21.01.03, 22:10
Czy ktoś teraz ogląda? refleksje?
Obserwuj wątek
    • stewie Re: TV PULS 21.01.03, 22:22
      Szkoda, bo warto.
    • Gość: Jaracz Re: TV PULS IP: *.czyzyny.net.pl / 192.168.5.* 21.01.03, 22:36
      stewie napisał:

> Czy ktoś teraz ogląda? refleksje?
      a to jeszcze istnieje? wiem, ze padalo..

w Niemczech obok TV Polonia jest to w sumie jedyna latwodostepna (w kablowkach)
      telewizja polska.. ja na szczescie (?) mialem TV Polonia, chodzilo mi glownie o
      wiadomosci z kraju, a w tym sie TV Polonia sprawdzalo idealnie;)

pozdrowka

Jaracz
    • stewie Studio Otwarte Cybernetyki 7 21.01.03, 23:00
      Temat ciekawy, afera łapówkarska Rywin-Agora. Wśród zaproszonych gości byli m.in. Wanda Rapaczyńska, Janina Paradowska, Jarosław Selin, Marek Jurek. I tylko szkoda, iż TV PULS mając tak interesujące programy ledwo może utrzymać się na rynku.
      • Gość: bonzaj Re: Studio Otwarte Cybernetyki 7 IP: *.crowley.pl 21.01.03, 23:27
        Ja oglądałem.Nie wierze w teorie spiskową i w to co oni określili
        Towarzystwem...Za to możliwe jest że pewna grupa osob chciała zarobić i
        wykorzystała do tego celu Rywina...
        • Gość: jacek2 Re: Studio Otwarte Cybernetyki 7 IP: *.abo.wanadoo.fr 21.01.03, 23:31
          Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> Ja oglądałem.Nie wierze w teorie spiskową i w to co oni określili
          > Towarzystwem...Za to możliwe jest że pewna grupa osob chciała zarobić i
          > wykorzystała do tego celu Rywina...
          A czegoz sie spodziewac po koalicji SLD - PSL? W sumie nie chodzi tu o spisek !
          Oddano wladze ludziom , ktorym im ja wlasnie zabrano w 1989 roku! Ironia
          historii..... Paranoja!
          • Gość: bonzaj Re: Studio Otwarte Cybernetyki 7 IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 21.01.03, 23:34
            Hmm mylisz pojecia.Nie oddano tylko ci ludzie zostali demokratycznie wybrani w
            wolnych wyborach przez tych samych ludzi którzy ich obalili...To fakt jest to
            ironia losu...
            • Gość: jacek2 Re: Studio Otwarte Cybernetyki 7 IP: *.abo.wanadoo.fr 21.01.03, 23:36
              Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> Hmm mylisz pojecia.Nie oddano tylko ci ludzie zostali demokratycznie wybrani
              w
              > wolnych wyborach przez tych samych ludzi którzy ich obalili...To fakt jest to
              > ironia losu...
              Tak masz niestety racje!
        • stewie bonzaju... 21.01.03, 23:43
          Jeżeli chodzi ci o prywatyzację 2TVP, to nie jest to żadna teoria, ale realne zagrożenie, podobnie sprawa ma się z "Towarzystwem". Spisek można domniemywać również w przypadku tak późnego ujawnienia całej sprawy przez Gazetę Wyborczą, ale i tutaj pani Rapaczyńska, ani jej podwładny nie potrafili tego merytorycznie uzasadnić. Argument, iż prowadzone było śledztwo dziennikarskie został bardzo dosadnie złamany przez obecnych w studio dziennikarzy.
          • Gość: jacek2 Re: bonzaju... IP: *.abo.wanadoo.fr 21.01.03, 23:52
            stewie napisał:

> Jeżeli chodzi ci o prywatyzację 2TVP, to nie jest to żadna teoria, ale realne
            z
            > agrożenie, podobnie sprawa ma się z "Towarzystwem". Spisek można domniemywać

> wnież w przypadku tak późnego ujawnienia całej sprawy przez Gazetę Wyborczą,
            al
            > e i tutaj pani Rapaczyńska, ani jej podwładny nie potrafili tego
            merytorycznie
            > uzasadnić. Argument, iż prowadzone było śledztwo dziennikarskie został bardzo
            d
            > osadnie złamany przez obecnych w studio dziennikarzy.
            Gdyby wtedy wszystko sprywatyzowano na czas (nie wylaczajac kopaln i hut! i
            publicznej telewizji!!!) Dzisiaj nie bylo by tego typu afer i zwiazkow
            zawodowych mieszajacych sie do polityki!
            • stewie Re: bonzaju... 22.01.03, 08:31
              Co to znaczy na czas?

> Dzisiaj nie bylo by tego typu afer i zwiazkow
              > zawodowych mieszajacych sie do polityki!

Byłyby wtedy.
      • black.night Umorzyć długi 23.01.03, 05:17
        stewie napisał:

> Temat ciekawy, afera łapówkarska Rywin-Agora. Wśród zaproszonych gości byli
        m.i
        > n. Wanda Rapaczyńska, Janina Paradowska, Jarosław Selin, Marek Jurek. I
        tylko s
        > zkoda, iż TV PULS mając tak interesujące programy ledwo może utrzymać się na
        ry
        > nku.

Umorzyć im długi. Zwolnić z podatków. Udzielić gwarancji rządowych na kredyty.
        Mają zdaniem kilku osób dobry program.
    • kubajek Re: TV PULS 22.01.03, 10:12
      oglądałem ze względu na bardzo bogaty i ciekawy zestaw gości (za to brawa:).
      ale nikt nic nowego i odkrywczego nie powiedział, każdy wie swoje, co znaczy że
      po prostu nic nie wiedzą. Linia ideowa stacji zbyt widoczna, stronniczość
      prowadzącego i "widzów" zbyt nachalna. Lustrzane odbicie "forów" z tvp,
      niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka