Dodaj do ulubionych

Cystersów- co się dzieje

18.05.06, 08:11
czy rozumiecie co się dzieje z tą inwestycją.Najpierw ciągła się procedura
pozwolenia na budowę a jak go otrzymali to okazało się że nie maja jeszcze
wykonawcy.Teraz od kilku dni dzwonię i nie mają jeszcze przygotowanej umowy o
realizację lokalu !!.O ile rozumiem to developer robi wszystko aby szybko
wybudować bo strta czasu to strata zysku.A może chodzi o to aby nas , tych co
dawno rezerwowali, zniechęcić bo teraz tą lokalizację można sprzedać o wiele
drożej?Im bardziej się nad tym zastanawiam tym bardziej wydaje mi się że mam
rację. Czy ktoś coś wie i jaka jest wasza opinia.Pozdr. dla cierpliwych
sąsiadów
Obserwuj wątek
    • Gość: archimedia Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:15
      Może wyjaśnią ci to GEOentuzjaści którzy tak się radowali (teraz będą rosnąć nasze mieszkanka).Niestety gdzieś się pochowali...
      Pozdr
      • Gość: dsd Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:42
        Sytuacja jest bardzo oczywista, zrobia to samo co z zielonym stokiem, albo
        salwator z Bobrzynskiego/Przemiarki. Naprawde wspolczuje wszystkim klientom GEO
    • Gość: aga Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 20:55
      to juz koniec niestety podobno nie będą budować problemy z działką ZREMB nie
      pozwoli na osiedle
      • Gość: Kamil Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.06, 10:34
        Sprawdź sobie w Urzędzie Wojewódzkim! Dostali ostatczne pozwolenie na budowe.
        ZREMB juz nie ma nic do gadania!
    • Gość: jarek [...] IP: 213.17.178.* 18.05.06, 21:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • www101 Re: Cystersów- co się dzieje 18.05.06, 22:13
        Macie jakieś info czy tylko tak piszecie. To ważne bo chciałbym naprawdę
        wiedzieć co się dzieje a nie snuc domysłów. Na pytanie czy rzeczywiscie bedą
        oddawać kasę stwierdzili ze to wierutna bzdura. czy jest ktos kto coś wie?
        Przypuszczenia sobie darujcie.
        • Gość: złodzieje [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:21
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: xxx Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:56
            kogoś to bawi?
          • Gość: grzesiek Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.06, 10:30
            A ty jak James Bond będziesz ich ścigać na wszystkich kontynentach ... Chyba
            trochę ponosi Cę fantazja.
      • Gość: kamil Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.06, 10:26
        Co za bzdury wypisujecie! Nabieram coraz większej pewności, że takie osoby jak
        np. Jarek to pracownicy jakiejś innej firmy konkurencyjnej, która bardzo chce
        na tym forum zaszkodzić innym deweloperom. Poczytałem sobie kilka innych
        wypowiedzi zamieszczonych przez Jarka w różnych wątkach i ich brzmienie jest
        zawsze takie samo. Głónym celem Jarka jest specjalnie siać panikę i obrzucać
        innych błotem. Ja juz mam umówiony termin na podpisanie umowy przedwstępnej na
        Cystersów i teraz ustalam swój terminarz wpłat.
        CZŁOWIEKU NIE WIERZĘ, ŻE JESTEŚ OSOBĄ, KTÓRA KUPUJE MIESZKANIE W GEO!!!!!!!!!!!!
        • Gość: benek Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:37
          W Geo kupują tylko frajerzy , ru..ą was juz jakieś 8 miesięcy a Wy co kicha
          • micholinek Re: Cystersów- co się dzieje 19.05.06, 10:47
            pracowalismy kiedys w BM Certus pod rzadami Pana Prezesa Geo
            Wasza dramatyczna sytuacja nie dziwi
            to norma
            a jak potoczyla sie historia Certusa to kazdy wie...
        • Gość: jarek Re: Cystersów- co się dzieje IP: 213.17.178.* 19.05.06, 17:41
          drogi Kamilu, nie mam nic wspólnego z firmami budowlanymi,nie siałem i nie
          sieję paniki;piszę tylko prawdę o swoich przykrych doświadczeniach z tą firemką
          która w sposób bardzo perfidny, wręcz bandycki postąpiła ze mną przy transakcji
          zakupu mieszkania.w rezultacie tego do kupna z winy geo nie doszło a sprawa
          skończyła się w sądzie.miało to miejsce dwa lata temu.masz rację pisząc,że nie
          kupuję mieszkania w geo.nawet jadąc ul.Głowackiego nie chcę patrzeć na siedzibę
          tych złodzieji.pisałem na tym forum ostrzegając przed nimi(zobacz wcześniejsze
          moje posty),ale jak widać bezskutecznie.życząc udanego zakupu pozdrawiam.j.
          p.s.zaciął Ci się klawisz caps lock (to jest taki mały prostokąt po lewej
          stronie klawiatury trzeci od dołu).
        • Gość: jarek Re: Cystersów- co się dzieje IP: 213.17.178.* 08.06.06, 22:12
          do Kamila. no i jak samopoczucie?pozdrawiam!!!!!!!!!!!!
      • Gość: wujo Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:59
        Tia? A jakich wspólników ma Śmietański? Przecież tylko ten gość trzęsie tymi
        firmami.
    • Gość: oszukany Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.ae.krakow.pl 19.05.06, 15:19
      ludzie dramat wszystko przepadło ,całe moje oszczędności:(
      • Gość: ??? Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.52-246-81.adsl-static.isp.belgacom.be 19.05.06, 15:25
        o czym mówisz kolego? Jak coś wiesz to napisz konkretnie co wiesz
    • Gość: aż żal Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:16
      kolejny ludzki dramat:(
    • Gość: WIEM Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 13:29
      ZNALEŻLI KUPCA NA DZIAŁKE PRZY CYSTERSÓW HURRRA ODDADZA PIENIADZE:)
      • Gość: archimedia Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:54
        Eee tam,nie ciesz się przedwcześnie - działka nigdy nie była ich własnością - oświadczenie do wniosku było po prostu sfałszowane...
    • Gość: wodi Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:47
      nie martwcie się Marcinkiewicz wybuduje mieszkania i dostaniecie za free:)
      • Gość: majka Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 26.05.06, 11:13
        Jestem (nie)szczęśliwą osobą, która dokonała zakupu mieszkania na osiedlu
        budowanym przez GEO we wrocławiu. Prosze dobrze poinformowanych o informacje,
        co dzieje się aktualnie i co dziać się może wkrótce z firmą GEO. Na tym wątku
        była już mowa o upadłości - czy to prawda? A jesli tak, to co dalej. Czy firma
        ta będzie jeszcze normalnie funkcjonować?
        • www101 Re: Cystersów- co się dzieje 26.05.06, 13:35
          Nie przejmuj się tym wcale. W pewnym momencie forum to opanowali idioci którzy
          nic w tym temacie nie mają do powiedzenia a tylko piszą bzdury.
          Vied wątek developer oddaje kasę.
          No coż , nie mamy wpływu na jakość ani prawdę wypowiedzi.
          A z GEO nic złego się nie dzieje
    • Gość: jerzy Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:42
      Tak potwierdzam,www101 to ich pracownik - nie wolno mu wierzyć!!!Sytuacja Geo jest naprawdę krytyczna!!!
    • Gość: cyryl Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 18:01
      w poniedziałek kolejne aresztowania w GEO i zabezpieczenie dokumentów.
      • Gość: dfsgfdg Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:03
        od pewnego czasu czytam z ciekwosci komentarze i zastanawiam kto tu klamie, jak
        jest naprawde??? czy jest tu jakis kompetenty czlowiek, ktory odpowie mi na to
        pytanie?
        • Gość: inwestir Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:18
          odpowie Ci wiatr wiejacy poprzez świat lalalala , porównaj sobie dwie budowy w
          tej samej okolicy i wszystko będziesz wiedział bajeczna budimex termin
          sprzedazy pazdziernik 2005 wpłata 10% reszta po zakończeniu budowy budynek juz
          prawie zakończony ściany wprawiane okna , złota brama rezerwacje ten sam okres
          zaliczki obietnice spółka Geo naciaganie ludzi na kolejne budynki , podnoszenie
          ceny , jeszcze nie ma nawet dziury w ziemi:)cena była podobna te dwie
          inwestycje dzieli około 300-400metrów
          • Gość: archimedia Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:30
            Daje się zauważyć że ostatnio - część sąsiadów całkiem poważnie traktuje przeróżne idiotyzmy które nam tu wypisują.Usiłuje wyjaśniać,polemizować - niektórzy dają się prowokować.Nie tędy droga...Jasne że między innymi chodzi o to by dramatyczne wiadomości z GEO były zawsze na pierwszej stronie...Oj,nie lubią ludzie naszego dewelopera (ale troszeczkę sobie na to zasłużył).Myślę że nie ma się co mieszać w porachunki jakie niektórzy mają z GEO...Niech GEO samo swoją działalnością się broni...(jeżeli oczywiście jeszcze potrafi).
            Co do obecnego dreptania w miejscu to tak niestety będzie do czasu aż jakiś wykonawca popisze umowę...
            • www101 Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? 29.05.06, 20:08
              przecież juz dawno wiadomo kto to bedzie robił - Kartex.
              A zadałem pytanie czy ktos juz podpisa umowę i nic. Nikt, czy wam sie nie chce
              pisać.
            • Gość: Fragles Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? IP: *.crowley.pl 29.05.06, 22:05
              Archimedia, zgadzam się z Tobą że dużo na forum prowokatorów i szczekaczy.
              Zamiast mówić coś sensownego to biją pianę.
              Prawda natomiast jest taka, że GEO wycofuje się z tego projektu. Najwyższy czas
              zabrać swoją kasę i szukać solidnego developera. Ja w środę umówiony jestem na
              rozwiązanie umowy...Ci którzy cały czas wierzą że coś z tego jeszcze będzie to
              dla mnie psychiczni mocarze.
              • Gość: xxx Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:51
                nikt nie podpisał jeszcze umowy - bo umowy nie ma jeszcze wzoru umowy i nie
                wiadomo kiedy będzie - mają przesyłać mailem jak juz będzie gotowa
                • Gość: umowa Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? IP: *.ae.krakow.pl 30.05.06, 15:39
                  czyli na świętego Dygdy:)
                • Gość: Krauze Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 08:31
                  Ludzie sami jesteście sobie winni. Jak byście sprawdzili dokłądnie co sie
                  dzieje to by teraz nikt sie nie martwił. Ruszcie trochę tymi głowami i
                  popytajcie gdzie trzeba.
                  • Gość: archimedia Re: Kto tu w koncu klamie do K... nedzy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 13:10
                    Hmm...Ale tak konkretnie to kto się martwi?Mam wrażenie że głównie ludzie z
                    konkurencji i osoby niezaangażowane w tę inwestycję...Ja się tym że jest już
                    wykop jakoś nie martwię...
                    A sąsiadki i sąsiadów pozdrawiam
      • Gość: beata Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.kracen.hor.net.pl 31.05.06, 20:08
        Co za debile tu piszą...
    • www101 Re: Cystersów- co się dzieje 29.05.06, 10:12
      A mówił ci ktoś że powinieneś iść do lekarza. Jesteś poj...bany
      • Gość: jerzy Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 10:50
        BUJAJ SIĘ NA DRZEWO ŁOSIU:)
        • www101 Re: Cystersów- co się dzieje 29.05.06, 20:09
          twój styl swiadczy o tobie.Masz w domu lustro?
          Używaj cześciej , moze zobaczysz tam tego kim jesteś bo chyba nie zdajesz sobie
          z tego sprawy
    • Gość: XXX Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:26
      ODDAC KASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: zenon Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:24
      dalej nic:(
    • Gość: icek Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:17
      ale umowa skandal!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: GEO Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:16
      W KTÓRYM KRAJU NIE MA EKSTRADYCJI ?
    • Gość: rytm Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:22
      to co sie dzieje - naprawdę nie istnieje!!!!!
      • Gość: xxx Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.rodium.pl 23.10.06, 08:57
        Czy to prawda że rozprawa w WSA dla Geo jest 30.10.2006 ?
        • Gość: jurij Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:39
          Nie mam takich informacji, ale bardzo mozliwe. TYmczasem sprzedaz idzie pelna
          para malych mieszkan w B4 praktycznie juz nie ma. Na budowie tez widac postepy,
          takze przyblokowac ta inwestycje bedzie bardzo trudno, mam taka nadzieje ;) Ja
          przynamniej patrze optymistycznie
        • Gość: archimedia Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:20
          Tak to prawda - posiedzenie jest niejawne a więc dotyczy wniosku o wstrzymanie
          wykonalności...Tak więc wkrótce wszystko będzie w miarę jasne...
          A sąsiadki i sąsiadów pozdrawiam
          • Gość: jurij Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:37
            Jak sadzisz jak zakonczy sie sprawa? Jesli bedziesz mial jakies info odnosnie
            rozprawy daj znac.Dzieki
            • Gość: archimedia Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 12:09
              Tryb wydawania pozwoleń i rozpatrywania odwołań jest w tej chwili w Krakowie
              taki że raczej trudno o pomyłkę czy niedopatrzenie...Ale zawsze jest czynnik
              ludzki - wpierniczony sędzia który sam miał zatarg z deweloperem i teraz ich
              nie lubi...
              • Gość: geo Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 15:02
                nie liczcie na nic naiwni:)
              • Gość: Robak Re: Cystersów- co się dzieje IP: 209.176.21.* 31.10.06, 02:10
                No i co archimedia i jurij? Wkurzony sędzia, zły ZREMB, wszyscy się
                sprzysięgli, dalej pozdrawiacie sąsiadów - czy może jednak gó..ana firemka i
                prezes oszust, nieudacznik. I co zamierzacie z tym zrobić, bo chyba nie
                będziecie pozdrawiać niedoszłych sąsiadów tylko wyciągniecie jakieś wnioski i
                konsekwencje?!
                • Gość: Jurij Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 10:14
                  Robak rozumiem twoje rozgoryczenie, ja na szczescie zaagnazowalem sie w ten
                  projekt calkiem nie dawno, takze bylem swiadom ryzyka. Myslalem, ze te klopoty
                  ciagnace sie co namniej od roku GEO ma juz za soba!!! Co mam zrobic, mam sie
                  pociac? wyskoczyc z okna? Powiedz mi jak to teraz wyglada. Wczorajsza decyzja
                  jest rownoznaczna z zakonczeniem prac? GEO moze sie odwolac od tej decyzji? Jak
                  to wyglada?
                  • Gość: Robak Re: Cystersów- co się dzieje IP: 209.176.21.* 31.10.06, 19:22
                    Prace muszą wstrzymać natychmiast a od decyzji sądu nie ma odwołania.
                    Rozmawiałem z prawnikiem i wstrzymanie pozwolenia na budowę ma chronić interes
                    klientów przed złodziejską firemką. Tzn. można sobie wyobrazic że geo buduje i
                    stawia np stany surowe budynków, po czym okazuje się że Sąd uchyla całkowicie
                    pozwolenie na budowę - wtedy budynki trzeba zburzyć a deweloper już sobie dużo
                    kasy wypłacił i może ogłosić upadłość. W sytuacji gdy sąd ocenia że wskutek
                    skargi bardzo prawdopodobne jest że pozwolenie uchyli, tak jak ma to miejsce w
                    tym przypadku - wstrzymuje wykonanie decyzji - czyli zakazuje budowy i
                    deweloper nie może brać od nas kasy. Inna sprawa że geo jest mocno zadłużone w
                    bankach i nie wiadomo czy będzie miało kasę żeby spłacać kredyty. Ja chcę
                    zwrotu kasy i odszkodowania, bo za uzgodnioną cenę mieszkania już nie kupię, a
                    jak nie to idę do prokuratury - bo wprowadzili mnie w błąd!!! Pisali że mają
                    prawomocne pozwolenie na budowę, a nigdy takiego nie mieli!!!!
    • Gość: ED Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:50
      CAłA POLSKA Z WAS SIE śMIEJE:))))))))))))))))))0
    • Gość: casting Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 20:25
      kręcimy nowe odcinki flimu Frajerzy 3 i 4 , możemy was zaangażować na statystów
      , myślimy że wystarczy was na dwie częśći , casting przeprowadzimy sami wg
      kolejności podpisanych umów i wielkości mieszkań , frajerzy od wiekszych
      mieszkań maja oczywiśćie pierszeństwo , jeżeli chcecie przyspieszyć przyjęcie
      do filmu należy wpłacić na nasze konto na Bahamach 5 tys zł/w usd po kursie NBP
      pozdrwiamy ze słonecznego Meksyku

Grupa Geo z rodzinami :)
      • Gość: antyc Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.compower.pl 31.10.06, 21:02
        Czy nikt casting nie mówił że jesteś debil. Spójrz do lustra - tam to dokładnie
        widać. Albo wez sobie piłke i idz sie wyżywać gdzie indziej bo tu dla takich
        TOTALNYCH JEŁOPÓW nie ma miejsca
        • Gość: casting Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:31
          ANTYC jesteś przyjety nawet jezeli wpłaciłeś na kawalerkę:)
          • Gość: antyc Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.compower.pl 31.10.06, 22:06
            A ty do domu wariatów. Masz tam miejsce do końca zycia
            • Gość: abel Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:52
              hehe naiwniaki, stracicie kase i dobrze, selekcja naturalna dziala :-)
              vivat ewolucja

pzdr
    • Gość: abel Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 09:52
      ech, naiwniaki

dobrze wam tak, widac selekcja naturalna dziala

pzdr
    • Gość: salwator city Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 16:34
      ale gości wydymali teraz pewnie zapłaca po 8-10 tys w innej lokalizacji , a było
      brać w salwatorze :)
      • Gość: lorra Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.kolornet.pl 01.11.06, 17:42
        jakoś mi Was nie żal...
        • Gość: abla Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:34
          dokladnie, widzialy galy co braly,

• Gość: PIS Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:28
            jesteście I-wszymi frajerami IV -tej RP:)
            • Gość: anna Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:39
              I frajerami kazdej RP,

ludzie bez jaj,

ludzie bez ikry,
              darwin mial racje, ewolucja istnieje, przezyja najsilniejsi,
              PANSTWU JUZ DZIEKUJEMY

hehe
              • Gość: ELA Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:56
                WIśLANE TARASY CZEKAJą NA WAS CENA 7000-12000/ NETTO TYLKO SIE NIE POZABIJAJCIE :)
      • Gość: abla Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 18:33
        dokladnie, widzialy galy co braly,
        dobrze wam tak, naiwniacy, kto wydaje kupe forsy w tak nie pewna inwestycje,
        szukajcie teraz po 8-10 tys mieszkan,
    • Gość: antyfrajer Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 10:37
      dlaczego innych tak bardzo cieszą problemy ludzi?
      • Gość: pis Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:03
        bo jestesmy z prawa i sprwiedliwośći:), sprawiedliwość musi byc wszyscy kupuja
        mieszkania po 7-8 tyś a leszcze z cystersów chciały po 4 tyś :)
    • Gość: xyz Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.chello.pl 02.11.06, 18:53
      Ludzie zaśmiecacie forum swoimi topicami na temat cystersów żygać się chce.....
      Trzymajcie się jednego topicu !!!
      Użalajcie się nad sobą pod jednym tematem bo juz to robi się niesmaczne!!!
      • Gość: Robak Re: Cystersów- co się dzieje IP: 209.176.21.* 05.11.06, 04:07
        No nie mam już siły do tego palanta z geo, chyba płacą mu na akord, więc
        skopiował jedną formułkę i ctrl C. Brawo dupku, jesteś tak samo dupiany jak
        twój prezio!
        • Gość: bruno Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.ghnet.pl 05.11.06, 11:21
          hehe zalosni naiwniacy, hehe dobrze wam tak
    • Gość: logmat Geo ma do końca roku objąć syndyk IP: *.ists.pl 14.11.06, 20:39
      info pochodzi od dziennikarza rzeczpospolitej - żródło pewne!
    • Gość: pokos Re: Cystersów- co się dzieje IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.12.06, 16:34
      a co się ma dziać....zima idzie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka