tosia_ 16.01.03, 19:38 Nie mam już do niego siły. Jak TAKI facet może zajmować TAKIE stanowisko? Żałosne. A teraz jeszcze ja za niego będę musiała na zebraniu oczami świecić, bo po co się samemu podkładać, jak można pracownika wysłać, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Szef mnie dziś wkurzył :( 16.01.03, 19:43 ciekawe, chyba wszyscy dzis na szefów narzekają, widać podczas niżów uaktywniają się oni Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Szef mnie dziś wkurzył :( 16.01.03, 19:48 jottka napisała: > ciekawe, chyba wszyscy dzis na szefów narzekają, widać podczas niżów > uaktywniają się oni Na tego faceta chyba nic nie działa, nawet ciśnienie atmosferyczne Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Szef mnie dziś wkurzył :( 16.01.03, 19:51 zawsze możesz liczyć, że w deszczu i błocie padnie ofiarą śliskiej nawierzchni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capricorne13 Re: Szef mnie dziś wkurzył :( IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:06 Czy to ten czarny przystojniak z brodą co tak pieknie opowiada o swojej pracy którą tak naprawdę nigdy sie nie splamił...Mamy wspólnego znajomego? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Szef mnie dziś wkurzył :( 17.01.03, 11:11 Tosiu, jakby to powiedzieć, jestem z Tobą w całej rozciągłości ... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Szef mnie dziś wkurzył :( 17.01.03, 12:03 A ja lubię mojego szefa. I to wcale nie jest żadne lizusostwo. No po prostu w porządku jest. Czy to coś nienormalnego mieć fajnego szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Szef mnie dziś wkurzył :( 17.01.03, 14:02 viking73 napisał: > A ja lubię mojego szefa. I to wcale nie jest żadne lizusostwo. No po prostu w > porządku jest. Czy to coś nienormalnego mieć fajnego szefa? Nic nienormalnego, po prostu szczęściarz jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Kasiu 17.01.03, 12:12 Tego na pewnoo się nie wie nigdy ... tz. viking73 wie, że jego szef czyta :)))) a w każdym razie ma dużo szczęścia ... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Kasiu 17.01.03, 12:39 wodnik74 napisała: tz. viking73 wie, że jego szef czyta :)))) Nie sądze, żeby czytał....On nawet nie ma komputera w swoim gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Tosiu 17.01.03, 14:00 Kasiu, jestem spokojna: po pierwsze: on w ogóle nie umie komputera obsługiwać po drugie: nie skojarzy mojego nicka po trzecie: z tego co napisłam w sumie nie wynika nic" naprowadzającego". Nawet tego że jestem wkurzona nie dałam po sobie poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew A ja korzystając z okazji IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 15:45 Chciałbym pozdrowić mojego byłego szefa:) Co ostatnio mało pisze na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś