Dodaj do ulubionych

pozdowienia z łoża boleści

16.01.03, 13:13
a że boleść nie taka znów wielka, a łoże nader wygodne... pozdrawiam
wszystkich wypracowujących w pocie czoła PKB...
Obserwuj wątek
    • kathy38 Re: pozdowienia z łoża boleści 16.01.03, 13:16
      Ja też pozdrawiam :-) Jak to miło wiedzieć, że jeszcze żyjesz. Zdrowia życzę :-)
    • trudny2002 Ooooo!!! Kur... 16.01.03, 13:25
      Ooooo!!!Kuruj się! nawet jak to małe byleco, kuruj się, a jak łoże należyte to
      i długo się kuruj...
      Pozdrawiam trudny
    • marceliszpak Re: pozdowienia z łoża boleści 16.01.03, 15:07
      a wykurujesz sie na piatek zeby ze mna pojsc na konvert tripisa?
      • wodnik74 marceli? 16.01.03, 15:16
        sprawiasz wrażenie, że Ci się podobało ... :))) w razie czego ja mogę z Tobą
        pójść na ten koncert :)))
        • marceliszpak Re: marceli? 16.01.03, 15:52
          wodnik74 napisała:

> sprawiasz wrażenie, że Ci się podobało ... :))) w razie czego ja mogę z Tobą
          > pójść na ten koncert :)))

nie powiem na koncercie bylo calkiem sympatycznie (tylko tak konsoleta czy jak
          to sie nazywa :( )

wow , taka superowa propozycja :)) ale nie wiem czy nie dostane po glowie od
          twoich absztyfikantow :))))))))))))
          • wodnik74 Re: marceli? 16.01.03, 15:57
            marceliszpak napisał:

> wow , taka superowa propozycja :)) ale nie wiem czy nie dostane po glowie od
            > twoich absztyfikantow :))))))))))))

no cóż, dostaniesz, i to od wszystkich, ale przecież to nie jest chyba
            problem? :))))))))
            • marceliszpak Re: marceli? 16.01.03, 15:59
              wodnik74 napisała:

> marceliszpak napisał:
              >
              > > wow , taka superowa propozycja :)) ale nie wiem czy nie dostane po glowie
              > od
              > > twoich absztyfikantow :))))))))))))
              >
              >
              > no cóż, dostaniesz, i to od wszystkich, ale przecież to nie jest chyba
              > problem? :))))))))

hmmmm , to jest kwestia tego co dostane w zamian :P , eneralnie jesli nagroda
              jest odpowiednia to jestem sklonny duzo zniesc :))))))))))))

• wodnik74 Re: marceli? 16.01.03, 16:05
                czyli to samo co wszędzie na całym świecie w tych okropnych dzisiejszych
                czasach gdzie brak rycerzy itd. - nagroda-korzyść-odpowiednia motywacja-
                interes, eeech :)))

ps. to znaczy w zasadzie jest jeden rycerz
                • marceliszpak Re: marceli? 16.01.03, 16:12
                  wodnik74 napisała:

> czyli to samo co wszędzie na całym świecie w tych okropnych dzisiejszych
                  > czasach gdzie brak rycerzy itd. - nagroda-korzyść-odpowiednia motywacja-
                  > interes, eeech :)))
                  >
                  > ps. to znaczy w zasadzie jest jeden rycerz

o matko, ale trudna ta twoja odpowiedz , typowo kobieca - czyli nic nie
                  wiadomo :))))))) rycerzem niestety nie jestem (nie moge znalezc takiej duzej
                  zbroi na mnie :) ) ale jak tylko bede mogl to wpadne na koncert i zrobie to z
                  czystego hedonizmu (jesli pozwolisz :) )
                  • wodnik74 Re: marceli? 16.01.03, 16:14
                    :))))))))))))))))))
                    • gph człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 16.01.03, 19:55
                      romansują..
                      • marceliszpak Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 16.01.03, 23:10
                        pociesz sie ze dostalem kosza , nie wszedlem w zbroje :(
                        • wodnik74 Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 11:10
                          Zaraz kosza ... :)))
                          • marceliszpak Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 12:57
                            wodnik74 napisała:

> Zaraz kosza ... :)))

jak nie jak tak, zeby sie ze mna nie umowic to nawet koncert odwolalas :))))))

houk marceli
                        • gph Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 11:25
                          marceliszpak napisał:

> pociesz sie ze dostalem kosza , nie wszedlem w zbroje :(

przypominacie mi jakichś wstrętnych włochów, co to się obmacują przy łóżku
                          umierającej ciotki..:)
                          • wodnik74 Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 11:47
                            Wiesz co ta choroba Ci sie chyba na mózg przerzuciła, ty nasza umierająca
                            ciotko :)))
                          • marceliszpak Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 12:58
                            misiu czy to sa twoje fantazje seksualne?? :)))))))))
                            • gph bezwstydnicy. 17.01.03, 13:42
                              jako ostoja moralności wszelakiej nie skomentuję Waszych wypowiedzi..
                              poczekajcie jeno niech wylezę na świat - wtedy pogadamy! (a to już niebawem..)
                              • marceliszpak Re: bezwstydnicy. 17.01.03, 13:45
                                gph napisał:

> jako ostoja moralności wszelakiej nie skomentuję Waszych wypowiedzi..
                                > poczekajcie jeno niech wylezę na świat - wtedy pogadamy! (a to już niebawem..)
                                >

znowu bedziesz chcial gadac o seksie ??? !!!!!
                                :)))
                              • wodnik74 Re: bezwstydnicy. 17.01.03, 13:59
                                gph napisał:

> jako ostoja moralności wszelakiej nie skomentuję Waszych wypowiedzi..
                                > poczekajcie jeno niech wylezę na świat - wtedy pogadamy! (a to już niebawem..)

Przecież stoisz nad grobem - zdecyduj się ... :)))
                                • trudny2002 Czy to możliwe? 17.01.03, 14:07
                                  Czy jest możliwe aby podjąć temat "stania nad grobem" i uznać go za aseksualny?
                                  uważam że nie, i nie bedę podpierał sie w argumentacji autorytetami. Uważam, ze
                                  w zupełności wystarczy podpaarcie się laską, co również nie jest wolne od
                                  naturalnego seksualizmu.
                                  Natomiast każda pozycja "nad mogiłą" , co prawda może być takoż powiązana,
                                  jednak można obawiać sie wystąpienia dewiacji i zwiażanych z nimi konsekwencji.
                                  Mówię na ten temat duzo, słowem "dość pie...olę" , ale uznałem że zagadnienie
                                  właśnie tego wymaga. Jak w temacie i co do dowiedzenia. Do widzenia.
                                  trudny
                                  • wodnik74 trudny 17.01.03, 14:10
                                    wiesz co - zawsze można na Ciebie liczyć :)))))))))
                                    • marceliszpak Re: trudny 17.01.03, 15:40
                                      no i tym oto sposobem od zwyklego przeziebienia doszlismy na seksu na grobie
                                      (nagrobny seks) :))))

niech zyje hedonizm!!!!!

• wodnik74 Re: trudny 17.01.03, 15:44
                                        marceliszpak napisał:

> no i tym oto sposobem od zwyklego przeziebienia doszlismy na seksu na grobie
                                        >
                                        zawsze tak jest. To się nazywa głuchy telefon :)))))
                                        • marceliszpak Re: trudny 17.01.03, 15:50
                                          wodnik74 napisała:

> marceliszpak napisał:
                                          >
                                          > > no i tym oto sposobem od zwyklego przeziebienia doszlismy na seksu na grob
                                          > ie
                                          > >
                                          > zawsze tak jest. To się nazywa głuchy telefon :)))))

alez jaki ten gluchy telefon jest przyjemny :)))), a ciekawe jest to ze zawsze
                                          sie konczy na seksie :))))))) ciekawe co by freud o tym powiedzial? :))
                                          • wodnik74 freud 17.01.03, 16:14
                                            Cóż biedny freud mógłby w tej sytuacji powiedziec ...
                                            • marceliszpak Re: freud 17.01.03, 16:17
                                              ze w mlodosci bylismy wykorzystuwani seksulanie przez ciotke chora na angine
                                              (albo inne cus)nad grobem wujka:))))))
                                              • gph kto jak kto.. 17.01.03, 16:36
                                                marceliszpak napisał:

> ze w mlodosci bylismy wykorzystuwani seksulanie przez ciotke chora na angine
                                                > (albo inne cus)nad grobem wujka:))))))

ale Ty to na pewno byłeś... by the way, zara zjadam ostatnią tabletkę i
                                                przechodzę do etapu rekonwalescencji.

nestety przyszły tydzień zapowiada się dosyć pracowicie..:(
                                                miłego weekendu.
    • peteen Re: pozdowienia z łoża boleści 16.01.03, 15:38
      zdrowiej w pokoju !!!
      a ja pracuję na PMB (czyli mój)...
      :c)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka