Dodaj do ulubionych

:::::::opinie o Salwator City :::::::::::

• Gość: polak Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:53
      to będzie bardzo duże, faktycznie jak miasto. Całe szczęscie że nie tworzą
      kolejnego rodzynka nie pasującego do otoczenia (patrz Radison, "dom
      wschodzącego słońca" itp)
      • Gość: ginter "no grass" Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 213.42.2.* 23.08.06, 10:57
        Architekci królewskiego miasta Krakowa nie są nie przekupni i dlatego inne
        części miasta wyglądają jak wyglądają. A te reklamy i szyldy na sklepach?
        wszystko jest tak wycudowane że budynki zasłania. Takie prowincjonalne Las
        Vegas!
        • Gość: polak Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 15:46
          właśnie wpłaciłem zadatek
          3majcie kciuki
    • Gość: Marek Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:41
      Napiszcie czy w dalszym ciągu opłaca się kupić mieszkanie na Salwatorskim
      mieście Przyszłości? Po tym jak kilka miesiecy temu podniesli ceny czekałem az
      może coś drgnie w dół i nic. Żadne mieszkanie nie potaniało. Ja wciąż szukam.
      Wypowiedzcie się czy opłaca się inwestować w mieszkania przy takich cenach?
      pozdrawiam
      Marek
    • Gość: figo fago Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.159.212.* 31.08.06, 18:05
      czy dobrze mysle?
      czekasz az ceny spadna?
      to jakies nieporozumienie, na krakowskim rynku nier. trzeba naprawde przeplacic
      zeby w duzszej perspektywie stracic. Na City ceny w ciagu rogu wzrosna min. do
      10tysiecy za metr. Wspomnisz moje slowa!
      • Gość: Marek Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:19
        Sam już sie o tym przekonałem. Dziś złożyłem rezerwację na jedno mieszkanie!
        Trzeba wziąść byka za rogi!
        dzięki za szybka odpowiedź
        Marek
    • Gość: grzyb Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.159.212.* 05.09.06, 12:26
      Arka całkiem sporo inwestuje. W Krakowie niby tylko z Salwatorem, ale z punktu
      widzenia kraju:

07.06.2006 Warszawa Trinity Park Budynek biurowy o pow. 19,5 tys. mkw. Zobacz
      24.05.2006 Olsztyn Alfa Centrum Obiekt handlowo-rozrywkowy o pow. 18 tys. mkw.
      Zobacz
      30.01.2006 Warszawa Sawa Apartments Wilanów Osiedle mieszkaniowe (projekt
      deweloperski) Zobacz
      25.10.2005 Poznań Winogrady Business Center Budynek biurowy o pow 5.730 mkw.
      Zobacz
      13.10.2005 Warszawa F.D.S. Plaza Budynek biurowy o powierzchni 2.656 mkw.
      Zobacz
      28.09.2005 Łomża Centrum Handlowe Stokrotka Działka 9,7 tys. mkw. z dwoma
      budynkami o pow 3.700 mkw. Zobacz
      09.09.2005 Warszawa Aleje Ujazdowskie 10 Budynek biurowy o pow 3.911 mkw.
      Zobacz
      26.08.2005 Wrocław Quattro Forum Budynek biurowy o pow 14.300 mkw. Zobacz
      06.07.2005 Kraków Salwator City Osiedle mieszkaniowe (projekt deweloperski)
      Zobacz
      27.04.2005 Ożarów Centrum Logistyczne Ożarów Budynek magazynowo - biurowy o
      pow 12.967 mkw.

www.arka.pl/11944/
      • Gość: kasia$z Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.159.212.* 05.09.06, 14:04
        to i tak kropelka w morzu rzeczywistego kapitału jakim dysponują
        zresztą arka miala okolo 30 % zwrotu przez trzy lata z rzędu czyli najwiecej ze
        wszystkich funduszy
    • Gość: michaello Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.cache.telstra.net 05.09.06, 14:14
      Ja bym wolał Tower!
      Jak luksus to luksus. Jak się bawić to się bawić. Jak sie zadłużać to sie
      zadłużać:) ehhhh
      salwator.com.pl/pl_,aktualna_oferta_prd_dziennik_budowy_salwator_tower--adkl--a--lS.phpgal=1#nad
      • Gość: gadolog ............................szale ją............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 14:07
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=46705468&a=48147426
        • Gość: gadolog ...........mo ja firma jest lepsza........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:02
          moja firma jest lepsza mimo że też o niej źle piszą

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=45031585&a=47908666i
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=43446179&a=43446179i
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=43285926&a=43285926
          Geo to pożądni ludzie
          • Gość: krzysiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 13:17
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kubuś dzieci król Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.159.212.* 06.09.06, 15:15
        noo jasne ale na wtornym chyba!
        zostaly 2 mieszkania i to w astronomicznch cenach!
        Na S.C. masz przynajmniej z czego wybierać.
    • Gość: polip Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:48
      Ja stwierdziłem że mam to gdzieś!!!
      Nie będe płacił takich cen za jakieś gó..ane bloki w gó..anym Krakowie!
      Jakieś City!
      Kupiłem już działke w morawic i krok po kroczku buduje dom...
      • Gość: Anna Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 08.09.06, 10:09
        Wiesz,to kwestia punktu widzenia. Ja kupiłam dla dziecka. Syn ma narazie
        dopiero 14 lat ale liczę się z tym że za 5 lat będzie chciał sie wyprowadzić.
        Potem pójdzie na studia. I rozpocznie nowe dorosłe życie. Do tamtego czasu
        mieszkanie będe wynajmować, żeby nie stało. Tak naprawdę możliwości jest wiele.
        • Gość: KAŚKA Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 14:37
          Teraz dzieci mają stanowczo za dobrze. Trzeba było kupić mu w hucie żeby miał
          mobilizacje i zarobił sobie sam na takie City.
          • Gość: rodzic lepszy Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 15:03
            bo jak ktoś nie ma czsu dla dziecka to jako rekompensatę mu coś kupuje itd-
            zamiast wychowywania - tuczenie jak swinie tylko dawać i niczego nie wymagac-
            • Gość: wolf Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 195.175.37.* 09.09.06, 13:20
              Powiedz mi człowieku : co Cię powsztrymóje przed dawaniem i wychowywaniem?
              To tak już musi by że albo kasa albo miłośc? Jak nie umiesz pogodzic obu rzeczy
              to twój problem!
    • Gość: risto lusi jajnen Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.09.06, 13:56
      ładna architektura?
      czyj to projekt?
      • Gość: wyciorka Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 195.175.37.* 09.09.06, 14:24
        Projekt - B2 Studio Sp. z o.o.

www.w-a.pl/2006/b2_studio.htm
        • Gość: opik Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:24
          Ma ktoś wiedze czy realizuja prywatne zlecenia indywidualne?
          nie moge znaleść ich strony www.
          • Gość: tytan Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 202.29.20.* 11.09.06, 23:22
            Jeśli Cię stac to wszytsko Ci zrobią. Ale B2 to naprawdę groga sprawa.
    • Gość: falisty falafel Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 14:13
      witam!
      ruszył nowy etap city.
      lepszy niż pozostałe bo w cichszej okolicy.
      ale bajońsko drogi.
      ciekawe kto sie zdecyduje kupić.
    • Gość: toro Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:16
      Witam!W Krakowie powinna być zileleń a nie zabudowania.Nie ma tlenu do życia tam.
      • Gość: elita Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:58
        W Krakowie powinna być piękna, nowoczesna zabudowa, zaprojektowana w harmonii z
        historią architektury tego miasta. Warunkiem postępu jest rozwój. A o to by
        prawnuki miały po nas więcej niż tylko wielka płytę w dzisiejszych czasach
        trzeba strać się bardzo. Na wszech obecny minimalizm mogła odpowiedzieć tylko i
        wyłącznie ludzie z pełnymi portfelami. Oni, tak jak niegdyś królowie-fundatorzy
        maja szansę podnieść jakoś życia dla ogółu.
        Współczuje światopoglądu mojemu przedmówcy.
    • Gość: julek zastanawiam się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:05
      Witam serdecznie!
      Czy moze mi ktoś udzielić rady?
      w lutym tego roku zakupiłem mieszkanko na City - tj 51mkw płacąc po 5000 za
      metr. O tym że była to dobra decyzja przekonywać nikt mnie nie musi.
      Zastanawiam się jednak czy opłaca się inwestować dalej, po kolejnej podwyżce
      cen. Jest fajne identyczne jak moje w innym budynku za 6500. A to wciąż jeszcze
      dość dobra cena. Kolega z biura OberHaus mówił mi że ceny na wtórnym nie
      zaleznie od piętra i budynku przekroczą 10000. Ma ktoś jakiś poglad na tą sprawę
      • Gość: witek Re: zastanawiam się..... IP: *.fibertel.com.ar 18.09.06, 09:15
        To się nie zastanawiaj!
        Gdybys zastanawiał się te pół roku temu to byś dziś stał z ręka w nocniku!
        Pieniędzmi trzeba obracać!
        Jeśli tylko Cie stać kup to mieszkanie. Jak tylko oddadzą - sprzedaj pierwsze i
        poczekaj na to teraz.
        Zarobisz pieniążki i zachowasz mieszkanie na którym i tak zarobisz.
        pozdro
        • Gość: wecil Re: zastanawiam się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 23:12
          I 50 A 51.12mkw / 6500zł za metr - rozkład dobry - co sądzicie?
          Mam ciężki orzech do zgryzienia. Ale to chyba się opłaca.
          • Gość: Filipek FiFi Re: zastanawiam się..... IP: 80.81.53.* 03.10.06, 23:19
            Ja bym to wziął. Ewentualnie możesz sprawdzić Villa Verona, trochę bliżej
            centrum ale budynki nie tak ładne.
            • szewczyk_dratewka1 zrezygnować!! 04.10.06, 13:19
              słyszeliscie salwator stacił certyfikat dewelopera wywalony z poskiego zwiazku
              firm deweloperskich..a Wy sie zastanawiacie?? co sie moze opłaca? to ze
              prawdopodobnie dostaniecie te mieszkania z opoznieniem 3 letnim?? a moze wogole
              bo wam umowy pozrywają? ludzie to niepowazna społka.. nie ma co gdybac.. oni
              chca jedynie zarobic na was..
              • Gość: marek Re: zrezygnować!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:21
                bua hahaha!!!
                a ile firm z krakowa ma taki certyfikat?
                bo jak ja sprawdziłem to 2 w tym Geo które znane jest z przekrętów o czym mozna
                czytać na forum!!!
                • synestezja1 Re: zrezygnować!! 04.10.06, 15:42
                  Pracowniku Salwatora.. prosze sie nie osmieszac..
                • mia007 Re: zrezygnować!! 04.10.06, 16:05
                  pewnie nie wiecie..a moze ze salwator i salwator city to 2 rozne
                  spolki...kupilam mieszkanie w salwatorze i w salwator city i widze roznice
                  przynajmniej w podejsciu do klienta wiec nie generalizujcie
            • Gość: fiodor Re: zastanawiam się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 22:57
              W Villa nie jest tak fajnie. Dla kilkuset metrów nie warto rezygnowac z City.
              Jest lepiej położone. Bardzoej cosmopolityczne ale ja to zaliczam in +.

• Gość: RedDred Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:01
      Słyszałem że w wycenie mieszkań pomagał im RedNet...
      To fajna firma. Organizują miedzy innymi CEPIF w Wa-wie
      • Gość: tomi88 Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: 221.5.252.* 17.10.06, 22:47
        To w takim razie dzięki ich wycenie zarobiłem 3500zł na jednym metrze w ciągu 7
        miesięcy! hehe Nic tylko ukłonic się i podziękowac rednetowi. Ciekawe po ile
        zostanie sprzedane ostatnie mieszkanie.
    • Gość: manio Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 21:22
      www.salwatorcity.com.pl/pl_,mieszkania_etapII_segment_a.php
      co sądzicie o mieszkaniu 51?
      to wciąż dobra cena bo na city inne są już po 12000 za metr a po oddaniu beda
      conajmniej o 30% droższe ale wciąż sie zastanawiam:P
      • tuja444 Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: 09.11.06, 23:12
        Ja kupiłam na eko, ale gdybym mogła dziś wybra po starych cenach - z początku
        roku- wolała bym city!
        • Gość: sefko interesuje mnie cesja na jedno z mieszkanek z I et IP: *.eranet.pl 27.11.06, 23:24
          Interesuje mnie cesja. Jeśli chce ktoś sprzedać fajne mieszkanko z chęcia kupie.
          2-3 pokoje
          po wyżej 2 piętra
          etap 1

pozdrawiam:)
          • Gość: sefko Re: interesuje mnie cesja na jedno z mieszkanek z IP: *.unregistered.net.exatel.pl 29.11.06, 17:13
            ponawiam prośbę:)
            • Gość: romek Re: interesuje mnie cesja na jedno z mieszkanek z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 21:09
              Nie masz co szukac!
              po co ktoś kto zarobił w ciągu pół roku 100% na kazdym metrze mialby sprzedawac
              mieszkanie?
              Ci ludzie swój złoty strzał mają już za sobą... Są zadowoleni. A na realizację
              zysku mogą pozwolic sobie później.
              • Gość: labo Re: interesuje mnie cesja na jedno z mieszkanek z IP: 209.176.21.* 30.11.06, 04:11
                niemożliwe, ktoś jest zadowlony z salwatora - a ja juz myślałem że to jakaś
                abstrakcja!
                • Gość: kapitalista Zysk ????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:07
                  O zysku mozna mówić po realizacji. Jak ktos nie sprzedał to ma gruszki na
                  wierzbie a nie 100%.
                  • Gość: morfeusz Re: Zysk ????????/ IP: *.eranet.pl 30.11.06, 12:21
                    kapitalisto drogi:)

Weź pod uwagę że aktywa to nie tylko pieniądze ale również aktywa rzeczowe,
                    które spieniężyć dopiero można!

Dobra inwestycja w nieruchomość której wartość systematycznie rośnie jest na to
                    świetnym przykładem!

Pozdrawiam
                    • Gość: kapitalista Re: Zysk ????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 17:42
                      Naucz się liczyc zysk a póżniej zabieraj głos. Na razie to bredzisz.
        • Gość: mortiis Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.eranet.pl 10.12.06, 02:41
          A ja odwrotnie - mam na city a wole siewna:)
          mniejsze i bardziej kameralne.
          Najważniejsze że tu i tu bez poślizgu idą a z developkami roznie dzis bywa
        • Gość: fircyk Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.12.06, 09:57
          ja się w ogóle dziwie tym wszystkim centusiom co to na każdym metrze złotówki żałują
          nie jest ważne po ile kupujesz ale z jakim zyskiem sprzedaż
    • Gość: eryk Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.unregistered.net.exatel.pl 12.12.06, 09:45
      Tak wygląda mój budynek:)Piętrzy się do góry aż miło
      • Gość: eryk Re: :::::::opinie o Salwator City ::::::::::: IP: *.unregistered.net.exatel.pl 12.12.06, 09:46
        www.salwatorcity.com.pl/pl_,mieszkania_dziennik_budowy_1.php
        • Gość: ktos zysk, dobre IP: 192.156.102.* 13.12.06, 16:05
          Czyj zysk to się jeszcze okaze interwencja.interia.pl/news?inf=846476
          • Gość: dorota Re: zysk, dobre IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.12.06, 16:52
            Salwator City to w miarę bezpieczny biznes. WBK Arka organizuje to z salwatorem
            i nawet jeśli ktoś nie ufa developerowi powinien zaufać Bankowi WBK. Tak
            przynajmniej myślę.
            • Gość: dorota Re: zysk, dobre IP: *.unregistered.net.exatel.pl 18.12.06, 13:13
              Rozmawiałam dziś z jednym z kierowników Arki. Wszystko idzie jak po maśle:)
    • Gość: daro Oszalałem jak ceny zobaczyłem! :) IP: 12.45.169.* 28.12.06, 10:18
      HA HA HA..
      śmieje się w twarz tym którzy mówili że się nie opłaca!

W ciągu 3 kwartałów 100%! Taka mam aktualnie stopę zwrotu na mieszkanku w
      pierwszym etapie!
      • Gość: rob Re: Oszalałem jak ceny zobaczyłem! :) IP: *.unregistered.net.exatel.pl 24.01.07, 11:22
        Ja prognozuje wzrost cen do około 17000 za metr po wybudowaniu i
        zagospodarowaniu całości
        • Gość: mortiis Re: Oszalałem jak ceny zobaczyłem! :) IP: *.eranet.pl 29.01.07, 16:43
          Myślę że jest to osiągalne. Oby tak dalej trend się utrzymał! Leżysz, śpisz -
          zarabiasz!
          • Gość: Zodoh Re: Oszalałem jak ceny zobaczyłem! :) IP: 212.244.186.* 01.02.07, 15:56
            Ale co z tego jak developerzey nie umieja tego wykorzystac. Tylko staraja sie
            kombinowac. Np. poczytajcie o Salwator spolce. Rozwiazywanie umów itd
    • Gość: DobrzePoinformowan Podniecacie sie starociami a ja wiem co sie kroi IP: 85.195.119.* 02.02.07, 07:17
      Wiem kupe rzeczy o Salwator. Wy niektore wyolbrzymiacie a niektorych ich spraw
      niedostrzegacie. Ot plotki...I nie wiecie co sie kroic moze
      • Gość: zdziwionytąwiedzą Re: Podniecacie sie starociami a ja wiem co sie k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:35
        a co sie kroi- czyżby zamierzali wykolegowac kolejnych naiwnych klientów i
        uciec z kasa z kraju/jak wiesz to powiedz
    • Gość: Lachowski Lokalizacja - Bronowice - City IP: *.static.asianet.co.th 06.02.07, 10:22
      Czy ma ktoś jakieś bliższe informacje na temat Zielonego Liścia - nagrody jaką
      nadał Bronowicą Wojewoda za najszybciej rewitalizujący się obszar Miasta Krakowa?
      • Gość: salwi Re: Lokalizacja - Bronowice - City IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:45
        a umiesz po polsku- nie Bronowicą a Bronowicom-
    • Gość: Justa Są jakieś nowe informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:41
      Czy macie jakieś nowe informacje? Ja nie moge się doczekać oddania i jestem
      bardzo szczęśliwa! A wy? Czemu nikt nic nie pisze?:)

ps.spotkałam przypadkiem 2 rodziny które też kupiły na City mieszkanka -
      wygląda na to że wreszcie powstaje osiedle na poziomie:)

Pozdrawiam !!!
      • Gość: jarek Re: Są jakieś nowe informacje? IP: *.eranet.pl 12.02.07, 22:06
        Nowe informacje? No o ile wiem to nie... Ale w tym wypadku to dobrze. Budowa
        idzie pełną parą, wszystko wygląda coraz lepiej. Zima nie dopisała, można
        nadrobić ewentualne zaległości. Stalbud się uspokoił. I wszyscy czekają na
        mieszkanka.
        Pozdrawiam sąsiadów budynek 6 etap 2:)
        • Gość: gosc Re: Są jakieś nowe informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:17
          chyba salwator sie uspokoil a nie Stalbud.
          nie moga znalesc wykonawcy na swoje nastepne inwestycje i to im pewnie dalo do
          myslenia. firmy wykonawcze maja sporo roboty i z oszustami nie chca
          wspolpracowac
          • Gość: Adam Re: Są jakieś nowe informacje? IP: 62.150.40.* 13.02.07, 10:04
            Wiesz co, odnosze wrażenie ze nie wiesz co piszesz. Posłuchaj więc:
            Większość firm budowlanych na rynku jest w kiepskiej kondycji finansowej. Mimo
            wszech obecnego bumu budowlanego zwiększyły się znacznie koszty pracy. Ludzie
            fizycznie pracujący masowo opuszczają Polskę. A oni zobowiązani są kontraktami
            zawartym przed kilku laty. Co w związku z tym? Szantażują deweloperów. Starają
            się podbić stawkę. Taka politykę między innymi na tej i innych inwestycjach
            realizuje stalbud i realizują inne firmy. Salwator w tym wypadku zachował się
            bardzo mądrze i wszystko idzie swoim tempem.
            Pomyśl następnym razem zanim tu coś na skrobiesz.
            • Gość: gosc Re: Są jakieś nowe informacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 11:42
              tak oczywiście, biedny salwator, znowu im ktoś kłody pod nogi rzuca! wszyscy
              zmówili się przeciwko jednemu, jakże uczciwemu zresztą, deweloperowi. żałosne
              • Gość: Adam Re: Są jakieś nowe informacje? IP: 62.150.40.* 13.02.07, 11:55
                To co piszesz świadczy o tym że nie interesuje Cię żeby napisać coś mądrego i na
                temat ale cokolwiek złego o Salwatorze. A ja głupi myślałem że jesteś zwykłym
                forumowiczem a nie zaciętym konkurentem tej firmy.

W każdym razie podobne kłopoty z wykonawcami miał też DomDev w Wawie i Skanska
                przy jednej inwestycji we Wrocławiu. To norma dla dzisiejszych czasów.
                • Gość: Andzia Najważniejsze że wszystko toczy się super:) IP: *.unregistered.net.exatel.pl 13.02.07, 12:07
                  www.salwatorcity.com.pl/pl_,mieszkania_dziennik_budowy_1.php
                  Heh...już nie mogę się doczekać:)

Będziemy mieć najlepsze osiedle w mieście...
                  • Gość: damian Re: Najważniejsze że wszystko toczy się super:) IP: *.eranet.pl 15.03.07, 22:01
                    Tam będzie naprawde ładnie. Dziś zarezerwowałem sobie jedno mieszkanko.
                    Widziałem też wizualki. Takiego kompleksu budynków w kraku nie było. Nie wiem
                    czy drugiego nie wziąć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka