nadine_ 03.01.03, 11:21 Czy ktoś może polecić w Śródmieściu - klub,szkółkę lub trenera dla dziecka - 8 lat. Ineresuje mnie około dwie godziny w tygodniu, gdzie trener faktycznie zajmuje się dzieckiem a nie sobą ( tz. odpoczywa) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: capricorne 13 Re: Tenis dla dzieci IP: 80.48.253.* 03.01.03, 21:56 Nadine toś Ty z krakowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: Tenis dla dzieci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 12:40 Gość portalu: capricorne 13 napisał(a): > Nadine toś Ty z krakowa ? Ja jestem z Krakowa - a Ty znasz odpowiedz na moje pytanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Tenis dla dzieci IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 12:49 przepraszam ze pytam ale jakie srodki finansowe wchodza w gre? pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Tenis dla dzieci 06.01.03, 13:01 Gość portalu: picipolo napisał(a): > przepraszam ze pytam ale jakie srodki finansowe wchodza w gre? > pozdrawiam picipolo Z tego co wiem - to pomiedzy 100 - 200 miesięcznie , a Ty masz jakąś propozycję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Tenis dla dzieci IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 13:17 polecam trenera górszczaka.o ile mnie pamiec nie myli nauka indywidualna z nim kosztuje 40-45 zł godz. a w grupie okolo 10-15 zl godz. pozdrawiam picipolo Ps.kontakt przez kulb nadwislan Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Tenis dla dzieci 06.01.03, 13:30 Gość portalu: picipolo napisał(a): > polecam trenera górszczaka.o ile mnie pamiec nie myli nauka indywidualna z nim > kosztuje 40-45 zł godz. a w grupie okolo 10-15 zl godz. > > pozdrawiam picipolo > > Ps.kontakt przez kulb nadwislan Dzięki ! Postaram się się coś dowiedzec , ale dzwoniłam do nadwiślanu i proponują dopiero od kwietnia, może spróbuje indywidualnie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Tenis dla dzieci 06.01.03, 13:44 Mamy tu na forum nauczycielkę tenisa. Podeślę jej link na Twój wątek, może się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: Tenis dla dzieci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 13:56 kathy38 napisała: > Mamy tu na forum nauczycielkę tenisa. Podeślę jej link na Twój wątek, może się > wypowie. > Dzięki i czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Tenis dla dzieci IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 21:41 szkolenie zawodowe czy rekreacyjne - bo 2 x tygodniowo to za mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Tenis dla dzieci IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 21:51 o trenerze gorszczaku zapomnij, on już nie trenuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadine Re: Tenis dla dzieci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 08:55 Gość portalu: rita napisał(a): > szkolenie zawodowe czy rekreacyjne - bo 2 x tygodniowo to za mało Witam! Na razie myslałam rekreacyjnie, czy na pewno jej się to będzie podobać no i nie bez znaczenia jest tu kwestia finansowa. Myślałam na początek - dwa razy w tygodniu, ewentualnie potem klub, chciałabym teraz zacząć , ponieważ w około marca są przyjęcia do Olszy , choć po tych dwóch - trzech miesiącach nie wiem czy ją przyjmą. Trafiać w piłkę raczej umie, miała kilka godzin rok temu z trenerem i odbija w domu o ściankę. Gdybyś miała jakieś informacje proszę Cię o kontakt. Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Tenis dla dzieci IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 21:41 sprawdzę ją jak się umówimy, do klubu nie zapisuj, chyba ,ze chcesz licencje, a o szkoleniu w klubie może ci coś powiedzieć bonzaj, bo też zaczynał a skończył na l.a. Czy chcesz zacząć od zaraz ? Mam pytanie czy czytasz czasopismo TENIS ? 8 LAT TO NAPRAWDĘ DZIECKO MUSI SIĘ WZIĄŚĆ DO ROBOTY - OSTATNIE DZWONKI Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Tenis dla dzieci 08.01.03, 09:22 Dzięki za informacje, nie czytałam tego czasopisma, trochę czytam w internecie :) Myślałam teraz , bo dziecko ma za dużo czasu, pozatym chciałabym żeby wyżyła swoją niespożytą energię. Czy mogłabym napisać na skrzynkę o ewentualnym sprawdzeniu ? O klubie myślałam głównie z uwagi na ceny , bo w zimie koszt kortów jest wysoki :( + koszt trenera = ogólnie wysoka kwota Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: Tenis dla dzieci 08.01.03, 09:23 A jeszcze pytanie o jaką licencję chodziło ? dla trenera czy dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Tenis dla dzieci IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 20:29 oczywiście dla dziecka , aby moglo startować w zawodach tenisowych Odpowiedz Link Zgłoś