Dodaj do ulubionych

Longi żyje i ma się coraz lepiej !

IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 09:59
dzwonił właśnie do mnie i bajerował abym mu przyniósł papierosy.
Co mam zrobić ? bo z jednej strony wiem co to głód nikotyny, a z drugiej
poważny stan zdrowia Longiego. Jestem jedyna osoba która mu może pomóc lub
zaszkodzić w tej kwestii. Stawia mnie w bardzo głupiej sytuacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Irek Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.chello.pl 04.06.06, 10:01
      To już lepiej mu przynieś jakieś kropelki!
      I tak mu nie pozwolą zapalić.
      • Gość: H56 Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 10:09
        Irek ? w szkole też nie pozwalali palić
    • to.ya Henio, 04.06.06, 10:13
      Czy możesz się ze mną skontaktować, proszę?
      Albo chociaż daj znać na @ czy mogę jakoś pomóc. Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: H56 Re: Henio, IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 10:26
        witaj to.ya. Dzięki za dobre serce, ale w niczym nie pomożesz. Odwiedzając go w
        szpitalu, mozesz mu zaszkodzić, bo żonę ma okrutnie zazdrosną /nie bez powodu/.
        To wspaniała kobieta, której naprawdę trzeba ograniczyć stresów, bo obecnie nie
        tylko Longiego ma na głowie.
        • to.ya Re: Henio, 04.06.06, 10:38
          Nie mam zamiaru przeszkadzać czy szkodzić...
        • to.ya Re: Henio, 04.06.06, 10:44
          Przekażesz Mu chociaż pozdrowienia ode mnie? ...
          • Gość: H56 Re: Henio, IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 10:50
            oczywiście, w południe wpadnę do niego
            • to.ya Re: Henio, 04.06.06, 10:51
              Dziękuję.
        • Gość: jazzinator Re: Henio, IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.06.06, 18:18
          Ode mnie mogłes tez jedna fajke zanieśc,ja tu juz wieniec szykowałem z kolegami
          po info welonki ze pagib,a tu taka radosna niespodzianka,jednak to prawda ze
          kto pije i pali to nie ma robali i pałą go nie dobijesz.
          • Gość: jazzinator Niech nam zyje i rozkwita ! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.06.06, 18:33
            A kto? fiat nie pyta.
    • qoobaq Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! 04.06.06, 10:38
      nie dawaj mu, lepiej niech sie wsiceka i nie pali
      • Gość: H56 Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 10:42
        ponoć ciężko choremu się nie odmawia ?
        • qoobaq Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! 04.06.06, 10:43
          jak uwazasz, ale chyba lepiej zeby byl chory i wsciekly ale zywy, nieprawdaz ?
          • Gość: LMKiko Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.net.autocom.pl 04.06.06, 10:50
            Przemów mu do rozumu, wygłoś pogadankę o nienajlepszych skutkach palenia...
            Wyperswaduj.
            • Gość: H56 Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 10:55
              właśnie on mi dał wykład, że pobyt w szpitalu to nie z powodu papierosów ale
              zatrucia organizmu potasem i jak mu nie przyniosę to będzie mnie straszył po
              śmierci która moze nastąpić z braku nikotyny. Jest coraz lepiej, bo mu nawet
              humor wraca.
        • krzychut Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! 04.06.06, 10:51
          To już lepiej kup mu nicorette i przynieś flaszkę koniaku.
          • Gość: LMkiko Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.net.autocom.pl 04.06.06, 10:54
            Po kosultacji z lekarzem prowadzącym!
            • Gość: H56 Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 11:04
              koniaku ? od pół roku to on nawet piwa nie powąchał. Z Nicoret wolę nie
              ryzykować, bo może faktycznie go szlag trafić.
          • Gość: xyz Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:58
            nie dawaj
          • Gość: xyz Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 10:59
            powiedz, że ludzie z forum się nie zgodzili ;)

i pozdrów go.
    • Gość: rada dobra rada IP: 66.97.173.* 04.06.06, 11:08
      Kup najsłabsze jakie tylko są i daj mu jeden albo dwa.
      • Gość: H56 Re: dobra rada IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 11:24
        on pali R-1. Właśnie zadzwonił do mnie i poinformował, żebym się wypchał, bo
        już ma fajki. Załatwiła mu jedna z odwiedzających innych pacjentów. No to, mam
        po kłopocie.
      • mika_1 Re: dobra rada 04.06.06, 11:26
        Heniu, no nie jesteś w fajnej sytuacji, bo to ostatecznie Ty podejmiesz decyzję
        i w razie czego to Longi będzie Cię straszył;)
        I tak źle, i tak niedobrze.
        Uściskaj go serdecznie!
    • Gość: &POD Re: Longi żyje i ma się coraz lepiej ! IP: *.nsw.bigpond.net.au 04.06.06, 11:28
      papierosy?? nigdy!! ale lampka koniaku Courvoisier VSOP by mu dobrze zrobila!!!
      Hurra, Longi, a nie mowilem ze wyjdziesz z tego, swiat wirtualny bez ciebie nie
      istnieje, O))
      • Gość: H56 podpadłem na całego IP: *.comnet.krakow.pl / *.comnet.krakow.pl 04.06.06, 17:53
        w końcu jednak uległem prośbom i chciałem mu dać paczkę R-1, pech chciał, że
        wlazłem na jego małżonkę i syna. No i sprawa się rypła
        • Gość: tutu Re: podpadłem na całego IP: *.crowley.pl 04.06.06, 18:43
          Gość portalu: H56 napisał(a):

> wlazłem na jego małżonkę i syna

On ma syna?
          Mam nadzieję, że biedak nie odziedziczył po nim charakteru i intelektu...
          A żona to pewnie już beatyfikowana...
          • Gość: jazzinator ReA na imie miała właśnie Beata ! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 04.06.06, 18:44
            • Gość: Janek Re: ReA na imie miała właśnie Beata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:13
              hej
              kup mu paczke papierosow
              a ode mnie caly karton - jakos sie rozliczymy
              nie pora na odwyk
              on ani papierosow ani FK nie rzuci- predzej zone
              podrzuc mu tez laptopa, wysle mu zdjecie rekina
              jak go zobaczy to od razu wyzdrowieje i bedzie wial ze szpitala

• Gość: Nie Tak Re: ReA na imie miała właśnie Beata ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:35
                A ja z miłą chęcią mogę,
                dać mu hulajnogę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka