nadine_ 03.01.03, 11:19 Czy ktoś może polecić w Śródmieściu - klub,szkółkę lub trenera dla dziecka - 8 lat. Ineresuje mnie około dwie godziny w tygodniu, gdzie trener faktycznie zajmuje się dzieckiem a nie sobą ( tz. odpoczywa) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej Nowacki Re: Tenis dla dzieci - Śródmieście IP: *.chello.pl 03.02.03, 19:42 Dzien dobry! przeczytalem ogloszenie dotyczace nauki gry w tenisa i chcialbym zaproponowac lekcje dla dziecka. Mam 21 lat, jestem na trzecim roku studiow i trenuje klubie tenisowym KPP Sport (w poblizu ronda grzegorzeckiego). Nie mam uprawnien instruktora ale posiadam wiedze i umiejetnosci pozwalajace na przeprowadzenie odpowiedniego treningu (jestem liderem zimowej ligi amatorskiej Krakowa , zdobylem pierwsze miejsce w pucharze KTTF). Od kilku miesiecu szkole kilka osob. Mysle,ze koszty tez sa atrakcyjne, oto moj adres internetowy: marratt@wp.pl , moj nr tel.505178797 pozdrowienia , Maciej Nowacki Odpowiedz Link Zgłoś