Gość: KUMAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 00:00 Macie piekny teatr Stary nikt nic nie wie o repertuarze , mnie to ciekawi bede tam pod koniec stycznia . Nie ziem nie popije ale do teatru wstapie napewno, tylko na co??????????????????????/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lysy Re: CO z teatrem w Krzakowie????? IP: *.cap.utk.edu 15.01.03, 03:34 www.stary-teatr.krakow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Trudno Ci wierzyć 15.01.03, 07:52 Co to znaczy "piękny"teatr niby mamy? Budzisz się w środku nocy i masz do świata pretensji moc, że nikt nie podaje Ci repertuaru... Trudno Ci wierzyć. A to że się teatrowi ostatnio jakoś nie bardzo rewelaxcje zdarzają? Moze to subiektywne? A może rzeczywiście jeśli Narodowy to już nie musi się starać... Mistrza i Małgorzatę zobacz, tego ostatniego Gombrowicza według Grabowskiego , albo nawet tego Słobodziankowego Cara... A jak nie pasuje to pozachwycaj się pięknem teatru i idź na wódeczkę choćby do Maski. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Trudno Ci wierzyć 15.01.03, 09:56 tylko dopchaj się po bilet ! też sztuka ! Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: CO z teatrem w Krzakowie????? 15.01.03, 09:33 Gość portalu: KUMAK napisał(a): > Macie piekny teatr Stary nikt nic nie wie o repertuarze , mnie to ciekawi > bede tam pod koniec stycznia . Nie ziem nie popije ale do teatru wstapie > napewno, tylko na co??????????????????????/. 25,26 lub 26,27 .01 - polecam spektakl baletowy z muzyką j.Smietany - Światy równoległe. Balet nowoczesny do muzyki jazzowej. Aha i spektakl jest w Słowackim :) Odpowiedz Link Zgłoś
zatrosk Re: CO z teatrem w Krzakowie????? 15.01.03, 18:49 Ja jestem z Krzakowa, ale teatru (tym bardziej starego) tu nie ma :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUMAK Re: CO z teatrem w Krzakowie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 19:48 Serdeczne dzieki,PETEN- juz jestem przy konfiturach ,poradze sobie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś