donatta5 23.03.07, 20:17 Witam.Mam wadę wrodzoną przeszłam operacje korygujacą, mam 30 lat i pytanie do osób,które są po operacji na tą wadę i są w podobnym do mojego wieku czy macie jakieś komplikację po tej operacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.w.a Re: Tetralogia Fallota 24.03.07, 17:01 witaj coś mi się wydaje że na tym forum nie ma ludzi z twoją wadą,w twoim wieku,jest jeszcze takie forum wady serca może tam uzyskacz odpowiedz na nurtujące cie pytania,a tu napwno znajdą sie mamy które obsypią ciebie pytaniami na temat twojego życia i twoich przejść mam nadzieje że wszystko jest w porządku z twoim serduszkiem pozdrawiam Iwona i Wiki TGA,PS Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Tetralogia Fallota 24.03.07, 20:29 Jestem przekonana, że znajda sie rodzice, dla których Twoja historia będzie niezwykle budująca. Może swoich rówieśników znajdziesz na tych forach : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35361 forum.kardiolo.pl/ Pozdrawiam i życze dużo zdrowia Ola Odpowiedz Link Zgłoś
basikrzy Re: Tetralogia Fallota 24.03.07, 20:50 mamy tu wspaniałą gwiazdeczkę69 z tetralogią Fallota po trzech etapach, nie ma jeszcze 30 lat, ale niewątpliwie jest już dorosła i wspaniała to taka nasza forumowa pociecha, czasem zagląda na forum, zapraszamy serdecznie do naszej serduszkowej rodzinki, nasze dzieci rosną i mają coraz doroślejsze problemy, więc przyda nam się doświadczenie dorosłego serduszka, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
donatta5 Re: Tetralogia Fallota 24.03.07, 22:46 dziękuję wszystkim za odpowiedzi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś