stewie 21.01.03, 22:10 Czy ktoś teraz ogląda? refleksje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaracz Re: TV PULS IP: *.czyzyny.net.pl / 192.168.5.* 21.01.03, 22:36 stewie napisał: > Czy ktoś teraz ogląda? refleksje? a to jeszcze istnieje? wiem, ze padalo.. w Niemczech obok TV Polonia jest to w sumie jedyna latwodostepna (w kablowkach) telewizja polska.. ja na szczescie (?) mialem TV Polonia, chodzilo mi glownie o wiadomosci z kraju, a w tym sie TV Polonia sprawdzalo idealnie;) pozdrowka Jaracz Odpowiedz Link Zgłoś
stewie Studio Otwarte Cybernetyki 7 21.01.03, 23:00 Temat ciekawy, afera łapówkarska Rywin-Agora. Wśród zaproszonych gości byli m.in. Wanda Rapaczyńska, Janina Paradowska, Jarosław Selin, Marek Jurek. I tylko szkoda, iż TV PULS mając tak interesujące programy ledwo może utrzymać się na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Studio Otwarte Cybernetyki 7 IP: *.crowley.pl 21.01.03, 23:27 Ja oglądałem.Nie wierze w teorie spiskową i w to co oni określili Towarzystwem...Za to możliwe jest że pewna grupa osob chciała zarobić i wykorzystała do tego celu Rywina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Studio Otwarte Cybernetyki 7 IP: *.abo.wanadoo.fr 21.01.03, 23:31 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Ja oglądałem.Nie wierze w teorie spiskową i w to co oni określili > Towarzystwem...Za to możliwe jest że pewna grupa osob chciała zarobić i > wykorzystała do tego celu Rywina... A czegoz sie spodziewac po koalicji SLD - PSL? W sumie nie chodzi tu o spisek ! Oddano wladze ludziom , ktorym im ja wlasnie zabrano w 1989 roku! Ironia historii..... Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Studio Otwarte Cybernetyki 7 IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 21.01.03, 23:34 Hmm mylisz pojecia.Nie oddano tylko ci ludzie zostali demokratycznie wybrani w wolnych wyborach przez tych samych ludzi którzy ich obalili...To fakt jest to ironia losu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Studio Otwarte Cybernetyki 7 IP: *.abo.wanadoo.fr 21.01.03, 23:36 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Hmm mylisz pojecia.Nie oddano tylko ci ludzie zostali demokratycznie wybrani w > wolnych wyborach przez tych samych ludzi którzy ich obalili...To fakt jest to > ironia losu... Tak masz niestety racje! Odpowiedz Link Zgłoś
stewie bonzaju... 21.01.03, 23:43 Jeżeli chodzi ci o prywatyzację 2TVP, to nie jest to żadna teoria, ale realne zagrożenie, podobnie sprawa ma się z "Towarzystwem". Spisek można domniemywać również w przypadku tak późnego ujawnienia całej sprawy przez Gazetę Wyborczą, ale i tutaj pani Rapaczyńska, ani jej podwładny nie potrafili tego merytorycznie uzasadnić. Argument, iż prowadzone było śledztwo dziennikarskie został bardzo dosadnie złamany przez obecnych w studio dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: bonzaju... IP: *.abo.wanadoo.fr 21.01.03, 23:52 stewie napisał: > Jeżeli chodzi ci o prywatyzację 2TVP, to nie jest to żadna teoria, ale realne z > agrożenie, podobnie sprawa ma się z "Towarzystwem". Spisek można domniemywać ró > wnież w przypadku tak późnego ujawnienia całej sprawy przez Gazetę Wyborczą, al > e i tutaj pani Rapaczyńska, ani jej podwładny nie potrafili tego merytorycznie > uzasadnić. Argument, iż prowadzone było śledztwo dziennikarskie został bardzo d > osadnie złamany przez obecnych w studio dziennikarzy. Gdyby wtedy wszystko sprywatyzowano na czas (nie wylaczajac kopaln i hut! i publicznej telewizji!!!) Dzisiaj nie bylo by tego typu afer i zwiazkow zawodowych mieszajacych sie do polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
stewie Re: bonzaju... 22.01.03, 08:31 Co to znaczy na czas? > Dzisiaj nie bylo by tego typu afer i zwiazkow > zawodowych mieszajacych sie do polityki! Byłyby wtedy. Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Umorzyć długi 23.01.03, 05:17 stewie napisał: > Temat ciekawy, afera łapówkarska Rywin-Agora. Wśród zaproszonych gości byli m.i > n. Wanda Rapaczyńska, Janina Paradowska, Jarosław Selin, Marek Jurek. I tylko s > zkoda, iż TV PULS mając tak interesujące programy ledwo może utrzymać się na ry > nku. Umorzyć im długi. Zwolnić z podatków. Udzielić gwarancji rządowych na kredyty. Mają zdaniem kilku osób dobry program. Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: TV PULS 22.01.03, 10:12 oglądałem ze względu na bardzo bogaty i ciekawy zestaw gości (za to brawa:). ale nikt nic nowego i odkrywczego nie powiedział, każdy wie swoje, co znaczy że po prostu nic nie wiedzą. Linia ideowa stacji zbyt widoczna, stronniczość prowadzącego i "widzów" zbyt nachalna. Lustrzane odbicie "forów" z tvp, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś