Gość: OKeURWA! Re: Uczeń się zagapił i dostał z matury 0 punktów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:35 Szaleniec, chyba ku.. zapomniałeś, że grzejesz stołek po to, żeby polskiej młodzieży pomagac w osiagnieciu jak najlepszych wyników, a nie by jak najwiecej osob nie zdało przez popie..ne przepisy typu "prosze wylaczyc telefony bo jak komus zadzwoni to cala sala ma anulowany egzamin" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Uczeń się zagapił i dostał z matury 0 punktów IP: 212.57.245.* 13.07.06, 16:49 Moim zdaniem dobrze sie stalo. Nawet ja wiedzialem ze cos takiego jest chociaz mature pisalem rok temu. poza tym to jest exam dojrzalosci!! niedowiedzial sie to nikt inny niz on nie bedzie za to odp. A biurokracja jest bardzo potrzebna w takim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:55 ewidentna wina ucznia. ja tez zdawalam mature w tym roku i wiele razy slyszalam o tym przepisie.przepisy sa glupie,ale koles powinien je znac. moze winic tylko siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka Alicja Re: bardzo dobrze IP: *.aster.pl 13.07.06, 17:05 ja tez zdawalam i nie slyszalam. i nie jest to ewidentna wina ucznia pewnie inaczej bys pisala gdyby to dotyczylo ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: bardzo dobrze 13.07.06, 18:29 kochanie..o wielu przepisach nie slyszalac ale Ciebie obowiazuje ja mialam zdawac nowa mature 4 lata temu...i slyszlam o tym przepisie a pozatym debilem trzeba pojsc zebo majac szanse zdobyc lepsza ocene = wiecej punktow na studia nie pojsc sobie na takie cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubus mam dwa pytania IP: *.net.autocom.pl 14.07.06, 00:26 1.Czy Krzysiu sam wypełniał deklarację maturalną i wlasnorecznym podpisem potwierdzil,ze wie,jakie sa warianty przedmiotow (w rubrykach i pouczeniu na dole deklaracji bylo wszystko podane,wzor jest na stronie CKE) 2.Z jakiej szkoły jest ta sirota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Uczeń się zagapił i dostał z matury 0 punktów IP: *.eranet.pl 14.07.06, 07:38 Tak od dłuższego czasu zastanawiam sie dla kogo jest to państwo ministerstwo i kto wymysla te przepisy, które są jedynie słuszne i nieodwołalne. A moze by tak przyjazne ministerstwo zamiast debatować skad sie bierze agresja w szkole rozpoczęła badania od swojego podwórka.Miła ,przyjazna szkoła i przepisy, matura z testami, które maja uwiarygadniać solidną prace nauczycieli i uczniów w szkole z wyznaczonym jezykiem polskim i resztą do wyboru, mozliwością konfrontacji wyników egzaminu z egzaminatorem wyznaczonym dla danej szkoły i mozliwościa odwołań przed szacownym gremium, szok nie?:-)No bo może sie zdarzyć,że uczniowie zaczna zaskarżać przepisy i ministerstwo nie bedzie sie miało nad kim znęcać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Uczeń się zagapił i dostał z matury 0 punktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 08:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INGA Re: Uczeń się zagapił i dostał z matury 0 punktów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 08:34 To ABSURD!!!! Wszystko w tym kraju jest Cchore. Nie ważne wiadomości, kompetencje i umiejętniości tylko wynaturzone przepisy , których trzymają się chorzy na paranoję prawną urzędnicy. WSTYD dla naszej polskiej edukacji .I nawet nie ma co dyskutować na postach o tym szkoda palców na klawiaturę. To i tak nic nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Uczeń się zagapił i dostał z matury 0 punktów IP: *.ula5.1000lecie.pl 14.07.06, 10:07 Mial obowiazek zdawac na rozszerzonym jesli wybral go jako dodatkowy, jak nie sluchal, to teraz ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Uczeń się zagapił i dostał z matury 0 punktów IP: *.devs.futuro.pl 14.07.06, 15:31 po co ma się odwoływać? czy tylko po to, aby powstały dwa pisma? Przecież i tak w odpowiedzi dostanie informację o obowiązującym prawie, które powinien poznać! Więc po co prawo do odwołania! czy wiecznie będzie panem Piotrusiem, za którym mama będzie biegała? Odpowiedz Link Zgłoś
toyota_x Giertych potrafi! 17.07.06, 20:25 Jak to nie ma odwołania? To uczniowie którzy nic nie wiedzieli z jednego przedmiotu zdają ten przedmiot, a uczeń który się przygotował ma nie zlaiczone całkiem?! To są przecież kpiny! Może całkiem zrezygnujemy z oświaty w naszym państwie? Jak widać, żeby zostać politykiem nie trzeba mieć zbyt dużego wykształcenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do Giertycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 07:36 Uczeń ten powinien odwołać się bezpośrednio do ministra Giertycha !!! Odpowiedz Link Zgłoś