Dodaj do ulubionych

Ekopark Niepołomice

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:36
Witam,
mogę Was zapewnić, bo wiem dokładnie, że inwestor EKOPARKU Niepołomice tj.
Invest House nie jest w jakikolwiek sposób powiązany z Salwatorem. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • justynairadek Re: Ekopark Niepołomice 14.12.06, 08:40
      Witam wszystkich zainteresowanych :)

Kupiliśmy domek w Ekoparku w Niepolomicach. Jesli chodzi o developera- "invest
      house" to naszym zdaniem, sa to bardzo mili, zyczliwi, otwarci i kompetentni
      ludzie :) Bardzo pomocni, chetnie udzielaja rad i zawsze maja dla nas czas :)
      Poza tym co chwilke bardzo milo nas zaskakuja, ulepszajac nasze domki :D
      Jesli chodzi o termin - to jak na razie bez zarzutu, choc my mamy domek do
      odebrania w czerwcu, mysle, ze jak pogoda dopisze, zadasza go jeszcze w tym
      roku :)
      Zapraszamy rowniez na forum na stronie www.ekopark-niepolomce.pl, tam poznajemy
      blizej naszych Sasiadow :)
      Polecamy i pozdrawiamy serdecznie,
      Justyna i Radek
      • bgoralska1972 Re: Ekopark Niepołomice 01.01.07, 13:35
        Mam pytanie - czy cos wiadomo na temat tego kamieniołomu połozonego w pobliżu
        osiedla? Okolica mało ciekawa - na teren rekreacyjny według mnie mało bezpieczna
        - bagna, mokradła dookoła osiedla. Po ewentualnym zamknieciu kamieniołomu
        napewno bedzie tam woda i zakaz kąpieli.
        • Gość: ??? Re: Ekopark Niepołomice IP: *.chello.pl 01.01.07, 14:40
          To nie kamieniołom tylko wyrobisko żwiru. Co tam będzie nie wiem, ale w
          podobnym wyrobisku w Przylasku Rusieckim w Nowej Hucie jest wydzielone
          kompielisko. Co prawda to w Hucie jest dużo, dużo większe. Okolica faktycznie
          mało ciekawa puszcza Niepołomicka oddalona o 1 km na pewno nie nadaje się do
          pieszych wędrówek i przejażdżek rowerowych. Ci wszyscy co ich tam widzę to
          pewnie mają nie po kolei w głowach, ewentualnie tylko oni nie boją się
          strasznych żubrów z tej okropnej puszczy. :)
          • Gość: ??? Re: Ekopark Niepołomice IP: *.chello.pl 01.01.07, 14:41
            kąpielisko sorki
            • Gość: gwiazda Re: Ekopark Niepołomice IP: *.agh.edu.pl 14.01.07, 20:25
              w takimkapielisku po żwirowni utopił sie mój swietnie pływajacy kolega
              • Gość: gg Re: Ekopark Niepołomice IP: 81.219.150.* 16.01.07, 19:16
                Na żwirowni w Nowej Hucie co roku się ktoś topi. A i tak jest tam pełno
                amatorów słońca i wody i wódy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka