Dodaj do ulubionych

Byłem w saunie Spartakus

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.03, 14:00
Może to nic dziwnego, ale wybrałem się pierwszy raz do sauny Spartakus na
Konopnickiej. Jest tam fajnie, ale jest tam też duzo gejów. Nie wiem jak się
od nich opędzić bo mam 18 lat a są napalczywi. Co robić?
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: Byłem w saunie Spartakus 17.01.03, 14:11
      Podobno takie uczucie pieczenia ponizej pleców i ciepły oddech za karkiem, to
      pierwsze objawy...
      ale jeśli tylko oczęta albo ręcznik.
      Nie bój się , a kiedy wolisz inne doznania to chadzaj z dziewuszką.
      trudny
      • Gość: Mariusz Re: Byłem w saunie Spartakus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.03, 14:16
        trudny2002 napisał:

> Podobno takie uczucie pieczenia ponizej pleców i ciepły oddech za karkiem, to
        > pierwsze objawy...
        > ale jeśli tylko oczęta albo ręcznik.
        > Nie bój się , a kiedy wolisz inne doznania to chadzaj z dziewuszką.
        > trudny

>>> jak z dziewczyną do męskiej sauny? To nie były tylko spojrzenia. Boje się
        że kiedyś ulegnę, bo napięcie było zbyt duże. A ja chce tylko do sauny. Czy za
        każdym razem trzeba ratować się ucieczką?
        • trudny2002 Wybacz, ale 17.01.03, 14:22
          niecelnie pytasz. Pytaj miedzy pedały. Ja nie lubię i tego nie taję.
          Miło było , ale niezdecydowani, jak sam się określasz, też mi nieco ku
          pedałowatości się chylą...
          Więc" niech będzie pochylony" i trzymaj się
          trudny
          A my ...może "Mydlmy się"
          • Gość: Mariusz Re: Wybacz, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.03, 14:27
            trudny2002 napisał:

> niecelnie pytasz. Pytaj miedzy pedały. Ja nie lubię i tego nie taję.
            > Miło było , ale niezdecydowani, jak sam się określasz, też mi nieco ku
            > pedałowatości się chylą...
            > Więc" niech będzie pochylony" i trzymaj się
            > trudny
            > A my ...może "Mydlmy się"

>>> Żle mnie zrozumiałeś. Wcale nie jestem z tych. Myślę że lepiej byłoby isc z
            kumplem, bo bezpieczniej. Oni wtedy trzymają się z daleka. Moi koledzy nie chca
            isć bo mówią że to dla pedałów, a ja twierdze że dla zdrowia. Co o tym myśłisz,
            trudny? Czy tez chopdzisz do sauny?
            • wodnik74 Re: Wybacz, ale 17.01.03, 14:29
              to idź do koedukacyjnej. Na pewno będzie fajnie ... :))
              • trudny2002 Ważne , że dobrze rozumiesz Ty 17.01.03, 14:35
                I to zarówno mnie jak intencje napotkanych. A koledzy może i niedaleko od
                prawdy tym bardziej , ze sam piszesz o arcyciekawych nowopoznanych.
                Wybór należy do Ciebie. Ja wątpliwości nie mam i nie miewałem, kiedy miałem
                lat 18 również.
                A Wodnik ma słuszność.
                Miłego dogrzewania i niechby jaki basen był przy tej saunie...i nie wychodź
                namydlony.
                trudny
                • Gość: Mariusz Re: Ważne , że dobrze rozumiesz Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.03, 14:40
                  trudny2002 napisał:

> I to zarówno mnie jak intencje napotkanych. A koledzy może i niedaleko od
                  > prawdy tym bardziej , ze sam piszesz o arcyciekawych nowopoznanych.
                  > Wybór należy do Ciebie. Ja wątpliwości nie mam i nie miewałem, kiedy miałem
                  > lat 18 również.
                  > A Wodnik ma słuszność.
                  > Miłego dogrzewania i niechby jaki basen był przy tej saunie...i nie wychodź
                  > namydlony.
                  > trudny
                  >>>Dzieki za rady.A gdzie jest koedukacyjna?
                  Mariusz
            • Gość: Jaxx Re: Wybacz, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.03, 15:34
              Hehe jak ci tak zalezy na zdrowi to wybierz innę, nie-pedalską saunę. Swoją
              drogą po co tam wogóle polazłeś jak nie jesteś pedałem hę?
              • Gość: łaziębny Re: Wybacz, ale IP: *.visp.energis.pl 18.01.03, 15:51
                ja też chadzam do tej sauny, jednakże biorąc pod uwagę nachalność niektórych
                pozwoliłem sobie wytatuować na plecach nad pośladkami wielki napis "MAM AIDS" i
                słowo daję pomaga
                • Gość: Mariusz Re: Wybacz, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.03, 07:40
                  Byłem znowu w sobote w Spartakusie. Ludzi przyszło bezmiar. Atmosfera na jak
                  Ibizie. Prezychodzą na szczescie tez heterycy.
                  • Gość: MICHAL Mariusz zdecyduj sie na seks. IP: *.skane.se 20.01.03, 22:20
                    Pozdrawiam Michal.Odmow Trudnemu.
                    • mikolaj7 przestan sie tu reklamowac.. 20.01.03, 23:02
                      .. i tak nikt sie nie wybiera do szwecji...
                      • Gość: MICHAL TAM GDZIE SAUNA TAM I MIKOLAJ 7 IP: *.skane.se 21.01.03, 00:16
                        mikolaj7 napisał:

> .. i tak nikt sie nie wybiera do szwecji...
                        • mikolaj7 Re: TAM GDZIE SAUNA TAM I MICHAL 21.01.03, 18:47
                          bylem ciekawy jak szybko sie pojawisz

dobra, rekordu nie pobiles, poczekaj nastepny miesiac na
                          okazje
                          • Gość: MICHAL MIKOLAJ 7 DO GEJOWSKIEGO TROJKATA IP: *.skane.se 21.01.03, 21:56
                            ZAWSZE RAZEM !!!!!!!!!!!!!
                            • mikolaj7 MICHAL... 21.01.03, 23:45
                              MICHAL napisała:

bierz siebie i swoje nicki na adekwatne forum prywatne
                              (jest ich nawet kilka), a nie zaczynaj znowu tutaj, bo mnie
                              to naprawde nuzy, jesli jeszcze sie niezorientowales,
                              bystrzaku

btw. ja ciagle mam linki do postow cie osmieszajacych
                    • Gość: MARIUSZ Re: Mariusz zdecyduj sie na seks. IP: *.swipnet.se 02.02.03, 05:15
                      Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Pozdrawiam Michal.Odmow Trudnemu.
        • Gość: MIKOLAJ 7 Re: Byłem w saunie Spartakus IP: *.skane.se 30.01.03, 06:03
          Gość portalu: Mariusz napisał(a):

> trudny2002 napisał:
          >
          > > Podobno takie uczucie pieczenia ponizej pleców i ciepły oddech za karkiem,
          > to
          > > pierwsze objawy...
          > > ale jeśli tylko oczęta albo ręcznik.
          > > Nie bój się , a kiedy wolisz inne doznania to chadzaj z dziewuszką.
          > > trudny
          >
          > >>> jak z dziewczyną do męskiej sauny? To nie były tylko spojrzenia. B
          > oje się
          > że kiedyś ulegnę, bo napięcie było zbyt duże. A ja chce tylko do sauny. Czy
          za
          > każdym razem trzeba ratować się ucieczką?
        • Gość: MIKOLAJ 7 Re: Byłem w saunie Spartakus IP: *.skane.se 30.01.03, 06:03

> trudny2002 napisał:
          >
          > > Podobno takie uczucie pieczenia ponizej pleców i ciepły oddech za karkiem,
          > to
          > > pierwsze objawy...
          > > ale jeśli tylko oczęta albo ręcznik.
          > > Nie bój się , a kiedy wolisz inne doznania to chadzaj z dziewuszką.
          > > trudny
          >
          > >>> jak z dziewczyną do męskiej sauny? To nie były tylko spojrzenia. B
          > oje się
          > że kiedyś ulegnę, bo napięcie było zbyt duże. A ja chce tylko do sauny. Czy
          za
          > każdym razem trzeba ratować się ucieczką?
          • mikolaj7 zalosne 30.01.03, 12:07
            Gość portalu: MICHAL napisała:

wymysl cos nowego, hehehehe
    • Gość: MICHAL Przyjade i sprawdze : IP: *.swipnet.se 22.01.03, 22:49

> Może to nic dziwnego, ale wybrałem się pierwszy raz do sauny Spartakus na
      > Konopnickiej. Jest tam fajnie, ale jest tam też duzo gejów. Nie wiem jak się
      > od nich opędzić bo mam 18 lat a są napalczywi. Co robić?
    • Gość: MICHAL Ja chce do sauny Spartakus....................... IP: *.skane.se 24.01.03, 23:49
      • ashek Re: Ja chce do sauny Spartakus................... 26.01.03, 01:35
        Przeciez to jest gejowska sauna i nie sadze, zebys o tym nie wiedzial!
        Koedukacyjnych, lub niegejowskich jest w Kraku sporo.
        Ale cos sobie tak mysle, ze ten warek to nie do konca szczerze zalozony jest:)
        pzdr tom(ashek)
    • Gość: tttt Re: Byłem w saunie Spartakus IP: *.chello.pl / *.chello.pl 26.01.03, 10:44
      strzelaj bracie ,strzelaj:-)
      • Gość: MICHAL Re: Byłem w saunie Spartakus IP: *.swipnet.se 01.02.03, 00:35
        Przyjade i sprawdze.
        • Gość: verte Re: Pojedź sobie do Choszczówki. IP: 62.233.163.* 01.02.03, 01:12
          Tam się wreszcie wyżyjesz pewnie po wsze czasy.Widze,ze odświerzasz stare
          pedalskie wątki.Mam dla ciebie kolejny,może pojedziesz sobie tam,dostaniesz
          co chcesz,wyżyjesz się wreszcie i przestaniesz śmiecić po tym forum.Oto link:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=317950

Miłej lektury.
    • minkner Re: Byłem w saunie Spartakus 24.12.15, 10:17
      A JA BYŁEM W GALERJI KRAKOWSKIEJ I TAM BYŁO DUŻO KUPUJĄCYCH I TO DOPIERO BYŁ SKANDAL.
      PANI DULSKA BY SIĘ ZE WSTYDU NA DRUGĄ STRONE ULICY PRZEPROWADZIŁA [CZYLI NA DĘBNIKI]A PO ZA TYM NASTĘPNY SKANDAL BO W SKLEPIE KOSMETYCZNYM BYŁO DUŻO WAZELINY HA HA HA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka