marceliszpak 03.02.03, 19:55 mysie pysie marceli musial wybyc ze swojej dziupli i siedzi u zachodnich sasiadow , na szczescie tylok dwa tygodnie tazke wypijcie za manie jakies dobre polski piwko houk marceli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetab70 Re: marceli na wygnaniu 03.02.03, 21:53 Witaj Marcelku-Szpaku! a do kiedy ta banicja??? a hedonizmu Ci nie bronią uprawiać??? To baw się dobrze, Pzdr. B Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: marceli na wygnaniu 03.02.03, 22:06 bluetab70 napisała: > Witaj Marcelku-Szpaku! > a do kiedy ta banicja??? do polowy lutego (czyli nie tak tragicznie) > a hedonizmu Ci nie bronią uprawiać??? z niemkami ??!!! hedonizm ???!!! no cos ty :) > To baw się dobrze, no coz jakies dzikie imprezy mnie tu nie czekaja a co do hednonizmu - to jak wpisujesz sie do lozy hedonistycznej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: marceli na wygnaniu 03.02.03, 22:19 do loży, mówisz? A pewnie, że się wpisuję, jeśli oferta nadal aktualna!:) no to się idę pohedonizować ;) Pzdr. B Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: marceli na wygnaniu 03.02.03, 22:23 Oooooo !!! A co ja też mogę? pohedonizować! Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak hedonisci wszystkich krajow laczcie sie :)) 03.02.03, 22:30 trzeba by zrobic jakas porzadna hedonistyczna impreze :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: hedonisci wszystkich krajow laczcie sie :)) 03.02.03, 22:33 Coś się szykuje:) Wiagra zagadała i już się kręci koło 17 luta:) Jakieś przebierane:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hedonisci wszystkich krajow laczcie sie :)) 03.02.03, 22:41 skks napisał: > Coś się szykuje:) Wiagra zagadała i już się kręci koło 17 luta:) > Jakieś przebierane:) preferuje rozbieranie:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: hedonisci wszystkich krajow laczcie sie :)) 03.02.03, 22:49 :) No ja wolę rozbierać niż swoje "cielsko" na widoki publiczne i zgorszenie wystawiać:) Ale cos w tym jest, fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: hedonisci wszystkich krajow laczcie sie :)) 03.02.03, 22:57 skks napisał: > :) No ja wolę rozbierać niż swoje "cielsko" na widoki publiczne i zgorszenie > wystawiać:) > Ale cos w tym jest, fakt:) wiesz dobrze skksie ze wszystko jest kwestia w jakis sposob dana rzecz sie podaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: hedonisci wszystkich krajow laczcie sie :)) 03.02.03, 23:01 Podać nagość!! Brzmi ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 22:30 bluetab70 napisała: > chlup w ten ***** dziób! ja niestety jestem w pray i pic nie moge , ale chetnie sie z tba napije po powrocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 22:35 I powiedz miła Wiagro jak tam "klata" nie wymaga klepania? Jestem chętny!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 klata... 03.02.03, 23:03 spoko, ale pleckom przydałoby się oklepywanie, bo kaszlę jak rasowy gruźlik, a i zapalenie zatok mam, więc łeb momentami pęka, z nosa raz ciecze, a raz zator, i wogóle kupka nieszczęścia :(( Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: klata... 03.02.03, 23:13 skks napisał: > Plecki też mogę wymasować i wyklepać:) Fafem??? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: klata... 03.02.03, 23:18 bluetab70 napisała: > skks napisał: > > > Plecki też mogę wymasować i wyklepać:) > > Fafem??? no to jest dopiero perwersja :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: klata... 03.02.03, 23:21 zaraz perwersja... podobno psi, czy też może koty (?) wytwarzają jakieś tam pole czy cóś, co dobrze robi na reumatyzmy i inne takie... Zresztą to Skks ma 100 lat, to powinien wiedzieć, o co chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: klata... 03.02.03, 23:24 !!!!! Kocie skórki!!! na reumatyzm:) A jamniki muszą być ciepłe to w stopy cudnie grzeją:) I proszę bez perwersji!!!!!! A tak wracając do masowanie i klepania..... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 masowanie i klepanie... 03.02.03, 23:28 wiedziałam, że coś pokiełbasiłam z tymi futrzakami... A Fafa jak mi pożyczysz, to się może sama wymasuję... 117 cm powinno wystarczyć, żeby natrzeć sobie plecy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: masowanie i klepanie... 03.02.03, 23:54 NO NIE !! To ja sie napraszam, kombinuję jak tu sie do twoich plecków dobrać a TY...fafa? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 23:05 marceliszpak napisał: > ja niestety jestem w pray i pic nie moge , to widzę, że faktycznie kiepsko z hedonizmem :( > ale chetnie sie z tba napije po powrocie :) trzymam za słowo, zwłaszcza, że i okazja się znajdzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 23:09 bluetab70 napisała: > > ale chetnie sie z tba napije po powrocie :) > trzymam za słowo, zwłaszcza, że i okazja się znajdzie... :) to w takim razie ja cie tez trzymam za slowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 23:12 imprezka forumowa się szykuje chyba... szykuj przełyk, Marceli, i niech Cię ten brak hedonizmu nie wykończy... PS. WSZYSTKIE Niemki odpadają???? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 23:14 bluetab70 napisała: > imprezka forumowa się szykuje chyba... ciekawe czy forumowicze sa gotowi na hedonistyczna impreze? > szykuj przełyk, Marceli, i niech Cię ten brak hedonizmu nie wykończy... :))) bede sie staral :) > PS. WSZYSTKIE Niemki odpadają???? wiekszosc , a tych fajnych nie mam czasu szukac :( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 23:13 Dobra On za słowo a mnie co pozostało? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 23:14 skks napisał: > Dobra On za słowo a mnie co pozostało? kolanko...nr 6 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 23:20 No ale jak tu "całe" ucapić?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Twoje zdrowie, Szpaku!! 03.02.03, 23:23 a tego to już nie wiem, ale nr 6 jest mniejsze od nr 8, a już na pewno mniejsze od nr 10!! Postaraj się, to może się uda!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Śpicie już??? 03.02.03, 23:40 dziwne, Skks się odgrażał, że do 1.00 wytrzyma, a tu taka skucha ;) Pewnie poszedł masować... tylko kogo on masuje, jak ja tu sama siedzę??? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Śpicie już??? 03.02.03, 23:43 Skarbie!!! jak możesz? Tylko chciałem odszukac "pewien" watek - i to troszkę potrwało:) alem znalazł!!! To co mam zmasować jeszcze? Tylko żebym mógł usnąć kobieto:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Śpicie już??? 03.02.03, 23:45 skks napisał: > Skarbie!!! jak możesz? teraz to "skarbie", a kto próbuje niewinne nastki demoralizować na sąsiednim wątku??? lecę po Leszka57, żeby Ci pokutę zadał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Śpicie już??? 03.02.03, 23:48 :((( no nie mogłem się oprzeć:) Alem sobie sam już pokutę zadał:) Wiagro!!!Eh!! Alem sie rozmarzył:((( Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Śpicie już??? 03.02.03, 23:51 znaczy, Leszek57 może spać spokojnie?? a z tymi marzeniami to uważaj, żeby od nich zawału nie dostać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Śpicie już??? 03.02.03, 23:52 Byłem u kardiologa i powiedział, że pomarzyć se jeszcze mogę:) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Śpicie już??? 03.02.03, 23:56 a dał Ci jakieś kwity na to? chociaż w sumie papa Ernest też uważał, że stary człowiek i mo... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Śpicie już??? 04.02.03, 00:00 No mo, mo kwity:))) Ale ten stary to mógł tylko na rybki:((( a je se jeszcze pomarzyć mogę:) /czasami/ Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Ufff, uspokoiłeś mnie :)) 04.02.03, 00:00 skks napisał: > Byłem u kardiologa i powiedział, że pomarzyć se jeszcze mogę:) jak w temacie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ufff, uspokoiłeś mnie :)) 04.02.03, 00:15 To już sen kobiecy Cię zmorzył?:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluetab Re: Ufff, uspokoiłeś mnie :)) IP: *.salwator.net 04.02.03, 09:02 skks napisał: > To już sen kobiecy Cię zmorzył?:(((( Nieeeee, net mi się wczoraj wysypał:((( Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Śpicie już??? 04.02.03, 00:16 bluetab70 napisała: > skks napisał: > > > Skarbie!!! jak możesz? > teraz to "skarbie", a kto próbuje niewinne nastki demoralizować na sąsiednim > wątku??? wiesz co skksie , dziwie ci sie ze ty te nastki taka atencja darzysz , ja od nastek uciekam gdzie pieprz rosnie , zdecydowanie wole starsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 perfidna dyskryminacja!! IP: *.ds3.agh.edu.pl 04.02.03, 00:20 marceliszpak napisał: > bluetab70 napisała: > > > skks napisał: > > > > > Skarbie!!! jak możesz? > > teraz to "skarbie", a kto próbuje niewinne nastki demoralizować na sąsiedn > im > > wątku??? > > wiesz co skksie , dziwie ci sie ze ty te nastki taka atencja darzysz , ja od > nastek uciekam gdzie pieprz rosnie , zdecydowanie wole starsze jak można ?? poza tym ze żadna nastka ze mnie jesli o mnie chodzi(choć komplementy zawsze w cenie..) ludzie!! człowieka nie po wieku oceniajcie!!!!!!!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: perfidna dyskryminacja!! 04.02.03, 00:22 Gość portalu: wiola333 napisał(a): > jak można ?? > poza tym ze żadna nastka ze mnie jesli o mnie chodzi(choć komplementy zawsze w > cenie..) > ludzie!! > człowieka nie po wieku oceniajcie!!!!!!!!!! to tylko taka mala generalizacja, dla mnie najwazniejsza jest glowa i co w nie siedzi , a to zdecydowanie staje sie atrakcyjniesze z uplywem czasu , poza tym nastki maja tendencje do zakochiwania sie bez powodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: perfidna dyskryminacja!! 04.02.03, 00:29 Gość portalu: wiola333 napisał(a): > jak można ?? > poza tym ze żadna nastka ze mnie jesli o mnie chodzi(choć komplementy zawsze w > cenie..) > ludzie!! > człowieka nie po wieku oceniajcie!!!!!!!!!! Miła Wiolu!!!! Nastka to taki symbol:) mnie nie chodzi o wiek tylko o "charakter" młodzieńczy, beztroski..... A prawdziwa ilość lat.. co to ma za znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Śpicie już??? 04.02.03, 00:17 bluetab70 napisała: > dziwne, Skks się odgrażał, że do 1.00 wytrzyma, a tu taka skucha ;) > Pewnie poszedł masować... tylko kogo on masuje, jak ja tu sama siedzę??? zdecydowanie nie siedzisz sama :) no chyba ze lubisz siedziec sama to sobie pojdziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Śpicie już??? 04.02.03, 00:32 :)) Ludkowie a o co wam chodzi?:)))) Wiecie ile w interku jest do przeczytania? Wydaje mi się, że normalny człeczek powinien prócz umiejętności pisania posiadać umiejętność czytania. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 04.02.03, 09:16 a pewno i trochę monet z wroną wpadnie do kieszeni. stawiasz piwo jak wrócisz, krezusie... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 04.02.03, 09:29 gph napisał: > a pewno i trochę monet z wroną wpadnie do kieszeni. > > stawiasz piwo jak wrócisz, krezusie... ty zawsze o mamonie , a ja mowie o cierpieniu duchowym :), a piwo zawsze moge postawic :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 04.02.03, 09:43 marceliszpak napisał: > ty zawsze o mamonie , a ja mowie o cierpieniu duchowym :), > a piwo zawsze moge postawic :) a od czego Ty (kurwa) cierpisz duchowo na tym zachodzie? hm????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 04.02.03, 09:50 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > ty zawsze o mamonie , a ja mowie o cierpieniu duchowym :), > > a piwo zawsze moge postawic :) > > a od czego Ty (kurwa) cierpisz duchowo na tym zachodzie? hm????????????? od braku pieknych kobiet , wiadomo niemki nie sa piekne :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 04.02.03, 09:55 marceliszpak napisał: > od braku pieknych kobiet , wiadomo niemki nie sa piekne :( to to jest ch.. a nie duchowe cierpienie! jesteś stary w ojczyźnie nieśmiertelnego Goethego i tak bluźnisz... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 04.02.03, 10:02 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > od braku pieknych kobiet , wiadomo niemki nie sa piekne :( > > to to jest ch.. a nie duchowe cierpienie! jesteś stary w ojczyźnie > nieśmiertelnego Goethego i tak bluźnisz... > ja tam kobiety podziwiam glownie czerepem a nie ch.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 04.02.03, 10:07 marceliszpak napisał: > ja tam kobiety podziwiam glownie czerepem a nie ch.... :) to się i nie dziwię, że dopiero jedno dziecko masz. a w zasadzie i to dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 04.02.03, 10:08 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > ja tam kobiety podziwiam glownie czerepem a nie ch.... :) > > to się i nie dziwię, że dopiero jedno dziecko masz. a w zasadzie i to dziwne... > > to i tak lepszy wynik niz twoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 05.02.03, 10:15 marceliszpak napisał: > gph napisał: > > > marceliszpak napisał: > > > ja tam kobiety podziwiam glownie czerepem a nie ch.... :) > > > > to się i nie dziwię, że dopiero jedno dziecko masz. a w zasadzie i to > dziwne... > > > > > > to i tak lepszy wynik niz twoj :) jakbym chciał to bym przedszkole założył..:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) 05.02.03, 15:08 gph napisał: > marceliszpak napisał: > > > gph napisał: > > > > > marceliszpak napisał: > > > > ja tam kobiety podziwiam glownie czerepem a nie ch.... :) > > > > > > to się i nie dziwię, że dopiero jedno dziecko masz. a w zasadzie i to > > > dziwne... > > > > > > > > > > to i tak lepszy wynik niz twoj :) > > jakbym chciał to bym przedszkole założył..:) kazdy tam mowi zanim ne zacznie :) mocnys ino w gebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gph Re: Marcel, przecież źle Ci nie jest..:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 15:55 marceliszpak napisał: > kazdy tam mowi zanim ne zacznie :) > mocnys ino w gebie :) nie tylko. głowę jeszcze mam mocną.. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Niemki..... 04.02.03, 18:51 > gph napisał: > > > a od czego Ty (kurwa) cierpisz duchowo na tym zachodzie? hm????????????? > marceliszpak napisał: > od braku pieknych kobiet , wiadomo niemki nie sa piekne :( " Niemki czyste, oczywiste, dobre są na żonę... miałbyś zawsze wysprzątane mieszkanie z balkonem...." no, ale jak bez hedonizmu , to chyba faktycznie odpadają...;) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Niemki..... 04.02.03, 21:10 bluetab70 napisała: > " Niemki czyste, oczywiste, dobre są na żonę... > miałbyś zawsze wysprzątane mieszkanie z balkonem...." > > no, ale jak bez hedonizmu , to chyba faktycznie odpadają...;) nie lubie balkonow a mieszkanie moze wysprzatac sprzataczka ale ale do hednonizmu potrzeba czegos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Niemki..... 04.02.03, 21:42 marceliszpak napisał: > nie lubie balkonow a mieszkanie moze wysprzatac sprzataczka > ale ale do hednonizmu potrzeba czegos wiecej Jasne, najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny :))) Pzdr. B Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: Niemki..... 05.02.03, 09:17 bluetab70 napisała: > Jasne, najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny :))) sugerujesz ze to witamin brakuje niemkom? czyli wystarczy niemke wysmarowac jakas multiwitamina i juz hedonizm jak marzenie :) cos mi sie wydaje ze to nie zadziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Niemki.....aż TAK źle??? 05.02.03, 10:24 marceliszpak napisał: > bluetab70 napisała: > > > Jasne, najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny :))) > > sugerujesz ze to witamin brakuje niemkom? czyli wystarczy niemke wysmarowac > jakas multiwitamina i juz hedonizm jak marzenie :) > > cos mi sie wydaje ze to nie zadziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: to zalezy od ilosci alkoholu :) IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 15:55 Widząc Twoje posty to alkohola u Ciebie brak:((( Wydaj jakieś Euro i od razu Niemki bedą ładniejsze!! Obyś tylko z zachwytem nie przesadził:) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś