Gość: sławek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:25 Dorn bije dzieci, wielki bohater ( jak przywali to kredki wypadają )jestem ciekaw czy jutro w stosunku do górników też będzie taki odważny? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3414078.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: do roboty gowniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:45 gowniarze , nawet nie wiedza po co tam poszli daleko mi do Giertycha a wlasciwie wcale mi nie jest ale ta smarkateria to przesada pytalem mlodziez czy wiedza kto jest vice Mimistrem na 100 uczniow ani jeden nie wiedzial ani w zab wiedzy w krajach bogatych musza zasuwac dorabiajac a tu lewe raczki ,tylko od rodzicow kase wyciagaja oni nawet nie robia sobie sniadan bo mamusia zrobi a tatus ufunduje wakacje co za kraj kolo domow , na klatkach- syf szczota , miotla w rece i pracy sie uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: do roboty gowniarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:54 Widze, że miałeś trudne dzieciństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw1 Re: do roboty gowniarze IP: 212.105.239.* 13.06.06, 17:12 Uzywajaac tej samej retoryki jak Janek , Ormowcy i inni aktywisci wladzy ludowej kiedys krytkowali mlodziez . Tak jest towarzyszu Janek trzeba dac odpor bananowej mlodzierzy, ktora krytykuje naszego ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: do roboty gowniarze IP: *.hsd1.il.comcast.net 14.06.06, 02:38 a kto jest vice Mimistrem? hehe szczerze mowiac tez nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Dorn bije dzieci !!! IP: *.toya.net.pl 13.06.06, 18:16 Ja za komuny dostałem taki wp........l od milicji za manifestacje,że mi matka leczyła plecy tartymi kartoflami,a na since na twarzy robiła okłady z lodu i rumianku. Do szpitala rodzice bali sie mnie zawieżc.No nie wiem nawet kiedy, ale nagle pojawiło się 4 milicjantów z tarczami i pałami. Dołozyli mi i pobiegli dalej lać innych na szczęście.W domu były ciche dni.Juz więcej na żadną manifę nie poszedłem. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Dorn bije dzieci !!! 13.06.06, 18:43 Mamy pierwsze represje skierowane przeciwko młodzieży po 1989 r. i pierwszych zatrzymanych politycznych. Na szczęście jest chyba jeszcze przepis w Kodeksie karnym wykonawczym o więżniach politycznych. Przyda się jak ulał w IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dorn bije dzieci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:55 w calym swiecie za nielegalne manifestacje dostaje sie wpie-- nie wychowalem sie w komunizmie wychowalem sie w najbogatszym kraju swiata gdzie praca jest najwazniejsa do roboty lewacy , powtarzam bo kraj potrzebuje zeby w nim cos zrobic od siebie od siebie cos dac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wreszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nazganiali ich ci, ktorzy chca rekami mlodziezy robic kolejne szfindle Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Dorn bije dzieci !!! 14.06.06, 11:02 no i było wracać z tego najbogatszego kraju? Czyżbys nie odniósł tam sukcesu dzięki pracy swoich rączek? A jak w tym kraju wygląda sytuacja edukacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dorn bije dzieci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 11:10 sukces odnioslem i go dalej odnosze edukacja wyglada tak, ze na milion uczniow nie znajdziesz osoby , ktora wie jak sie nazywa Minister nikomu by nawet do glowy nie przyszlo strajkowac bo sie nazwisko nie podoba to nie mlodziez decyduje kto ma byc Ministrem maja sie uczyc i pracowac w Chicago , gdzie z przedmiesciami jest 8 milionow ludzi jest jeden panstwowy Uniwersytet za studia prawnicze, medyczne placisz kredyt przez ponad 15 lat ja do dzisiaj jeszcze place pozyczke a minelo wiecej niz 10 lat bezpaltne studia???????? masz dobry humor - tak by odpowiedzieli Amerykanie a jednak przoduja i sa najlepsi na swiecie !!!!!!!!!!!! we wszystkich dziedzinach wiec do nauki i pracy Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: Dorn bije dzieci !!! 14.06.06, 11:17 a czy Giertych zaproponował płatne studia i młodziez protestuje? czy zaproponował coś co podniesie poziom nauczania? Jest zupełnie nieprzygotowany do tak ważnej funkcji jak minister Edukacji , a za 4 lata mam wysłać dziecko do szkoły. I jaka to będzie szkoła bedzie zależeć od tego kto będzie ministrem przez te lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dorn bije dzieci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 14:50 wyglada na to ze ty miales innego Ministra i za nic ci nie pomogl Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Dorn bije dzieci !!! 13.06.06, 18:56 Mamy znowu 68-ty rok.Młodzież powstałą a starzy grzeją dupsko,a pisiory i wszechpolacy leja młodzież.Czym się kaczyzm różni od komunizmu??Jest jeszcze bardziej fałszywy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dorn bije dzieci !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:59 przeciez nie PIS ich tam zagonil rzad by chcial zeby manifestowali przeciwko nim? to bandy trudniace sie narkotykami podpuszczaja mlodziez pomysl troche nasza mlodziez czas uczyc pracy powtarzam to milion razy w komunizmie mialo byc po rowno a dalo po gowno tylko praca cos mozne dla tego kraju zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Dorn bije dzieci !!! 13.06.06, 22:06 Praca za gó..ane pieniądze,taką szanse propunujesz młodym.Odpowiedzą Ci żebyś się wypałował.Pakuja manatki i wyjeżdżają!!!.I nie wracają!!:O((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re Re: Dorn bije dzieci !!! IP: *.earth.pl / *.earth.pl 14.06.06, 04:06 Wyjątkowo zgadzam się z tobą.Bardzo trafnie to określiłeś-młodzież jest wmanewrowana . Tyle,że przez niedobitki z SLD,przez handlarzy narkotykami itd..Pod tym względem rzeczywiście podobieństwo jest widoczne.Tyle ,że w 68 roku to pewna grupa w KC chciała dorwać się do władzy.Kto teraz rączkami niewypirzonych młodziaków chce obalić Rząd? Dzieci mogą sobie podyskutować w szkole na lekcji wychowawczej lub w domu,ale do demonstrowania mają czas aż dorosną. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 A konia? 14.06.06, 11:05 Bo podobno koniem zwą pewnego współławkowca...wszak ławy rzadowe wyglądaja mi na zajęte samymi ławkowcami...z tym ze niektóre wyliniałe... trudny Odpowiedz Link Zgłoś