10.07.06, 22:46
mam dylemat wybrac sie na UJ czy AP na UJ chciałabym iśćna geografie albo na
bibliotekoznawstwo na AP to samo
moze jest ktos kto jest na tych kierunkach albo cos o nich słyszał i
powiedziłby mi cos ciekawego:D
Obserwuj wątek
    • Gość: joki Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 10.07.06, 22:54
      Na UJ trudno się dostać, już łatwiej na AP - tu biorą tylko geo podst.
      • Gość: Kaśka Re: UJ czy AP IP: *.chello.pl 10.07.06, 22:59
        Z podstawowym nie dostaniesz się nigdzie - w tamtym roku też tak miało być, ale
        dopiero z rozszerzonym było punktów na tyle, ze można było myśleć o dziennych.
        • Gość: mmm Re: UJ czy AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 00:06
          polecam gegre na Ap :))
          • Gość: jojoi Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 11.07.06, 05:00
            A tam od ilu przyjmują?
          • Gość: arsek Re: UJ czy AP IP: *.um.krakow.pl 11.07.06, 09:36
            polecam informacje naukową na ap. jestem po 2 roku i jeżeli jesteś humanistą to
            polecam
            • Gość: ktos Re: UJ czy AP IP: *.prospect.pl / 82.115.76.* 11.07.06, 17:14
              a co dokladniej mozesz powiedziec o tej inf naukowej???co tam biora z matury i
              gdzie po tym mozna pracowac i czego sie tam w ogole uczy??
              • Gość: franiu Re: UJ czy AP IP: *.veranet.pl 12.07.06, 18:28
                na uj tez gegra tylko podst. ale trzeba miec duzo tych punkcikow, bo ludzi masa,
                bylem dzis zlozyc podanie. ile masz/\?
                • Gość: .lol. Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 13.07.06, 01:25
                  na UJ będzie trzeba mieć tak pod 100%. Też jestem zawiedziona bo mam mniej i
                  się chyba nie dostane. Nawet nie składam, nie będę miejsca zajmować ludziom.
                  • doociao Re: UJ czy AP 13.07.06, 15:21
                    nie startuje na UJ na geografie bo za mało mam % niestaty ide na UJ ale na inny
                    wydział jak sie dostane zycze wam wszystkim powodzenia:*:*
                    • Gość: ascanias Re: UJ czy AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:04
                      też się dolączam ,wlaśnie przez całą ,glupią rejestracje dla starych
                      maturzystów nie mogłam pisać egzaminu na geo;(
                      • Gość: moniś Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 13.07.06, 19:17
                        szkoda, bo chciałam z Tobą studiować :(
                        • Gość: ascanias Re: UJ czy AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:38
                          no niestety Moniś ;(może wprzyszlym roku jesli bym robila 2 lata w jeden rok (
                          heheh) powodzenia w rekrutacji trzymam kciuki za ciebie i desi!!!!!!!!!
                          • Gość: moniś Re: UJ czy AP IP: *.i24.pl 13.07.06, 20:53
                            Dzięki :D a teraz na jakim jesteś wydziale bo zapomniałam. Może się spotkamy
                            gdzieś na korytarzu UJowskim :)))
                            • Gość: ascanias Re: UJ czy AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:29
                              hehhe raczej ciezko by była bo ja krążę okolice rynku ,Krupnicza ,Oleandry.Ale
                              może kto to wie w Collegium Novum;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka