
        "Gazeta Wyborcza":
        Liderzy najbogatszej partii toną w długach. Komornicy zajęli uposażenie już co
        piątego posła Samoobrony. Prawie połowa klubu jest niewypłacalna.

Choć Samoobrona ma na partyjnym koncie ponad 50 mln zł z kredytów, subwencji z
        budżetu i wpłat ze składek, to jej czołowi politycy, którzy właśnie wzięli w
        ręce ster władzy, toną w długach. Danuta Hojarska, małżeństwo Łyżwińskich, a
        nawet wiceszef partii Janusz Maksymiuk prawie połowę z poselskiej wypłaty
        oddają co miesiąc komornikom - pisze dziennik.

Poseł Bernard Ptak nawet nie pamięta, ile ma długów: - Straciłem rachubę
        dziesięć lat temu - wyznaje "Gazecie Wyborczej". Według informacji z kancelarii
        Sejmu dziesięciu posłów Samoobrony (na 55) ma zajęte uposażenia poselskie przez
        komorników. Nieoficjalnie "GW" ustaliła, że co najmniej drugie tyle nie jest
        już w stanie spłacać swoich długów, choć komornicy jeszcze do nich nie zapukali.

Rekordzistą jest Józef Pilarz, poseł z Konina, o którego pensję bije się ośmiu
        komorników z całego kraju. Jego zobowiązania przekraczają 4 mln zł. Pilarz nie
        spłaca kredytów trzem bankom.

Bankrutem jest też wiceprzewodniczący partii Janusz Maksymiuk. Przyznaje, że
        jest niewypłacalny. Winny jest ponad 1 mln zł za nawozy plus 400 tys. osobom
        prywatnym. W zeszłym roku ktoś skupił jego długi. Mówiło się, że to były poseł
        tej partii Ryszard Bonda. Maksymiuk temu nie zaprzeczył.

Nie czekając na zmiany ustawowe posłowie Samoobrony już teraz szukają sposobów
        na komorników. Szefowa Krajowej Rady Komorniczej Iwona Karpiuk: - Zdarzyło się,
        że znana osoba z Samoobrony prosiła mnie, aby wstrzymać pewną egzekucję
        komorniczą. Oczywiście nie zrobiłam tego.

• Gość: ASD IV RP = jeszcze więksi złodzieje IP: *.kom / *.os1.kn.pl 05.05.06, 10:48
          Chętnie poczekam na wyroki. Mam nadzieję, że wsadzą choć 5% krętaczy z SO.
          BTW Teraz wiem dlaczego tak forsują ustawę o bankructwie - złodzieje i nieroby chcą się wywinąć.
    • Gość: KozA żałośnie sie robi, kaczyńskie, lepper, giertych... IP: *.imgw.pl 05.05.06, 10:37
      za co??
    • Gość: Misiek czyja to reklama? IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 05.05.06, 10:38
      obstawiam ze to Ryanair :)
    • baribal2 Re: Antyreklama IV RP 05.05.06, 10:46
      Moim zdaniem to akcja antyradia.
    • Gość: waldi Re: Antyreklama IV RP IP: *.strong / *.strong-pc.com 05.05.06, 10:47
      Powiem szczerze...Rządy mi się nie podobają,Chłopskie partie u władzy to nie jest szczy marzeń żadnego Polaka.Ale to co teraz ludzie wyprawiają to totalna rzenada..Na początku było smiesznie.Dziesiątki trafnych dowcipów,internet huczał od kawałów o pisie i jego "przyjaciołach".Ale teraz??To głupota.Nic się nie zmieniło.Biedniejsi nie jestesmy.Afer póki co nie ma żadnych.
      A sowją drogą ciekawe czy ci którzy to głoszą,czy dalej w polsce siedzą czy wyjechali??:)
      • baribal2 Re: Antyreklama IV RP 05.05.06, 10:51
        Gość portalu: waldi napisał(a):

> Powiem szczerze...Rządy mi się nie podobają,Chłopskie partie u władzy to nie
        je
        > st szczy marzeń żadnego Polaka.Ale to co teraz ludzie wyprawiają to totalna
        rze
        > nada..Na początku było smiesznie.Dziesiątki trafnych dowcipów,internet huczał
        o
        > d kawałów o pisie i jego "przyjaciołach".Ale teraz??To głupota.Nic się nie
        zmie
        > niło.Biedniejsi nie jestesmy.Afer póki co nie ma żadnych.
        > A sowją drogą ciekawe czy ci którzy to głoszą,czy dalej w polsce siedzą czy
        wyj
        > echali??:)

No to teraz się zmieni, jak jest Lepper i Giertych. Siedź i nasłuchuj, idzie
        nowe, wielkie słonisko - IV RP.
      • Gość: Grrr Re: Antyreklama IV RP IP: 217.153.224.* 05.05.06, 10:58
        Poczekaj na wyniki ministrowania Romana "Wszech" Giertycha to moze zmienisz
        zdanie. Jak dziecko zacznie Cie pytac po powrocie ze szkoly dlaczego Zydzi i
        Niemcy rozkradaja Polske, i dlaczego Jurek Owsiak jest masonem, to Ci mina
        zrzednie...
      • lesew Re: Antyreklama IV RP 05.05.06, 13:35
        Skąd wiesz że nie ma żadnych afer? To, że nie dowiedziałeś się o żadnych, nie
        świadczy że ich nie ma, ani że jest ich mniej, niestety! Może, po prostu są
        gorzej wykrywane? Masz skłonność do wyciągania pochopnych wniosków.
    • Gość: klocek Jawne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:49
      nawoływanie do destabilizacji kraju?
      • Gość: europejczyk Re: Jawne IP: *.vip.tsi.tychy.pl 05.05.06, 11:20
        Im gorzej, tym lepiej!Im większy chaos tym łatwiej zawinąć jakąś sumkę, zanim się połapią minie kilka lat i może sie nie wyda.
      • neimi Re: Jawne 05.05.06, 14:06
        Raczej nie. Jawne nawoływanie do odcięcia się od kraju już zdestabilizowanego.
    • Gość: SMOK WAWELSKI ratuj sie kto może !!@$%@#**)!!! IP: *.autocom.pl 05.05.06, 11:17
      nadchodzi inkwizycja z Lepperem i Giertychem na czele . Palcie ksiązki do
      historii i z wychowania seksualnego !!! Pakujcie tobołki , zaprzęgajcie osiołki
      i razem za zachodnia granicę !!!!
      Zaoszczędzicie sobie zdrowia na te nastepne lata życia !!! Nie marnujcie się
      póki jeszcze żyjecie !!!
      • Gość: europejczyk Re: ratuj sie kto może !!@$%@#**)!!! IP: *.vip.tsi.tychy.pl 05.05.06, 11:24
        Jak najpoważniej się wystraszyłem, nie byłem bieżmowany! rany muszę uciekać oni mnie spalą na stsie!
    • futomaki.pl Re: Antyreklama IV RP 05.05.06, 11:40
      Miejmy tylko nadzieję, że nasza ojczyzna przetrzyma IV RP. Może V RP będzie lepsza.
    • Gość: Terence Re: Antyreklama IV RP IP: *.elb.vectranet.pl 05.05.06, 11:41
      No to Londyn wzywa.... pamiętajcie ostatni gasi światło...
      Pozdrawiam wszystkich polskich Londyńczyków! Bracie gdzie jesteś...
      rat.bzzz.net/rat/20/20.html
    • Gość: Piotruś GDY Re: Antyreklama IV RP IP: *.shipco.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:47
      Dam głowę ze to ORANGE. Czarne tło, pomarańczowe napisy itp..
    • halpa Pewnie chodzi tu o reklame... 05.05.06, 11:52
      sieci komórkowej, która to bedzie sie chwaliła tanim wakacyjmym roamingiem.
      • Gość: muddy Re: Pewnie chodzi tu o reklame... IP: *.2-0.pl 05.05.06, 11:59
        A to nawe miałoby sens. Wczoraj Orange ogłosił, że od 1 lipca będą dostępne
        pakiety roamingowe, dużo tańsze od stawek standardowych, dostępne w całej UE...
      • Gość: gall anonim Re: Pewnie chodzi tu o reklame... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:01
        A ja myśle że chodzi o Radio 94 (Antyradio) - czcionka, czarne tło i stosunek
        do naszej polskiej rzeczywistości. Po prostu ANTY.
    • Gość: camel_3d a ile w tym prawdy... IP: 81.19.200.* 05.05.06, 12:10
      ci ktorzy "zakosztowali " rozsadnego zycia za granica na pewno posluchaja
      dobrych rad z bilboardow.. ja na pewno nie worce.
      • Gość: Locutus Re: a ile w tym prawdy... IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 05.05.06, 12:19
        Moi non plus :-P
    • Gość: FreakyMisfit Re: Antyreklama IV RP IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.05.06, 12:23
      Z całą pewnością to wina PO :)
    • itziar czy to jeszcze dowcip 05.05.06, 12:28
      czy już tylko smutna dobra rada?
    • Gość: LOLEK Re: Antyreklama IV RP IP: *.bie.lama.net.pl 05.05.06, 12:35
      No jak - WY NIE WIECIE KTO JEST AUTOREM TYCH BILBORDÓW????? Zapewne premier
      Marcinkiewicz i te dwa bolki - bliźniaki - dzięki tym bilbordom spadnie
      znacznie bezrobocie w IV RP
    • Gość: multi Podejrzewam jakiegos ekscentrycznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 12:36
      milionera. Zrobił to dla zabawy i rozgłosu. Też bym się tak zabawił, gdybym był
      milionerem ;)
      • Gość: Kopiec Re: Podejrzewam jakiegos ekscentrycznego IP: *.aine.pl 05.05.06, 13:26
        Tyczynski z RMF?!??
    • neimi Re: Kolejnego pajaca mniej. Brawo!-----p_iki 05.05.06, 13:21
      No przecież już od rozstrzygnięcia wyborów się o tym mówi: na PiS głosowali
      ludzie GORZEJ WYKSZTAŁCENI, ze wsi i małych miasteczek.
      Chyba wszystko jasne??
      • p_iki Re: Kolejnego pajaca mniej. Brawo!-----p_iki 05.05.06, 13:44
        no ale podstawowki sa obowiazkowe chyba??
        • neimi Re: Kolejnego pajaca mniej. Brawo!-----p_iki 05.05.06, 14:02
          Niektórym, impregnowanym na wszelką wiedzę, kulturę i argumenty, podstawówka
          niewiele da...
          • p_iki Re: Kolejnego pajaca mniej. Brawo!-----p_iki 05.05.06, 14:08
            ja po prostu jestem coraz bardziej zalamany.. tylu inwektyw ile ostatnio sie
            pojawilo na wszystkich portalach dawno nie widzialem.. strach cokolwiek napisac..
    • Gość: adam Re: Antyreklama IV RP IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.05.06, 14:25
      IV RP? Rzeczpospolita czterech kolesi, dwóch kaczyńskich, leppera i giertycha
    • callafior Bożesz ty mój! 05.05.06, 14:40
      A co na to Władziu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka