Dodaj do ulubionych

Helenko miła

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 23:47
apeluję do ciebie, byś nie zawstydzała jazzinatora wytykjąc mu jego
błyskotliwość inaczej. Skutkuje to tym, że miesiącami miota się nie może się
pozbierać, a rozumu jak nie przybywa tak nie przybywa.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=41355765&a=41371538
Tak więc, z chrześcijańskiego miłosierdzia, zlitujże się nad nieborakiem!
Obserwuj wątek
    • helenka17 Hm 07.05.06, 23:59
      I tak się staram.
      • Gość: xyz Re: Hm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 00:01
        No, to chwalebne. Ale powiedz, starasz się być miłosierna czy starasz się go
        wyedukować?
        • helenka17 Kieruje 08.05.06, 00:32
          mną bardziej współczucie niż miłosierdzie.
          Wyedukować się go nie staram bo jest za stary, a kasacje, które mu urządzam są
          oczywiście przeznaczone dla postronnych obserwatorów. On zwykle ich nie rozumie.
          Co widać po komentarzach.
          Ponadto mamy do czynienia z człowiekiem uzależnionym (wóda), a to rodzi inne normy.
          • Gość: Janek Re: Kieruje IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 08.05.06, 03:41
            helenko, a mowia ze ty maryske lubisz, to prawda?
            czuc to nawet przez komputer
            • Gość: Irek Re: Kieruje IP: *.chello.pl 08.05.06, 07:29
              Ale się obrońca odezwał! Wart Pac pałaca (między nami mówiąc).
              • Gość: Irek Re: Kieruje IP: *.chello.pl 08.05.06, 07:32
                Przepraszam za wtrącenie się. Pani Helence się już kiedyś deklarowałem, zatem może mi wybaczy. A przyjaciele moich przyjaciół ... Dopuszczasz mnie, Xyz? jeśli nie - idę sobie.
                • Gość: xyz Re: Kieruje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:15
                  Jasne, a beziesz pisał po łacinie? ;)
                  • Gość: Irek Re: Kieruje IP: *.chello.pl 08.05.06, 22:57
                    Do ciebie - Xyz - tak, o ile i kiedy tylko sobie tego zażyczysz. Podejrzewam jednak, że nie jezdeś (to do twojego "beziesz") aż takim smakoszem łaciny. Choć wolałbym się mylić co do tego (podejrzenia). Niektórzy się popisują przepisując (dobrze, że nie tając przy tym źródła), chociaż z tymi językami to u nich nie za bardzo. Niby luz, ale ortograficzny makaronizm to jakoś tak razi mimo wszystko. Zwłaszcza że te długie jeżdżą dość szybko i można się napatrzyć napisowi na ich żółtej tablicy z tyłu. Chyba że "nasz" przewodnik po internecie nigdy za takim długim wehikułem nie jechał. Bo ma Porche'a albo Lamborghini.
                    • longwehicle Re: Kieruje 08.05.06, 23:11
                      Irek !!
                      Masz jakieś problemy???.
                      • Gość: Irek Re: Longiemu IP: *.chello.pl 08.05.06, 23:22
                        Comitate tua libentissime careo minimeque egeo ea.
                        Vale ergo, ne sis molestus.
                        • longwehicle Re: Longiemu 08.05.06, 23:29
                          Jednak masz problemy!!!Polecam samorealizację,chyba ineczej nie potrafisz!!.
                          patrząc na Twój "miłosny skowyt" widze ,że ziemia ma naprawdę "odjazdowych
                          lokatorów"!!!;o))
                          • longwehicle Re:Irkowi!!1 08.05.06, 23:54
                            CUCULLUS NON FACIT MONACHUM !!!;o)))
            • helenka17 Roz-kwi-ta-ły 08.05.06, 18:45
              Pęki białych róż
              Wróóóóóóć Jasieńku z tej wojenki
              Wróc...

Skarbie jedyny myjący gary na Florydzie:
              Czy ja lubię Marysię?
              Zróbmy przegląd...Marysia, siostra mojego kolegi, miła, owszem. Znam ją od
              dzieciństwa.
              Marysia II - żona kolegi ze studiów? Także miła. I zdolna przy tem.
              Jesli pytanie ma podtekst erotyczny, to kobiety zasadniczo mnie nie pociągają.

Jesli byłabym podatna na to, co (...)czuć z Twojej strony "nawet przez
              komputer",(...)
              to nie żyłabym po pierwszym oddechu.
              Ale jesli szukasz sobie partnerów do rozmowy na porządnym , ugruntowanym, a przy
              tym odpowiadającym Ci poziomie - to szukaj dalej. Tu ich nie ma.
              Pa.
          • Gość: jazzinator "Urzadzam kasację" co najwyżej ta graciarnię mozna IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.05.06, 19:10
            urzadzic,mając zdolne narzady.Zdecydowanie Helenka robi sie miękka.
        • Gość: jazzinator Re: Hm ,xyz dopóść że go dopóść tak ładnie prosi IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 08.05.06, 18:54
          • Gość: Sp... Re: Hm ,xyz dopóść że go dopóść tak ładnie prosi IP: *.pnet.com.pl 08.05.06, 20:25
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=41479412
    • Gość: i nigdy nie było Re: Helenka miała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:56
      zgadza sie, tu ich nie ma
    • Gość: tr. ZOMBI nadeszli, dobranoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 00:01
      eeech
      • Gość: Janek Re: ZOMBI nadeszli, dobranoc IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 09.05.06, 09:27
        helenko, gary sie myje bo sie przedtem w nich cos mialo
        a ty na glodzie jak widac na glodzie
        pewnie za droga ta maryska co ?
        • Gość: Sp.. Re: ZOMBI nadeszli, dobranoc IP: *.pnet.com.pl 09.05.06, 10:51
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=41436411&a=41475813

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka