gph 16.01.03, 13:13 a że boleść nie taka znów wielka, a łoże nader wygodne... pozdrawiam wszystkich wypracowujących w pocie czoła PKB... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathy38 Re: pozdowienia z łoża boleści 16.01.03, 13:16 Ja też pozdrawiam :-) Jak to miło wiedzieć, że jeszcze żyjesz. Zdrowia życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Ooooo!!! Kur... 16.01.03, 13:25 Ooooo!!!Kuruj się! nawet jak to małe byleco, kuruj się, a jak łoże należyte to i długo się kuruj... Pozdrawiam trudny Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: pozdowienia z łoża boleści 16.01.03, 15:07 a wykurujesz sie na piatek zeby ze mna pojsc na konvert tripisa? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 marceli? 16.01.03, 15:16 sprawiasz wrażenie, że Ci się podobało ... :))) w razie czego ja mogę z Tobą pójść na ten koncert :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: marceli? 16.01.03, 15:52 wodnik74 napisała: > sprawiasz wrażenie, że Ci się podobało ... :))) w razie czego ja mogę z Tobą > pójść na ten koncert :))) nie powiem na koncercie bylo calkiem sympatycznie (tylko tak konsoleta czy jak to sie nazywa :( ) wow , taka superowa propozycja :)) ale nie wiem czy nie dostane po glowie od twoich absztyfikantow :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: marceli? 16.01.03, 15:57 marceliszpak napisał: > wow , taka superowa propozycja :)) ale nie wiem czy nie dostane po glowie od > twoich absztyfikantow :)))))))))))) no cóż, dostaniesz, i to od wszystkich, ale przecież to nie jest chyba problem? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: marceli? 16.01.03, 15:59 wodnik74 napisała: > marceliszpak napisał: > > > wow , taka superowa propozycja :)) ale nie wiem czy nie dostane po glowie > od > > twoich absztyfikantow :)))))))))))) > > > no cóż, dostaniesz, i to od wszystkich, ale przecież to nie jest chyba > problem? :)))))))) hmmmm , to jest kwestia tego co dostane w zamian :P , eneralnie jesli nagroda jest odpowiednia to jestem sklonny duzo zniesc :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: marceli? 16.01.03, 16:05 czyli to samo co wszędzie na całym świecie w tych okropnych dzisiejszych czasach gdzie brak rycerzy itd. - nagroda-korzyść-odpowiednia motywacja- interes, eeech :))) ps. to znaczy w zasadzie jest jeden rycerz Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: marceli? 16.01.03, 16:12 wodnik74 napisała: > czyli to samo co wszędzie na całym świecie w tych okropnych dzisiejszych > czasach gdzie brak rycerzy itd. - nagroda-korzyść-odpowiednia motywacja- > interes, eeech :))) > > ps. to znaczy w zasadzie jest jeden rycerz o matko, ale trudna ta twoja odpowiedz , typowo kobieca - czyli nic nie wiadomo :))))))) rycerzem niestety nie jestem (nie moge znalezc takiej duzej zbroi na mnie :) ) ale jak tylko bede mogl to wpadne na koncert i zrobie to z czystego hedonizmu (jesli pozwolisz :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 16.01.03, 23:10 pociesz sie ze dostalem kosza , nie wszedlem w zbroje :( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 11:10 Zaraz kosza ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 12:57 wodnik74 napisała: > Zaraz kosza ... :))) jak nie jak tak, zeby sie ze mna nie umowic to nawet koncert odwolalas :)))))) houk marceli Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 11:25 marceliszpak napisał: > pociesz sie ze dostalem kosza , nie wszedlem w zbroje :( przypominacie mi jakichś wstrętnych włochów, co to się obmacują przy łóżku umierającej ciotki..:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 11:47 Wiesz co ta choroba Ci sie chyba na mózg przerzuciła, ty nasza umierająca ciotko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: człowiek nad grobem stoi a ci tu bezczelnie 17.01.03, 12:58 misiu czy to sa twoje fantazje seksualne?? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph bezwstydnicy. 17.01.03, 13:42 jako ostoja moralności wszelakiej nie skomentuję Waszych wypowiedzi.. poczekajcie jeno niech wylezę na świat - wtedy pogadamy! (a to już niebawem..) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: bezwstydnicy. 17.01.03, 13:45 gph napisał: > jako ostoja moralności wszelakiej nie skomentuję Waszych wypowiedzi.. > poczekajcie jeno niech wylezę na świat - wtedy pogadamy! (a to już niebawem..) > znowu bedziesz chcial gadac o seksie ??? !!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: bezwstydnicy. 17.01.03, 13:59 gph napisał: > jako ostoja moralności wszelakiej nie skomentuję Waszych wypowiedzi.. > poczekajcie jeno niech wylezę na świat - wtedy pogadamy! (a to już niebawem..) Przecież stoisz nad grobem - zdecyduj się ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Czy to możliwe? 17.01.03, 14:07 Czy jest możliwe aby podjąć temat "stania nad grobem" i uznać go za aseksualny? uważam że nie, i nie bedę podpierał sie w argumentacji autorytetami. Uważam, ze w zupełności wystarczy podpaarcie się laską, co również nie jest wolne od naturalnego seksualizmu. Natomiast każda pozycja "nad mogiłą" , co prawda może być takoż powiązana, jednak można obawiać sie wystąpienia dewiacji i zwiażanych z nimi konsekwencji. Mówię na ten temat duzo, słowem "dość pie...olę" , ale uznałem że zagadnienie właśnie tego wymaga. Jak w temacie i co do dowiedzenia. Do widzenia. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 trudny 17.01.03, 14:10 wiesz co - zawsze można na Ciebie liczyć :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: trudny 17.01.03, 15:40 no i tym oto sposobem od zwyklego przeziebienia doszlismy na seksu na grobie (nagrobny seks) :)))) niech zyje hedonizm!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: trudny 17.01.03, 15:44 marceliszpak napisał: > no i tym oto sposobem od zwyklego przeziebienia doszlismy na seksu na grobie > zawsze tak jest. To się nazywa głuchy telefon :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: trudny 17.01.03, 15:50 wodnik74 napisała: > marceliszpak napisał: > > > no i tym oto sposobem od zwyklego przeziebienia doszlismy na seksu na grob > ie > > > zawsze tak jest. To się nazywa głuchy telefon :))))) alez jaki ten gluchy telefon jest przyjemny :)))), a ciekawe jest to ze zawsze sie konczy na seksie :))))))) ciekawe co by freud o tym powiedzial? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 freud 17.01.03, 16:14 Cóż biedny freud mógłby w tej sytuacji powiedziec ... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: freud 17.01.03, 16:17 ze w mlodosci bylismy wykorzystuwani seksulanie przez ciotke chora na angine (albo inne cus)nad grobem wujka:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph kto jak kto.. 17.01.03, 16:36 marceliszpak napisał: > ze w mlodosci bylismy wykorzystuwani seksulanie przez ciotke chora na angine > (albo inne cus)nad grobem wujka:)))))) ale Ty to na pewno byłeś... by the way, zara zjadam ostatnią tabletkę i przechodzę do etapu rekonwalescencji. nestety przyszły tydzień zapowiada się dosyć pracowicie..:( miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pozdowienia z łoża boleści 16.01.03, 15:38 zdrowiej w pokoju !!! a ja pracuję na PMB (czyli mój)... :c) Odpowiedz Link Zgłoś