broton 05.05.06, 18:56 ... miałem nadzieję , że do tego nie dojdzie ... ze jaki piorun strzeli albo co ... do kńca miałem nadzieję , że nasze brzydkie kaczatka zamienią się w śliczne łabądki ... i zamieniły się w leperki i giertyszki ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 19:10 ... zgadzam się ... czystego lęku ... ... no jak się k**a nie lękać .??.. ... potem tylko desperacja ...a cóż mamy do stracenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 20:20 Prosiaczku, nie masz ani krzty odwagi. Niełatwo jest być odważnym - odparł Prosiaczek - kiedy jest się tylko Bardzo Małym Zwierzątkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 21:05 ... widzę , iż ciąglę żyjesz w świecie bajek ... a to ( z racji wieku ) Ci nie przystoi ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 21:54 ... musi , poszła spać z tygryskiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 22:08 witam:) w tech jakze wspanialech okolicznosciach przyrody i nie tylko wyjezdzam do Nowej Zelandii;) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Tam i Spowrotem 05.05.06, 22:11 ... gdzie ... i po co ... żle Ci w Kraku ... leć ptaszyno ... daj znać czesem ... na forumie bądż e-pocztą ... będzie mi Ciebie brakowało ... pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:12 www.giertych-stop.kom.pl/photogallery.php?photo=27 czyż nie ukoił twych skołatanych emocji? Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:15 ... no tak to mogliby być ... ale nie wiele ponad to ... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:16 no bo oni tacy perwersyjni są i znęcać się lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:17 Brotonku ta NZ to dopiero w planach po dzisiejszych rządowych poczynaniach taki akt desperacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:23 ... no to mnie trochę uspokoiłaś ... ja już tak daleko nie polecę .. ale Ty masz pewnie trudnijszy wybór ... zostań z nami ... za mich czasó mówiło sie "przeżyliśmy króla Sasa przezyjemy i ku**a"... niby inne czasy inne problemy a ciągle chodzi o godne GODNE życie .... GODNE ŻYCIE ..!!!! ... Kurde ... Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:37 eeh jak podczas mojego krotkiego pobytu na Wyspach ostatnio patrzylam na tych mgr z Polski stojacych za barem, opiekujacych sie cudzymi dziecmi albo dziadkami to mi smutno bylo:( wiec jednak zostaje - chociaz jakbym cos w zawodzie znalazla to bym sie nie zastanawiala:( smutne to Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:47 ... tak jest od zawsze ... pamiętam jak proponowano mi , gdy miałem dwadzieścia parę lat wyjazd do Francji - odpowiedziałem , iż nie będę mył garków będąc tu (ambitnym) studentem ... dzisiaj nie wiem ... jedno jest pewne - akurat we Francji byłbym obywatelem drugiej kategorii - spotkałem innych . którzy wów czas zostali we Francji i nawet się naturalizowali ... w Polsce też jest miejsce dla ambitnych i mśdrych - trochę szczęścia , wiedzy .. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:49 Tak w Polsce!!Naukowwiec ma łaty na łokciach w marynarce i 1500 zl na rękę!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:05 jednak jakbym miala do wyboru zostac naukowcem w Polsce za 1500 albo kelnerka za 5x tyle w Anglii to chyba bym wolala zostac:( Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:24 tylko gorzej jak i tej roboty w zawodzie za tysiaka nawet nie ma:( wtedy klops i trzeba kombinowac Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:27 .... nie wiem co Ci odpowiedzieć ... może należy zająć się tematami bardziej "pokupnymi" dzisiaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:33 no tak! damy rade:) a co!! Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 23:50 ... no nie do końca tak .... Odpowiedz Link Zgłoś
goesha Re: obrazek na pocieszenie.........:) 05.05.06, 22:52 pozyjemy - zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: ...do końca ... IP: *.net.autocom.pl 05.05.06, 22:18 nie pitolcie kotka przy pomocy młotka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: ...do końca ... IP: *.net.autocom.pl 05.05.06, 22:20 Tak krawiec kraje, jak mu materii staje... Odpowiedz Link Zgłoś