Gość: polak Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:53 to będzie bardzo duże, faktycznie jak miasto. Całe szczęscie że nie tworzą kolejnego rodzynka nie pasującego do otoczenia (patrz Radison, "dom wschodzącego słońca" itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginter "no grass" Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 213.42.2.* 23.08.06, 10:57 Architekci królewskiego miasta Krakowa nie są nie przekupni i dlatego inne części miasta wyglądają jak wyglądają. A te reklamy i szyldy na sklepach? wszystko jest tak wycudowane że budynki zasłania. Takie prowincjonalne Las Vegas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:46 właśnie wpłaciłem zadatek 3majcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:41 Napiszcie czy w dalszym ciągu opłaca się kupić mieszkanie na Salwatorskim mieście Przyszłości? Po tym jak kilka miesiecy temu podniesli ceny czekałem az może coś drgnie w dół i nic. Żadne mieszkanie nie potaniało. Ja wciąż szukam. Wypowiedzcie się czy opłaca się inwestować w mieszkania przy takich cenach? pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo fago Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.159.212.* 31.08.06, 18:05 czy dobrze mysle? czekasz az ceny spadna? to jakies nieporozumienie, na krakowskim rynku nier. trzeba naprawde przeplacic zeby w duzszej perspektywie stracic. Na City ceny w ciagu rogu wzrosna min. do 10tysiecy za metr. Wspomnisz moje slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:19 Sam już sie o tym przekonałem. Dziś złożyłem rezerwację na jedno mieszkanie! Trzeba wziąść byka za rogi! dzięki za szybka odpowiedź Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyb Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.159.212.* 05.09.06, 12:26 Arka całkiem sporo inwestuje. W Krakowie niby tylko z Salwatorem, ale z punktu widzenia kraju: 07.06.2006 Warszawa Trinity Park Budynek biurowy o pow. 19,5 tys. mkw. Zobacz 24.05.2006 Olsztyn Alfa Centrum Obiekt handlowo-rozrywkowy o pow. 18 tys. mkw. Zobacz 30.01.2006 Warszawa Sawa Apartments Wilanów Osiedle mieszkaniowe (projekt deweloperski) Zobacz 25.10.2005 Poznań Winogrady Business Center Budynek biurowy o pow 5.730 mkw. Zobacz 13.10.2005 Warszawa F.D.S. Plaza Budynek biurowy o powierzchni 2.656 mkw. Zobacz 28.09.2005 Łomża Centrum Handlowe Stokrotka Działka 9,7 tys. mkw. z dwoma budynkami o pow 3.700 mkw. Zobacz 09.09.2005 Warszawa Aleje Ujazdowskie 10 Budynek biurowy o pow 3.911 mkw. Zobacz 26.08.2005 Wrocław Quattro Forum Budynek biurowy o pow 14.300 mkw. Zobacz 06.07.2005 Kraków Salwator City Osiedle mieszkaniowe (projekt deweloperski) Zobacz 27.04.2005 Ożarów Centrum Logistyczne Ożarów Budynek magazynowo - biurowy o pow 12.967 mkw. www.arka.pl/11944/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia$z Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.159.212.* 05.09.06, 14:04 to i tak kropelka w morzu rzeczywistego kapitału jakim dysponują zresztą arka miala okolo 30 % zwrotu przez trzy lata z rzędu czyli najwiecej ze wszystkich funduszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaello Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.cache.telstra.net 05.09.06, 14:14 Ja bym wolał Tower! Jak luksus to luksus. Jak się bawić to się bawić. Jak sie zadłużać to sie zadłużać:) ehhhh salwator.com.pl/pl_,aktualna_oferta_prd_dziennik_budowy_salwator_tower--adkl--a--lS.phpgal=1#nad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadolog ............................szale ją............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=46705468&a=48147426 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadolog ...........mo ja firma jest lepsza........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:02 moja firma jest lepsza mimo że też o niej źle piszą forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=45031585&a=47908666i forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=43446179&a=43446179i forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=43285926&a=43285926 Geo to pożądni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubuś dzieci król Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.159.212.* 06.09.06, 15:15 noo jasne ale na wtornym chyba! zostaly 2 mieszkania i to w astronomicznch cenach! Na S.C. masz przynajmniej z czego wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polip Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:48 Ja stwierdziłem że mam to gdzieś!!! Nie będe płacił takich cen za jakieś gó..ane bloki w gó..anym Krakowie! Jakieś City! Kupiłem już działke w morawic i krok po kroczku buduje dom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 08.09.06, 10:09 Wiesz,to kwestia punktu widzenia. Ja kupiłam dla dziecka. Syn ma narazie dopiero 14 lat ale liczę się z tym że za 5 lat będzie chciał sie wyprowadzić. Potem pójdzie na studia. I rozpocznie nowe dorosłe życie. Do tamtego czasu mieszkanie będe wynajmować, żeby nie stało. Tak naprawdę możliwości jest wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAŚKA Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:37 Teraz dzieci mają stanowczo za dobrze. Trzeba było kupić mu w hucie żeby miał mobilizacje i zarobił sobie sam na takie City. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic lepszy Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:03 bo jak ktoś nie ma czsu dla dziecka to jako rekompensatę mu coś kupuje itd- zamiast wychowywania - tuczenie jak swinie tylko dawać i niczego nie wymagac- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 195.175.37.* 09.09.06, 13:20 Powiedz mi człowieku : co Cię powsztrymóje przed dawaniem i wychowywaniem? To tak już musi by że albo kasa albo miłośc? Jak nie umiesz pogodzic obu rzeczy to twój problem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: risto lusi jajnen Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.09.06, 13:56 ładna architektura? czyj to projekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyciorka Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 195.175.37.* 09.09.06, 14:24 Projekt - B2 Studio Sp. z o.o. www.w-a.pl/2006/b2_studio.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opik Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:24 Ma ktoś wiedze czy realizuja prywatne zlecenia indywidualne? nie moge znaleść ich strony www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.29.20.* 11.09.06, 23:22 Jeśli Cię stac to wszytsko Ci zrobią. Ale B2 to naprawdę groga sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falisty falafel Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:13 witam! ruszył nowy etap city. lepszy niż pozostałe bo w cichszej okolicy. ale bajońsko drogi. ciekawe kto sie zdecyduje kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toro Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:16 Witam!W Krakowie powinna być zileleń a nie zabudowania.Nie ma tlenu do życia tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elita Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:58 W Krakowie powinna być piękna, nowoczesna zabudowa, zaprojektowana w harmonii z historią architektury tego miasta. Warunkiem postępu jest rozwój. A o to by prawnuki miały po nas więcej niż tylko wielka płytę w dzisiejszych czasach trzeba strać się bardzo. Na wszech obecny minimalizm mogła odpowiedzieć tylko i wyłącznie ludzie z pełnymi portfelami. Oni, tak jak niegdyś królowie-fundatorzy maja szansę podnieść jakoś życia dla ogółu. Współczuje światopoglądu mojemu przedmówcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek zastanawiam się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:05 Witam serdecznie! Czy moze mi ktoś udzielić rady? w lutym tego roku zakupiłem mieszkanko na City - tj 51mkw płacąc po 5000 za metr. O tym że była to dobra decyzja przekonywać nikt mnie nie musi. Zastanawiam się jednak czy opłaca się inwestować dalej, po kolejnej podwyżce cen. Jest fajne identyczne jak moje w innym budynku za 6500. A to wciąż jeszcze dość dobra cena. Kolega z biura OberHaus mówił mi że ceny na wtórnym nie zaleznie od piętra i budynku przekroczą 10000. Ma ktoś jakiś poglad na tą sprawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: zastanawiam się..... IP: *.fibertel.com.ar 18.09.06, 09:15 To się nie zastanawiaj! Gdybys zastanawiał się te pół roku temu to byś dziś stał z ręka w nocniku! Pieniędzmi trzeba obracać! Jeśli tylko Cie stać kup to mieszkanie. Jak tylko oddadzą - sprzedaj pierwsze i poczekaj na to teraz. Zarobisz pieniążki i zachowasz mieszkanie na którym i tak zarobisz. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wecil Re: zastanawiam się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:12 I 50 A 51.12mkw / 6500zł za metr - rozkład dobry - co sądzicie? Mam ciężki orzech do zgryzienia. Ale to chyba się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipek FiFi Re: zastanawiam się..... IP: 80.81.53.* 03.10.06, 23:19 Ja bym to wziął. Ewentualnie możesz sprawdzić Villa Verona, trochę bliżej centrum ale budynki nie tak ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
szewczyk_dratewka1 zrezygnować!! 04.10.06, 13:19 słyszeliscie salwator stacił certyfikat dewelopera wywalony z poskiego zwiazku firm deweloperskich..a Wy sie zastanawiacie?? co sie moze opłaca? to ze prawdopodobnie dostaniecie te mieszkania z opoznieniem 3 letnim?? a moze wogole bo wam umowy pozrywają? ludzie to niepowazna społka.. nie ma co gdybac.. oni chca jedynie zarobic na was.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: zrezygnować!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:21 bua hahaha!!! a ile firm z krakowa ma taki certyfikat? bo jak ja sprawdziłem to 2 w tym Geo które znane jest z przekrętów o czym mozna czytać na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
synestezja1 Re: zrezygnować!! 04.10.06, 15:42 Pracowniku Salwatora.. prosze sie nie osmieszac.. Odpowiedz Link Zgłoś
mia007 Re: zrezygnować!! 04.10.06, 16:05 pewnie nie wiecie..a moze ze salwator i salwator city to 2 rozne spolki...kupilam mieszkanie w salwatorze i w salwator city i widze roznice przynajmniej w podejsciu do klienta wiec nie generalizujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiodor Re: zastanawiam się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:57 W Villa nie jest tak fajnie. Dla kilkuset metrów nie warto rezygnowac z City. Jest lepiej położone. Bardzoej cosmopolityczne ale ja to zaliczam in +. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedDred Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:01 Słyszałem że w wycenie mieszkań pomagał im RedNet... To fajna firma. Organizują miedzy innymi CEPIF w Wa-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi88 Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 221.5.252.* 17.10.06, 22:47 To w takim razie dzięki ich wycenie zarobiłem 3500zł na jednym metrze w ciągu 7 miesięcy! hehe Nic tylko ukłonic się i podziękowac rednetowi. Ciekawe po ile zostanie sprzedane ostatnie mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manio Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:22 www.salwatorcity.com.pl/pl_,mieszkania_etapII_segment_a.php co sądzicie o mieszkaniu 51? to wciąż dobra cena bo na city inne są już po 12000 za metr a po oddaniu beda conajmniej o 30% droższe ale wciąż sie zastanawiam:P Odpowiedz Link Zgłoś
tuja444 Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: 09.11.06, 23:12 Ja kupiłam na eko, ale gdybym mogła dziś wybra po starych cenach - z początku roku- wolała bym city! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sefko interesuje mnie cesja na jedno z mieszkanek z I et IP: *.eranet.pl 27.11.06, 23:24 Interesuje mnie cesja. Jeśli chce ktoś sprzedać fajne mieszkanko z chęcia kupie. 2-3 pokoje po wyżej 2 piętra etap 1 pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sefko Re: interesuje mnie cesja na jedno z mieszkanek z IP: *.unregistered.net.exatel.pl 29.11.06, 17:13 ponawiam prośbę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: interesuje mnie cesja na jedno z mieszkanek z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:09 Nie masz co szukac! po co ktoś kto zarobił w ciągu pół roku 100% na kazdym metrze mialby sprzedawac mieszkanie? Ci ludzie swój złoty strzał mają już za sobą... Są zadowoleni. A na realizację zysku mogą pozwolic sobie później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labo Re: interesuje mnie cesja na jedno z mieszkanek z IP: 209.176.21.* 30.11.06, 04:11 niemożliwe, ktoś jest zadowlony z salwatora - a ja juz myślałem że to jakaś abstrakcja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitalista Zysk ????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:07 O zysku mozna mówić po realizacji. Jak ktos nie sprzedał to ma gruszki na wierzbie a nie 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Zysk ????????/ IP: *.eranet.pl 30.11.06, 12:21 kapitalisto drogi:) Weź pod uwagę że aktywa to nie tylko pieniądze ale również aktywa rzeczowe, które spieniężyć dopiero można! Dobra inwestycja w nieruchomość której wartość systematycznie rośnie jest na to świetnym przykładem! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitalista Re: Zysk ????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:42 Naucz się liczyc zysk a póżniej zabieraj głos. Na razie to bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortiis Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.eranet.pl 10.12.06, 02:41 A ja odwrotnie - mam na city a wole siewna:) mniejsze i bardziej kameralne. Najważniejsze że tu i tu bez poślizgu idą a z developkami roznie dzis bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fircyk Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.12.06, 09:57 ja się w ogóle dziwie tym wszystkim centusiom co to na każdym metrze złotówki żałują nie jest ważne po ile kupujesz ale z jakim zyskiem sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.unregistered.net.exatel.pl 12.12.06, 09:45 Tak wygląda mój budynek:)Piętrzy się do góry aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.unregistered.net.exatel.pl 12.12.06, 09:46 www.salwatorcity.com.pl/pl_,mieszkania_dziennik_budowy_1.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos zysk, dobre IP: 192.156.102.* 13.12.06, 16:05 Czyj zysk to się jeszcze okaze interwencja.interia.pl/news?inf=846476 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: zysk, dobre IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.12.06, 16:52 Salwator City to w miarę bezpieczny biznes. WBK Arka organizuje to z salwatorem i nawet jeśli ktoś nie ufa developerowi powinien zaufać Bankowi WBK. Tak przynajmniej myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: zysk, dobre IP: *.unregistered.net.exatel.pl 18.12.06, 13:13 Rozmawiałam dziś z jednym z kierowników Arki. Wszystko idzie jak po maśle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Oszalałem jak ceny zobaczyłem! :) IP: 12.45.169.* 28.12.06, 10:18 HA HA HA.. śmieje się w twarz tym którzy mówili że się nie opłaca! W ciągu 3 kwartałów 100%! Taka mam aktualnie stopę zwrotu na mieszkanku w pierwszym etapie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Oszalałem jak ceny zobaczyłem! :) IP: *.unregistered.net.exatel.pl 24.01.07, 11:22 Ja prognozuje wzrost cen do około 17000 za metr po wybudowaniu i zagospodarowaniu całości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortiis Re: Oszalałem jak ceny zobaczyłem! :) IP: *.eranet.pl 29.01.07, 16:43 Myślę że jest to osiągalne. Oby tak dalej trend się utrzymał! Leżysz, śpisz - zarabiasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zodoh Re: Oszalałem jak ceny zobaczyłem! :) IP: 212.244.186.* 01.02.07, 15:56 Ale co z tego jak developerzey nie umieja tego wykorzystac. Tylko staraja sie kombinowac. Np. poczytajcie o Salwator spolce. Rozwiazywanie umów itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DobrzePoinformowan Podniecacie sie starociami a ja wiem co sie kroi IP: 85.195.119.* 02.02.07, 07:17 Wiem kupe rzeczy o Salwator. Wy niektore wyolbrzymiacie a niektorych ich spraw niedostrzegacie. Ot plotki...I nie wiecie co sie kroic moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwionytąwiedzą Re: Podniecacie sie starociami a ja wiem co sie k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:35 a co sie kroi- czyżby zamierzali wykolegowac kolejnych naiwnych klientów i uciec z kasa z kraju/jak wiesz to powiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lachowski Lokalizacja - Bronowice - City IP: *.static.asianet.co.th 06.02.07, 10:22 Czy ma ktoś jakieś bliższe informacje na temat Zielonego Liścia - nagrody jaką nadał Bronowicą Wojewoda za najszybciej rewitalizujący się obszar Miasta Krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salwi Re: Lokalizacja - Bronowice - City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:45 a umiesz po polsku- nie Bronowicą a Bronowicom- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Są jakieś nowe informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:41 Czy macie jakieś nowe informacje? Ja nie moge się doczekać oddania i jestem bardzo szczęśliwa! A wy? Czemu nikt nic nie pisze?:) ps.spotkałam przypadkiem 2 rodziny które też kupiły na City mieszkanka - wygląda na to że wreszcie powstaje osiedle na poziomie:) Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Są jakieś nowe informacje? IP: *.eranet.pl 12.02.07, 22:06 Nowe informacje? No o ile wiem to nie... Ale w tym wypadku to dobrze. Budowa idzie pełną parą, wszystko wygląda coraz lepiej. Zima nie dopisała, można nadrobić ewentualne zaległości. Stalbud się uspokoił. I wszyscy czekają na mieszkanka. Pozdrawiam sąsiadów budynek 6 etap 2:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Są jakieś nowe informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:17 chyba salwator sie uspokoil a nie Stalbud. nie moga znalesc wykonawcy na swoje nastepne inwestycje i to im pewnie dalo do myslenia. firmy wykonawcze maja sporo roboty i z oszustami nie chca wspolpracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Są jakieś nowe informacje? IP: 62.150.40.* 13.02.07, 10:04 Wiesz co, odnosze wrażenie ze nie wiesz co piszesz. Posłuchaj więc: Większość firm budowlanych na rynku jest w kiepskiej kondycji finansowej. Mimo wszech obecnego bumu budowlanego zwiększyły się znacznie koszty pracy. Ludzie fizycznie pracujący masowo opuszczają Polskę. A oni zobowiązani są kontraktami zawartym przed kilku laty. Co w związku z tym? Szantażują deweloperów. Starają się podbić stawkę. Taka politykę między innymi na tej i innych inwestycjach realizuje stalbud i realizują inne firmy. Salwator w tym wypadku zachował się bardzo mądrze i wszystko idzie swoim tempem. Pomyśl następnym razem zanim tu coś na skrobiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Są jakieś nowe informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:42 tak oczywiście, biedny salwator, znowu im ktoś kłody pod nogi rzuca! wszyscy zmówili się przeciwko jednemu, jakże uczciwemu zresztą, deweloperowi. żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Są jakieś nowe informacje? IP: 62.150.40.* 13.02.07, 11:55 To co piszesz świadczy o tym że nie interesuje Cię żeby napisać coś mądrego i na temat ale cokolwiek złego o Salwatorze. A ja głupi myślałem że jesteś zwykłym forumowiczem a nie zaciętym konkurentem tej firmy. W każdym razie podobne kłopoty z wykonawcami miał też DomDev w Wawie i Skanska przy jednej inwestycji we Wrocławiu. To norma dla dzisiejszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Najważniejsze że wszystko toczy się super:) IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.02.07, 12:07 www.salwatorcity.com.pl/pl_,mieszkania_dziennik_budowy_1.php Heh...już nie mogę się doczekać:) Będziemy mieć najlepsze osiedle w mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Najważniejsze że wszystko toczy się super:) IP: *.eranet.pl 15.03.07, 22:01 Tam będzie naprawde ładnie. Dziś zarezerwowałem sobie jedno mieszkanko. Widziałem też wizualki. Takiego kompleksu budynków w kraku nie było. Nie wiem czy drugiego nie wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś