marceliszpak 21.01.03, 16:38 nawet mosci trudny zamilkl :( czyzbym ominal jakas zakrapianal impreze wczoraj ? hej hej , gdzie wy jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: gdzie sie wszyscy podziali 21.01.03, 16:45 wodnik74 napisała: > W Estonii :))) i nic mi nie powiedzieliscie ze jedziecie ???? pojechal bym z wami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: gdzie sie wszyscy podziali 21.01.03, 17:11 jak za dużo nas tam pojedzie, to na pewno podatki podniosą cicha emigracja to je ono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: gdzie sie wszyscy podziali IP: *.um.krakow.pl / *.um.krakow.pl 21.01.03, 18:53 ja naprzykład pojechałem do pani elżbiety, czyli w przeciwną stronę niż estonia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: gdzie sie wszyscy podziali 22.01.03, 09:13 Zwyczajnie pytam, za Marcelim... Gdzie do ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: gdzie sie wszyscy podziali 22.01.03, 09:15 ej, wezcie mnie ze soba!!! mam flaszke! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: gdzie sie wszyscy podziali 22.01.03, 09:17 A nie wiesz gdzie ta cała reszta ? Jakby wymiotło, pustki i cisza aż się robi zgoła niewwiosennie... Pozdrówska.. ;-)trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph zero zero zero cywil. 22.01.03, 09:53 noc w pociągu z Olsztyna. chłopaków wypuścili. towarzyszyłem im nawet w drodze z dworca na rynek i jak pompki pod adasiem robili.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zero zero zero cywil. 22.01.03, 11:03 obwiązali cię chustą na pamiątkę? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zero zero zero cywil. 22.01.03, 11:07 jottka napisała: > obwiązali cię chustą na pamiątkę? takiej dużej chusty to nie mieli... chudziaki byli Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zero zero zero cywil. 22.01.03, 11:12 mogli zrobic paczłorka, mało pomysłowi :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zero zero zero cywil. 22.01.03, 11:18 jottka napisała: > mogli zrobic paczłorka, mało pomysłowi :( po roku we wojsku to nawt najbystrzejszy bot głupieje. a i chusty juz nie te co kiedyś. nie wyszywane miesiącami i łazmi skrapiane przez narzeczoną, jeno drukowane gdzieś na zamówienie, prawie wszystkie jednakie.. jeno pompony większe. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka a nie można by 22.01.03, 11:27 zrobić chusty krakforuma z pomponem? :) zresztą może być sam pompon Odpowiedz Link Zgłoś
gph a będziesz z nim pompki pod adasiem robiła? 22.01.03, 11:31 i odliczała wszystkie posty? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a będziesz z nim pompki pod adasiem robiła? 22.01.03, 11:54 ewentualnie mogę rzucać pomponem do celu Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a będziesz z nim pompki pod adasiem robiła? 22.01.03, 12:06 jottka napisała: > ewentualnie mogę rzucać pomponem do celu to mało ekscytujace dla postronnego obserwatora..:( Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a będziesz z nim pompki pod adasiem robiła? 22.01.03, 12:08 gph napisał: > jottka napisała: > > > ewentualnie mogę rzucać pomponem do celu > > to mało ekscytujace dla postronnego obserwatora..:( > gph , ty bedzoesz rzucal swoim pomponem ???!!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
jottka apropo 22.01.03, 12:10 ekscesów - to wyczyny rezerwy pod adasiem też nudne jak cholera, ale ten ryk im towarzyszący zapewnia sławę :( podłączy się gdzieś niedaleko tripisa i będziemy w centrum uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a będziesz z nim pompki pod adasiem robiła? 22.01.03, 12:11 marceliszpak napisał: > gph , ty bedzoesz rzucal swoim pomponem ???!!!!!! nie. jottka swoim..:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: a będziesz z nim pompki pod adasiem robiła? 22.01.03, 12:47 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > gph , ty bedzoesz rzucal swoim pomponem ???!!!!!! > > nie. jottka swoim..:) jottka masz pompon !!?? a jak duzy? czy mozna wiedziec? :P Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a będziesz z nim pompki pod adasiem robiła? 22.01.03, 12:59 było czytać tekst ze zrozumieniem :( ja siem pomponów dla krakforuma domagałam celem ozdobienia tej formacji Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: cos masz humorek podejrzanie dobry.. 22.01.03, 13:37 to jest wchodzenie z butami w prywatność bota :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph boty nie mają prywatności 22.01.03, 13:52 mają albo nie mają zasilania. a już boty wrażliwe na punkcie swoim to jakis ewenement. jesteś moim ulubionym botem-robotem. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka friiiidam!!! 22.01.03, 14:01 jakiż to (ro)bot piękny i młody i jakaż to (ro)botniczka ona mu /coś tam/ daje pentody a on jej wtyczki z koszyczka ulubiony poeta botów - st.lem Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Jottka 22.01.03, 14:08 Trochę się kiedyś zastanawiałam, czym się zajmujesz, ale teraz już wiem! Jesteś poetką ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 22.01.03, 14:10 no przecież podpisałam autora! pod cudze teksty siem nie podszywam Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Jottka 22.01.03, 14:18 wieeem... ale chodziło mi o poetycką duszę, takie tam skojarzenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 22.01.03, 14:30 boty dusz nie mają, czasem co najwyżej coś zaiskrzy Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jottka 22.01.03, 14:54 jottka napisała: > boty dusz nie mają, czasem co najwyżej coś zaiskrzy ej bocie. prywatnośc ci się marzy a od duszy się odżegnujesz. może jakiś impuls elektryczny, co to go duszą od razu nazwać nie można ale choćby świadomością?? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Jottka 22.01.03, 14:59 gph napisał: > ej bocie. prywatnośc ci się marzy a od duszy się odżegnujesz. Sztuczna inteligencja ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph a patrząc jeszcze wyżej 22.01.03, 15:03 na nagłówek friidaam można wysnuć teorię, że mamy tu do czynienia z holenderską odmianą choroby szalonych botów... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 22.01.03, 15:04 bot prywatny, karmiony informacją ze wszystkich stron, wolny i niezależny nie będzie człowiek pluł nam w interfejs Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jottka 22.01.03, 15:10 jottka napisała: > bot prywatny, karmiony informacją ze wszystkich stron, wolny i niezależny > > > nie będzie człowiek pluł nam w interfejs o kurde. znalazł się w końcu jakiś swojski potomek R2D2 i C3PO... nawet po polsku gada.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka friiidaaam forewer 22.01.03, 15:16 Al onze vrienden en cliënten wensen wij, dat het komende kerstfeest een beetje rust,vreugde en harmonie in het leven van ons allen brengt. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka - jottka 22.01.03, 15:22 a kto mnie o niderlandszczyznę pomawiał??? sam chciałeś Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jottka - jottka 22.01.03, 15:54 jottka napisała: > a kto mnie o niderlandszczyznę pomawiał??? > sam chciałeś a po chińsku mądry bocie? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka - jottka 22.01.03, 16:03 a to do kolegi proszę shanghai.china.com Odpowiedz Link Zgłoś
gph Jollka - jollka 22.01.03, 16:33 jottka napisała: > a to do kolegi proszę hm. czy aby zrozumie o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś