polski0001 02.06.06, 21:31 Nie wiem czy to prawda Ale jezeli tak to informujcie co u niego jaki stan zdrowia i Pozdrowcie go od polskie0001 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 21:58 Kaczora teczka go powaliła? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:00 Nie wiem ale również jak sam napisał "tętniak wielkości mózgu dżezziego"-w sprostowaniu" wielkości pomarańczy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Tak Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:27 Kacze jajo staneło mu w gardle. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ewelina Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 11:29 Lepiej zamknij dziub, bo inaczej moja pięść stanie Tobie w gardle, idioto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieeetek Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 06.06.06, 22:53 mama_ewelina napisała: > Lepiej zamknij dziub Co to "dziub"? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 do weronka 02.06.06, 22:27 to jednak musi byc prawda bo dzisiaj nic nie pisal !!!!!???? A ile longi ma lat ??? Jezeli to mozna wiedsziec !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:29 60 Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:34 60 to masz ty ............nieznajomy..... Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:36 widziałam kiedyś Longiego i wg. mnie może mieć tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 22:37 52 Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:39 jestes pewien !!!! bo mi sie wydaje ze kiedys pisal ze ma kolo 40 !!! Nie wiem dlatego pytam !! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:38 wydawalo mi sie ze ma kolo 40 !!! Ale wiem ze juz mial problemy kiedys ze zdrowiem ale niestety lekcewarzyl No ale w koncu zdrowie to nie artykul ktory mozna kupic na polce w sklepie !! mam nadzieje ze wyjdzie z tego jak najszybciej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Weronka 02.06.06, 22:46 Jak bys mogla napisac nawet pozno wieczorem lub jutro cos na temat Longi Jak z jego zdrowiem czy sa jakies poprawy bylbym wdzieczny !!!! Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Weronka IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 22:50 na bank 52, kończy w grudniu. Jutro będę rano u niego w szpitalu. Jak dzwoniłem , to prosił o zakończenie rozmowy, bo mu powietrza brakuje i idzie pod tlen. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Weronka 02.06.06, 22:54 To jak do niego idziesz to mozesz Go pozdrowic od polski0001 powiedz ze koles z włoch powinien skojazyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Weronka IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 23:00 nie ma sprawy, już go nawet pozdrowiłem. Prosił również wszystkich pozdrowić i podziękować za wsparcie duchowe. Pozdrawiam i dziękuje w imieniu Longiego. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Weronka 02.06.06, 23:02 Dzieki !!! A wiadomo dokladniej co z nim i jakie sa opinie lekarzy ??!! Nie znam go osobiscie ale polubilem go tu na forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Heniu, przekaż mu życzenia szybkiego powrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:33 do zdrowia i na forum. xyz Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:41 Proszę Cię ..., gość balansuje na granicy życia i śmierci a Ty pierdo . . . sz takie głupoty. Nie mam ochoty się kłócić ale strasznie mnie wq . . . jak ktoś nawet w takiej chwili nie ma poszanowania dla drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:43 Nie zwracaj na takiego debila uwagi to sobie pojdzie bo i tak go tutaj nikt nie lubi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Tak Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:49 Zycie i smierc to piekny swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:56 ty masz cos "Nie Tak" ale pod głowa to ty powinienes byc teraz na miejscu Longi I chciałbym w tedy zobaczyc jak bys sie czuł jakby pisali takie glupoty o tobie jaka mial bys mine !!!! daj sobie moze juz spokuj co .......??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 23:02 Dziękujemy również:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulka Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:15 Pozdrawiam, trzymam kciuki i wierzę mocno, że niedługo wróci na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.06.06, 00:23 Gość portalu: nulka napisał(a): > Pozdrawiam, trzymam kciuki i wierzę mocno, że niedługo wróci na forum. O nie! Życzę mu zdrowia, stu lat życia i seksualnego spełnienia ale stanowczo bez powrotu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
j_accuse Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 00:24 Pozdrawiam i życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 07:55 dzisiaj czuje się lepiej, ale i tak nie jest za wesoło. Macie pozdrowienia i podziękowania za życzliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
tgif Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 08:02 Henio! Na kolanach wal do Czestachowy za zdrowie Dlugiego (ale bez nakolannikow). Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 19:27 Noi wiadomo cos jak jest sytuacja z Longim ????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 19:40 Heniu, pozdrów Longiego i uściskaj ode mnie!! Trzymam za niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 19:43 Ale nikt nie wie jak u niego ze zdrowiem polepszyło sie ??? Weronka ty napewno cos wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 19:44 dzieki, pozdrowię na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 19:50 Kurcze ale wiesz cos na temat jego zdrowia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 20:48 jego stan zdrowia jest kiepski, żyje na ćwierć gwizdka. Tego się nie da wyleczyć. Trochę mu podregulują organizm i tak do następnego razu, życie na kredyt. Tylko przeszczep go ratuje i życie na zwolnionych obrotach. Niestety Longi zwalniać nie potrafi,więc organizm co jakiś czas mu o tym przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 21:44 A jakie sa szanse na przeszczep ?? Trzeba czekac na dawce czy.....Jak to wyglada !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 21:50 Z tego, co Longi mówił - szanse na przeszczep ma prawie zerowe. Ciężko o dawcę:( Jak się ktoś z tym nie zetknie, to się wydaje, że u nas to tylko przeszczepy robią, a tak naprawdę to klapa z tym... Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 21:54 A nie mozna jakos kupic takiego organu ??? Moze bysmy zrobili jakas akcje harytatywna dla Longiego ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 21:57 Hmmm, ciężko kupić - ktoś musi umrzeć, bez serca przecież żyć się nie da. Ale jakąś akcję można byłoby zorganizować - żeby tylko wiedzieć, w jaki sposób możemy pomóc. W końcu internet to wielka siła! Może Henio miałby jakiś pomysł, w końcu jest chyba najbliżej Longiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 21:57 niestety, taka jest prawda. Longi jest kawał chłopa i dawcę musi mieć cięższego od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 22:00 No ale nie da sie zaplacic ??? Czy trzeba czekac na przypadek i los szczescia ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 22:06 Nie wiem, kto decyduje o wyszukiwaniu takich serc. Może od tej strony jakoś można pomóc. Może ktoś wie coś więcej na ten temat. Właśnie odpaliłam google i coś usiłuję znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 22:42 jak go zabierali do szpitala, to lekarz mu powiedział, zeby szukał ratunku w Zabrzu, bo w Krakowie może się nie doczekać. Poprzednio do zycia przywrócili go dopiero po elektrowstrząsach. Leżał na R przy Wrocławskiej, ordynator kardiologi wyprosił badanie w JP2, gdzie go przewieziono w stanie prawie agonalnym, jednak zaraz po badaniu i zrobieniu koronografii, wrócił ponownie na Wrocławską. Gdyby był z Zakopanego, pewnie też by go tam odesłali. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 02:15 Mam nadzieje ze ten Watek co sie pojawil ze Zmarł to tylko Idiotyzm !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 11:59 Nie , nie da się zaplacic...A w poludniowej Polsce z dawcami jest dramatycznie niestety , w tym roku 2 prrzeszczepy na koncie. jesli jest tak zle to pacjent wchodzi na tzw. liste "urgensowa" , czyli Poltransoplant w pierwszej kolejności daje serce tej grupy dla danego pacjenta 9problem wagi i wzrostu nie jest niestety do pominiecia). A czemu robili koro , bylo podejrzenie zawalu serca? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ewelina Dużo zdrowia! 06.06.06, 11:25 Pan Longi to osoba o specyficznym poczuciu humoru, wspaniały obserwator. Jego uwagi są zawsze trafne i jasne nawet dla co niektórych matołów, zatruwających FK. Wiem z własnego doświadczenia, że ten wysokaśny pan z wąsem ma serce chore i zmęczone, ale jednocześnie chętne do pomocy tym, którym pomoc jest potrzebna. Pan Longi żyje pełnią życia! Jak widać, nie w jego stylu jest użalanie się nad losem. Mam nadzieję, że wróci do zdrowia, że serce jednak w jakiś sposób uda się znaleźć, nie przyjmuję do wiadomości, że mogłoby być inaczej.Panie Longi, życzę zdrowia!I wiadomość dla przebrzydłych pesymistów i kaczorów też: Longi niedługo tu powróci i znowu podpali wam kuperki!!! Strzeżcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 11:54 Dzieki za dobre wiadomosci o Longim .... Co za palant mogł tak napisac ze Umarł !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 12:29 można "kupić". Tyle, że podobno przeszczep na własny rachunek kosztuje np. w Niemczech 100 000 euro. I to nie wiem czy nie za mało podałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denko Można wylosować jedną osobę-spośród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:36 forumowiczów-która odda serce. Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 12:36 Sam " chętny " to troche za malo.Musi byc zgodny w grupie krwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denko polski000001-ma zgodność i grupową,i tkankową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:39 trzeba go zwabić do kraju Odpowiedz Link Zgłoś
connie1 Re: polski000001-ma zgodność i grupową,i tkankową 04.06.06, 12:39 Wystarczy zgodnośc grupowa Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 12:40 a najlepiej wziąć jednego z tych udawadniających, że są nienormalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denko Longi lubił braci Kaczyńskich,zawsze ich wspierał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:43 może oni mu pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Longi lubił braci Kaczyńskich,zawsze ich wspi 04.06.06, 13:07 Zart zartami . Ale jakbysmy naprawde cos wymyslili i wspolnymi silami cos zrobili Moze jakas zbiorke pieniedzy na przeszczep Jest nas duzo i nie mysle ze komus zal zlotowki Tylko ze jestem po za polska i nie zabardzo moge !! Ale jestem bardzo chetny do pomocy tylko musimy to jakos zorganizowac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 13:08 wydaje mi się, że Longi nie należy do osób na które trzeba by "zrzutkę" robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denko Aaaa-to trzeba było tak od razu-Longi ma kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:11 tylko mu jej żal,żeby kupić sobie nowe serce. Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: Aaaa-to trzeba było tak od razu-Longi ma kasę 04.06.06, 21:36 A niby skad wiesz ze ma kase ??!! A po drugie to nie jest 20 tys na wydanie tylko o wiele wiecej o wiele bardzo wiele !!! Czy nie mozna czegos zrobic po ludzku i pomoc ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 21:55 można pewnie, tylko ja nie wiem jak. Co wśród forumowiczów będziesz zbierał kasę?? Fundację założymy?? Tak jak napisałeś to nie jest 20 tys zł. Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że w Polsce takie problemy są z przeszczepami . . .:((( Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 22:50 Nie no Ja napewno nie bede zbierał Ale moze na longiego konto ??!! Nie wiem jak to zrobic a po drugie ja nie jestem w polsce takze nie wiem jak mozna by pomoc Ale moze jak bedzie naprawde potrzeba moglibysmy "formuowicze" jakos pomuc Longiemu Jak macie jakies pomysly to piszcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Mam pomysł! 04.06.06, 23:27 Mam pomysł jak mu pomóc - trzeba go odciąć od internetu! Sądząc po ciągłych bluzgach i napaściach, po nerwowych reakcjach i wręcz napadach szału, pisanie na FK jest dla niego szkodliwe i zagraża życiu! Trzeba chłopu pomóc i namówić rodzinę i lekarzy co by mu zabrali komputer i zabronili internetu! W ten sposób ubędzie jednego spamera i trolla a chłop dożyje w zdrowiu stu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Mam pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:29 i te kobitki gole z internetu tyz mu zabrac? Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: Mam pomysł! 04.06.06, 23:32 Gość portalu: Janek napisał(a): > i te kobitki gole z internetu tyz mu zabrac? Nadamy sprawę żonie, ona mu je zabierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Tak Re: Mam pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:31 Mam bezpieczne obcęgi do przecinania przewodów pod napięciem (może być ACV i DCV). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Mam pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:35 ale jak zona longiego chlopow tyz zobaczy to nie da zabrac , za cholere Odpowiedz Link Zgłoś
chlopczyk_z_zapalkami Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.06, 09:11 Może poczekać poprostu,kiedy najbardziej zainteresowany wyjdzie za szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.06, 09:46 chlopczyk_z_zapalkami napisał: > Może poczekać poprostu,kiedy najbardziej zainteresowany wyjdzie za szpitala? Wtedy będzie za późno! Dorwie się do netu i wrzuci tu furmankę g...na - linków do "śmiesznych" filmików i reszty spamu. W trosce o jego zdrowie trzeba działać natychmiast. Poszukam znajomego lekarza z tego szpitala i pogadam żebu mu zaordynowali odcięcie od internetu! Odpowiedz Link Zgłoś
pierre_kocur [...] 06.06.06, 13:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:57 czyzby koledzy "z pracy " juz o nim zapomnieli ? Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.06, 20:05 A niby dlaczego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:17 niech zrobią zrzute,przeciez w SB dobrze zarabiali to i emeryturki wysokie, Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ewelina Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 11:04 Gościu P zamilcz! twoja uwaga jest tak żałosna, że aż się chce płakać! Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 13:25 Oj płaczu jeszcze dzisiaj będzie troszeczkę a może nawet więcej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 19:41 Weronka Wiesz cos na temat Longiego ?? Bo nie wiem czy wyszedl ze szpitala bo dopisal dowcip na formum krakow "dowcipy" !!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 19:52 Zyję jestem w domu a "życzliwi" Ratlerki i dzeżżi ,kłaki z łbów sobie rwią ze złości, że mnie c...nie strzelił!!;o))). Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 20:01 Witaj w srod nas :)))) Nie przejmuj sie debilami Wazne ze juz jestes !! Jak sie czujesz ?? Musisz sie teraz chyba oszczedzac :) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 20:03 Wygram dla PO wybory samorządowe i może mnie szlag trafić!!;o)). Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 20:16 chyba Cię z tego szpitala za szybko wypuścili ? no i co, to, zmieni jak wygra PO ? przylecą nowe muchy plujki z pustymi brzuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkj Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:17 co słychać u kolegów z SB Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 20:20 Musisz spytać Pisiorów!!;o))Tak się boją Lesiaka!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 22:43 Longi!! Martwiliśmy się. Dobrze, że jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 22:59 longwehicle napisał: > Musisz spytać Pisiorów!!;o))Tak się boją Lesiaka!!;o)) :))))))) a la ląg :) Odpowiedz Link Zgłoś