Dodaj do ulubionych

Pytanie do londżiego ?

02.06.06, 15:43
Jaki jest rym do "POCZTA" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:00
      longi zemdlal na poczcie
      bo otrzymal wezwanie do wojska
      kiedys sie nie stawil i teraz musi odrobic - kto wie , moze w Iraku
      a jak budowe z wojskiem pogodzic
    • kmkasia Re: Pytanie do londżiego ? 02.06.06, 21:00
      to nie jest śmieszne. Podobno sprawa poważna. Ja wszystko rozumiem, ale żarty
      też muszą mieć swoje granice . . .
    • Gość: H56 karwa, Longi znowu wyladował na R w szpitalu IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 21:13
      stan zdrowia, jak zwykle poważny
      • qoobaq Re: karwa, Longi znowu wyladował na R w szpitalu 02.06.06, 21:14
        o rany, zycz mu polepszenia 8-(
      • krzychut Re: karwa, Longi znowu wyladował na R w szpitalu 02.06.06, 21:30
        Życzę longiemu szybkiego powrotu do zdrowia i szczęśliwego zakończenia jego
        zdrowotnych problemów.
        Trudno jednak pozbyć się wrażenia, że on sam nie szanuje swojego zdrowia.
        No bo jak można przy takim schorzeniu palić papierosy?
        I tak emocjonalnie podchodzić do wszystkich tematów poruszanych na forum?
        Longi - rzuć palenie i daj se luz!
        I wracaj do zdrowia!
        • Gość: kiko Re: karwa, Longi znowu wyladował na R w szpitalu IP: *.net.autocom.pl 02.06.06, 21:33
          Przyłączam się do życzeń dla Longiego, szybkiego powrotu do zdrowia!
    • kmkasia Re: Pytanie do londżiego ? 02.06.06, 21:23
      modlimy się, bo cóż nam pozostało . . .
      • polski0001 Re: Pytanie do londżiego ? 02.06.06, 21:37
        i ja sie dołaczam Longi wracaj do nas jak najszybciej
        Pozdro od polski0001 Italiano
      • Gość: H56 Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 21:48
        Krzychut ma rację. Longi, to egzemplarz nie do podrobienia. On faktycznie do
        wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie i kopci drań 50 papierochów dziennie.
        Na nic prośby i groźby. Z drugiej strony, nie wiem jakbym zachowywał się na
        jego miejscu.
        • Gość: anatol Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.fbx.proxad.net 02.06.06, 21:51
          longi, zdrowia zycze i ogranicz palenie
          chociaz do 40 dziennie
          na poczatek...
          • Gość: Janek Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:11
            e tam
            longi , pal ile chcesz
            teraz jak rzucisz to moze byc zle ( tak sie stalo z moim ojcem)
            a ty chlopie maasz do pokonania i mojego rekina no i ta murzynka tez czeka na
            ciebie
            wyluzuj i nie pozwol lekarzom strajkowac bo cie bede musial na Floryde wiezsc
            • Gość: doris Re: Pytanie do londżiego ? IP: *.aicon.biz 03.06.06, 19:52
              Trzymam za niego kciuki.Ja żyję z tętniakiem wątroby, jemu się z pewnością uda
              wrócić i po...denerwować różnych takich na forum. On faktycznie jest"nie do
              podrobienia". Best wisches
    • Gość: jazzinator Re: Pytanie do londżiego ?odpowiadaja trolle IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 03.06.06, 23:46
      odpowiedz dla londżiego,rym do POCZTA -idz i oddaj mocz ta !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka