Dodaj do ulubionych

Tenis dla dzieci

03.01.03, 11:21
Czy ktoś może polecić w Śródmieściu - klub,szkółkę lub trenera dla dziecka
- 8 lat. Ineresuje mnie około dwie godziny w tygodniu, gdzie trener
faktycznie zajmuje się dzieckiem a nie sobą ( tz. odpoczywa)

Pozdr.

Obserwuj wątek
    • Gość: capricorne 13 Re: Tenis dla dzieci IP: 80.48.253.* 03.01.03, 21:56
      Nadine toś Ty z krakowa ?
      • Gość: nadine Re: Tenis dla dzieci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 12:40
        Gość portalu: capricorne 13 napisał(a):

> Nadine toś Ty z krakowa ?

Ja jestem z Krakowa - a Ty znasz odpowiedz na moje pytanie ?
    • Gość: picipolo Re: Tenis dla dzieci IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 12:49
      przepraszam ze pytam ale jakie srodki finansowe wchodza w gre?
      pozdrawiam picipolo
      • nadine_ Re: Tenis dla dzieci 06.01.03, 13:01
        Gość portalu: picipolo napisał(a):

> przepraszam ze pytam ale jakie srodki finansowe wchodza w gre?
        > pozdrawiam picipolo

Z tego co wiem - to pomiedzy 100 - 200 miesięcznie , a Ty masz jakąś propozycję?
        • Gość: picipolo Re: Tenis dla dzieci IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 13:17
          polecam trenera górszczaka.o ile mnie pamiec nie myli nauka indywidualna z nim
          kosztuje 40-45 zł godz. a w grupie okolo 10-15 zl godz.

pozdrawiam picipolo

Ps.kontakt przez kulb nadwislan
          • nadine_ Re: Tenis dla dzieci 06.01.03, 13:30
            Gość portalu: picipolo napisał(a):

> polecam trenera górszczaka.o ile mnie pamiec nie myli nauka indywidualna z
            nim
            > kosztuje 40-45 zł godz. a w grupie okolo 10-15 zl godz.
            >
            > pozdrawiam picipolo
            >
            > Ps.kontakt przez kulb nadwislan

Dzięki ! Postaram się się coś dowiedzec , ale dzwoniłam do nadwiślanu i
            proponują dopiero od kwietnia, może spróbuje indywidualnie. :))
            • kathy38 Re: Tenis dla dzieci 06.01.03, 13:44
              Mamy tu na forum nauczycielkę tenisa. Podeślę jej link na Twój wątek, może się
              wypowie.
              • Gość: nadine Re: Tenis dla dzieci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 13:56
                kathy38 napisała:

> Mamy tu na forum nauczycielkę tenisa. Podeślę jej link na Twój wątek, może
                się
                > wypowie.
                >

Dzięki i czekam :)
                • Gość: rita Re: Tenis dla dzieci IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 21:41
                  szkolenie zawodowe czy rekreacyjne - bo 2 x tygodniowo to za mało
                  • Gość: rita Re: Tenis dla dzieci IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 21:51
                    o trenerze gorszczaku zapomnij, on już nie trenuje
                  • Gość: nadine Re: Tenis dla dzieci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 08:55
                    Gość portalu: rita napisał(a):

> szkolenie zawodowe czy rekreacyjne - bo 2 x tygodniowo to za mało

Witam!
                    Na razie myslałam rekreacyjnie, czy na pewno jej się to będzie podobać no i nie
                    bez znaczenia jest tu kwestia finansowa.

Myślałam na początek - dwa razy w tygodniu, ewentualnie potem klub, chciałabym
                    teraz zacząć , ponieważ w około marca są przyjęcia do Olszy , choć po tych
                    dwóch - trzech miesiącach nie wiem czy ją przyjmą.

Trafiać w piłkę raczej umie, miała kilka godzin rok temu z trenerem i odbija w
                    domu o ściankę. Gdybyś miała jakieś informacje proszę Cię o kontakt. Pozdr :)
                    • Gość: rita Re: Tenis dla dzieci IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 21:41
                      sprawdzę ją jak się umówimy, do klubu nie zapisuj, chyba ,ze chcesz licencje,
                      a o szkoleniu w klubie może ci coś powiedzieć bonzaj, bo też zaczynał a
                      skończył na l.a.
                      Czy chcesz zacząć od zaraz ?
                      Mam pytanie czy czytasz czasopismo TENIS ?
                      8 LAT TO NAPRAWDĘ DZIECKO MUSI SIĘ WZIĄŚĆ DO ROBOTY - OSTATNIE DZWONKI
                      • nadine_ Re: Tenis dla dzieci 08.01.03, 09:22
                        Dzięki za informacje,
                        nie czytałam tego czasopisma, trochę czytam w internecie :)
                        Myślałam teraz , bo dziecko ma za dużo czasu, pozatym chciałabym żeby wyżyła
                        swoją niespożytą energię.
                        Czy mogłabym napisać na skrzynkę o ewentualnym sprawdzeniu ?
                        O klubie myślałam głównie z uwagi na ceny , bo w zimie koszt kortów jest
                        wysoki :( + koszt trenera = ogólnie wysoka kwota Pozdrawiam

• nadine_ Re: Tenis dla dzieci 08.01.03, 09:23
                        A jeszcze pytanie o jaką licencję chodziło ? dla trenera czy dziecka?
                        • Gość: rita Re: Tenis dla dzieci IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 20:29
                          oczywiście dla dziecka , aby moglo startować w zawodach tenisowych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka