Dodaj do ulubionych

.....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

02.06.06, 21:31
Nie wiem czy to prawda Ale jezeli tak to informujcie co u niego jaki stan
zdrowia i Pozdrowcie go od polskie0001
Obserwuj wątek
    • zielonki Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 21:58
      Kaczora teczka go powaliła?
      • weronka77 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:00
        Nie wiem ale również jak sam napisał "tętniak wielkości mózgu dżezziego"-w
        sprostowaniu" wielkości pomarańczy".
        • Gość: Nie Tak Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:27
          Kacze jajo staneło mu w gardle.
          • mama_ewelina Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 11:29
            Lepiej zamknij dziub, bo inaczej moja pięść stanie Tobie w gardle, idioto!
            • Gość: Mieeetek Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 06.06.06, 22:53
              mama_ewelina napisała:

> Lepiej zamknij dziub

Co to "dziub"?
        • polski0001 do weronka 02.06.06, 22:27
          to jednak musi byc prawda bo dzisiaj nic nie pisal !!!!!????
          A ile longi ma lat ??? Jezeli to mozna wiedsziec !!!
    • Gość: . Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:29
      60
      • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:34
        60 to masz ty ............nieznajomy.....
    • kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:36
      widziałam kiedyś Longiego i wg. mnie może mieć tyle.
      • Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 22:37
        52
        • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:39
          jestes pewien !!!! bo mi sie wydaje ze kiedys pisal ze ma kolo 40 !!!
          Nie wiem dlatego pytam !!
      • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:38
        wydawalo mi sie ze ma kolo 40 !!! Ale wiem ze juz mial problemy kiedys ze
        zdrowiem ale niestety lekcewarzyl No ale w koncu zdrowie to nie artykul ktory
        mozna kupic na polce w sklepie !!
        mam nadzieje ze wyjdzie z tego jak najszybciej !!!
        • polski0001 Weronka 02.06.06, 22:46
          Jak bys mogla napisac nawet pozno wieczorem lub jutro cos na temat Longi Jak z
          jego zdrowiem czy sa jakies poprawy bylbym wdzieczny !!!!
          Dzieki
          • Gość: H56 Re: Weronka IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 22:50
            na bank 52, kończy w grudniu. Jutro będę rano u niego w szpitalu. Jak
            dzwoniłem , to prosił o zakończenie rozmowy, bo mu powietrza brakuje i idzie
            pod tlen.
            • polski0001 Re: Weronka 02.06.06, 22:54
              To jak do niego idziesz to mozesz Go pozdrowic od polski0001 powiedz ze koles z
              włoch powinien skojazyc :)
              • Gość: H56 Re: Weronka IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 02.06.06, 23:00
                nie ma sprawy, już go nawet pozdrowiłem. Prosił również wszystkich pozdrowić i
                podziękować za wsparcie duchowe. Pozdrawiam i dziękuje w imieniu Longiego.
                • polski0001 Re: Weronka 02.06.06, 23:02
                  Dzieki !!! A wiadomo dokladniej co z nim i jakie sa opinie lekarzy ??!!
                  Nie znam go osobiscie ale polubilem go tu na forum :-)
                  • kmkasia Re: Weronka 02.06.06, 23:03
                    Dziękujemy również:)
            • Gość: xyz Heniu, przekaż mu życzenia szybkiego powrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 23:33
              do zdrowia i na forum.

xyz
    • kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:41
      Proszę Cię ..., gość balansuje na granicy życia i śmierci a Ty pierdo . . . sz
      takie głupoty. Nie mam ochoty się kłócić ale strasznie mnie wq . . . jak ktoś
      nawet w takiej chwili nie ma poszanowania dla drugiego człowieka.
      • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:43
        Nie zwracaj na takiego debila uwagi to sobie pojdzie bo i tak go tutaj nikt nie
        lubi !!!
      • Gość: Nie Tak Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:49
        Zycie i smierc to piekny swiat.
        • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 22:56
          ty masz cos "Nie Tak" ale pod głowa to ty powinienes byc teraz na miejscu Longi
          I chciałbym w tedy zobaczyc jak bys sie czuł jakby pisali takie glupoty o tobie
          jaka mial bys mine !!!!
          daj sobie moze juz spokuj co .......??!!!
    • kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.06.06, 23:02
      Dziękujemy również:)
    • Gość: nulka Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 00:15
      Pozdrawiam, trzymam kciuki i wierzę mocno, że niedługo wróci na forum.
      • Gość: tutu Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 03.06.06, 00:23
        Gość portalu: nulka napisał(a):

> Pozdrawiam, trzymam kciuki i wierzę mocno, że niedługo wróci na forum.

O nie! Życzę mu zdrowia, stu lat życia i seksualnego spełnienia ale stanowczo
        bez powrotu na forum.
    • j_accuse Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 00:24
      Pozdrawiam i życzę zdrowia.
      • Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 07:55
        dzisiaj czuje się lepiej, ale i tak nie jest za wesoło. Macie pozdrowienia i
        podziękowania za życzliwość.
        • tgif Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 08:02
          Henio!
          Na kolanach wal do Czestachowy za zdrowie Dlugiego (ale bez nakolannikow).
          • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 19:27
            Noi wiadomo cos jak jest sytuacja z Longim ????!!!
            • mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 19:40
              Heniu, pozdrów Longiego i uściskaj ode mnie!!
              Trzymam za niego kciuki.
              • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 19:43
                Ale nikt nie wie jak u niego ze zdrowiem polepszyło sie ??? Weronka ty napewno
                cos wiesz :)
              • Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 19:44
                dzieki, pozdrowię na pewno.
                • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 19:50
                  Kurcze ale wiesz cos na temat jego zdrowia ???
                  • Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 20:48
                    jego stan zdrowia jest kiepski, żyje na ćwierć gwizdka. Tego się nie da
                    wyleczyć. Trochę mu podregulują organizm i tak do następnego razu, życie na
                    kredyt. Tylko przeszczep go ratuje i życie na zwolnionych obrotach. Niestety
                    Longi zwalniać nie potrafi,więc organizm co jakiś czas mu o tym przypomina.
                    • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 21:44
                      A jakie sa szanse na przeszczep ?? Trzeba czekac na dawce czy.....Jak to
                      wyglada !!!!
                      • mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 21:50
                        Z tego, co Longi mówił - szanse na przeszczep ma prawie zerowe. Ciężko o dawcę:(
                        Jak się ktoś z tym nie zetknie, to się wydaje, że u nas to tylko przeszczepy
                        robią, a tak naprawdę to klapa z tym... Niestety...
                        • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 21:54
                          A nie mozna jakos kupic takiego organu ??? Moze bysmy zrobili jakas akcje
                          harytatywna dla Longiego ??!!
                          • chlopczyk_z_zapalkami Rany Boskie-co Ty mówisz. 03.06.06, 21:55
                          • mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 21:57
                            Hmmm, ciężko kupić - ktoś musi umrzeć, bez serca przecież żyć się nie da.
                            Ale jakąś akcję można byłoby zorganizować - żeby tylko wiedzieć, w jaki sposób
                            możemy pomóc. W końcu internet to wielka siła!
                            Może Henio miałby jakiś pomysł, w końcu jest chyba najbliżej Longiego.
                        • Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 21:57
                          niestety, taka jest prawda. Longi jest kawał chłopa i dawcę musi mieć cięższego
                          od siebie
                          • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 22:00
                            No ale nie da sie zaplacic ??? Czy trzeba czekac na przypadek i los
                            szczescia ??!!
                            • mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.06, 22:06
                              Nie wiem, kto decyduje o wyszukiwaniu takich serc. Może od tej strony jakoś
                              można pomóc. Może ktoś wie coś więcej na ten temat. Właśnie odpaliłam google i
                              coś usiłuję znaleźć...
                              • Gość: H56 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 03.06.06, 22:42
                                jak go zabierali do szpitala, to lekarz mu powiedział, zeby szukał ratunku w
                                Zabrzu, bo w Krakowie może się nie doczekać. Poprzednio do zycia przywrócili go
                                dopiero po elektrowstrząsach. Leżał na R przy Wrocławskiej, ordynator
                                kardiologi wyprosił badanie w JP2, gdzie go przewieziono w stanie prawie
                                agonalnym, jednak zaraz po badaniu i zrobieniu koronografii, wrócił ponownie na
                                Wrocławską. Gdyby był z Zakopanego, pewnie też by go tam odesłali.
                                • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 02:15
                                  Mam nadzieje ze ten Watek co sie pojawil ze Zmarł to tylko Idiotyzm !!!!
                            • connie1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 11:59
                              Nie , nie da się zaplacic...A w poludniowej Polsce z dawcami jest dramatycznie
                              niestety , w tym roku 2 prrzeszczepy na koncie. jesli jest tak zle to pacjent
                              wchodzi na tzw. liste "urgensowa" , czyli Poltransoplant w pierwszej kolejności
                              daje serce tej grupy dla danego pacjenta 9problem wagi i wzrostu nie jest
                              niestety do pominiecia). A czemu robili koro , bylo podejrzenie zawalu serca?
                              • mama_ewelina Dużo zdrowia! 06.06.06, 11:25
                                Pan Longi to osoba o specyficznym poczuciu humoru, wspaniały obserwator. Jego
                                uwagi są zawsze trafne i jasne nawet dla co niektórych matołów, zatruwających
                                FK. Wiem z własnego doświadczenia, że ten wysokaśny pan z wąsem ma serce chore
                                i zmęczone, ale jednocześnie chętne do pomocy tym, którym pomoc jest potrzebna.
                                Pan Longi żyje pełnią życia! Jak widać, nie w jego stylu jest użalanie się nad
                                losem. Mam nadzieję, że wróci do zdrowia, że serce jednak w jakiś sposób uda
                                się znaleźć, nie przyjmuję do wiadomości, że mogłoby być inaczej.Panie Longi,
                                życzę zdrowia!I wiadomość dla przebrzydłych pesymistów i kaczorów też: Longi
                                niedługo tu powróci i znowu podpali wam kuperki!!! Strzeżcie się!
    • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 11:54
      Dzieki za dobre wiadomosci o Longim ....
      Co za palant mogł tak napisac ze Umarł !!!!!!
    • kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 12:29
      można "kupić". Tyle, że podobno przeszczep na własny rachunek kosztuje np. w
      Niemczech 100 000 euro. I to nie wiem czy nie za mało podałam.
      • Gość: denko Można wylosować jedną osobę-spośród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:36
        forumowiczów-która odda serce.
    • connie1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 12:36
      Sam " chętny " to troche za malo.Musi byc zgodny w grupie krwi
      • Gość: denko polski000001-ma zgodność i grupową,i tkankową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:39
        trzeba go zwabić do kraju
        • connie1 Re: polski000001-ma zgodność i grupową,i tkankową 04.06.06, 12:39
          Wystarczy zgodnośc grupowa
    • kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 12:40
      a najlepiej wziąć jednego z tych udawadniających, że są nienormalni.
      • Gość: denko Longi lubił braci Kaczyńskich,zawsze ich wspierał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:43
        może oni mu pomogą.
        • polski0001 Re: Longi lubił braci Kaczyńskich,zawsze ich wspi 04.06.06, 13:07
          Zart zartami . Ale jakbysmy naprawde cos wymyslili i wspolnymi silami cos
          zrobili Moze jakas zbiorke pieniedzy na przeszczep Jest nas duzo i nie mysle ze
          komus zal zlotowki Tylko ze jestem po za polska i nie zabardzo moge !! Ale
          jestem bardzo chetny do pomocy tylko musimy to jakos zorganizowac !!!
    • kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 13:08
      wydaje mi się, że Longi nie należy do osób na które trzeba by "zrzutkę" robić.
      • Gość: denko Aaaa-to trzeba było tak od razu-Longi ma kasę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:11
        tylko mu jej żal,żeby kupić sobie nowe serce.
        • polski0001 Re: Aaaa-to trzeba było tak od razu-Longi ma kasę 04.06.06, 21:36
          A niby skad wiesz ze ma kase ??!! A po drugie to nie jest 20 tys na wydanie
          tylko o wiele wiecej o wiele bardzo wiele !!!
          Czy nie mozna czegos zrobic po ludzku i pomoc ??!!
    • kmkasia Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 21:55
      można pewnie, tylko ja nie wiem jak. Co wśród forumowiczów będziesz zbierał
      kasę?? Fundację założymy?? Tak jak napisałeś to nie jest 20 tys zł. Szczerze
      mówiąc nie wiedziałam, że w Polsce takie problemy są z przeszczepami . . .:(((
      • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.06, 22:50
        Nie no Ja napewno nie bede zbierał Ale moze na longiego konto ??!! Nie wiem jak
        to zrobic a po drugie ja nie jestem w polsce takze nie wiem jak mozna by pomoc
        Ale moze jak bedzie naprawde potrzeba moglibysmy "formuowicze" jakos pomuc
        Longiemu Jak macie jakies pomysly to piszcie !!!
        • m635 Mam pomysł! 04.06.06, 23:27
          Mam pomysł jak mu pomóc - trzeba go odciąć od internetu! Sądząc po ciągłych
          bluzgach i napaściach, po nerwowych reakcjach i wręcz napadach szału, pisanie
          na FK jest dla niego szkodliwe i zagraża życiu!
          Trzeba chłopu pomóc i namówić rodzinę i lekarzy co by mu zabrali komputer i
          zabronili internetu!
          W ten sposób ubędzie jednego spamera i trolla a chłop dożyje w zdrowiu stu lat.
          • Gość: Janek Re: Mam pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:29
            i te kobitki gole z internetu tyz mu zabrac?
            • m635 Re: Mam pomysł! 04.06.06, 23:32
              Gość portalu: Janek napisał(a):

> i te kobitki gole z internetu tyz mu zabrac?

Nadamy sprawę żonie, ona mu je zabierze!
          • Gość: Nie Tak Re: Mam pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:31
            Mam bezpieczne obcęgi do przecinania przewodów pod napięciem (może być ACV i
            DCV).
            • Gość: Janek Re: Mam pomysł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 23:35
              ale jak zona longiego chlopow tyz zobaczy to nie da zabrac , za cholere
      • chlopczyk_z_zapalkami Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.06, 09:11
        Może poczekać poprostu,kiedy najbardziej zainteresowany wyjdzie za szpitala?
        • m635 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.06, 09:46
          chlopczyk_z_zapalkami napisał:

> Może poczekać poprostu,kiedy najbardziej zainteresowany wyjdzie za szpitala?

Wtedy będzie za późno! Dorwie się do netu i wrzuci tu furmankę g...na - linków
          do "śmiesznych" filmików i reszty spamu. W trosce o jego zdrowie trzeba działać
          natychmiast. Poszukam znajomego lekarza z tego szpitala i pogadam żebu mu
          zaordynowali odcięcie od internetu!
          • polski0001 I jak sie dzisiaj czuje Longi...??? 05.06.06, 19:46
          • pierre_kocur [...] 06.06.06, 13:12
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: pyt. Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:57
      czyzby koledzy "z pracy " juz o nim zapomnieli ?
      • polski0001 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.06, 20:05
        A niby dlaczego ??
    • Gość: p. Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:17
      niech zrobią zrzute,przeciez w SB dobrze zarabiali to i emeryturki wysokie,
      • mama_ewelina Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 11:04
        Gościu P zamilcz! twoja uwaga jest tak żałosna, że aż się chce płakać!
        • weronka77 Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 13:25
          Oj płaczu jeszcze dzisiaj będzie troszeczkę a może nawet więcej;-)))
          • polski0001 Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 19:41
            Weronka Wiesz cos na temat Longiego ?? Bo nie wiem czy wyszedl ze szpitala bo
            dopisal dowcip na formum krakow "dowcipy" !!!!!1
            • longwehicle Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 19:52
              Zyję jestem w domu a "życzliwi" Ratlerki i dzeżżi ,kłaki z łbów sobie rwią ze
              złości, że mnie c...nie strzelił!!;o))).
              • polski0001 Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 20:01
                Witaj w srod nas :)))) Nie przejmuj sie debilami Wazne ze juz jestes !! Jak sie
                czujesz ?? Musisz sie teraz chyba oszczedzac :)
                • longwehicle Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 20:03
                  Wygram dla PO wybory samorządowe i może mnie szlag trafić!!;o)).
                  • henio56 Re: .....Longi w szwpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 20:16
                    chyba Cię z tego szpitala za szybko wypuścili ? no i co, to, zmieni jak wygra
                    PO ? przylecą nowe muchy plujki z pustymi brzuszkami.
    • Gość: jkj Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:17
      co słychać u kolegów z SB
      • longwehicle Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 20:20
        Musisz spytać Pisiorów!!;o))Tak się boją Lesiaka!!;o))
        • mika_1 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 22:43
          Longi!!
          Martwiliśmy się.
          Dobrze, że jesteś:)
        • kosheen4 Re: .....Longi w szpitalu.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.06, 22:59
          longwehicle napisał:

> Musisz spytać Pisiorów!!;o))Tak się boją Lesiaka!!;o))

:)))))))
          a la ląg :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka