Dodaj do ulubionych

Nastolatek wypadł z okna

IP: *.compower.pl 09.05.06, 23:30
mieszkam na tym osiedlu obok w bloku
1. To nie był szklany dach
2. nie wczoraj tylko dzisiaj tj. 09.05.2006

Czy wszystkie artykuly sa tak wiarygodne???
Obserwuj wątek
    • Gość: W 11 [...] IP: *.autocom.pl 09.05.06, 23:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: grzz napisali "wczoraj" bo to ma byc w jutrzejszym nume IP: *.autocom.pl 09.05.06, 23:55
      rze
    • Gość: joola Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 07:50
      pewnie że nie szkalny, tylko dach kladki schodowej. Sporo krwi jest na tym
      dachu, wydaje mi sie że to jednak samobójstwo.
    • Gość: krakuska Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:24
      co do dach nie wiem, ale zdarzyła się ta tragedia WCZORAJ, bo tekst jest z
      dzisiejszej wybortczej. Teksty na stronie wystawiane są wieczorem i w nocy,
      Pozdrawiam
      • kermitek1 Re: Nastolatek wypadł z okna 10.05.06, 09:00
        niestety nie wszyscy sa w stanie to zrozumiec :)
    • Gość: A.. Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.tragedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:29
      nie ma się z czego śmiać, widok worka zciaganego na plastikowych noszach to nic
      miłego. Każdy z nas mógł byc na jego miejscu, a fakt że ciało chłopaka leżało
      od 20 do ok. 22:50 jest poprostu faktem karygodnym. Policja, Prokurator -
      DRAMAT !!! Ciekawe czy gdyby to był ktoś z waszych krewnych też by to tyle
      trwało? Gdybym tego sama nie zobaczyła na własne oczy to bym nie uwiezyła!
    • Gość: n Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.compower.pl 10.05.06, 14:16
      koszmar..dalej nie moge zrozumiec dlaczego to zrobil i czy ten powod naprawde
      byl tego wart. Znałam Lukasza, bardzo go lubilam..trudno bedzie mi sie
      pogodzioc z tym ze Ciebie Łukasz tu nie ma..=(
    • Gość: krakus_ka Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.compower.pl 11.05.06, 08:50
      A jaki sie uznaje powod?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka