skks Re: o rany!!! i ja tego nie nagrywam !!! :((( 03.02.03, 23:50 Ale tak naprawde to ja Go lubię- zwłaszcza jak mówi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 hihihi...............;-))))))))))) IP: *.ds3.agh.edu.pl 03.02.03, 23:54 nie ma jak poczucie humoru;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: hihihi...............;-))))))))))) A jakie 04.02.03, 00:03 to wzruszające , chlip, chlip :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 echhh..... IP: *.ds3.agh.edu.pl 04.02.03, 00:05 bluetab70 napisała: > to wzruszające , chlip, chlip :P coś wyczuwam nie tak........chlip:-( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: echhh..... 04.02.03, 00:10 Nie znoszę gdy ktoś publiczny a On jest Osobą publicznę klnie jak szewc! Wg. mnie to tylko cham:( Ale spiewać kicze umie ładnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 kurka wodna..... IP: *.ds3.agh.edu.pl 04.02.03, 00:14 skks napisał: > > Ale spiewać kicze umie ładnie:))) to żart??tak?? jak ładnie? to jest muzyka? przecież określenie kicz to za mało dla niego(rym róznież na poziomie kolegi czerwonego) echhhh... ja się zastanawiam kto słucha takiej muzyki ??/ Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: kurka wodna..... 04.02.03, 00:22 Gość portalu: wiola333 napisał(a): > to żart??tak?? > jak ładnie? > to jest muzyka? > przecież określenie kicz to za mało dla niego(rym róznież na poziomie kolegi > czerwonego) > echhhh... > ja się zastanawiam kto słucha takiej muzyki ??/ Nie nie jest to żart. Jeżeli "czerwony" śpiewa i chce Go słuchać blokers, rolnik, kucharka i Ich to zadawale, uszczęśliwia to o to przecież chodzi! Nie wszyscy muszą słuchać Mozarta, Pendereckiego czy Cohena. I dlatego nie śmiję się z "Ich troje" co najwyżej przerzucam stację na inną - ale i to nie zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: na dwójce jest cud program:)))n/t 04.02.03, 00:19 buuu, powiedzcie co ogladacie bi ja nie mam telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola333 Ich Troje z czerwonym oszołomem IP: *.ds3.agh.edu.pl 04.02.03, 00:25 marceliszpak napisał: > buuu, powiedzcie co ogladacie bi ja nie mam telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: na dwójce jest cud program:)))n/t 04.02.03, 00:25 Program o "Ich troje" - ich wynurzenie, wartości, piosenki, filozofia życiowa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: na dwójce jest cud program:)))n/t 04.02.03, 00:26 skks napisał: > Program o "Ich troje" - ich wynurzenie, wartości, piosenki, filozofia > życiowa:)))))) o matko szkoda ze tego nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: na dwójce jest cud program:)))n/t 04.02.03, 00:34 fakt straciłeś wiele:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beciab Re: na dwójce jest cud program:)))n/t 04.02.03, 02:06 Chyba dwa różne programy oglądaliśmy bo ten "Gwiazdor", którego ja widziałam, bynajmniej nie był o Ich Troje. Odpowiedz Link Zgłoś