Gość: wredna_jedza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:24 Wynika z opiniii niektórych "obońców MPK", że wszyscy pasażerowie są zadowoleni, tylko ja narzekam :))) To podrzucam linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=44311166 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOLEK Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:52 Niejaki Henryk napisał .....Zamiast plotkować to na końcówkach polać podłoge pojazdu. Jestem b. pracownikiem MPK.... I na tym polega debilizm. Polej wodą na taki upał podłogę i jedź. Gratuluję pomyślunku. Jesteś taki sam d..., jak wredna. Przy tym upale i parowaniu wody miałbyś na 100% omdlenia w wozie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna :P Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 08:09 Zamiast plotkowac, to pojazd na pętli solidnie WYWIETRZYĆ, stojąc oczywiście w cieniu [tam gdzie jest to możliwe]... A nie - dojeżdza na pętlę, stawia wóz w pełnym słońcu i zamyka na 4 spusty :/ A potem wsiądź do takiej puszki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLEK Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:36 Gość portalu: wredna :P napisał(a): > A nie - dojeżdza na pętlę, stawia wóz w pełnym słońcu i zamyka na 4 spusty :/ > A potem wsiądź do takiej puszki...następnie budzę się i mam rękę w nocniku......... Przechodzisz sama siebie - masz cudowne sny, ale to nic od jutra na każdej pętli będą pracownicy MPK sadzić drzewa to nie sen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:43 Ty chyba masz wybiórcze postrzeganie świata :)))))) Bo napisałam, że tam gdzie jest to możliwe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:45 Np. pętla 143 pod dworcem w Płaszowie - drzewa są, ale oczywiście "yntelygentny" p. kierowca stawia autobus tam, gdzie nie ma drzew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLEK Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:36 > Np. pętla 143 pod dworcem w Płaszowie - drzewa są, ale oczywiście "yntelygentny > " > p. kierowca stawia autobus tam, gdzie nie ma drzew... Czy tobie czasami nie idą ząbki? , a niby gdzie ma stać wg ciebie autobus? Owszem drzewa są, ale stając na przystanku obok wiaty jest wielkie gó... a nie cień. Jeżeli takie są twoje wszystkie argumenty to przykre ale z szympansem można się prędzej dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:42 Sęk w tym, że on nawet nie stoi obok wiaty :/ Bo gdyby na pętli w Płaszowie stał obok wiaty - byłby w cieniu... A tak - wysmaży puszkę do słoneczka [oczywiście zamkniętą, bo nie wiadomo gdzie polazł [jakbyś miał wąty, kibel dla kierowcy jest obok wiaty], potem podjeżdża do wiaty i każe wsiadac do "piekarnika"... Rzeczywiście, z małpą szybciej można sie dogadać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOLEK Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:11 Gość portalu: wredna_jedza napisał(a): > Bo gdyby na pętli w Płaszowie stał obok wiaty - byłby w cieniu... Byłby w d.., a nie w cieniu. Kto się chce przekonać, jak p... wredna to niech się przejdzie na końcówkę Dw. Płaszów. A tak - wysmaży puszkę do słoneczka [oczywiście zamkniętą, bo nie wiadomo gdzie > polazł [jakbyś miał wąty, kibel dla kierowcy jest obok wiaty], potem podjeżdża > do wiaty i każe wsiadac do "piekarnika"... Zapomniałaś dodać, że nie ma kabin zamykanych. Niestety część pasażerów, zaznaczam część to zwykli złodzieje przy których nie można zostawić otwartego wozu, a trudno się pakować i iść do kibla z całym majdanem, w zwiazku z tym zamyka się wóz i odchodzi. Po drugie, jak kierman ma przerwę posiłkową to chyba ma prawo zjeść w spokoju, a nie żebyśmu zaglądała do kanapki. > Rzeczywiście, z małpą szybciej można sie dogadać :P Mój czteroletni wnuk jest inteligentniejszy, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.krakow Re: He he he 30.06.06, 15:54 > Mój czteroletni wnuk jest inteligentniejszy, jak ty. Mój pies tez jets inteligentniejszy niż ona. Wredna, zostaw otwarte auto w centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:13 No ty pewnie tylko autem jeździsz, a najwięcej pyskujesz na komunikacji :/ Pieniaczka i hipokrytka :/ Mój kot logiczniej rozumuje od ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:11 > Zapomniałaś dodać, że nie ma kabin zamykanych. Niestety część pasażerów, > zaznaczam część to zwykli złodzieje przy których nie można zostawić otwartego > wozu, a trudno się pakować i iść do kibla z całym majdanem, w zwiazku z tym > zamyka się wóz i odchodzi. Po drugie, jak kierman ma przerwę posiłkową to chyba > ma prawo zjeść w spokoju, a nie żebyśmu zaglądała do kanapki. Bidok co kurs do klopa musi latac :/ Taaa? Zaglądanie do kanapki??? Wysiedzi sie w budzie, wyłazi z opóźnieniem, wsiada do wozu i... zabiera sie za jedzenie... Bajki Tolku opowiadaj swojemu wnukowi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Wredna znow zaczyna swoje 17.07.06, 09:42 Babo to staje sie nudne te twoje cale narzekanie niedlugo bedziesz zabijac kierowcow MPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Wredna znow zaczyna swoje IP: *.ghnet.pl 17.07.06, 09:53 Ty jej nie podpowiadaj rozwiązania, bo jest zdolna je podchwycić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna jedza Re: Wredna znow zaczyna swoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:27 Ja nie schodzę na poziom takich prymitywów jak mr.lordi, sorry :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna jedza Re: Wredna znow zaczyna swoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:26 > Babo to staje sie nudne te twoje cale narzekanie niedlugo bedziesz zabijac > kierowcow MPK Mówisz o sobie prymitywie?? Bo to pewnie ty demolujesz, niszczysz i zabijasz, jak ci sie coś nie spodoba :/ Nie obchodzi mnie ile masz lat, ale prezentujesz poziom myślenia niedorozwiniętego gimnazjalisty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Wredna to ty jestes prymityw i zabijasz ludzi 17.07.06, 13:51 najezdzasz na mpk za to ze sie kiedys tam gdzies spoznilas wiesz jak to sie nazywa to sie nazywa mania przesladowcza MPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna jedza Re: Wredna to ty jestes prymityw i zabijasz ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:13 "mania przesladowcza MPK" Naczytał sie gimnazjalista uczonych słówek i usiłuje zabłysnąć w necie :/ > najezdzasz na mpk za to ze sie kiedys tam gdzies spoznilas Czytanie ze zrozumieniem sie kłania, ale dla ciebie to za trudne... :/ Już pisałam wiele razy i dla ciebie specjalnie powtarzać nie będę. Nie moją winą żeś tępy :/ A póki co, to ty piszesz o zabijaniu kierowców i demolowaniu autobusów... Że tak niby robią ci, co ich MPK denerwuje... Nawet jesli to mają być tylko żarty, to baaaaardzo prymitywne i prostackie. Ferdek Kiepski przy tobie jest hiper-inteligentem :)))) Zwłaszcza, żeś posta abdullacha o "minibusach" do Kryspinowa nazwał "śmieceniem" :/ No cóż, fakty przeczą teoryjce o tym, jakie to MPK jest cudowne... To najlepiej powiedzieć, że ktoś "śmieci"... a wredna ma obsesję :/ Przejedź sie po mieście w ten upał, ale nie wypasioną klimatyzowaną furą tylko autobusem MPK :) Bo najbardziej pieją z zachwytu nad MPK ci, co nie jeżdża komunikacją :)))) Ponadto - walnąłeś jak łysy grzywą o beton pod informacją o remoncie Ronda Mogilskiego. Komunikacja będzie tam jeździć cały czas tak samo :)))) A tramwaje będą chyba fruwać nad remontowanym rondem :))) To tylko wzbudziło uśmiech politowania, nie chciałam cie dobijać, żeś głupi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil nie odpowiadac! to prowokacja!!!!!!! IP: *.utaonline.at 17.07.06, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Do wrednej prowokatorki 18.07.06, 17:14 Z Rondem Mogilskim chodzilo mi o to ze komunikacja bedzie jezdzic pasem zrobionym obok ronda :) Co do wypasionej fury z klimatyzacja pusta lasko :) to jej nie posiadam codziennie jezdze autobusem lub tramwajem Cos widze ze masz za duzo czasu i Ci sie bardzo nudzi, masz jakas manie przesladowcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_jedza Powiem krótko - jesteś beznadziejnie naiwny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:12 Ten pas będzie TYMCZASOWY... Jak ci sie wydaje, że będzie sie po nim jeździć jak po normalnym pasie, to zejdź chłopczyku z obłoków na ziemie :/ ) to > jej nie posiadam codziennie jezdze autobusem lub tramwajem Jakbyś jeździł autobusem lub tramwajem to nie pisałbyś takich bzdur :/ Choć ostatnio mam dziwne wrażenie, że to na Podgórze MPK wysyła najgorszych tłuków do prowadzenia tramwajów/autobusów :/ Przesiadłam sie na 173 [powrót z pracy] i co widzę... O 16 na Wielickiej mijam 143... Tyle, że 143 ma do przejechania 2 przystanki Wielicką i sie wlecze [w tym samym czasie 173 przejeżdża odcinek od Matecznego]. Zastanawiające... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.lordi Poczytaj troche gazeta na temat organizacji ruchu 19.07.06, 11:20 ja wiem ze o zmianach organizacji ruchu nie ma Naszym Dzienniku ktory ty czytasz codzinnie ale w innych gazetach napewno jest wiec zacznij czytac inne gazety. Co do tramwajow i autobusow to jezdze nimi codzinnie i powiem Ci jedno czasami spotykam dziwnych ludzi prowadzacy te pojazdy nieuprzejmych i wogole czasami ludzi ktorzy sa spoko ale wszyscy ciezko pracuja wiec docen czasami prace innych a nie pisz bzdur bo to sie nazywa mania przesladowcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Poczytaj troche gazeta na temat organizacji r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:23 Przesiadłam sie na 173 [powrót z pracy] i co widzę... O 16 na Wielickiej mijam 143... Tyle, że 143 ma do przejechania 2 przystanki Wielicką i sie wlecze [w tym samym czasie 173 przejeżdża odcinek od Matecznego]. Zastanawiające... 143 ma na Wielickiej 3 przystanki (Dworcowa, Kabel, Biżanowska). Z linią 173 ma tylko jeden przy Bieżanowskiej. Od Matecznego do Biezanowskiej 173 ma na przejazd około 8 minut. Jezeli 143 odinek od Bieżanowskiej jedzie wolniej to znaczy, że kierowca właśnie spozywa 5 piwo. Natomiast ty musisz być już zalana w trupa skoro masz takie zwidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Re: Poczytaj troche gazeta na temat organizacji r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:41 > Od Matecznego do Biezanowskiej 173 ma na przejazd około 8 minut. A 143 ma TYLE SAMO czasu na przejazd od Dworcowej do Bieżanowskiej :))))) Od 15:50 do 16 :P Mówimy o tym odcinku czasu :D O 15:50 - 173 jest na Matecznym, o 16 - minął już przystanek "Bieżanowska". O 15:52 - 143 odjeżdza z "Dworcowej", o 16 powinien minąć przystanek na Bieżanowskiej :P A najczęściej obydwa podjeżdżają razem do przystanku "Bieżanowska" :P Kto sie wlecze jak ślimak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Teraz z rozkładami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:45 143: Dworcowa - 15:52 :D Bieżanowska - powinien być o 15:56 - najczęściej jest o 16:00 173: Mateczny - 15:50, Bieżanowska - 15:58 - czasem nawet jest wcześniej o 1-2 minuty :P Kto ma zwidy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna Re: Poczytaj troche gazeta na temat organizacji r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:36 Czy ten kto nie jest zadowolony z usług MPK, to od razu czyta Gazetke o. Grzyba??? To też obsesja :P W GW na ten temat były na razie bodaj 3 zdania, w "Dzienniku Polskim" - nic... Odpowiedz Link Zgłoś