lzych 11.07.06, 16:45 do biura rachunkowego z bardzo dobrą znajomością jezyka angielskiego przyjmę na staż lub praktykę - do przyuczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fama5 Re: praktyka/staż/księgowość 13.07.06, 08:59 Jestem zainteresowana praktyką w waszym biurze rachunkowym. Jestem na ostatnim roku studiów uzupełniających magisterskich AE - rachunkowość. Od 5 lat pracuję w ZUS-ie. Bardzo dobrze znam program płatnik i symfonia. Prowadziłam księgi handlowe, książkę przychodów i rozchodów, kadry i płace, rozliczenia z ZUS i US. Mam dużą wiedzę ale chciałabym zdobyć praktyczne doświadczenie w biurze rachunkowym oraz lepiej poznać programy komputerowe używane w rachunkowości.Bardzo dobrze znam język angielski i podstawy francuskiego. Proszę o informację czy byłaby możliwość odbycia praktyk w godzinach popołudniowych (po 15 tej) lub w soboty, nawet nieodpłatnie. Ze swojej strony zapewniam , że jestem bardzo sumienna i obowiązkowa, mogę przesłać swoje aplikację - tylko proszę o maila. Pozdrawiam, Magdalena Madejska Odpowiedz Link Zgłoś
lzych Re: praktyka/staż/księgowość 13.07.06, 16:41 prosze o podanie szerszych informacji- szczególnie dotyczacych znajomosci języka angielskiego. lzych@inplus.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olus25 Re: praktyka/staż/księgowość 13.07.06, 13:57 Witam! Proszę o kontakt. Właśnie poszukuję takich praktyk. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lzych Re: praktyka/staż/księgowość 13.07.06, 16:42 prosze o przesłanie informacji o sobie lzych@inplus.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś