Gość: ziom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:14 zwroty zaliczek rezerwacyjnych od 20.05 plus odsetki , nowa cena zostanie ustalona w okolicach wrzesnia prawdopodobnie około 6000-6500 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: archimedia Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:19 Chcesz chyba żebym dostał zawału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:01 tak mają budować w trzecim kwartale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo! Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.77.184.* 18.05.06, 14:02 a moze kupisz mieszkanie w budimexie? jarek? to ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:48 kupię za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:41 jest ktoś kto już był tam na rozmowach? jaka umowa jest podpisywana? jakieś wpłaty na już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp z oo Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:12 chyba upadłość firmy sie szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniot Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.52-246-81.adsl-static.isp.belgacom.be 19.05.06, 12:45 ludzie, co wy wypisujecie? Dzwonilem tam i przeciez deweloper ma niedlugo podpisywac umowy przedwstepne, wiec wszystko chyba zmierza ku dobremu. Maja tez niedlugo sprzedawac mieszkania w kolejnych 2 budynkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volkov Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.colbud.hu 19.05.06, 12:48 5-6 postow wciagu 2-3 godzin, z tej samej domeny, zblizonej tresci = troll lub wyjatkowo niewydolna umyslowo konkurencja pozdr dla nie-trolli Volkov Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyru..y przezgeo Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ae.krakow.pl 19.05.06, 15:18 NIESTETY SZOŁ MAST GOŁON:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archimedia Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:32 Agenci CBA wkroczyli do GEO...Aresztowania są spodziewane także wśród klientów... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 18:34 widziałem to,goście w czarnych gangach z ciemnymi okularami jak z matrixa, wyprowadzali kogoś skutego z zasłonięta głową:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.17.178.* 19.05.06, 22:06 b.śmieszne.ale czy dla klientów geo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:27 Firma wcale nie jest w stanie upadłości, ani nawet jej to narazie nie grozi, po porostu zwietrzyli szansę na zarobienie większej kasy i jak takie plotki się rozejdą to ludzie sami przyjdą prosić o zwrot wpłaconych pieniędzy. Chętnie zwrócą, a potem te same mieszkania sprzedają po 2 tys więcej. Normalny biznes, każdy by tak zrobił, odczepcie się od Geo - za jakis czas sprawa przycichnie a pieniądze zostaną. Nie bądźcie zawistni... Przecież na Zielonym Stoku rozwiazali umowy z klientami a miał być cenowy hit po 2.400. Za jakiś czas zapewne bedzie to nowa inwestycja Geo z nowymi lepszymi cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 20.05.06, 13:22 pytanie tylko czy kolejni klienci zaufają takiej firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 13:33 dzwoniłem dziś do GEO.pani miłym głosem poinformowała mnie, że pod koniec przyszłego tygodnia powinienem dzwonić i będzie przedstawiona mi propozycja umowy przedwstępnej a potem siadamy do ustalenia grafiku wpłat - tyle z faktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejweloper [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henek Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:33 tragedia:{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skandalista Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 13:33 znowu nowy skandal , dopłaty za małą architekturę na osiedlu nawet do 10 tyś na mieszkanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willi101 Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.range86-129.btcentralplus.com 24.05.06, 18:52 Ale jaja, trzeba brac kase i wiac. Odpowiedz Link Zgłoś
www101 Pytanie do skandalisty 24.05.06, 14:29 Pytanie 1:co to znaczy nowy skandal, a kiedy był stary? 2. O co chodzi z tymi dopłatami do małej s=architektury, podpisywałeś umowę? Mnie mówią że jeszcze nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słyszałem Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:49 podobno było pierwsze samobójstwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archimedia Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:13 Dziwię się że dopiero teraz.Osobiście - nie spodziewam się by wielu klientów przeżyło tę inwestycję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:49 ludzie - robicie bydło na tym forum...niektórzy tutaj przychodzą poszukać informacji, rady, i wy tutaj kiedyś po to przychodziliście i tacy głupcy jak wy na pewno was denerwowali.Zastanówcie się nad sobą, albo zróbcie sobie sami forum, na którym będziecie sobie "żartować" bo mam wrażenie, że to są żarty (niskiego lotu, ale chyba waszym zamiarem jest czerpać satysfakcję z przeszkadzania innym w śledzeniu ważnych dla nich spraw - zachowujecie się jak debilne dzieci - pozdrawiam i gratuluję dobrego samopoczucia) Odpowiedz Link Zgłoś
www101 Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 22:18 Popieram cie qwerty w 100 %. Mam wrażenie że akurat w temacie Cystersów forum zamieniono na forum totalnych debili. Juz od pewnego czasu wszyscy tu zgłupieli. Nawet ludzie którzy przedtem pisali do rzeczy wdali sie w ten głupawy ciąg pisania idiotyzmów. Bardzo prosimy o posty ludzi którzy maja coś do powiedzenia NA TEMAT. Idiotów zapraszamy gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.05.06, 23:10 To jeszcze nic, jak sie pojawi oszolom z ksywa DrNo, to ten dopiero nam namiesza Odpowiedz Link Zgłoś
maximus38 Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! 25.05.06, 20:44 > podobno było pierwsze samobójstwo:( ktos sie rzucil z okna nieistniejacego budynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archimedia do M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:48 M...A co tam u ciebie?Mam nadzieję że ty przynajmniej żyjesz... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: do M IP: 87.192.18.* 26.05.06, 00:04 zyje, zyje, wlasnie ide spac:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: do M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:29 TO NAJLEPSZY WATEK , a frajerzy ( nieszczęsnicy kupujacy w Geo wyluzujcie ) nie kazdy musi mieszkać w Królewskim Mieście Krakowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanepid Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 14:48 strasznie tam smierdzi padliną , sa tam jakieś zakłady miesne czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:51 Oczywiście że są ale śmierdzieć będzie tylko przy południowym wietrze!Na szcęście w Krakowie przeważają wiatry z kierunku zachodniego - więc nie ma się co martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B16 Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 16:22 Benedykt modli sie za mieszkańców Złotej Bramy, tylko czy to wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:11 podobno wywożą papiery z biura!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota brama Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:25 sprzedam mieszkanie w Złotej Bramie super lokalizacja ul cystersów pow. 56m stan: na podłodze gruz i trawa sciany ogrodzenie z płyt i siatki , wc pod krzakiem sufit w zalezności od pogody, teren niechroniony parking na terenie zakładów mięsnych Makton , media w drodze około 50 m:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ae Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ae.krakow.pl 30.05.06, 15:40 koniec dramatu udało mi się rozwiązać umowę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:46 Z czego się cieszysz, a jakieś odszkodowanie, geo też się pewnie cieszy bo pod warunkiem że uda im się kiedyś w końcu zbudować to Twoje M sprzeda o ok 2 tys drożej na metrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:58 czy to wszystko to prawda :( oddajcie moje 2 tysiace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:23 wrócili mi kase na konto :) teraz mam ich gdzieś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEO Re: Cystersów developer oddaje kasę!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:17 Jutro wyjezdzamy z waszymi pięniędzmi na wakacje dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś