Gość: miga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:32 chcialabym poznać zaklęcia lub rytułały, które pomogłyby mi uwieść chłopaka, lub sprawić, że zyskam w jego oczach. czy ktoś z was zna strony www które mogłyby mi pomóc? pozdrawiam. miag;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: czary 02.04.07, 00:40 Gość portalu: miga napisał(a): > chcialabym poznać zaklęcia lub rytułały, które pomogłyby mi uwieść chłopaka, > lub sprawić, że zyskam w jego oczach To sie nazywa sexapeel, i tego raczej szukaj w sobie a nie na forum Wrozbiarstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czary 02.04.07, 23:41 Najlepsze zaklecieto usmiech. Faceci nie opieraja sie usmiechnietym dziewczynom. Sieganie po metody to nieostrozne wywijanie kijem, ktory - jak wiadomo - ma dwa konce. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak1 Re: czary 04.04.07, 22:01 Moim zdaniem bardzo dobra w tych sprawach jest wróżka Amelia z www.astro-net.com.pl/. W kazdym razie mi pomogła, kiedy prosiłem o poradę w zdobyciu pewnej dziewwczyny i choc na działanie czaru musiałem troche poczekać, to znaczy prawie 3 miesiące, to cały ten zabieg okazał sie nadzwyczaj skuteczny i osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: czary 05.04.07, 15:14 Wspolczuje tej dziewczynie. I Tobie, bo takie historie najczesciej koncza sie tak samo - prawdopodobnie kiedys bedziesz chcial zerwac ten zwiazek, a wtedy dziewczyna znajdzie Cie chocby na koncu swiata i bedzie blagac o powrot, szantazujac samobojstwem itd. Przykro mi, ale wszystkie czary milosne, ktore maja wplynac na wole i swiadomsoc drugiej osoby, to czarna magia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotnik Re: czary IP: *.acn.waw.pl 05.04.07, 15:16 czary mary hokus pokus abrakadabra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska123 Re: czary IP: *.dream.net.pl 05.04.07, 19:43 ok, a co jesli prosze o czary na milosc ogolnie, nie o zadna konkretna osobe Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czary 06.04.07, 00:20 Gość portalu: kaska123 napisał(a): > ok, a co jesli prosze o czary na milosc ogolnie, nie o zadna konkretna osobe No wlasnie: dobre pytanie. Moim zdaniem czary na przywiazenie do siebie drugiej osoby to czarna magia, bo zniewala druga osobe. Proszenie o milosc ogolnie to otwieranie sie na nia, to tez przyzwolenie samej sobie na dawanie tej milosci. O ile pierwszy problem z tego watku to branie kogos bez jego zgody i wciskanie czegos (swoich uczuc, a raczej swojego chciejstwa) bez pytania o zgode, o tyle Twoj temat jest odmienny. Mozna to porownac do zamieszczenia anonsu w portalu randkowym: oswiadczasz swiatu, ze jestes gotowa na zwiazek. Tyle ze metody magiczne nie sa tak doslowne jak ogloszenie na sympatii i dzialaja na podswiadomosc. Czyniac takie praktyki jednak musisz byc swiadoma, ze nie przyjdzie do Ciebie konkretna osoba, tylko ktos, kto zaakceptuje to co masz jej do dania. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: czary 06.04.07, 09:19 anahella napisała: > Gość portalu: kaska123 napisał(a): > > > ok, a co jesli prosze o czary na milosc ogolnie, nie o zadna konkretna os > obe > > No wlasnie: dobre pytanie. > Moim zdaniem czary na przywiazenie do siebie drugiej osoby to czarna magia, bo > zniewala druga osobe. Proszenie o milosc ogolnie to otwieranie sie na nia, to > tez przyzwolenie samej sobie na dawanie tej milosci. > > O ile pierwszy problem z tego watku to branie kogos bez jego zgody i wciskanie > czegos (swoich uczuc, a raczej swojego chciejstwa) bez pytania o zgode, o tyle > Twoj temat jest odmienny. > Mozna to porownac do zamieszczenia anonsu w portalu randkowym: oswiadczasz > swiatu, ze jestes gotowa na zwiazek. Tyle ze metody magiczne nie sa tak doslown > e > jak ogloszenie na sympatii i dzialaja na podswiadomosc. > Czyniac takie praktyki jednak musisz byc swiadoma, ze nie przyjdzie do Ciebie > konkretna osoba, tylko ktos, kto zaakceptuje to co masz jej do dania. A jak mam rozumiec ostatnie zdanie? Mam wrazenie, ze zabrzmialo to dosyc pozytywnie. > Odpowiedz Link Zgłoś
angelisme Re: czary 07.04.07, 23:02 Ojojoj czary mary odpuście sobie.. Chcesz milości otworz się- przybedzie.... Czy ktoś widział by mysz goniła pulapkę? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czary 08.04.07, 01:30 angelisme napisała: > Ojojoj czary mary odpuście sobie.. > Chcesz milości otworz się- przybedzie.... No wlasnie - o otwarcie na milosc chodzi w tych czarach. Ludzie zwyczajnie tego nie potrafia, bo wyniesli z domu takie a nie inne wzorce, albo w przeszlosci bardzo sie zawiedli. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czary 08.04.07, 01:28 anahella napisała: > > Czyniac takie praktyki jednak musisz byc swiadoma, ze nie przyjdzie do > > Ciebie > > konkretna osoba, tylko ktos, kto zaakceptuje to co masz jej do dania. kaska123 napisała: > A jak mam rozumiec ostatnie zdanie? Mam wrazenie, ze zabrzmialo to dosyc > pozytywnie. Chodzilo mi o to, ze jesli podoba Ci sie pan X, a Ty czynisz obrzedy majace na celu otwarcie na milosc, wcale nie oznacza to, ze pan X sie Toba zainteresuje, moze pojawic sie pan Y. Odpowiedz Link Zgłoś
angelisme Re: czary 10.04.07, 15:33 i o to chodzi, bo Stwórca ma zawsze coś lepszego do zaoferowania niż to, czego my sie usilnie trzymamy:)czasami po prostu z uporem maniaka .... Odpuścić, wybaczyć sobie iż nie jesteśmy wystarczająco mocni by przyciągnąć bądź/i zmanipulować oraz innym iż nie są podatni na nasze żądze i manipulacje... "czasami nie spelnione marzenie jest darem od losu:)" Uwalniam się od manipulacji na rzecz Bo0skiego prowadzenia, lub: Uwalniam się od gromadzenia doświadczeń na rzecz poprawy ich jakości.... Pozdrawiam otulając promieniami i ciepłem słońca Emeya A. Odpowiedz Link Zgłoś