greis52 niskich ludziach... 01.02.11, 19:43 Niscy częściej umierają na zawał serca. Niscy ludzie są wredni. a gdzies w necie wyszukałam: "niscy ludzie to jak male pieski duzo szczekaja zeby ktos ich zauwazyl" Odpowiedz Link
kendo Re: niskich ludziach... 01.02.11, 19:48 hi,hiiiiiiiiiiiiiiiiii Greis, no ja z tych niskich, i za duzo gadajacych,slubne by rzeklo,ze wlasnie "szczekam ale umierac jeszcze nieche i nie jestem wredowata Odpowiedz Link
greis52 Re: niskich ludziach... 01.02.11, 19:53 to samo pomyslalam o sobie i już dementuje... Zła informacja dla wysokich osób: biolodzy doszli do wniosku, że ludzie niskiego wzrostu są genetycznie lepiej przysposobieni do dłuższego życia. www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090624/ZDROWIE/629909653 za tymi naukowymi madrościami trudno dogonić prawde Odpowiedz Link
greis52 Re: niskich ludziach... 01.02.11, 19:56 pożyjemy sobie długo i jak to mówią niektórzy jako "kurduple" niejednemu wielkiemu dołożymy Odpowiedz Link
kendo Re: niskich ludziach... 01.02.11, 20:04 )))))))))))))))))))))))))))))))))))) o to pocieszenie jakies Greis ale z tego co ja wiem i sama mam niedocisnienie a tacy ludzie ryzykuja zaniki pamieci i co pozniej z tego ze dlugo pozyje,jak nic z niego niepamietac bede Odpowiedz Link
greis52 Re: niskich ludziach... 01.02.11, 20:16 niscy ludzie mają gorzej, kiedy zaczyna padać deszcz a jak Ci się to podoba błotniki by się przydały... długo to i nie chciałabym żyć bez pamięci, jak będe już bardzo wredna i niepamiętliwa to znajdę sposób by się unicestwić Odpowiedz Link
kendo Re: niskich ludziach... 01.02.11, 20:23 .............jak będe już bardzo wredna i niepamiętliwa to znajdę sposób by się unicestwić .......(cyt Greis) ))))))))))))) a bedziesz pamietac jak sie unicestwic?? podjemy sobie orzechow wloskich,zbey zaczniemy myc druga reka niz zwykle , tak wytrenowany mozdzek pozwoli nam na dluga pamiec Odpowiedz Link
greis52 Re: niskich ludziach... 01.02.11, 20:27 hehehe to mnie teraz złapałaś w sidła niepamięci fakt istnieje taka możliwość że nic nie będę pamiętać... i chodzić z tabliczka na plecach Odpowiedz Link
greis52 niscy mężczyzni... 01.02.11, 20:30 facet.interia.pl/news/niski-wzrost-zaleta-czy-przeklenstwo/komentarze,874112,,8227233 Niscy faceci mają zdolności przywódcze i uwielbiają rządzić. Najwięksi wodzowie jak Juliusz Cezar, Dschingis Khan, Napoleon czy Hitler byli niscy. Ta prawidłowość sprawdza się także w Polsce ostatnich lat - wszyscy prezydenci od Jaruzelskiego do Kaczyńskiego są niewysocy. Niscy ludzie maja też uzdolnienia artystyczne: większość współczesnych gwiazd showbiznesu jest niewysoka. Niscy ludzie mają więcej energii i chęci do życia, lecz często ta energia objawia się w agresywności: niscy częściej się kłócą, są bardziej konfliktowi od wyższych kolegów. Mężczyźni którym natura nie poskąpiła wzrostu często wybierają kobiety wyższe od siebie. Niech jednak kobiety nie myślą sobie, że jak wezmą niskiego faceta to będzie on siedział pod ich pantoflem: niski facet z racji tego że uwielbia rządzić będzie dażył do podporządkowania sobie takiej dużej kobiety i to on będzie grał w tym związku pierwsze skrzypce! Z niskimi kobietami jest zresztą podobnie. Bo jakaz to jest satysfakcja móc mieć podbutem kogoś większego od siebie? Odpowiedz Link
kendo Re: niscy mężczyzni... 01.02.11, 20:38 oooooooooooooo????????? nawet nie pomyslalam tak, a jezeli chodzi o pary malzenskie, nasi sasiedzi,juz po rozwodzie dawno, ona bardzo wysoka,on niski, niewiem kto w domu Rzadzil, w kazdym badzi razie rozwod byl z powodu braku pieniedzy,zyli ponad stan,firma w konkurs poszla.... moje slubne wysokie,a syn jeszcze wyzszy....musze wiecznie z glowa" do gory chodzic" by miec z nimi kontak oczny Odpowiedz Link
greis52 Re: niscy mężczyzni... 01.02.11, 20:44 Zdaniem szwedzkich naukowców z Uniwersytetu Uppsali, to właśnie niscy mężczyźni częściej popełniają samobójstwa. Z ich ustaleń wynika, że każde 3 centymetry wzrostu więcej oznacza 9-procentowy spadek ryzyka, że mężczyzna targnie się na swoje życie. A tych wniosków nie wzięto z sufitu - skandynawscy badacze prowadzili badania na populacji 1.3 mln szwedzkich poborowych. - Niscy mężczyźni częściej spotykają się ze swego rodzaju stygmatyzacją lub dyskryminacją, które mogą nasilać ich skłonności samobójcze - mówił PAP prowadzący badania dr Patrik K. E. Magnusson. Odpowiedz Link
greis52 czekoladzie... 09.06.11, 07:13 Czekolada źródłem szczęścia i... szczupłej talii? Nawet najwięksi smakosze czekolady nie zdają sobie czasem sprawy ile witamin zawiera ten smakołyk. Witaminy: A, E, B2, B12, do tego wapno, żelazo i wiele więcej. Naukowcy jednoznacznie ocenili też, że jedzenie czekolady wzbogaca nas o fenyloetyloaminę, uwalniającą w organizmie endorfin, tzw. hormon szczęścia. Z nowych zaskakujących wieści o czekoladzie wynika, że spożywanie jej do dwóch pasków dziennie lub niecałych 100 ml kakao pozwala pozbyć się tłuszczu nagromadzonego w okolicach talii. Dotyczy to jednak tylko wyrobów zawierających kwasy jednonienasycone (MUFA), czyli czekolady gorzkiej, deserowej oraz wspomnianego kakao. Odpowiedz Link
kendo Re: czekoladzie... 09.06.11, 11:36 ooooooooo?????????????? to zaczynam wcinac czekolade na poprawienie talii,bo odwyk papierosowy troche mi znieksztalcil figure, ze tez to sadlisko zjelczale zawsze w talii sie odklada? kakalo na podwieczorek mozna wypic-chyba dobrze mysle? Odpowiedz Link
greis52 cała prawda Polakach 19.06.11, 11:55 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Cala-prawda-o-Polakach-nie-sprzataja,wid,13523332,wiadomosc.html?ticaid=1c833 dodałabym od siebie jeszcze parępozytywów i negatywów Odpowiedz Link
kendo Re: cała prawda Polakach 19.06.11, 14:21 ....ambasador W. Brytanii Ric Todd w poniedziałek opuszcza Polskę. W rozmowie z Polską Agencją Prasową przyznaje, że Polacy są m.in. tolerancyjni, otwarci, ambitni i dynamiczni. Ale są też minusy - Polacy nie sprzątają po swoich pupilach, a niektórzy myślą, że są ponad prawem...(cyt) cieszy,ze bedzie mial mile wspomnienia o naszym kraju,i ze ma zamiar wrocic....jako turysta Odpowiedz Link