tempe 07.07.06, 23:53 kino "Laguna" przy kinie "Bajka" i krąży wokół rozwścieczona harpia no i co? czy to, to właśnie jest to? a gdzie możliwość wyspy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tempe Re: możliwość wyspy 08.07.06, 12:18 bezlistnej i bezpiaszczystej kamienista taka widzę pod stopami łyse pałki kolegów ministrów i dyrechtorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: możliwość wsypy IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 14:18 he he he, dowcip na dowcipie dowcipem pogania... Nieustanna,powalająca feeria..................... he he he.... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: możliwość wyspy 08.07.06, 14:42 A może to o te Wyspy szczęśliwe chodzi co to Gałczyński o nich pisał. W taki ukrop to takie wyspy się marzą... A że dla mnie wyspy kojarzą się z czymś specjalnym to tempuś wybacz że na romantyczne ścieżki Twój wątek przesunę ale muszę... Piękny wiersz A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: możliwość wsypy przez TWA 08.07.06, 14:56 pokaż jazzi - jak bardzo boli? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen uważaj, jadziu, dziś siedzi przy kompie ten 08.07.06, 15:12 głupszy z dżezików prawdopodobnie jest wkurzony, bo liczył, że jednak go wczoraj odwiedzimy na wislnej, tymczasem olalismy gościa... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: uważaj, jadziu, dziś siedzi przy kompie ten 08.07.06, 15:14 no dobra ale czy Ty czytasz maile? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: uważaj, jadziu, dziś siedzi przy kompie ten 08.07.06, 15:20 Dali Bóg tacy goście nie są mile widzianbi ani na Wiślnej ani wogóle w Krakowie,co najwyzej na FKŻ.(jak juz się tej Wiślnej tak uczepiłes jak rzep psiego ogona)mądrzejszy z petenków. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: uważaj, jadziu, dziś siedzi przy kompie ten 08.07.06, 15:22 powiedz mi jazzi w jaki sposób zdobyłeś sobie mandat aby wypowiadać się w imieniu całego Kraku? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: uważaj, jadziu, dziś siedzi przy kompie ten 08.07.06, 15:23 a tak wogóle odwal się od tego wątku tu o wyspach trza tempuś powiedz mu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uppa słownictwo TWA : IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 15:26 odwal się ! cdn ? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: słownictwo TWA : 08.07.06, 15:30 Gdybyścia tak naprawde chcieli wymeldowac sie na jakąś wyspę to sam bym wam usypał i pościelił maniacy komputerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe jestem Jaguś 08.07.06, 15:37 ale tarte sobie robie, piwo pije, Don Cherry trąbi i generalnie co im powiem to i tak nie usłyszą no to rzucę kilka inwektyw: jazzi ty debilu /choć mam do ciebie sympatię za te antysemickie wybryki w Kielcach kiko ty wszechpolskomunistyczne postklimakteryjne babiszcze /a do cie sympatii już nie mam i jest to ostatni kierowany post/ taki sobie nieszkodliwy wąteczek a jak tarta nie wyjdzie to parówkę mam Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: jestem Jaguś 08.07.06, 15:41 tempuś parówkę wywal bo to żarcie nie warte ludzi lepiej jakiej szyneczki, sereczka, piwkiem też można popić truskawki albo marcheweczki no to zdrówko se dajmy Löwenbräu przepijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko [...] IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 15:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: jestem Jaguś 08.07.06, 15:50 to pobaw sie jagus lepiej ta paróweczką,moze ci cisnienie podskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: jestem Jaguś 08.07.06, 15:54 takimi tekstami jedynie dajesz innym wiadomosc kim Ty jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko tempe.............. IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 16:07 Pewnie nie zdążyłes przeczytać, a napisałam tak ciepło co ja myślę o tobie. Więc tylko krótko - to samo co o peteenie. No to już wiesz, co mam na myśli? A jeśli , co możliwe, nie domyślasz się, to przeczytaj na forum o forum. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: tempe.............. IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 16:10 Chodzi o wątek - >forum kraków<, założony przez miki, aktualnie 39 postów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK Re: link wklej IP: *.net.autocom.pl 08.07.06, 16:50 dopiero jak się nauczę.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Ciekawe..... 09.07.06, 13:07 Ciekawe, czy tempe i jemu podobni dotarli do >forum o forum< i do wątku miki "forum kraków" i dowiedzieli się z kim trzymają i co ja o tym i o nich myślę. I dlaczego niesposób brać pod uwagę tego, co na forum wypisują zanikające mózgi.... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: wklej link 09.07.06, 15:26 niby ja ? eee no co ty, ja tylko prosze o merytoryczne wskazania, a prosby o link zawsze wywoluja poploch 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: wklej link 09.07.06, 15:30 ...nie .. nie Ty - miałem na mysli cały wątek - dopiro nań trafiłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: wklej link 09.07.06, 15:33 a , one tu wszystkie takie 8-) gdzie nie poskrobiesz trolle wylaza 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq odczytalem 09.07.06, 16:32 sprobowalem, reszta tez probuje i nic. Ide robic zadyme na FoF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: link wklej IP: *.net.autocom.pl 10.07.06, 02:31 wyskakuje, ze nie można Odpowiedz Link Zgłoś