Gość: Dachool IP: *.compower.pl 09.05.06, 23:30 mieszkam na tym osiedlu obok w bloku 1. To nie był szklany dach 2. nie wczoraj tylko dzisiaj tj. 09.05.2006 Czy wszystkie artykuly sa tak wiarygodne??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W 11 [...] IP: *.autocom.pl 09.05.06, 23:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzz napisali "wczoraj" bo to ma byc w jutrzejszym nume IP: *.autocom.pl 09.05.06, 23:55 rze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joola Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.devs.futuro.pl 10.05.06, 07:50 pewnie że nie szkalny, tylko dach kladki schodowej. Sporo krwi jest na tym dachu, wydaje mi sie że to jednak samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 08:24 co do dach nie wiem, ale zdarzyła się ta tragedia WCZORAJ, bo tekst jest z dzisiejszej wybortczej. Teksty na stronie wystawiane są wieczorem i w nocy, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kermitek1 Re: Nastolatek wypadł z okna 10.05.06, 09:00 niestety nie wszyscy sa w stanie to zrozumiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.. Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.tragedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.06, 11:29 nie ma się z czego śmiać, widok worka zciaganego na plastikowych noszach to nic miłego. Każdy z nas mógł byc na jego miejscu, a fakt że ciało chłopaka leżało od 20 do ok. 22:50 jest poprostu faktem karygodnym. Policja, Prokurator - DRAMAT !!! Ciekawe czy gdyby to był ktoś z waszych krewnych też by to tyle trwało? Gdybym tego sama nie zobaczyła na własne oczy to bym nie uwiezyła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.compower.pl 10.05.06, 14:16 koszmar..dalej nie moge zrozumiec dlaczego to zrobil i czy ten powod naprawde byl tego wart. Znałam Lukasza, bardzo go lubilam..trudno bedzie mi sie pogodzioc z tym ze Ciebie Łukasz tu nie ma..=( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus_ka Re: Nastolatek wypadł z okna IP: *.compower.pl 11.05.06, 08:50 A jaki sie uznaje powod? Odpowiedz Link Zgłoś