Dodaj do ulubionych

Albatros w Mielnie

IP: *.koba.pl 31.05.07, 20:03
Czy ktoś był w tym osrodku?Jak warunki i posiłki?Interesuje mnie to bo
jedziemy z dziećmi.Bardzo proszę o info i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: szprptka Re: Albatros w Mielnie IP: *.koba.pl 01.06.07, 15:54
      Czy nikt nie korzystał z usług tego osrodka,ludziska nie przerażajcie mnie bo
      juz nie wiem co mysleć.Niech ktos napisze .Plizzzzzz
      • Gość: szprotka Re: Albatros w Mielnie IP: *.koba.pl 04.06.07, 14:42
        Ponawiam moje pytanie.Proszę może jednak ktoś napisze.
        • Gość: enzov Re: Albatros w Mielnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:32
          Byłem tam z zona w 2003 (mieliśmy po 28lat) i mam jak najlepsze wrażenia.Z tego
          co pamiętam to cena była bardzo dobra jak na warunki jakie tam panowały (w
          odnowionej części) wyżywienia nie braliśmy więc nic Ci nie powiem ale ogółne
          wrażenie:czysto ładnie nowocześnie ,ładne meble, balkonik w pokoju i 100 metrów
          do morza i do tego położenuie przy głównej promenadzie i głównym zejściu na
          plaże i do tego ostatnio kompleksowo odnowionym.Pamiętam też że wtedy głównymi
          mieszkańcami Albatrosa byli emeryci i rodziny z dziećmi,zero młodzieży.
          miłego pobytu
          • Gość: szprotka Re: Albatros w Mielnie IP: *.koba.pl 05.06.07, 12:12
            Dzięki za dobre wiadomości i już mi lżej.Miłych wakacji!!!
    • Gość: Marysia Re: Albatros w Mielnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:46
      Nie byłam w Albatrosie, ale kilka razy w Mielnie. Ośrodek dobrze
      położony,odremontowany. Problem tylko ze stołówką. Trzeba do niej dochodzić.
      Ludzie którzy odpoczywali narzekali na jedzenie. Stołówka typowa z
      lat "gierkowskich"/może się zmieniło?/ Z całego serca polecam w Mielnie ośrodek
      UNITRAL.
      • Gość: malenka691 Re: Albatros w Mielnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:36
        a ja własni wybieram sie do unitrala-mogła bys napisac cos wiecej:-)
        z góry dziekuje
        lenka
      • Gość: magda Re: Albatros w Mielnie IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 01:10
        mam pyatanie o unitral w mielnie, możecie coś napisac, jak pokoje, łazienki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka