Gość: ja IP: *.chello.pl 19.05.06, 22:11 Precz z faszystami pokroju Giertycha i Wierzejskiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tutu 30 kolesi pochodziło po Plantach. Wielki news! IP: *.crowley.pl 19.05.06, 22:29 GW robi wielkie mecyje z manifestacji mniej licznej niż niejedna klasa. Na nic zdała się propaganda nauczycieli z ZNP i namawianie uczniów do protestu. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: 30 kolesi pochodziło po Plantach. Wielki news IP: *.citynet.pl 20.05.06, 00:01 bo ty pewnie masz to gdzieś. nie obchodzi cie to bo skończyłes już edukacje? a nie wiem czy wiesz, nas to dotyczy. a co do "wielkich mecyji" jak to nazwałeś, to chyba ich praca czyż nie ?... zastanów się ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zus, I LO Re: 30 kolesi pochodziło po Plantach. Wielki news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 14:19 i jeszcze jedno : może i żenada, ale przynajmniej ruszyliśmy tyłki, zaangażowaliśmy się w to całym sobą, ZROBILIŚMY COŚ, zbieraliśmy podpisy (wraz z przyjaciółką chodziłam i zbierałam podpisy, i o dziwo podpisywali się nie tylko uczniowie i studenci, ale także ludzie dorośli, którzy dawno już skończyli edukację) zamiast siedzieć i opowiadać, że to 'żenada' zastanów się człowieku nad sobą i może zamilcz na chwilę. Pytający- nikt nas nie podpuszczał. zrobiliśmy to sami, zorganizowaliśmy się, zwołaliśmy, nie stoi za nami żadna organizacja. po prostu chcemy chociaż spróbować coś zmienić. niestety, jak znaczna liczba Polaków chyba jesteś zbyt mało rozumny, zeby zrozumieć. Chyba, że jesteś NIEŚWIADOMY tego, co mówiliśmy. Po prostu przeczytaj uważniej artykuł. "A moze dajcie mu porządzić a potem jak nie wyjdzie to bedziemy na nim wieszac psy. Wiadomo ze w wielu kwestiach przesadza (np religia w szkolach i wspolpraca z Radiem M...) Natomiast wprowadzenie dyscypliny, walka z narkomania i innymi uzywkami jest dobrym rozwiazaniem. Polsce potrzebyna jest silna reka w kazdej dziedzinie. Liberalizm powoduje ze kraj upada. Wszystko wolno a kar nie ma bo przeciez bandyta tez czlowiek... Moze tych co sie piorą na meczach to do Iraku wyslac - niech sie tam pobiją... W kazdym razie do Giertycha mam wiele zastrzezen ale dajmy mu szanse - zobaczymy. Jak sie nie sprawdzi to wtedy protestujmy..." a może jednak nie. Nie mamy zamiaru dawać mu szansy. Jest nacjonalistą, ideologistą, niedaleko mu do faszysty. Dlaczego mamy siedzieć z założonymi rękami i czekać, aż coś prawdziwie głupiego wymysli? Walka z narkomanią, wprowadzenie dyscypliny (a może od razu kar cielesnych? z H.Urbanem z PiS-u by się mogli porozumieć w tej sprawie)- tak się tylko mówi, każdy dużo mówi a mało zrobi. Puste słowa. a pseudokibice to bynajmniej nie jest działka Ministerstwa Edukacji, nie myl pojęć, a poza wszystkim innym pisanie 'wysłać ich do Iraku' to chyba najwyższy stopień infantylności. gratuluję, popisałeś się inteligencją. i powtarzam, my nie będziemy czekać, dopóki coś spieprzy, ponieważ KAŻDEGO Z NAS to dotyczy i KAŻDY Z NAS chce normalnej szkoły, bez Romana. pozdrawiam, uczennica I LO, protestująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: 30 kolesi pochodziło po Plantach. Wielki news IP: *.autocom.pl 21.05.06, 00:24 Brawo! Oby więcej mądrych, myślących i chcących działać młodych ludzi (nie tylko wśród uczennic I LO). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: 30 kolesi pochodziło po Plantach. Wielki news IP: *.76.classcom.pl 21.05.06, 17:19 niezle napisane zus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytający Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę dzieci IP: *.seminarium.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 22:55 Dzieci nieświadome o co idzie gra i kto wami steruje...., proszę myślcie to nie boli..... a anty-Polskie Lewackie liberały nie podpuszczajcie nieświadomych młokosów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff . Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.citynet.pl 20.05.06, 00:04 "Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę dzieci"... taa.. jak byś słuchał to byś wiedział, że nikt nas nie wysyła i robimy tak, bo tak uważamy. powiedz mi.. DLACZEGO TAKIM DZIWNYM ZBIEGIEM OKOLICZNOŚCI wszyscy najeżdżają na pana Giertycha ?. coś musi być nie tak nie ? nigdy nie był nauczycielem a ma rządzić ?, nie teraz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 00:31 A moze dajcie mu porządzić a potem jak nie wyjdzie to bedziemy na nim wieszac psy. Wiadomo ze w wielu kwestiach przesadza (np religia w szkolach i wspolpraca z Radiem M...) Natomiast wprowadzenie dyscypliny, walka z narkomania i innymi uzywkami jest dobrym rozwiazaniem. Polsce potrzebyna jest silna reka w kazdej dziedzinie. Liberalizm powoduje ze kraj upada. Wszystko wolno a kar nie ma bo przeciez bandyta tez czlowiek... Moze tych co sie piorą na meczach to do Iraku wyslac - niech sie tam pobiją... W kazdym razie do Giertycha mam wiele zastrzezen ale dajmy mu szanse - zobaczymy. Jak sie nie sprawdzi to wtedy protestujmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Protazy Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.06, 01:45 Młodzież ma prawo się buntować. Jak ministrem edukacji był Wiatr to się go lało jajkami po łbie, ech stare dobre czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.kompania.net 20.05.06, 16:17 Ale co może się niepodobać przygłupom?, że Giertych nie chce propagowania pedalstwa i dewiacji w szkołach?, że nie chce, aby udostępniane były jak dotychczas gó..arzom "prochy", że chce wzmocnienia dyscypliny z pod której młodzież się całkiem wyrwała i szkoły już opuszczają dewianci i przestępcy?. Brawo Panie Giertych, już czas to za mordę złapać i doprowadzić do porządku. Nie byłem do tej pory Pana fanem, ale teraz trzymam za Pana kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.76.classcom.pl 21.05.06, 17:21 ty jestes taki glupi czy tylko udajesz??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zus Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:59 taki głupi. pzdr czarny:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.ghnet.pl 20.05.06, 12:41 Mądry Polak po szkodzie? Nie bedziemy płakac nad rozlanym mlekiem. Ministerstwo edukacji narodowej to nie krolik doswiadczalny,nie damy kłoc nas w ogonek i sprawdzac gdzie boli a gdzie nie. Człowiek bez wykształcenia ma uczyc innych? Nie dopuscimy do tego. Niech zajmie sie czyms innym,chociazby sobą. JESTESMY APOLITYCZNI,APARTYJNI! NIE JESTESMY ZRZESZENI Z ŻADNĄ ORGANIZACJĄ RELIGIJNĄ CZY SEXUALNĄ! JESTESMY UCZNIAMI I STUDENTAMI KTORYCH OBCHODZI TO CO DZIEJE SIE Z NASZĄ PRZYSZŁOSCIĄ! SZKOŁA TO NIE ARENA POLITYCZNA NA KTOREJ MOZNA WALCZYC WG. WŁASNYCH PRZEKONAN I IDEI! SZKOŁA TO PLACÓWKA KTORA KSZTAŁTUJE NOWE POKOLENIA! SZKOŁA UCZY ZYCIA I EGZYSTOWANIA W SPOŁECZENSTWIE! NIE CHCEMY ABY W NASZEJ SZKOLE UCZONO RASIZMU I NIETOLERANCJI. KAZDY MA WŁASNE POGLĄDY I TEGO UCZY SZKOŁA! PANIE GIERTYCH NIE DAMY ZMIENIC POLSKIEJ SZKOŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.kompania.net 20.05.06, 08:54 Młodzież ma prawo się wypowiadać. Młodzież teraz / w odróżnieniu tej z lat 60-70 / ma dostęp do pełnej informacji. Ma więc dane i wnioski sama wyciąga. Moja nauka [ ta szkolna ]zakończona dawno. Dzieci też już "po niej". Gdyby były teraz w szkole TO TEŻ BYM BYŁ na takiej manifestacji. Pan R.G. nie ma PRAWA NIKOGO UCZYĆ. Chyba że mamy uczyć młodych ludzi nienawiści i nietolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odpowiadający Re: Lewica boi się Giertycha więc wysyła grupkę d IP: *.kompania.net 21.05.06, 11:49 A ja tu widzę rękę działaczy "Narodu wybranego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fqqdsdsqds Liga Pajaców Romana (LPR) IP: *.pro.lama.net.pl 19.05.06, 23:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zus Re: Liga Pajaców Romana (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 14:05 mała pomyłka-Piotr Lechowski jest z I LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Liga Pajaców Romana (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 16:12 Ciiii,m Zus, nie mów skąd naprawdę jestem, bo mnie MW dorwie :P A co do ciągłego oskarżania nas o koniugacje z lewicą... Czy naprawdę tak trudno pojąć, że uczniowie w 99% nie zajmują się polityką tak jak to robią starsi? Że nie obchodzi ich, czy ktoś jest z lewicy, czy prawicy, tylko to, jakie zmiany, reformy i pomysły proponuje? Czy tak trudno uwierzyć, że protestujemy z własnej, nieprzymuszonej przez nikogo woli? Na pewno łątwiej założyć, ze ktoś nami kontroluje, bo "to przeciez dzieci, co oni tam wiedza o życiu". Łatwiej, ale na pewno nie sensowniej. Takich manifestacji jest mnóstwo w całej Polsce i bedzie coraz więcej. I nie ma tu nic dogadania Lewica, Prawica, Centrum i Bóg wie kto jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zus Re: Liga Pajaców Romana (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 10:53 Lechu, oni i tak już nas namierzyli, teraz tylko czekają na odpowiedni moment ;p Widzisz, niektórzy po prostu nie zrozumieją naszych protestacji, i chyba nie ma sensu im tłumaczyć, o co w nich chodzi. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XI LO Re: Liga Pajaców Romana (LPR) IP: *.compower.pl 21.05.06, 13:08 Można odetchnąć z ulgą, że jednak manipulować i wykorzystywac w walce politycznej daje się tylko garstka młodych ludzi. Frekwencja na tych "demosntracjavch" jest żałośnie niska. Oj dajecie się szczuć naiwniacy, a Giertych mimo że nie jest z mojej bajki na razie jescze nie zrobił nic głupiego i wole jego od komucha typu Łybacka czy Wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Liga Pajaców Romana (LPR) IP: *.autocom.pl 21.05.06, 14:42 To, że ktoś jest lepszy od Łybackiej czy Wiatra, to jeszcze nie oznacza, ze może być ministrem. Szkód, które Giertych narobi przez parę miesięcy, nie będzie się dało szybko odrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zus Re: Liga Pajaców Romana (LPR) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 18:01 jeśli kiedyś, przed wypowiedzeniem się na jakiś temat najpierw pomyślisz, pochwal się tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: debilna manifestacja IP: *.zax.pl / *.zax.pl 22.05.06, 12:58 błazenada w wykonaniu kilku zakompleksionych gości, powiedzcie ile wam dali za to chodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zus Re: debilna manifestacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:03 :/ ale z ciebie kretyn, aż się niedobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky_Monks Re: debilna manifestacja IP: *.ghnet.pl 23.05.06, 19:42 popieram Zus. Jak czytam co ten matoł nabazgrał to mi sie b zołądku obiad odzywa. Człowieku szkoda prądu na twoje poglądy lepiej przeczytaj artykuł jeszcze raz i wtedy sie wypowiedz. Myslenie jest teraz podobno w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś