Dodaj do ulubionych

mpk.yzb.prv.pl

04.01.03, 21:55
Pozbieralem pod tym adresem to, co na razie znalazlem.
Prosze o uwagi, uzupelnienia, poprawki itp. itd.

--

Gość portalu: mouset napisał(a):

> Ja mogę podac spis białych plam:
> # nie ma jeszcze wszystkich "4" wieczornych
> # nie ma porannych kursów 22 z Borku i ost z walcowni
> # nie ustalono podmiany 14 za 16 lub odwrotnie
> # nie ustalono ostatniej 6 podmienianej
> pod lupe nadaja się też pierwsze kursy 13 z Bronowic N
Obserwuj wątek
    • malopolanin Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 22:09
      Wieczorem jeździ też Melon na 121.
    • pavlack Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 22:32
      yzb napisał:

> Pozbieralem pod tym adresem to, co na razie znalazlem.
      > Prosze o uwagi, uzupelnienia, poprawki itp. itd.

Po pierwsze primo: Tabor autobusowy - zestawienie: nie wiem po co to, to jest
      na prawie każdej stronie dotyczącej KM w Krakowie ;-) no i jest tu kilka błędów:
      - Ikarusów jest jeszcze ok. 80
      - Man NG 313 - 10 sztuk Bieńczyce (wstyd tego nie wiedzieć ;-)
      - Man SL 242 - 1 sztuka Bieńczyce
      - Jelcz M181MB - Bieńczyce 0 sztuk, Wola 55 sztuk + 5 Tantusów
      - Jelcz M121M - 8 sztuk Bieńczyce
      - Jelcz M121MB - ? sztuk Bieńczyce, ? sztuk Wola Duchacka, razem 63
      - zapomniałeś o Neoplanach ;-)

Po drugie primo: tabor tramwajowy - chodziło raczej o brygady (ile na jakiej
      linii) i podmiany, bo z tego co dałeś na stronę, to wynika, że każdy skład jest
      przyporządkowany do danej linii ;-)

I tyle.
      • Gość: kuba203 Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.net 04.01.03, 22:38
        pavlack napisał:

> - Jelcz M181MB - Bieńczyce 0 sztuk, Wola 55 sztuk + 5 Tantusów

I tu się kolego mylisz, bo ich jest 50+5 Tantusów, w sumie 55 :)

> - Jelcz M121MB - ? sztuk Bieńczyce, ? sztuk Wola Duchacka, razem 63

A tu też, bo ich jest 71 + ostatnia dostawa, z której dokładnie nie wiem, co
        już jeździ, a co nie :)

A co do melonów, jak żyję i jeżdżę 607 (a jeżdżę ostatnio często), to melona
        nie spotkałem, a jak kiedyś spotkam, to własnoręcznie skargę do MPK napiszę,
        607 to najbardziej obciążona nocka...
        • pavlack Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 22:46
          Gość portalu: kuba203 napisał(a):

> I tu się kolego mylisz, bo ich jest 50+5 Tantusów, w sumie 55 :)

Ano fucktycznie :-)

>
          > > - Jelcz M121MB - ? sztuk Bieńczyce, ? sztuk Wola Duchacka, razem 63
          >
          > A tu też, bo ich jest 71 + ostatnia dostawa, z której dokładnie nie wiem, co
          > już jeździ, a co nie :)

M121MB jest 63 + ostatnia dostawa. Co po jej zakończeniu powinno dać sumę 78
          sztuk. Do tego 8 Jelczy M121M.
          • Gość: kuba203 Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.biezanow.net 04.01.03, 23:16
            pavlack napisał:

> M121MB jest 63 + ostatnia dostawa. Co po jej zakończeniu powinno dać sumę 78
            > sztuk. Do tego 8 Jelczy M121M.

Oupsss, rzeczywiście :) Zapomniałem o tym rozróżnieniu :)
      • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 22:40
        pavlack napisał:

> Po pierwsze primo: Tabor autobusowy - zestawienie: nie wiem po co to, to
        jest
        > na prawie każdej stronie dotyczącej KM w Krakowie ;-) no i jest tu kilka
        błędów

No po to, ze zbieramy wszystko :) OK za chwile to poprawie.

> Po drugie primo: tabor tramwajowy - chodziło raczej o brygady (ile na jakiej
        > linii) i podmiany, bo z tego co dałeś na stronę, to wynika, że każdy skład
        jest
        > przyporządkowany do danej linii ;-)

To jest dokladnie skopiowany wytwor Adasia + rezerwy.
        Na razie to jest tylko byle jak pozbierane, potem to zrobie ladniej.
        Przypomnijcie mi, jezeli sa tu jeszcze na forum jakies zestawienia, o ktorych
        zapomnialem. Byloby fajnie jakby ktos zrobil zestawienie ilosci brygad i
        taboru na wszystkich liniach autobusowych, przynajmniej w szczycie.
        A propos, na 112 teraz jelcze czy ikary?
        • Gość: kuba203 Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.biezanow.net 04.01.03, 22:44
          yzb napisał:

> A propos, na 112 teraz jelcze czy ikary?

Ikary, jednak niestety :(
          • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 22:47

> > A propos, na 112 teraz jelcze czy ikary?
            > Ikary, jednak niestety :(

Chyba dobrze, bo wiecej jelczy na miescie :)
            • Gość: kuba203 Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.biezanow.net 04.01.03, 23:15
              yzb napisał:

> Chyba dobrze, bo wiecej jelczy na miescie :)

Ja tam nie wiem, ale ci z Tyńca też płacą podatki, to czemu im się lepszy
              tabor nie miałby należeć? :)
        • Gość: mouset Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 04.01.03, 22:47
          znajdź mój watek hobby.mpk
          • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 22:50

> znajdź mój watek hobby.mpk

Ano wlasnie, juz szukam :)
        • pavlack Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 22:51
          yzb napisał:

> > Po drugie primo: tabor tramwajowy - chodziło raczej o brygady (ile na jaki
          > ej
          > > linii) i podmiany, bo z tego co dałeś na stronę, to wynika, że każdy skład
          >
          > jest
          > > przyporządkowany do danej linii ;-)
          >
          > To jest dokladnie skopiowany wytwor Adasia + rezerwy.

W rezerwach też jest błąd: Huta ma R-51, R-52 i R-54, a Podgórze R-63.

> Na razie to jest tylko byle jak pozbierane, potem to zrobie ladniej.
          > Przypomnijcie mi, jezeli sa tu jeszcze na forum jakies zestawienia, o ktorych
          > zapomnialem.

No właśnie te brygady tramwajowe, o których pisałem, jutro postaram się jakoś
          to zebrać i uporządkować :-)
          • Gość: mouset Moja propozycja kompromisu IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 04.01.03, 22:58
            Yzbi! zaczekaj trochę , ja nie drążę teraz za białymi plamami bo zap.... do
            egzaminu, zbierz tylko pewniki spisane na tych 2 wątkach ja za 2 tygodnie
            dorzucę wątpliwości , podpytam motorniczych a wszystko zamieści Paweł na swojej
            stronie , i fakt będzie to pierwsze chyba nawet w Polsce takie zestawienie
            • yzb Re: Moja propozycja kompromisu 04.01.03, 23:27

> Yzbi! zaczekaj trochę , ja nie drążę teraz za białymi plamami bo zap.... do
              > egzaminu, zbierz tylko pewniki spisane na tych 2 wątkach ja za 2 tygodnie
              > dorzucę wątpliwości , podpytam motorniczych a wszystko zamieści Paweł na
              swojej
              > stronie , i fakt będzie to pierwsze chyba nawet w Polsce takie zestawienie

No dobra, ja zbieram co sie da. Na razie umieszczam u siebie, jak zakonczymy
              poprawkowanie :) to mozna to wrzucic do Pavlacka.
            • Gość: Ślązak Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.03, 23:55

> i fakt będzie to pierwsze chyba nawet w Polsce takie zestawienie

OJ! Chyba nie pierwsze, ale jak będzie podobne do tego
              www.wpk.katowice.pl/memphis/ruch/uruchomienie/przedysp.htm
              TO WAM GRATULUJE I PODZIWIAM. Wiem ,że to może być trudne, ale skoro ktoś
              połapał się w GOP-ie, przy tamtym systemie.

• yzb Re: Moja propozycja kompromisu 05.01.03, 00:00
                Gość portalu: Ślązak napisał(a):

> OJ! Chyba nie pierwsze, ale jak będzie podobne do tego
                > TO WAM GRATULUJE I PODZIWIAM. Wiem ,że to może być trudne, ale skoro ktoś
                > połapał się w GOP-ie, przy tamtym systemie.

Za to ja sie w tej tabelce nie bardzo lapie :) No ale to bedzie cos w tym
                stylu, a nawet chyba wiecej :)
                • Gość: Ślązak Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 00:19
                  yzb napisał:

> Gość portalu: Ślązak napisał(a):
                  >
                  > > OJ! Chyba nie pierwsze, ale jak będzie podobne do tego
                  > > TO WAM GRATULUJE I PODZIWIAM. Wiem ,że to może być trudne, ale skoro ktoś
                  > > połapał się w GOP-ie, przy tamtym systemie.
                  >
                  > Za to ja sie w tej tabelce nie bardzo lapie :) No ale to bedzie cos w tym
                  > stylu, a nawet chyba wiecej :)

Stary Ty chyba żartujesz- więcej. To poprostu będzie będzie zajebista sprawa,
                  jeśli to naprawdę będzie więcej niż na GOP-owskiej stronie to ja jestem cały
                  zadowolony, a co do numeracji brygad u nas w GOP to każda zajezdnia wymyśla
                  swoje nazewnictwo, na tej stronie są też wyjaśnione te sprawy, ale ja póki co
                  mam okazję mieszkać w Krakowie i 100 razy wole krakowskie oznaczenia brygad.
                  pozdro.
                  Ślązak.
                  • Gość: memphis Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.mirkas.pl 05.01.03, 05:19
                    > a co do numeracji brygad u nas w GOP to każda zajezdnia wymyśla
                    > swoje nazewnictwo, na tej stronie są też wyjaśnione te sprawy,

No, po pierwsze nie brygad tylko pociągów, a po drugie to nie zajezdnia wymyśla
                    tylko co najwyżej dyrekcja ruchu PKT (tfu, znaczy się Tramwajów Śląskich ;-). A
                    zasady numeracji obowiązują od 50 lat i całe szczęście nikt tego nie ma zamiaru
                    zmieniać...
              • Gość: memphis Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.mirkas.pl 05.01.03, 05:17
                > OJ! Chyba nie pierwsze, ale jak będzie podobne do tego
                > <a
                href="www.wpk.katowice.pl/memphis/ruch/uruchomienie/przedysp.htm"targ
                > et="_blank">www.wpk.katowice.pl/memphis/ruch/uruchomienie/przedysp.htm</a>
                > TO WAM GRATULUJE I PODZIWIAM. Wiem ,że to może być trudne, ale skoro ktoś
                > połapał się w GOP-ie, przy tamtym systemie.

O, miło mi, że ktoś moją stronę poleca :-)
                A zrobienie tego zestawienia jest banalnie proste jak się ma w domu wszystkie
                rozkłady jazdy ;-)
                • pavlack Re: Moja propozycja kompromisu 05.01.03, 10:36
                  Gość portalu: memphis napisał(a):

> O, miło mi, że ktoś moją stronę poleca :-)
                  > A zrobienie tego zestawienia jest banalnie proste jak się ma w domu wszystkie
                  > rozkłady jazdy ;-)

No to mymamy gorzej, bo nie mamy w domu rozkładów jazdy :-)
                  • Gość: memphis Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.mirkas.pl 05.01.03, 12:55
                    pavlack napisał:

> No to mymamy gorzej, bo nie mamy w domu rozkładów jazdy :-)

Wiem i dlatego jestem pod wrażeniem dotychczasowych osiągnięć ;-)
                    • Gość: Locutus Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.01.03, 16:20
                      PANOWIE!!! 2 RZECZY!!!

1. Mamy rozkłady - jest strona MPK, a na niej zawsze aktualne rozkłady jazdy
                      dla wszystkich linii i wszystkich przystanków.
                      2. Mamy jeszcze rozpisy brygad na przystanku dla wysiadających na każdej pętli.
                      I przydałoby się je przeanalizować. Dużo wniosków można z nich wyciągnąć.
                      • pavlack Re: Moja propozycja kompromisu 05.01.03, 16:35
                        Gość portalu: Locutus napisał(a):

> PANOWIE!!! 2 RZECZY!!!
                        >
                        > 1. Mamy rozkłady - jest strona MPK, a na niej zawsze aktualne rozkłady jazdy
                        > dla wszystkich linii i wszystkich przystanków.

Tak, ale przydałyby się rozkłady z rozpiską na brygady :-)

> 2. Mamy jeszcze rozpisy brygad na przystanku dla wysiadających na każdej
                        pętli.
                        >
                        > I przydałoby się je przeanalizować. Dużo wniosków można z nich wyciągnąć.

Wiem, wiem. Tylko tam w niektórych pisze np. "Od godz. 10.00 do godz. 14.28
                        linie 1,5 mała pętla, linia 4 duża pętla".
                        I z tego się nie dowiesz jakie brygady przyjeżdżają :-(
                        • Gość: Locutus Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.01.03, 16:39
                          No akurat od 10:00 do 14:25 przyjeżdżają brygady "rodzime". Podmiany kończą się
                          rano, a następne zaczynają się pod wieczór. Popraw mnie, jeżeli plotę jakieś
                          herezje...
                          • pavlack Re: Moja propozycja kompromisu 05.01.03, 16:47

> No akurat od 10:00 do 14:25 przyjeżdżają brygady "rodzime". Podmiany kończą
                            się
                            >
                            > rano, a następne zaczynają się pod wieczór. Popraw mnie, jeżeli plotę jakieś
                            > herezje...

Dobrze mówisz, tylko to był przykład. A w rzeczywistości takie dopiski zdarzaję
                            się też wieczorem (np. na Mistrzejowicach) właśnie wtedy, gdy przyjeżdżają
                            podmiany...
                      • yzb Foto 05.01.03, 17:49
                        > 2. Mamy jeszcze rozpisy brygad na przystanku dla wysiadających na każdej
                        pętli.
                        > I przydałoby się je przeanalizować. Dużo wniosków można z nich wyciągnąć.

Hmm... a czy ktos kto posiada dobry aparat moglby wybrac sie sfocic te
                        rozpisy, zeskanowac i udostepnic? Bo ja aparatu nie posiadam, a przepisywac
                        raczej nie mam ochoty.
                        • pavlack Re: Foto 05.01.03, 18:09
                          yzb napisał:

> > 2. Mamy jeszcze rozpisy brygad na przystanku dla wysiadających na każdej
                          > pętli.
                          > > I przydałoby się je przeanalizować. Dużo wniosków można z nich wyciągnąć.
                          >
                          > Hmm... a czy ktos kto posiada dobry aparat moglby wybrac sie sfocic te
                          > rozpisy, zeskanowac i udostepnic? Bo ja aparatu nie posiadam, a przepisywac
                          > raczej nie mam ochoty.

Posiadam aparat, skaner i film w aparacie więc sukcesywnie będę te zdjęcia
                          robił (zacznę w środę od Nowej Huty, tzn. Pleszów, Walcownia, Wzgórza,
                          Mistrzejowice, Os. Piastów).
                      • Gość: mouset Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.01.03, 12:32
                        A ja nie mam rozpisu brygad przyjeżdżających buuuuuuuu
              • Gość: mouset Re: Moja propozycja kompromisu IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.01.03, 12:30
                W pytę! Podoba mi sie tak trzeba zestawić nasze podmianki a jest co pisać!
          • pavlack Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 22:59
            pavlack napisał:

> W rezerwach też jest błąd: Huta ma R-51, R-52 i R-54, a Podgórze R-63.

Pomyliło mi się, powinno być R-53 Huta i R-64 Podgórze
            • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 23:01
              pavlack napisał:

> > W rezerwach też jest błąd: Huta ma R-51, R-52 i R-54, a Podgórze R-63.
              > Pomyliło mi się, powinno być R-53 Huta i R-64 Podgórze

No bylo tak, to ktos mowil, ze trzecia rezerwa tez z Podgorza.
              • Gość: kuba203 Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.biezanow.net 04.01.03, 23:13
                yzb napisał:

> pavlack napisał:
                >
                > > > W rezerwach też jest błąd: Huta ma R-51, R-52 i R-54, a Podgórze R-63
                > .
                > > Pomyliło mi się, powinno być R-53 Huta i R-64 Podgórze
                >
                > No bylo tak, to ktos mowil, ze trzecia rezerwa tez z Podgorza.

Słuchajcie, bo w rezerwach też jakieś zmiany chyba zaszły w ostatnich
                dniach... Do tej pory było R-63 jako jedyna rezerwa z Podgórza, ale wczoraj
                (albo przedwczoraj, już nie pamiętam dokładnie) widziałem skład 917+918 jako
                R-61 :)
                • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 23:24

> Słuchajcie, bo w rezerwach też jakieś zmiany chyba zaszły w ostatnich
                  > dniach... Do tej pory było R-63 jako jedyna rezerwa z Podgórza, ale wczoraj
                  > (albo przedwczoraj, już nie pamiętam dokładnie) widziałem skład 917+918
                  jako
                  > R-61 :)

Mnie sie w ogole ostatnio wydawalo, ze widzialem R-01 na 24, ale moze to bylo
                  R-61. Ale numerow zapomnialem zapamietac :)
                  • Gość: kuba203 Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.biezanow.net 04.01.03, 23:29
                    yzb napisał:

> Mnie sie w ogole ostatnio wydawalo, ze widzialem R-01 na 24, ale moze to
                    bylo
                    > R-61. Ale numerow zapomnialem zapamietac :)

A może to było 24-01? :)
                    • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 23:33

> A może to było 24-01? :)

Nie, na pewno sie zaczynalo na R :P To bylo przy okazji jakichs jaj w miescie
                      ostatnio, wypadku czy czegos takiego.
                      • Gość: kuba203 Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.biezanow.net 04.01.03, 23:35
                        yzb napisał:

> Nie, na pewno sie zaczynalo na R :P To bylo przy okazji jakichs jaj w
                        miescie
                        > ostatnio, wypadku czy czegos takiego.

No to musiało być R-61, swoją drogą ciekawe, kiedy ta zamiana nastąpiła :)
                        A ja pamiętam jeszcze jak na RH-02 jeździły 2*102Na... Ehhh :(
                        • Gość: Locutus Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.01.03, 03:42
                          Nie przypominaj mi... jak byłem mały, to moim największym marzeniem było zostać
                          motorniczym takiej rezerwy. Już mając koło siedmiu lat znałem wszystkie trasy
                          tramwajowe w mieście na pamięć... to były czasy, byłem piękny, młody,
                          beztroski, po mieście hulały stodwójki i enki, a teraz, ehh... szkoda gadać.
                • pavlack Re: mpk.yzb.prv.pl 05.01.03, 10:55

> yzb napisał:
                  >
                  > > pavlack napisał:
                  > >
                  > > > > W rezerwach też jest błąd: Huta ma R-51, R-52 i R-54, a Podgórze
                  > R-63
                  > > .
                  > > > Pomyliło mi się, powinno być R-53 Huta i R-64 Podgórze
                  > >
                  > > No bylo tak, to ktos mowil, ze trzecia rezerwa tez z Podgorza.
                  >
                  > Słuchajcie, bo w rezerwach też jakieś zmiany chyba zaszły w ostatnich
                  > dniach... Do tej pory było R-63 jako jedyna rezerwa z Podgórza, ale wczoraj
                  > (albo przedwczoraj, już nie pamiętam dokładnie) widziałem skład 917+918 jako
                  > R-61 :)

Sprawdzę to :-)
          • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl 04.01.03, 23:24
            pavlack napisał:

> No właśnie te brygady tramwajowe, o których pisałem, jutro postaram się
            jakoś
            > to zebrać i uporządkować :-)

Nie trudz sie, to juz jest zrobione. Ja najpierw uporzadkuje to, co w
            hobby.mpk znalazlem, a potem dopiero bedzie uzupelniac - troche mi to zajmie
            bo tam straszny burdel...
        • Gość: Locutus Re: mpk.yzb.prv.pl IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.01.03, 03:36
          Ja tu liczyłem na rewolucyjne informacje o brygadach, przynajmniej tych
          tramwajowych, a mamy (bez urazy) gówno totalne. Raz, że składy są regularnie
          przekombinowywane, a dwa, że z tego wynika np., że #13 obsługują same UFOki, co
          jest pięknym marzeniem, ale i wierutną bzdurą...
          • Gość: ADAŚ LOCUTUS MA RACJĘ IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 10:40

> Ja tu liczyłem na rewolucyjne informacje o brygadach, przynajmniej tych
            > tramwajowych, a mamy (bez urazy) gówno totalne. Raz, że składy są regularnie
            > przekombinowywane, a dwa, że z tego wynika np., że #13 obsługują same UFOki,
            co
            >
            > jest pięknym marzeniem, ale i wierutną bzdurą...

Rzeczywiście, to co ja zaprezentowałem było po to, aby sprawdzić mozliwości
            utworzenia "12" oraz UFOKów na "13". Stąd założenie, że każda brygada "13" to
            trójskład (choć obecnie są dwa dwuskłady). Nie liczyłem również RESERVE. Jednak
            reszta oddaje powszedni stan rzeczy.
    • yzb mpk.yzb.prv.pl - dane z hobby.mpk 05.01.03, 15:24
      Pozbieralem na razie wszystko do kupy. Zostaly mi takie rzeczy:

--
      Pozostają jeszcze do wyjaśnienia:
      "11" na 19 i cos jeszcze?
      "20" 21:01 z Mistrzejowic, wraca z Pleszowa do Walcowni o 21:38 skąd jako "17"
      wraca na Piastów o 22:08
      "17" o 22.26 z Walcowni
      "17" GT6 wjeżdżają za 3 szt "16" czwarta zostaje 2x105,
      "20" solo wjeżdżają na "21" wszystkie, potem podmieniaja je GT6 z "7" i "15",
      a na "17" wjeżdżają solo z "2"
      7-03 nic nie podmienia po ost. kursie na Dąbie ok 20:30 zjeżdża
      7-01 podejrzewam go o "20" 21:01 z Mistrzejowic, potem 21:38 z Pleszowa do
      Walcowni i jako "17" z tejże 22:08
      --

I jeszcze mam takie cos:
      "czerwone adnotacje w 20-01 (podmieniany przez 7!!!!) i w 17-01!!!"
      O co tu chodzi? 20-01 wjezdza na 7?? A 17-01 co w tym dziwnego, ze czerwone,
      przeciez na 16 jezdzi?
      • pavlack Re: mpk.yzb.prv.pl - dane z hobby.mpk 05.01.03, 16:45
        Mam zdjęcie rozkładu z przyst. dla wysiadających ze Wzgórz Krzesławickich,
        wykonane na początku września, z którego wynika, że na pętli wieczorem
        pojawiają się takie brygady jak: 21-04, 21-01, 9-14, 9-02, 21-02, 9-08, 13-12.
        Tylko to się mogło trochę już pozmieniać, bo to jest rozkład ważny od
        31.08.2002. A na 4 rozkład się zmienił chyba pod koniec listopada.
        • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl - dane z hobby.mpk 05.01.03, 17:50
          pavlack napisał:

> Mam zdjęcie rozkładu z przyst. dla wysiadających ze Wzgórz Krzesławickich,
          > Tylko to się mogło trochę już pozmieniać, bo to jest rozkład ważny od
          > 31.08.2002. A na 4 rozkład się zmienił chyba pod koniec listopada.

No pewnie sie zmienilo, ale i tak pliz daj na www albo yzbek@poczta.fm
          • pavlack Re: mpk.yzb.prv.pl - dane z hobby.mpk 05.01.03, 18:13
            yzb napisał:

> No pewnie sie zmienilo, ale i tak pliz daj na www albo yzbek@poczta.fm

Poszło :-)
            • yzb Re: mpk.yzb.prv.pl - dane z hobby.mpk 05.01.03, 18:37
              pavlack napisał:

> Poszło :-)

Thx. Ale to chyba zupelnie nieaktualne, bo nie ma 8-02, 8-07, 9-14, a cos z
              tego sie powinno do 20 do Krzeslawic dotaszczyc...
              • pavlack Re: mpk.yzb.prv.pl - dane z hobby.mpk 05.01.03, 19:06
                yzb napisał:

> pavlack napisał:
                >
                > > Poszło :-)
                >
                > Thx. Ale to chyba zupelnie nieaktualne, bo nie ma 8-02, 8-07, 9-14, a cos z
                > tego sie powinno do 20 do Krzeslawic dotaszczyc...

Nieaktualne dla 4 i 5, aktualne dla 1.
        • Gość: mouset "4" !!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.01.03, 12:36
          pavlack napisał:

> Mam zdjęcie rozkładu z przyst. dla wysiadających ze Wzgórz Krzesławickich,
          > wykonane na początku września, z którego wynika, że na pętli wieczorem
          > pojawiają się takie brygady jak: 21-04, 21-01, 9-14, 9-02, 21-02, 9-08, 13-12.
          > Tylko to się mogło trochę już pozmieniać, bo to jest rozkład ważny od
          > 31.08.2002. A na 4 rozkład się zmienił chyba pod koniec listopada.

To kompletnie cos nie gra! bo 13-12 chyba jest UFOkiem , a z 21 to są te
          brakujące dwuskłady to prawie komplet na "4": 21-01 do 4 9-02 , 9-08, 9-14 , 5-
          04, 8-02
      • Gość: mouset wyjaśnienia IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.01.03, 12:40
        yzb napisał:

> Pozostają jeszcze do wyjaśnienia:
        > "11" na 19 i cos jeszcze? "11" też jest na "23"
        > "20" 21:01 z Mistrzejowic, wraca z Pleszowa do Walcowni o 21:38 skąd
        jako "17" wraca na Piastów o 22:08 i to jest pewne robi to "2"
        > "17" o 22.26 z Walcowni tu nie wiadomo dalej
        > "17" GT6 wjeżdżają za 3 szt "16" czwarta zostaje 2x105, i ta czwarta gdzie?
        > "20" solo wjeżdżają na "21" wszystkie, potem podmieniaja je GT6 z "7" i "15",
        > a na "17" wjeżdżają solo z "2" i to jest już ok
        > 7-03 nic nie podmienia po ost. kursie na Dąbie ok 20:30 zjeżdża
        > 7-01 podejrzewam go o "20" 21:01 z Mistrzejowic, potem 21:38 z Pleszowa do
        > Walcowni i jako "17" z tejże 22:08 i tez ok
        > --
        >
        > I jeszcze mam takie cos:
        > "czerwone adnotacje w 20-01 (podmieniany przez 7!!!!) i w 17-01!!!"
        > O co tu chodzi? 20-01 wjezdza na 7?? A 17-01 co w tym dziwnego, ze czerwone,
        > przeciez na 16 jezdzi?
        No jest juz jasne za 20 jest 7 za 16 17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka