IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:24
Wynika z opiniii niektórych "obońców MPK", że wszyscy pasażerowie są
zadowoleni, tylko ja narzekam :)))
To podrzucam linka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=410&w=44311166
Obserwuj wątek
    • Gość: TOLEK Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:52
      Niejaki Henryk napisał
      .....Zamiast plotkować to na końcówkach polać podłoge pojazdu.
      Jestem b. pracownikiem MPK....

I na tym polega debilizm.

Polej wodą na taki upał podłogę i jedź. Gratuluję pomyślunku. Jesteś taki sam
      d..., jak wredna.

Przy tym upale i parowaniu wody miałbyś na 100% omdlenia w wozie.
      • Gość: wredna :P Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 08:09
        Zamiast plotkowac, to pojazd na pętli solidnie WYWIETRZYĆ, stojąc oczywiście w
        cieniu [tam gdzie jest to możliwe]...
        A nie - dojeżdza na pętlę, stawia wóz w pełnym słońcu i zamyka na 4 spusty :/
        A potem wsiądź do takiej puszki...
        • Gość: TOLEK Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:36
          Gość portalu: wredna :P napisał(a):
          > A nie - dojeżdza na pętlę, stawia wóz w pełnym słońcu i zamyka na 4 spusty :/
          > A potem wsiądź do takiej puszki...następnie budzę się i mam rękę w
          nocniku.........

Przechodzisz sama siebie - masz cudowne sny, ale to nic od jutra na każdej pętli
          będą pracownicy MPK sadzić drzewa to nie sen.
          • Gość: wredna_jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:43
            Ty chyba masz wybiórcze postrzeganie świata :))))))
            Bo napisałam, że tam gdzie jest to możliwe :)))))
          • Gość: wredna_jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:45
            Np. pętla 143 pod dworcem w Płaszowie - drzewa są, ale oczywiście "yntelygentny"
            p. kierowca stawia autobus tam, gdzie nie ma drzew...
            • Gość: TOLEK Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:36
              > Np. pętla 143 pod dworcem w Płaszowie - drzewa są, ale oczywiście "yntelygentny
              > "
              > p. kierowca stawia autobus tam, gdzie nie ma drzew...

Czy tobie czasami nie idą ząbki? , a niby gdzie ma stać wg ciebie autobus?

Owszem drzewa są, ale stając na przystanku obok wiaty jest wielkie gó... a nie
              cień.
              Jeżeli takie są twoje wszystkie argumenty to przykre ale z szympansem można się
              prędzej dogadać.
              • Gość: wredna_jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:42
                Sęk w tym, że on nawet nie stoi obok wiaty :/
                Bo gdyby na pętli w Płaszowie stał obok wiaty - byłby w cieniu...
                A tak - wysmaży puszkę do słoneczka [oczywiście zamkniętą, bo nie wiadomo gdzie
                polazł [jakbyś miał wąty, kibel dla kierowcy jest obok wiaty], potem podjeżdża
                do wiaty i każe wsiadac do "piekarnika"...

Rzeczywiście, z małpą szybciej można sie dogadać :P
                • Gość: TOLEK Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:11
                  Gość portalu: wredna_jedza napisał(a):

> Bo gdyby na pętli w Płaszowie stał obok wiaty - byłby w cieniu...

Byłby w d.., a nie w cieniu.
                  Kto się chce przekonać, jak p... wredna to niech się przejdzie na końcówkę Dw.
                  Płaszów.

A tak - wysmaży puszkę do słoneczka [oczywiście zamkniętą, bo nie wiadomo gdzie
                  > polazł [jakbyś miał wąty, kibel dla kierowcy jest obok wiaty], potem podjeżdża
                  > do wiaty i każe wsiadac do "piekarnika"...

Zapomniałaś dodać, że nie ma kabin zamykanych. Niestety część pasażerów,
                  zaznaczam część to zwykli złodzieje przy których nie można zostawić otwartego
                  wozu, a trudno się pakować i iść do kibla z całym majdanem, w zwiazku z tym
                  zamyka się wóz i odchodzi. Po drugie, jak kierman ma przerwę posiłkową to chyba
                  ma prawo zjeść w spokoju, a nie żebyśmu zaglądała do kanapki.

> Rzeczywiście, z małpą szybciej można sie dogadać :P

Mój czteroletni wnuk jest inteligentniejszy, jak ty.

• ania.krakow Re: He he he 30.06.06, 15:54
                    > Mój czteroletni wnuk jest inteligentniejszy, jak ty.

Mój pies tez jets inteligentniejszy niż ona.

Wredna, zostaw otwarte auto w centrum :)
                    • Gość: wredna jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:13
                      No ty pewnie tylko autem jeździsz, a najwięcej pyskujesz na komunikacji :/
                      Pieniaczka i hipokrytka :/

Mój kot logiczniej rozumuje od ciebie :P
                  • Gość: wredna jedza Re: He he he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:11
                    > Zapomniałaś dodać, że nie ma kabin zamykanych. Niestety część pasażerów,
                    > zaznaczam część to zwykli złodzieje przy których nie można zostawić otwartego
                    > wozu, a trudno się pakować i iść do kibla z całym majdanem, w zwiazku z tym
                    > zamyka się wóz i odchodzi. Po drugie, jak kierman ma przerwę posiłkową to chyba
                    > ma prawo zjeść w spokoju, a nie żebyśmu zaglądała do kanapki.
                    Bidok co kurs do klopa musi latac :/
                    Taaa? Zaglądanie do kanapki???
                    Wysiedzi sie w budzie, wyłazi z opóźnieniem, wsiada do wozu i... zabiera sie za
                    jedzenie...
                    Bajki Tolku opowiadaj swojemu wnukowi :/
                    • mr.lordi Wredna znow zaczyna swoje 17.07.06, 09:42
                      Babo to staje sie nudne te twoje cale narzekanie niedlugo bedziesz zabijac
                      kierowcow MPK
                      • Gość: kr Re: Wredna znow zaczyna swoje IP: *.ghnet.pl 17.07.06, 09:53
                        Ty jej nie podpowiadaj rozwiązania, bo jest zdolna je podchwycić.
                        • Gość: wredna jedza Re: Wredna znow zaczyna swoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:27
                          Ja nie schodzę na poziom takich prymitywów jak mr.lordi, sorry :P
                      • Gość: wredna jedza Re: Wredna znow zaczyna swoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:26
                        > Babo to staje sie nudne te twoje cale narzekanie niedlugo bedziesz zabijac
                        > kierowcow MPK
                        Mówisz o sobie prymitywie??
                        Bo to pewnie ty demolujesz, niszczysz i zabijasz, jak ci sie coś nie spodoba :/

Nie obchodzi mnie ile masz lat, ale prezentujesz poziom myślenia
                        niedorozwiniętego gimnazjalisty :/
                        • mr.lordi Wredna to ty jestes prymityw i zabijasz ludzi 17.07.06, 13:51
                          najezdzasz na mpk za to ze sie kiedys tam gdzies spoznilas wiesz jak to sie
                          nazywa to sie nazywa mania przesladowcza MPK
                          • Gość: wredna jedza Re: Wredna to ty jestes prymityw i zabijasz ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:13
                            "mania przesladowcza MPK"
                            Naczytał sie gimnazjalista uczonych słówek i usiłuje zabłysnąć w necie :/

> najezdzasz na mpk za to ze sie kiedys tam gdzies spoznilas
                            Czytanie ze zrozumieniem sie kłania, ale dla ciebie to za trudne... :/
                            Już pisałam wiele razy i dla ciebie specjalnie powtarzać nie będę.
                            Nie moją winą żeś tępy :/

A póki co, to ty piszesz o zabijaniu kierowców i demolowaniu autobusów... Że tak
                            niby robią ci, co ich MPK denerwuje...
                            Nawet jesli to mają być tylko żarty, to baaaaardzo prymitywne i prostackie.
                            Ferdek Kiepski przy tobie jest hiper-inteligentem :))))

Zwłaszcza, żeś posta abdullacha o "minibusach" do Kryspinowa nazwał "śmieceniem" :/
                            No cóż, fakty przeczą teoryjce o tym, jakie to MPK jest cudowne...
                            To najlepiej powiedzieć, że ktoś "śmieci"... a wredna ma obsesję :/
                            Przejedź sie po mieście w ten upał, ale nie wypasioną klimatyzowaną furą tylko
                            autobusem MPK :)
                            Bo najbardziej pieją z zachwytu nad MPK ci, co nie jeżdża komunikacją :))))

Ponadto - walnąłeś jak łysy grzywą o beton pod informacją o remoncie Ronda
                            Mogilskiego. Komunikacja będzie tam jeździć cały czas tak samo :))))
                            A tramwaje będą chyba fruwać nad remontowanym rondem :)))
                            To tylko wzbudziło uśmiech politowania, nie chciałam cie dobijać, żeś głupi :P
    • Gość: debil nie odpowiadac! to prowokacja!!!!!!! IP: *.utaonline.at 17.07.06, 15:34
      • mr.lordi Do wrednej prowokatorki 18.07.06, 17:14
        Z Rondem Mogilskim chodzilo mi o to ze komunikacja bedzie jezdzic pasem
        zrobionym obok ronda :) Co do wypasionej fury z klimatyzacja pusta lasko :) to
        jej nie posiadam codziennie jezdze autobusem lub tramwajem Cos widze ze masz za
        duzo czasu i Ci sie bardzo nudzi, masz jakas manie przesladowcza :)
        • Gość: wredna_jedza Powiem krótko - jesteś beznadziejnie naiwny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 11:12
          Ten pas będzie TYMCZASOWY...
          Jak ci sie wydaje, że będzie sie po nim jeździć jak po normalnym pasie, to zejdź
          chłopczyku z obłoków na ziemie :/

) to
          > jej nie posiadam codziennie jezdze autobusem lub tramwajem
          Jakbyś jeździł autobusem lub tramwajem to nie pisałbyś takich bzdur :/
          Choć ostatnio mam dziwne wrażenie, że to na Podgórze MPK wysyła najgorszych
          tłuków do prowadzenia tramwajów/autobusów :/
          Przesiadłam sie na 173 [powrót z pracy] i co widzę... O 16 na Wielickiej mijam
          143... Tyle, że 143 ma do przejechania 2 przystanki Wielicką i sie wlecze [w tym
          samym czasie 173 przejeżdża odcinek od Matecznego].
          Zastanawiające...
          • mr.lordi Poczytaj troche gazeta na temat organizacji ruchu 19.07.06, 11:20
            ja wiem ze o zmianach organizacji ruchu nie ma Naszym Dzienniku ktory ty
            czytasz codzinnie ale w innych gazetach napewno jest wiec zacznij czytac inne
            gazety. Co do tramwajow i autobusow to jezdze nimi codzinnie i powiem Ci jedno
            czasami spotykam dziwnych ludzi prowadzacy te pojazdy nieuprzejmych i wogole
            czasami ludzi ktorzy sa spoko ale wszyscy ciezko pracuja wiec docen czasami
            prace innych a nie pisz bzdur bo to sie nazywa mania przesladowcza
            • Gość: x Re: Poczytaj troche gazeta na temat organizacji r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:23
              Przesiadłam sie na 173 [powrót z pracy] i co widzę... O 16 na Wielickiej mijam
              143... Tyle, że 143 ma do przejechania 2 przystanki Wielicką i sie wlecze [w tym
              samym czasie 173 przejeżdża odcinek od Matecznego].
              Zastanawiające...

143 ma na Wielickiej 3 przystanki (Dworcowa, Kabel, Biżanowska). Z linią 173 ma
              tylko jeden przy Bieżanowskiej.
              Od Matecznego do Biezanowskiej 173 ma na przejazd około 8 minut. Jezeli 143
              odinek od Bieżanowskiej jedzie wolniej to znaczy, że kierowca właśnie spozywa 5
              piwo.
              Natomiast ty musisz być już zalana w trupa skoro masz takie zwidy.
              • Gość: wredna Re: Poczytaj troche gazeta na temat organizacji r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:41
                > Od Matecznego do Biezanowskiej 173 ma na przejazd około 8 minut.
                A 143 ma TYLE SAMO czasu na przejazd od Dworcowej do Bieżanowskiej :)))))

Od 15:50 do 16 :P Mówimy o tym odcinku czasu :D
                O 15:50 - 173 jest na Matecznym, o 16 - minął już przystanek "Bieżanowska".
                O 15:52 - 143 odjeżdza z "Dworcowej", o 16 powinien minąć przystanek na
                Bieżanowskiej :P
                A najczęściej obydwa podjeżdżają razem do przystanku "Bieżanowska" :P
                Kto sie wlecze jak ślimak?
              • Gość: wredna Teraz z rozkładami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:45
                143:
                Dworcowa - 15:52 :D Bieżanowska - powinien być o 15:56 - najczęściej jest o 16:00

173:
                Mateczny - 15:50, Bieżanowska - 15:58 - czasem nawet jest wcześniej o 1-2 minuty :P

Kto ma zwidy? ;P
            • Gość: wredna Re: Poczytaj troche gazeta na temat organizacji r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:36
              Czy ten kto nie jest zadowolony z usług MPK, to od razu czyta Gazetke o. Grzyba???
              To też obsesja :P

W GW na ten temat były na razie bodaj 3 zdania, w "Dzienniku Polskim" - nic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka