Dodaj do ulubionych

...do końca ...

05.05.06, 18:56
... miałem nadzieję , że do tego nie dojdzie ... ze jaki piorun strzeli albo
co ... do kńca miałem nadzieję , że nasze brzydkie kaczatka zamienią się w
śliczne łabądki ... i zamieniły się w leperki i giertyszki ...
Obserwuj wątek
    • kikoo1 Tam i Spowrotem 05.05.06, 19:07
      i vice versa!
      --
      Krytyka czystego lęku
      • broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 19:10
        ... zgadzam się ... czystego lęku ...

... no jak się k**a nie lękać .??..

... potem tylko desperacja ...a cóż mamy do stracenia ...
        • kikoo1 Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 20:20
          Prosiaczku, nie masz ani krzty odwagi.
          Niełatwo jest być odważnym - odparł Prosiaczek - kiedy jest się tylko
          Bardzo Małym Zwierzątkiem.....
          • broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 21:05
            ... widzę , iż ciąglę żyjesz w świecie bajek ... a to ( z racji wieku ) Ci nie
            przystoi ...
            • broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 21:54
              ... musi , poszła spać z tygryskiem ...
              • goesha Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 21:59
                :)
                • broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 22:06
                  ...pozdro Gosia ...
                  • goesha Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 22:08
                    witam:)
                    w tech jakze wspanialech okolicznosciach przyrody i nie tylko
                    wyjezdzam do Nowej Zelandii;)
                    • broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 22:11
                      ... gdzie ... i po co ... żle Ci w Kraku ... leć ptaszyno ... daj znać czesem
                      ... na forumie bądż e-pocztą ... będzie mi Ciebie brakowało ... pozdrawiam ...
                    • xyz_xyz_xyz obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:12
                      www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo=27
                      czyż nie ukoił twych skołatanych emocji?
                      • broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:15
                        ... no tak to mogliby być ... ale nie wiele ponad to ...
                        • xyz_xyz_xyz Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:16
                          no bo oni tacy perwersyjni są i znęcać się lubią.
                        • goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:17
                          Brotonku ta NZ to dopiero w planach po dzisiejszych rządowych poczynaniach
                          taki akt desperacji:)
                          • broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:23
                            ... no to mnie trochę uspokoiłaś ... ja już tak daleko nie polecę .. ale Ty masz
                            pewnie trudnijszy wybór ... zostań z nami ... za mich czasó mówiło sie
                            "przeżyliśmy króla Sasa przezyjemy i ku**a"... niby inne czasy inne problemy a
                            ciągle chodzi o godne GODNE życie .... GODNE ŻYCIE ..!!!!

... Kurde ...
                            • goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:37
                              eeh jak podczas mojego krotkiego pobytu na Wyspach ostatnio patrzylam na tych mgr z Polski stojacych za barem, opiekujacych sie cudzymi dziecmi albo dziadkami to mi smutno bylo:(
                              wiec jednak zostaje - chociaz jakbym cos w zawodzie znalazla to bym sie nie zastanawiala:( smutne to
                              • broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:47
                                ... tak jest od zawsze ... pamiętam jak proponowano mi , gdy miałem dwadzieścia
                                parę lat wyjazd do Francji - odpowiedziałem , iż nie będę mył garków będąc tu
                                (ambitnym) studentem ... dzisiaj nie wiem ... jedno jest pewne - akurat we
                                Francji byłbym obywatelem drugiej kategorii - spotkałem innych . którzy wów czas
                                zostali we Francji i nawet się naturalizowali ... w Polsce też jest miejsce dla
                                ambitnych i mśdrych - trochę szczęścia , wiedzy ..
                                • longwehicle Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:49
                                  Tak w Polsce!!Naukowwiec ma łaty na łokciach w marynarce i 1500 zl na rękę!!;o))
                                  • goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:05
                                    jednak jakbym miala do wyboru zostac naukowcem w Polsce za 1500 albo kelnerka za 5x tyle w Anglii to chyba bym wolala zostac:(
                                    • broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:21
                                      ... no właśnie ...
                                      • goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:24
                                        tylko gorzej jak i tej roboty w zawodzie za tysiaka nawet nie ma:(
                                        wtedy klops i trzeba kombinowac
                                        • broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:27
                                          .... nie wiem co Ci odpowiedzieć ... może należy zająć się tematami bardziej
                                          "pokupnymi" dzisiaj ...
                                          • goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:33
                                            no tak!
                                            damy rade:)
                                            a co!!
                                            • broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:50
                                              ... no nie do końca tak ....
                                • goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:52
                                  pozyjemy - zobaczymy:)
    • Gość: nie Re: ...do końca ... IP: *.net.autocom.pl 05.05.06, 22:18
      nie pitolcie kotka przy pomocy młotka...
      • siur.calowy Re: ...do końca ... 05.05.06, 22:19
        kiko!
        no co Ty!
        • Gość: :)) Re: ...do końca ... IP: *.net.autocom.pl 05.05.06, 22:20
          Tak krawiec kraje, jak mu materii staje...
          • broton Re: ...do końca ... 05.05.06, 22:32
            ...jak calowy to co ma stawać ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka