Gość: Tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:37 Witam poszukuje taniego noclegu w nastepny wekend tj 22/23 lipca dla dwoch osob najlepiej gdzies blisko głównego dworca PKP .Prosze o pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Tani nocleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:42 to są bardzo drogie hotele ,chcialbym cos tanszego ,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Tani nocleg 16.07.06, 12:47 nie wiem czuy takie ardzo drogie.. ja swego czasu płaciłem całe 20 pln za nocleg..ale zawsze mozna znalesc cos tanszego.. na przykład :www.sztukpuk.art.pl/assets/wydarzenia2004/goethe02markiewicz/im ages/IMG_9743.jpg tanio, blisko dworca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tani nocleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 12:49 To w ktorym z tych hoteli nocowales ?? moze ja cos przeoczylem .Jak mozesz to napisz POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tani nocleg IP: *.cable.ubr10.newm.blueyonder.co.uk 16.07.06, 12:53 a moze tu cos: www.trzykafki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Tani nocleg 16.07.06, 12:57 szalona stokrotka ma kilka siedzib.. najtaiej było o ile dobrze pamietam na krakowskiej. najdrozej na pedzichowie- ale tam był luksus- sniadanie w cenie, internet gratis [jak sie człowiek dopchal do jedynego komputera] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tani nocleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 13:00 dzieki ,musze szukac cos dalej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalfrånsv Re: Tani nocleg wpadnij do mnie do Szwecji. IP: *.skane.se 17.07.06, 01:02 Przenocuje Ciebie za gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Tani nocleg wpadnij do mnie do Szwecji. 17.07.06, 05:49 Gość portalu: michalfrånsv napisał(a): > Przenocuje Ciebie za gratis. wpadnij do mnie do Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Tani nocleg wpadnij do mnie do Szwecji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 08:38 hmmm jestes gejem ze robisz takie propozycje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
akropolis4 Re: Tani nocleg 17.07.06, 08:45 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Witam poszukuje taniego noclegu w nastepny wekend tj 22/23 lipca dla dwoch > osob najlepiej gdzies blisko głównego dworca PKP .Prosze o pomoc . polecam noclegi w akademikach Miasteczka Studenckiego AGH www.ms.agh.edu.pl/index.php?menu=hotel Odpowiedz Link Zgłoś