Gość: EMO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 06:11 ZAL MI DANA...FACET JEST AMBITNY CHCE COS OSIĄGNĄC, NIE WYMAGA NIC PONAD TO CO MU OBECYWANO.PANOWIE Z ZARZĄDU GRAJA NA CZAS,BO PRZECIEŻ KOZLA OFIARNEGO JUZ SOBIE ZNALEZLI... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazik Re: Dan Petrescu apeluje o transfery IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 11:56 Masz EMO 100% racji,działacze trzymają pyski w paśniku i jest im dobrze, jak Wisła przerżnie najpierw puchary a potem ligę to wyjadą na Rumunie i rozsprzedadzą resztę składu.Cupiał schowa wtedy co nieco w banknotówkę i spier.....li do Myślenic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Czy mit Dawidowskiego wiecznie żywy? IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 23.07.06, 07:09 Co się dzieje obecnie z Dawidowskim, który przed kilku laty przyszedł do Wisły jako wielka nadzieja? Przed kilkoma miesiącami krótko zagrał i znowu zniknął. Czy został sprzedany, czy jako permanentnie kontuzjowany i nie nadający się do gry zmienił nazwisko na Choryński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałek widziałem Kmiecika w meczach ŁKS IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.07.06, 01:48 słaby jest i tyle nie wiecz czy Rumunescu ma racje i i czy w ogóle sie nadaje na trenera ale Kmiecik jest słaby i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar kretyn Przecież w Polsce jest wielu napastników IP: *.bph.pl 24.07.06, 10:39 do wzięcia Ja bym się nie wahał i sięgnąłbym po Łukasza Weseckiego albo Macieja Bykowskiego albo Igora Sypniewskiego!!! Nawet Kmiecik jest ok. Po prostu chce jeszcze jednego rumuna zatrudnić i tyle A przecież w rezerwach Wisły grają Małecki, Szabat, Szałęga - stawiać na nich! Odpowiedz Link Zgłoś