Dodaj do ulubionych

Poszukuję zdjęć...

IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.01.03, 04:02
... stopiątek z szybami, enek oraz kanciaków na służbie w Krakowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Locutus Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 05.01.03, 04:04
      Z tymi stopiątkami oczywiście chodziło mi o te, które miały szybki nad drzwiami
      oraz pod szybą przednią, a złącza elektryki do spinania wagonów w składy ukryte
      pod czarną klapką pomiędzy reflektorami. No i mój emil: locutus@op.pl
      • krzysiek111 Re: Poszukuję zdjęć... 05.01.03, 19:58
        Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Z tymi stopiątkami oczywiście chodziło mi o te, które miały szybki nad
        drzwiami
        >
        > oraz pod szybą przednią, a złącza elektryki do spinania wagonów w składy
        ukryte
        >
        > pod czarną klapką pomiędzy reflektorami. No i mój emil: locutus@op.pl

hehehe o takie Ci chodzi
        komunikacja.krakow.w.interia.pl zobacz w dziale tramwaje ;-)

pdr Krzysiek
      • Gość: kuba203 Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.biezanow.net 06.01.03, 09:28
        Te stare gniazda pomiędzy światłami mają jeszcze składy 370+371 i 388+389 :)
    • Gość: mouset Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 06.01.03, 22:40
      A ja szukam fot jelczy M11
      • Gość: Locutus Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 07.01.03, 04:58
        Ja mam nawet krótki filmik z udziałem jelcza M11 - swojego czasu był do
        ściągnięcia na oficjalnej stronie MPK...
        • Gość: mouset Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 07.01.03, 10:18
          Thanks ale to mam , chodzi mi o foty najlepiej jak M11 były jeszcze
          różnokolorowe
      • Gość: dzidek00 Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.wieliczka.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 17:22
        Gość portalu: mouset napisał(a):

> A ja szukam fot jelczy M11
        Mam zdjęcie z zajezdni Bieńczyce M-11 12170, niestety zdjęcie jest czarno-białe
        i na dodatek nie mam skanera, mam też Ikara 260 (15036) robiliśmy te zdjęcia z
        bratem (1983r). Poszukam to może coś jeszcze znajde.
        • Gość: mouset Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 15.01.03, 17:28
          Supcio! ja oferuję GT6 z 1997r i jedną niestety scanie 111 o nr 47730
          • pavlack Re: Poszukuję zdjęć... 15.01.03, 17:40

> Supcio! ja oferuję GT6 z 1997r i jedną niestety scanie 111 o nr 47730

A ja mam coś takiego:
            www.3b.glt.pl/moje/ -> tam kliknąć na Zajezdnia Czyżyny kilkanaście lat
            temu!!!
            • dzidek00 Re: Poszukuję zdjęć... 16.01.03, 14:29
              Oglądając Twoje zdjęcie zajezdni w Czyżynach musze stwierdziś jednoznacznie że
              jesteśmy sąsiadami:) z tym że ja pewnie mógłbym być Twoim ojcem:))))
              • pavlack Re: Poszukuję zdjęć... 16.01.03, 16:28
                dzidek00 napisał:

> Oglądając Twoje zdjęcie zajezdni w Czyżynach musze stwierdziś jednoznacznie
                że
                > jesteśmy sąsiadami:) z tym że ja pewnie mógłbym być Twoim ojcem:))))

Mieszkasz w bloku 26? :-)

A to zdjęcie nie robiłem ja, tylko mój ojciec :-)
                • Gość: mouset numer 26? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 16.01.03, 19:04
                  Czy aby nasza ulubiona gazetka nie opisała tego bloku jako miejsce schadzki
                  okolicznych dresów???
                  • pavlack Re: numer 26? 16.01.03, 19:08

> Czy aby nasza ulubiona gazetka nie opisała tego bloku jako miejsce schadzki
                    > okolicznych dresów???

Gazeta Krakowska? :-)
                    Nie wiem, bo nie czytuję regularnie.
                    • Gość: mouset Re: numer 26? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 16.01.03, 19:39
                      Of course Krakowska , piszą że dresy urządzają libacje w bloku 26 , ktoś
                      widział półnagą parę, w następnym artylule jest relacja ze spotkania
                      spółdzielni, radnych i mieszkańców, okazało sie że tylko kilkoro oszołomów
                      nagłaśnia sprawę a zainstalowania krat nikt nie chce, zalecono też częstsze
                      wizyty policji tjaaaaaa
                      • pavlack Re: numer 26? 16.01.03, 19:44

> Of course Krakowska , piszą że dresy urządzają libacje w bloku 26 , ktoś
                        > widział półnagą parę, w następnym artylule jest relacja ze spotkania
                        > spółdzielni, radnych i mieszkańców, okazało sie że tylko kilkoro oszołomów
                        > nagłaśnia sprawę a zainstalowania krat nikt nie chce, zalecono też częstsze
                        > wizyty policji tjaaaaaa

Eeee, nic nie słyszałem ani nie widziałem...
                        A poza tym czy my mówimy o tym samym bloku? :-) Bo ja nigdzie nie pisałem na
                        jakim osiedlu mieszkam :-)
                        • Gość: mouset Re: numer 26? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 16.01.03, 19:44
                          Ale po fotce zajezdni się domyślam i chyba dobrze się domyślam
                          • pavlack Re: numer 26? 16.01.03, 19:50

> Ale po fotce zajezdni się domyślam i chyba dobrze się domyślam

Hehe :-)
                            Ale u mnie w bloku żadnych libacji nie ma :-)
                            • Gość: mouset Re: numer 26? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 16.01.03, 19:53
                              Nie mówię że posądzam Ciebie o włóczenie sie po klatce, ale może to nie dresy
                              tylko miłośnicy komunikacji przy jabolu hehehehe, po dużej dawce wszędzie widzą
                              UFA hehehehe
                • Gość: dzidek Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.wieliczka.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 08:56
                  pavlack napisał:

> dzidek00 napisał:
                  >
                  > > Oglądając Twoje zdjęcie zajezdni w Czyżynach musze stwierdziś jednoznaczni
                  > e
                  > że
                  > > jesteśmy sąsiadami:) z tym że ja pewnie mógłbym być Twoim ojcem:))))
                  >
                  > Mieszkasz w bloku 26? :-)
                  >
                  > A to zdjęcie nie robiłem ja, tylko mój ojciec :-)
                  >
                  Nie, obok w 15:-)
          • krzysiek111 Re: Poszukuję zdjęć... 15.01.03, 21:00

> Supcio! ja oferuję GT6 z 1997r i jedną niestety scanie 111 o nr 47730

Tez prosze o kontakt krzysztofu@interia.pl

pdr Krzysiek
            • pavlack Re: Poszukuję zdjęć... 15.01.03, 21:06
              krzysiek111 napisał:

> Gość portalu: mouset napisał(a):
              >
              > > Supcio! ja oferuję GT6 z 1997r i jedną niestety scanie 111 o nr 47730
              >
              > Tez prosze o kontakt krzysztofu@interia.pl
              >
              > pdr Krzysiek

Przepraszam bardzo Krzysiu, ale te zdjęcia to już sobie ja na swoją stronę
              zarezerwowałem :-P
              • Gość: mouset Re: Poszukuję zdjęć... IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 15.01.03, 21:34
                Właśnie! Obiecałem je Pawłowi :) do powiększenia pójdą w poniedziałek bo musze
                odkopac negatyw
                • pavlack Re: Poszukuję zdjęć... 15.01.03, 21:37

> Właśnie! Obiecałem je Pawłowi :) do powiększenia pójdą w poniedziałek bo
                  musze
                  > odkopac negatyw

O właśnie :-)
        • krzysiek111 Re: Poszukuję zdjęć... 15.01.03, 20:59
          Gość portalu: dzidek00 napisał(a):

>
          > > A ja szukam fot jelczy M11
          > Mam zdjęcie z zajezdni Bieńczyce M-11 12170, niestety zdjęcie jest czarno-
          białe
          >
          > i na dodatek nie mam skanera, mam też Ikara 260 (15036) robiliśmy te zdjęcia
          z
          > bratem (1983r). Poszukam to może coś jeszcze znajde.

Prosze o pilny kontakt na adres krzysztofu@interia.pl

pdr Krzysiek
        • dzidek00 Re: Poszukuję zdjęć... 16.01.03, 12:12
          Gość portalu: dzidek00 napisał(a):

>
          > > A ja szukam fot jelczy M11
          > Mam zdjęcie z zajezdni Bieńczyce M-11 12170, niestety zdjęcie jest czarno-
          białe
          >
          > i na dodatek nie mam skanera, mam też Ikara 260 (15036) robiliśmy te zdjęcia
          z
          > bratem (1983r). Poszukam to może coś jeszcze znajde.

Znalazłem jeszcze PR-110!!!! 11643 i 11647, jeden z nich ma wyjazdówke A ale
          chyba dawno na niej nie jeździł bo jest w opłakanym stanie:( jest jeszcze PR-
          110 szkoleniowy ale mało go widać to był chyba 403.
          • krzysiek111 Dzidek, odbierz poczte 16.01.03, 13:00
            pozdrawiam Krzysiek111
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka