toress 15.08.10, 23:01 występuje jako ekspert w sprawach kraju zapraszany przez TVN i innyc, wywiady itp,...czy zapomniano co Ów mecenas wyprawiał kiedy był ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4.2 Re: Mecenas Giertych 15.08.10, 23:05 Skruszony syn marnotrawny. W tym momencie pozyteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Mecenas Giertych 15.08.10, 23:06 toress napisał: > występuje jako ekspert w sprawach kraju zapraszany przez TVN i > innyc, wywiady itp,...czy zapomniano co Ów mecenas wyprawiał kiedy > był ministrem. > No i.....???? Odpowiedz Link Zgłoś
toress [...] 15.08.10, 23:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Giertych 16.08.10, 10:51 MacaNas, którędy by tu się znowu wcisnąć. W zwykłej kancelarii adwokackiej duszno po przestronnych gabinetach rządowych - choć forsy powinno być więcej. Ale jak taki z niego adwokat jak polityk to może jednakowoż niekoniecznie. Gdybym okradł nawet tylko kurnik z jaj zostawiając kury to też nie poszedłbym do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Giertych 16.08.10, 10:53 > Ale jak taki z niego adwokat jak polityk Widziałam go w akcji i niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemski_mlynarz Re: Mecenas Giertych 16.08.10, 10:57 ITI - rok założenia 1984. W tamtym okresie tylko SB mogła zakładać tego rodzaju firmy. Fakt, że nawet Giertych zapraszają, oznacza, że boją się kaczyńskiego jak diabeł święconej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Mecenas Giertych 16.08.10, 11:40 ziemski_mlynarz napisał: > ITI - rok założenia 1984. W tamtym okresie tylko SB mogła zakładać tego rodzaju > firmy. Fakt, że nawet Giertych zapraszają, oznacza, że boją się kaczyńskiego j > ak diabeł święconej wody. Tak, boją się jak dziad dychy. Mam nadzieję, że wiesz, jak dziad boi się dychy? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemski_mlynarz Re: Mecenas Giertych 16.08.10, 11:43 Nie wiem, nie jestem specjalistą w dziedzinie dziadów. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemski_mlynarz Re: Mecenas Giertych 16.08.10, 11:43 Nie wiem, nie jestem specjalistą w dziedzinie dziadów. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Mecenas Giertych 16.08.10, 11:00 Ale wczoraj powiedział samą prawdę. Na Wawelu- koniec i nic więcej. Ma rację,na LK,to i Wawel za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemski_mlynarz Re: Mecenas Giertych 16.08.10, 11:15 A mówił coś znowu, że geje są be? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Giertych... 16.08.10, 11:31 ... był w przeszłości wielokrotnie upokarzany przez Kaczyńskiego (Jarosława) i obecnie wykorzystuje jedynie okazje, by się za to odciąć (bo przecież trudno mówić o zemście). Ponieważ nie udało się nań znaleźć takich haków jak na Leppera, więc jedyną kara jaką poniósł, jest eliminacja z parlamentarnej polityki. Którą sobie urozmaica wykonując praktykę adwokacką, nie wiem z jakim powodzeniem, przypuszczam, że z miernym, ale kto wie... A z kolei przerywnikami w tej praktyce są - wcale nie takie liczne - wystąpienia w mediach, witane ze zrozumiałym zainteresowaniem, zważywszy że przecież chodzi o wicepremiera w rządzie tysiąclecia. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Giertych... 16.08.10, 11:43 ayran napisał: > ... był w przeszłości wielokrotnie upokarzany przez Kaczyńskiego > (Jarosława) i obecnie wykorzystuje jedynie okazje, by się za to > odciąć (bo przecież trudno mówić o zemście). Ponieważ nie udało się > nań znaleźć takich haków jak na Leppera, więc jedyną kara jaką > poniósł, jest eliminacja z parlamentarnej polityki. Którą sobie > urozmaica wykonując praktykę adwokacką, nie wiem z jakim > powodzeniem, przypuszczam, że z miernym, ale kto wie... > A z kolei przerywnikami w tej praktyce są - wcale nie takie liczne - > wystąpienia w mediach, witane ze zrozumiałym zainteresowaniem, > zważywszy że przecież chodzi o wicepremiera w rządzie tysiąclecia. > >Zgadzam się z Tobą w pełni. Z tym jednak dodatkiem, że nawet miernemu politykowi i być może miernemu politykowi zdarza się powiedzieć prawdę. Niekoniecznie z zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś