doociao 10.07.06, 22:46 mam dylemat wybrac sie na UJ czy AP na UJ chciałabym iśćna geografie albo na bibliotekoznawstwo na AP to samo moze jest ktos kto jest na tych kierunkach albo cos o nich słyszał i powiedziłby mi cos ciekawego:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joki Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 10.07.06, 22:54 Na UJ trudno się dostać, już łatwiej na AP - tu biorą tylko geo podst. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: UJ czy AP IP: *.chello.pl 10.07.06, 22:59 Z podstawowym nie dostaniesz się nigdzie - w tamtym roku też tak miało być, ale dopiero z rozszerzonym było punktów na tyle, ze można było myśleć o dziennych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: UJ czy AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:06 polecam gegre na Ap :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arsek Re: UJ czy AP IP: *.um.krakow.pl 11.07.06, 09:36 polecam informacje naukową na ap. jestem po 2 roku i jeżeli jesteś humanistą to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: UJ czy AP IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 11.07.06, 17:14 a co dokladniej mozesz powiedziec o tej inf naukowej???co tam biora z matury i gdzie po tym mozna pracowac i czego sie tam w ogole uczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franiu Re: UJ czy AP IP: *.veranet.pl 12.07.06, 18:28 na uj tez gegra tylko podst. ale trzeba miec duzo tych punkcikow, bo ludzi masa, bylem dzis zlozyc podanie. ile masz/\? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .lol. Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 13.07.06, 01:25 na UJ będzie trzeba mieć tak pod 100%. Też jestem zawiedziona bo mam mniej i się chyba nie dostane. Nawet nie składam, nie będę miejsca zajmować ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
doociao Re: UJ czy AP 13.07.06, 15:21 nie startuje na UJ na geografie bo za mało mam % niestaty ide na UJ ale na inny wydział jak sie dostane zycze wam wszystkim powodzenia:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ascanias Re: UJ czy AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:04 też się dolączam ,wlaśnie przez całą ,glupią rejestracje dla starych maturzystów nie mogłam pisać egzaminu na geo;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 13.07.06, 19:17 szkoda, bo chciałam z Tobą studiować :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ascanias Re: UJ czy AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:38 no niestety Moniś ;(może wprzyszlym roku jesli bym robila 2 lata w jeden rok ( heheh) powodzenia w rekrutacji trzymam kciuki za ciebie i desi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniś Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 13.07.06, 20:53 Dzięki :D a teraz na jakim jesteś wydziale bo zapomniałam. Może się spotkamy gdzieś na korytarzu UJowskim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ascanias Re: UJ czy AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:29 hehhe raczej ciezko by była bo ja krążę okolice rynku ,Krupnicza ,Oleandry.Ale może kto to wie w Collegium Novum;) Odpowiedz Link Zgłoś