wodnik74 16.01.03, 08:30 Czy macie jakieś skuteczne metody na swoich przelożonych? Tzn. jak reagować na ich kompletnie nieprzewidziane reakcje? Np. jak Wasz przełożony się na Was obraża? to co wtedy robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: skuteczne metody na przełożonych - prośba o p 16.01.03, 08:49 A możesz być moją przełożoną? Tak na próbę, a uczciwie zareaguję... Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: skuteczne metody na przełożonych - prośba o p IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 08:51 daj mu klapsa. pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: skuteczne metody na przełożonych - prośba o p 16.01.03, 08:57 właśnie :) (blady uśmiech) trudny - chyba nie zadziała, rzadko się obrażam ... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: skuteczne metody na przełożonych - prośba o p 16.01.03, 09:05 Ale przecież możemy testować inne wariantyu relacji i próbować odpowiedzieć na więcej pytań... Jeśli tylko masz życzenie to ja dla testu znajdę kogoś kto zagra obrażonego przełożonego... trudny A teoretycznie jeśli ów przełożony obrażony, to ja nie robiłbym nic. Dosłownie, bo i po co... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: skuteczne metody na przełożonych - prośba o p 16.01.03, 09:19 jesli sie obraził to ona ma problem a ty luz trudny! poczta w skrzynce!! m.in zakompowany i unetowiony :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: skuteczne metody na przełożonych - prośba o p 16.01.03, 09:40 no nareszcie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 m.in 16.01.03, 09:50 Dzieki za wiadomosć, odpowiedziałem i czeka w skrzynce. jeśli podasz mi termin jaki Cię interesuje, to zaraz po 12 jeszcze dziś dam Ci albo odpowoiedź albo bezpośredni kontakt... Teraz znikam chyba na kikadziesiąt minut, ale potem będę. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: skuteczne metody na przełożonych - prośba o p 16.01.03, 09:20 obrażają się kucharki... aha, pozdrówko dla skksa ! olej to utopku, no, chyba że przełozonym jest osobisty narzeczony lub mąż... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Ciekawi mnie wodniku.... 16.01.03, 09:28 Ciekawi mnie jak obraża się Twój przełożony, jaka jest jego reakcja i jak to wygląda od Twojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 normalnie 16.01.03, 09:39 Normalnie się obraża. Oczywiście to dotyczy obszarów pozamerytorycznych/ pozapracowych najogólniej rzecz biorąc, no więc robi obrażoną minę, a potem jest np. cichy dzień ... :)))) muszę sie uśmiechnąć bo to jest naprawdę absurd, ja to olewam, bo na szczeście nie dotyczy to samej pracy, ale czasem to naprawdę się zastanawiam ... PS. to nie jest osobisty narzeczony Odpowiedz Link Zgłoś