Gość: Gosc IP: *.ipt.aol.com 24.06.06, 00:06 To chyba 'syndrom Nowej Huty'. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nowa huta Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.06.06, 07:49 taaa tys jest cala jak syndrom wes zastanow sie co ty woogle piszesz mieszkam w nh i nie wiesz jak tu jest to sie nie udzielaj mondralinska haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azory Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.hsd1.il.comcast.net 25.06.06, 03:07 woogle hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gosc126 Re: Desperat groził samobójstwem 25.06.06, 16:08 Wezeac snajperów, mieli by dobry trening.Zero tolerancji za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.chello.pl 24.06.06, 08:11 A ci wszyscy klienci, dla których zamontowano barierki na Moście Piłsudskiego to mieli syndrom Kazimierza, podgórską traumę czy krakowski spleen? Odpowiedz Link Zgłoś
grochemosciane Re: Desperat groził samobójstwem 24.06.06, 09:08 Nie rozumiem człowieka: ja mając dość wszystkiego, skończyłbym cicho i bez wrzasków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duży Maju Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.bie.lama.net.pl 24.06.06, 10:28 Dokładnie! Zamiast wrzeszczeć, że skoczy, po prostu powinien skoczyć. A skoro robił wrzawę, po prostu chciał być wysłuchany. Został - za nasze pieniądze. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapelan Re: Desperat groził samobójstwem IP: 81.219.149.* 24.06.06, 10:51 Policja się bawi za pieniądze podatników (pogaduszki z kretynem i służba leci a tam gdzie Ich potrzeba to nigdy nie ma) zamiast zająć się walką z chuligaństwem i bandytyzmem. Jakby ten przygłup krutko ogolony skoczył to zrobiłby przysługę społeczeństwu, zawsze jednego wariata mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHOLOG Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.devs.futuro.pl 24.06.06, 11:10 UWAZAJ kAPELAN ABYS KIEDYŚ NIE DOSWIADCZYŁ TEGO CO TEN MLODY CHLOPAK. WTEDY ZROZUMIESZ CO NIM POWODOWALO.OD NORMALNOSCI DO DEPRESJI JEST BARDZO CIENKA NITKA Odpowiedz Link Zgłoś
carolinaesp Re: Desperat groził samobójstwem 24.06.06, 14:38 jeny, to nie syndrom nowej huty, ja też mam krótkie włosy i to ma znaczyć, że jestem nienormalna????to syndrom młodych ludzi nie widzących dla siebie perspektyw, to był własnie krzyk kogoś w moim wieku, że tak nie da się żyć, nie ważne czy w Hucie czy na Kazimierzu czy w Gdyni. Mam 24 lata i chcioałabym w końcu zacząć samodzielne, normalne życie. Jest bardzo trudny, ze względu na sytuacje na rynku pracy jak i na obecny skład polityczny.wielu młodych ludzi po prostużle czuje się w tym kraju, który choc tego chcą nie jest krajem dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linka Re: Desperat groził samobójstwem IP: *.chello.pl 24.06.06, 18:12 Ale przecież nikt tu nie mówi, że krótkie włosy to syndrom nh...a co długie włosy to syndrom rynku, czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś