IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:32
chcialabym poznać zaklęcia lub rytułały, które pomogłyby mi uwieść chłopaka,
lub sprawić, że zyskam w jego oczach. czy ktoś z was zna strony www które
mogłyby mi pomóc? pozdrawiam. miag;)
Obserwuj wątek
    • angelisme Re: czary 01.04.07, 23:36
      odpuść Dziewcze... maniana
    • coill Re: czary 02.04.07, 00:40
      Gość portalu: miga napisał(a):

> chcialabym poznać zaklęcia lub rytułały, które pomogłyby mi uwieść chłopaka,
      > lub sprawić, że zyskam w jego oczach

To sie nazywa sexapeel, i tego raczej szukaj w sobie a nie na forum Wrozbiarstwo....
    • anahella Re: czary 02.04.07, 23:41
      Najlepsze zaklecieto usmiech. Faceci nie opieraja sie usmiechnietym dziewczynom.
      Sieganie po metody to nieostrozne wywijanie kijem, ktory - jak wiadomo - ma dwa
      konce.
    • kociewiak1 Re: czary 04.04.07, 22:01
      Moim zdaniem bardzo dobra w tych sprawach jest wróżka Amelia z
      www.astro-net.com.pl/. W kazdym razie mi pomogła, kiedy prosiłem o
      poradę w zdobyciu pewnej dziewwczyny i choc na działanie czaru musiałem troche
      poczekać, to znaczy prawie 3 miesiące, to cały ten zabieg okazał sie nadzwyczaj
      skuteczny i osobiście polecam.
      • dori7 Re: czary 05.04.07, 15:14
        Wspolczuje tej dziewczynie. I Tobie, bo takie historie najczesciej koncza sie
        tak samo - prawdopodobnie kiedys bedziesz chcial zerwac ten zwiazek, a wtedy
        dziewczyna znajdzie Cie chocby na koncu swiata i bedzie blagac o powrot,
        szantazujac samobojstwem itd.

Przykro mi, ale wszystkie czary milosne, ktore maja wplynac na wole i swiadomsoc
        drugiej osoby, to czarna magia.
    • Gość: lotnik Re: czary IP: *.acn.waw.pl 05.04.07, 15:16
      czary mary hokus pokus abrakadabra :)
      • Gość: kaska123 Re: czary IP: *.dream.net.pl 05.04.07, 19:43
        ok, a co jesli prosze o czary na milosc ogolnie, nie o zadna konkretna osobe
        • anahella Re: czary 06.04.07, 00:20
          Gość portalu: kaska123 napisał(a):

> ok, a co jesli prosze o czary na milosc ogolnie, nie o zadna konkretna osobe

No wlasnie: dobre pytanie.
          Moim zdaniem czary na przywiazenie do siebie drugiej osoby to czarna magia, bo
          zniewala druga osobe. Proszenie o milosc ogolnie to otwieranie sie na nia, to
          tez przyzwolenie samej sobie na dawanie tej milosci.

O ile pierwszy problem z tego watku to branie kogos bez jego zgody i wciskanie
          czegos (swoich uczuc, a raczej swojego chciejstwa) bez pytania o zgode, o tyle
          Twoj temat jest odmienny.
          Mozna to porownac do zamieszczenia anonsu w portalu randkowym: oswiadczasz
          swiatu, ze jestes gotowa na zwiazek. Tyle ze metody magiczne nie sa tak doslowne
          jak ogloszenie na sympatii i dzialaja na podswiadomosc.
          Czyniac takie praktyki jednak musisz byc swiadoma, ze nie przyjdzie do Ciebie
          konkretna osoba, tylko ktos, kto zaakceptuje to co masz jej do dania.
          • kaska123 Re: czary 06.04.07, 09:19
            anahella napisała:

> Gość portalu: kaska123 napisał(a):
            >
            > > ok, a co jesli prosze o czary na milosc ogolnie, nie o zadna konkretna os
            > obe
            >
            > No wlasnie: dobre pytanie.
            > Moim zdaniem czary na przywiazenie do siebie drugiej osoby to czarna magia, bo
            > zniewala druga osobe. Proszenie o milosc ogolnie to otwieranie sie na nia, to
            > tez przyzwolenie samej sobie na dawanie tej milosci.
            >
            > O ile pierwszy problem z tego watku to branie kogos bez jego zgody i wciskanie
            > czegos (swoich uczuc, a raczej swojego chciejstwa) bez pytania o zgode, o tyle
            > Twoj temat jest odmienny.
            > Mozna to porownac do zamieszczenia anonsu w portalu randkowym: oswiadczasz
            > swiatu, ze jestes gotowa na zwiazek. Tyle ze metody magiczne nie sa tak
            doslown
            > e
            > jak ogloszenie na sympatii i dzialaja na podswiadomosc.
            > Czyniac takie praktyki jednak musisz byc swiadoma, ze nie przyjdzie do Ciebie
            > konkretna osoba, tylko ktos, kto zaakceptuje to co masz jej do dania.

A jak mam rozumiec ostatnie zdanie? Mam wrazenie, ze zabrzmialo to dosyc
            pozytywnie.
            >
            • angelisme Re: czary 07.04.07, 23:02
              Ojojoj czary mary odpuście sobie..
              Chcesz milości otworz się- przybedzie....

Czy ktoś widział by mysz goniła pulapkę?
              • anahella Re: czary 08.04.07, 01:30
                angelisme napisała:

> Ojojoj czary mary odpuście sobie..
                > Chcesz milości otworz się- przybedzie....

No wlasnie - o otwarcie na milosc chodzi w tych czarach. Ludzie zwyczajnie tego
                nie potrafia, bo wyniesli z domu takie a nie inne wzorce, albo w przeszlosci
                bardzo sie zawiedli.
            • anahella Re: czary 08.04.07, 01:28
              anahella napisała:

> > Czyniac takie praktyki jednak musisz byc swiadoma, ze nie przyjdzie do
              > > Ciebie
              > > konkretna osoba, tylko ktos, kto zaakceptuje to co masz jej do dania.

kaska123 napisała:

> A jak mam rozumiec ostatnie zdanie? Mam wrazenie, ze zabrzmialo to dosyc
              > pozytywnie.

Chodzilo mi o to, ze jesli podoba Ci sie pan X, a Ty czynisz obrzedy majace na
              celu otwarcie na milosc, wcale nie oznacza to, ze pan X sie Toba zainteresuje,
              moze pojawic sie pan Y.
    • angelisme Re: czary 10.04.07, 15:33
      i o to chodzi, bo Stwórca ma zawsze coś lepszego do zaoferowania niż to, czego
      my sie usilnie trzymamy:)czasami po prostu z uporem maniaka ....

Odpuścić, wybaczyć sobie iż nie jesteśmy wystarczająco mocni by przyciągnąć
      bądź/i zmanipulować oraz innym iż nie są podatni na nasze żądze i manipulacje...

"czasami nie spelnione marzenie jest darem od losu:)"

Uwalniam się od manipulacji na rzecz Bo0skiego prowadzenia, lub:
      Uwalniam się od gromadzenia doświadczeń na rzecz poprawy ich jakości....

Pozdrawiam otulając promieniami i ciepłem słońca
      Emeya A.

• agrentowy4321 Re: czary 04.03.23, 14:12
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: czary 23.04.23, 23:51
      Nie wiem, ale się dowiem
    • irona.sonata Re: czary 24.04.23, 17:56
      Oniemiałam
    • irona.sonata Re: czary 02.05.23, 23:20
      Oniemiałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się