Dodaj do ulubionych

Adminie czy nie można by....

12.06.06, 23:02
...wyciąc paru wątków wierzbickiego? Atmosfera na tym forum robi się coraz
duszniejsza...
Obserwuj wątek
    • mateuszwierzbicki Re: Adminie czy nie można by.... 12.06.06, 23:03
      o, burak się czochra i niepokoi
      • buraque Re: Adminie czy nie można by.... 12.06.06, 23:04
        mateuszwierzbicki napisał:

> o, burak się czochra i niepokoi

żebyś wiedział, że się niepokoje, lezy mi na sercu poziom tego forum, który to
        poziom zdecydowanie i uporczywie obniżasz
        • mateuszwierzbicki Re: Adminie czy nie można by.... 12.06.06, 23:08
          no nie mów! lepiej zamelduj dzielnicowemu, może co pomoże
    • Gość: pytuś Re: Adminie czy nie można by.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 06:57
      mat, na swoim forum cie nie chcą
      czy naprawde nie stać cie by cos ciekawego wymyślić ?
      • longwehicle Re: Adminie czy nie można by.... 13.06.06, 06:59
        To ciebie wielonickowcu nie chcemy,popłacz sie i do prokuratury,ratlerze!!;o)))
        • antysejmita Re: Adminie czy nie można by.... 13.06.06, 10:23
          Widzimy w tym wątku klasyke wierzgania i prymitywizmu,ktos grzecznie zwraca
          uwage ,ktos inny w sposób daleki od cywilizacji odpowiada ,w dodatku uzywajac w
          zwrotów zapozyczonych od innych przedstawicieli "inteligencji" jedynie słusznych
          poglądów.
    • Gość: koziol Dokladnie facet ma kompleksy IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 13.06.06, 13:45
      Nie wie co pisać meczy osoby które coś w noszą na forum a sam plecie ile wlezie
      np przemkowa.b wczesniej pisala bzdury wrecz płakała a teraz pisze z sensem
      to jej mówi ze jest podszywką
      • swing gwoli sprawiedliwości... 13.06.06, 14:27
        ... należy zaznaczyć, że osób, które cos _wynoszą_ z forum też nie oszczędza
        i zdecydowanie nigdy nie twierdził, że jest podszywką...
        ;-P
        a z pewnością jest wielu takich, którzy _bardziej_ nie wiedzą, co pisać...
    • buraque halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 19:56
      pierwsze trzy z brzegu, czy naprawdę nie da się nic zrobić z tym wariatrem?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=43851514
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=43841523
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=43841637
      • mateuszwierzbicki Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:00
        o burak, nie wiesz chyba co czynisz
      • kikoo1 Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:01
        Popieram cię Buraczku. Mateusz ostatnio wyrażnie cierpi na brak weny....
        • mateuszwierzbicki Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:02
          a co Ty czy ten niedorobiony burak możecie wiedzieć o wenie?
          • kikoo1 Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:05
            pewnie tyle co ty a może nawet wiecej
            • mateuszwierzbicki Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:07
              to niemozliwe, to wbrew naturze przecież!
              • kikoo1 Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:19
                no widzisz już dopieprzasz a kreowałeś się na salonowca....
        • buraque Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:20
          kikoo1 napisała:

> Popieram cię Buraczku. Mateusz ostatnio wyrażnie cierpi na brak weny....

brak weny? moim zdaniem mateuszwierzbicki jest niezrównoważony psychicznie, a
          jego działalność forumowa powinna zostać niezwłocznie ukrócona, choćby dla
          poprawienia stanu jego zdrowia
          • krzychut Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:24
            Tak jest! Działalność tę "ono" najskuteczniej ukróci poprzez weliminowanie
            delikwenta. Ono go wyprowadzi i rozstrzela po prostu.
            To samo powinno spotkać mruga, montenuevo, carmen, jadzke, istną i wszystkich
            piszących tak, że ono ich nie rozumie.
            Ono nie pozwoli, żeby tu po kątach forum się z onego naśmiewało!
            • mateuszwierzbicki Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:30
              to ja się zagrzebuję pod liście, co jesienią spadną z drzew :)
            • buraque Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:30
              krzychut napisał:

> Tak jest! Działalność tę "ono" najskuteczniej ukróci poprzez weliminowanie
              > delikwenta. Ono go wyprowadzi i rozstrzela po prostu.

Pisząc "ono" masz na myśli opiekuna forum? Przecież z łatwością mógłby
              powstrzymać wariackie zapędy wierzbickiego banując. Nie wiem dlaczego
              porównujesz tych forumowiczów z wierzbickim, ten gość jest ewidentnym trollem i
              zapewne śmieje się w duchu z tego co napisałeś. Może uznałeś to za w jakiś
              sposób kultowe, nie wiem... fakty są takie że trolle jego pokroju rozwalają to
              forum. I nie chodzi mi wcale o ekscentryzm wątkó tylko ich całkowitą
              nonsensowność.
              • krzychut Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:39
                Widać żeś młody jeszcze, pozazdrościć!
                "Ono" - przerabiane już w czasach PRL, teraz wraca w wykonaniu PiS -
                wszechwładne państwo i jego tępawi funkcjonariusze, którzy chcą kontrolować
                każdy przejaw życia i "naprawiać" każdego kto myśli inaczej. A ponieważ ono jest
                ograniczone, to drażni je szczególnie żart purnonsensowy, którego ono za żadne
                skarby nie jest w stanie pojąć.
                • buraque Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 21:19
                  krzychut napisał:

> A ponieważ ono jes
                  > t
                  > ograniczone, to drażni je szczególnie żart purnonsensowy, którego ono za żadne
                  > skarby nie jest w stanie pojąć.

zupełnie nie trafia do mnie takie podejście, wyobraź sobie, że bardzo lubię
                  Monty Pythona i jego fan potrafię docenić purnonsens. Wierzbicki nie jest
                  śmieszny tylko żenujący.

A dorabianie mu gęby rycerze walczącego purnonsensem z wszechwładzą admina jest
                  nieporozumieniem
              • mateuszwierzbicki Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:39
                słuchaj zamulony do imentu buraku. ty też jestes ,,ono"
          • mateuszwierzbicki Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:26
            burak, coś za duzo wiesz o tematach związanych ze zdrowiem psychicznym. Koniec
            kuracji niedawno był, że taki przymulony umysłowo jesteś?
            • longwehicle Re: halo znowu ta sama prośba 19.06.06, 20:32
              To przymulenie,to efekt agitacji karłowatej limby!!
              • kikoo1 Ha ha ha .... 19.06.06, 20:48
                Prostakom wydaje się , ze ich rzekome żarty są purnonsensowe. Trzeba mieć
                trochę kultury i oleju w głowie, żeby tak żartować.
                Tak może żartować tylko mrug i tempe...Jakoś nikt więcej nie przychodzi mi do -
                ha ha ha - głowy...
                • krzychut Re: Ha ha ha .... 19.06.06, 20:55
                  A już zupełnie nie wchodzi w grę, żeby purnonsensowy żart zrozumiała moherowa
                  reprezentantka onego. Jedyna umiejetność, którą jako tako posiadła to rzucanie
                  epitetami i wyzwiskami, jak tchórzliwy kundel, kiedy poczuje się zagrożony.
                  • mateuszwierzbicki Re: Ha ha ha .... 19.06.06, 20:59
                    zauważ, że oni czują się najbardziej zagrożeni, jak czegoś nie kumają. A
                    przeciez są różne kursy dokształcajace na przykład, korepetycje, etc. :)
                  • kikoo1 Re: Ha ha ha .... 19.06.06, 21:01
                    Tchórzliwy kundel? Skąd tyle samokrytyki? Widzę, że podążasz śladami Wielkiego
                    Konga. I te prostackie epitety, wyzwiska i ta cienkośc i te aluzje - dowcip
                    absurdalny w czystej postaci w wykonaniu kolejnego - ha ha ha - konga, tego z
                    tych cieńszych...
                    • nie_ma.ze.boli Re: Ha ha ha .... 19.06.06, 21:03
                      a nie lepiej zjeść kawałek czekolady, gorzkiej, niż wyklinać po próżnicy?
                      • kikoo1 Re: Ha ha ha .... 19.06.06, 21:10
                        Myślę, że lepiej. Myślę, że to rada przede wszystkim dla krzychuta.
                        • nie_ma.ze.boli Re: Ha ha ha .... 19.06.06, 21:11
                          a pozwolisz na mój własny osąd rzeczywistości i przyznasz prawo do przekazania
                          Tobie tego kawałka?
                          • kikoo1 Re: Ha ha ha .... 19.06.06, 21:15
                            Ok, ze mną jak z dzieckiem,nie jestem bez winy, ale to czepianie się PiSu
                            doprowadza mnie do szewskiej pasji.
                            Podobnie jak chamstwo, prostactwo i głupota.
                            :()(
                    • krzychut Re: Ha ha ha .... 20.06.06, 07:05
                      kikoo1 napisała:

I te prostackie epitety, wyzwiska i ta cienkośc i te aluzje - dowcip
                      > absurdalny w czystej postaci w wykonaniu kolejnego - ha ha ha - konga, tego z
                      > tych cieńszych...

Prześledź dokładnie tylko ten wątek, wychowana na Kubusiu Puchatku i radiu
                      maryja intelektualistko i zauważ kto pierwszy użył epitetów ("prostaki").
                      Radziłbym wrócić do lektury dziesięciu przykazań i katechizmu, może kiedyś
                      zrozumiesz co to szacunek dla drugiego człowieka.

• Gość: LMKiko Re: Ha ha ha .... IP: *.net.autocom.pl 20.06.06, 07:22
                        Prostak to skrót od prostego człowieka i jeśli epitet, to w ramach rewanżu na
                        twoje kreślenie "ono" - aluzję bardzo czytelną. Także to ty sprowokowałeś tę
                        eskalację agresji, nie po raz pierwszy zresztą, kopiując w tym swego
                        niedościgłego idola - peteena.
                        Gratuluję wyborów, ale nie chciałabym uczyć się od was szacunku do drugiego,
                        a nawet trzeciego człowieka!
                        O nie, ha ha ha ....

• krzychut Re: O agresji 20.06.06, 07:56
                          Może wreszcie kiedyś raczysz zauważyć, że moja agresja, jeśli nawet jej używam,
                          to nigdy jako pierwszy stosunku do kogoś z tego forum.
                          Po politykach wolno mi jeździć jak po łysej kobyle tyle, że ty i inni
                          zwolennicy PiS biorą to do siebie i rzucają inwektywami, tyle że nie na
                          polityków a na innych forumowiczów.
                • Gość: on genialne!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:20
                  faktycznie masz "ha ha ha głowę", bo prawdziwą głową tego nazwać nie można
                  • Gość: Irek Re: genialne!!! IP: *.chello.pl 20.06.06, 07:19
                    Klasyfikator rzucił jabłko "genialne" - ciekawe, kto to weźmie do siebie...
                    Na pewno nie ja, bo dopiero teraz się włączam.
                    Krzyśku: co do Mata - masz rację. Co do Kiki - nie masz litości.
                    Równość równością, lecz uruchom wyobraźnię i... zaraz będzie lepiej!
                    Pozdrawiam.
                    Ceterum censeo Mattheo saepius tacendum esse
                    • Gość: LMKiko Re: genialne!!! IP: *.net.autocom.pl 20.06.06, 07:53
                      Dziekuję Irku, bo rozumiem, że wstawiasz się trochę za mną.
                      Szkoda, że coraz bardziej lgniesz do TWA, albowiem etos tego Towarzystwa jest
                      coraz bardziej smutny i nie licujący z powszechnymi normami obyczajowymi.
                      • Gość: Irek Re: Smutne... IP: *.chello.pl 20.06.06, 09:42
                        A ja w naiwnosci mojej myślałem, ze ty jesteś tą pierwszą Damą z Towarzystwa.
                        Konkurującą, że się tak brzydko wyrażę, z Jadźką. Naturalnie, jeśli chodzi o te cięższe konkurencje. Bo co do lżejszych... rzecz gustu.
                        Wiele wskazuje na to, że przynależność do towarzystwa, podobnie zresztą do partii, niespecjalnie jest następstwem racjonalnego wyboru.
                        Tylko że tutaj kryteria są niejednakowe. Nie znamy się z widzenia.
                        Partyjne nasze sympatie natomiast oglądamy w tv.
                        Tutaj możemy więc weryfikować nasze wybory (z kim kto trzyma) podług tego, co kto napisał. Tamtych natomiast kochamy lub nie podług tego (wedle, podle), jak kto się prezentuje. Czy krzyczy na nas, czy się nam przymila, itd. itp.
                        • jadzka42 Re: Smutne... 20.06.06, 10:11
                          Gość portalu: Irek napisał(a):

> A ja w naiwnosci mojej myślałem, ze ty jesteś tą pierwszą Damą z Towarzystwa.
                          > Konkurującą, że się tak brzydko wyrażę, z Jadźką. Naturalnie, jeśli chodzi o
                          te
                          > cięższe konkurencje. Bo co do lżejszych... rzecz gustu.

Zejdz ze mnie, OK ?!
                      • nie_ma.ze.boli Re: genialne!!! 20.06.06, 09:47
                        "...że wstawiasz się trochę za mną. Szkoda, że coraz bardziej lgniesz do TWA.."

Dziwny, Kiko cytat.
                        Czy to, że ktoś lgnie do TWA to źle?
                        A może lgnie dlatego, że to Jego środowisko?
                        Że to srodowisko mimo, że Tobie nie odpowiadające to jednak mające fanów i
                        przez wielu akceptowane.
                        • Gość: LMKiko Re: genialne!! Do Panów, Irka i Nie_ Ma.Że. Boli ! IP: *.net.autocom.pl 20.06.06, 10:09
                          No cóż sympatię do TWA trzeba widocznie przejść jak odrę. Też Ich kiedyś
                          lubiłam, ale skutecznie wybili mi to z głowy.
                          No cóż, wszystko płynie i nie da się dwa razy wejść do tej samej rzeki.
                          Ludzie się zmieniają, tak jak ich sympatie i antypatie. I czasem real okazuje
                          się lepszy od wirtualu, a innym razem wręcz przeciwnie.
                          Samo życie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka