Dodaj do ulubionych

Odchodzimy...przychodzimy...

24.07.06, 22:30
Że strawestuję...
Obserwuj wątek
    • Gość: bo Re: Odchodzimy...przychodzimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:33
      TWA zdechło
      • xyz_xyz_xyz Re: Odchodzimy...przychodzimy... 24.07.06, 22:38
        twoje pobożne życzenie.
    • Gość: dsa ..."a miało być tak pieknie".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:38
      hehehe, trolle wracają z TWA bo zdechło
      • qoobaq Re: ..."a miało być tak pieknie".... 24.07.06, 22:40
        skad taki wniosek pustaku?
        • Gość: no nie ? Re: ..."a miało być tak pieknie".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:42
          ty to musisz być gostek na poziomie kubek
          tak bez powodu: pustaku,
          • qoobaq Re: ..."a miało być tak pieknie".... 24.07.06, 22:44
            juz ci tlumacze
            pustaku odnosi sie do bezgarnicznej prozni bijacej z twoich postow - taki skrot
            myslowy, juz ci lepiej ?
          • Gość: soho Re: ..."a miało być tak pieknie".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:45
            nie wytrzymujecie już w tym swoim getcie?
            • Gość: pyt. Re: ..."a miało być tak pieknie".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:49
              mrug to TRANWESTYTA ? tfu,
              • qoobaq slownik jezyka polskiego sie klania 24.07.06, 22:53
                trawestować ; przerabiać, zmieniać czyjąś wypowiedź, dostosowując ją do innej
                sytuacji, przerabiać utwór literacki o charakterze poważnym na żartobliwy lub
                satyryczny, zachowując treść zasadniczą»
                • Gość: jazzinator Re: slownik jezyka polskiego sie klania IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:04
                  No i co takiego strawestowałeś niedouku? pierwsze słowa nieoficjalnego hymnu
                  Piwnicy Pod Baranami?na czym ta trawestacja polegała?-panie psorze?Tranwestyta
                  trawestujący w transie oto cała TWA mądrość.
                  • qoobaq Re: slownik jezyka polskiego sie klania 24.07.06, 23:08
                    acha, osobista wycieczka glabie co ?
                    i pozniej ze to ja obrazam
                    nie ja strawersowalem tylko Mrug
              • Gość: i co ty na to ? Re: ..."a miało być tak pieknie".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:57
                ty chyba udajesz bo nie mozna być tak ograniczonym
                kota odwracasz ogonem, kłamiesz
                ponizacie, ublizacie itd.
                a rok temu tu byłem, siemki
                • qoobaq Re: ..."a miało być tak pieknie".... 24.07.06, 23:00
                  wszystkim ublizamy jak leci ?
                  i pewnie bez powodu ?
                  a biedna kokodoranyprzylozkrynicawszelkiejwiedzy cierpi za miliony ?
            • qoobaq dobra, jeszce raz: 24.07.06, 22:50
              TWA zostalo zalozone dla zabawy, nie jako azyl dla normalnych forumowiczow z
              Krakowa, ktorym bokiem wychodza trzy trolle robiace obore na FK. Nie oznacza to
              bynajmniej , ze sie stad wynieslismy i nikt tego nie deklarowal. A to, ze
              zrobilo sie tu nieprzyjemnie to "zasluga" koko, dzeziego i ciebie - jak nie masz
              co robic zajrzyj sobie jak tu wygladalo np. rok temu i porownaj ze stanem
              obecnym. Nie macie nic do powiedzenia oprocz paranoicznego i typowego dla swojej
              frakcji politycznej szukania wrogow tam gdzie ich nie ma lub tworzenie sobie
              nowych.
              • Gość: jazzinator Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 22:59
                tłumaczyliście sie,pomimo wyraznych wpisów i dowodów na linkach jak to
                opuszczacie FK,wiadomo bylo że bez tych trzech nie da sie egzystować
                maniakalnym trollom.Jednak najbardziej smieszy to że trolle nazywają inaczej
                (czytaj normalnie) myslących właśnie trollami.
                • ropusznik Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:01
                  Gość portalu: jazzinator napisał(a):

> tłumaczyliście sie,pomimo wyraznych wpisów i dowodów na linkach jak to
                  > opuszczacie FK,

o w morde- jednak ktos cos wkleił a ja przegapiłem.. gdzie te linki?
                  • qoobaq Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:02
                    wlasnie, zalinkuj ten post gdzie byly linki
                    • ropusznik Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:04
                      pewnie juz ich nie ma bo barrin skasował
                      :>
                  • xyz_xyz_xyz Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:07
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=45750279&a=45766760
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=45750279&a=45767086
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=45720789&a=45771043
                    tyle że
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=45750279&a=45767022
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=45720789&a=45771108
                    • qoobaq Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:12
                      aaa, to te cwiczenia z zakresu umiejetnosci wklejania linkow
                      a te merytoryczne gdzie sa ?
                      • xyz_xyz_xyz Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:18
                        qoobaq napisał:
                        > aaa, to te cwiczenia z zakresu umiejetnosci wklejania linkow
                        > a te merytoryczne gdzie sa ?

popatrz, jaka miła jestem, dobry uczynek zrobiłam:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=45750279&a=45785858
                        myślisz, ze docenią, czy uznają, że bawię się ich kosztem?
                        • qoobaq Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:22
                          no dobra, ale to skks, a reszta, np. ja ?
                          • ropusznik Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:24
                            tym bardziej ze skks tak srednio co dwa miesiace ostentacyjnie odchodzi z
                            forum..:>
                            rutyniarz:>
                          • xyz_xyz_xyz Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:25
                            a masz co na sumieniu? Daj, to teścik zrobię ;)
                            • qoobaq Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:26
                              ja ? no pewnie ze mam 8-)
                • qoobaq Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:02
                  cooo?
                  ja sie tlumaczylem?
                  gdzie i z czego ?
                  a ze wasza trojeczka do wzod na dupie to fakt
                  • Gość: jazzinator Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:07
                    Może na waszej,i nie tylko trójeczka poczytaj sobie wypowiedzi i recenzje na
                    wasz temat,zaraz będzie pewnie pyskował o linki ? najwyżej linka po tych
                    dupskach z wrzodami.
                • mrug Re: dobra, jeszce raz:juz dobrze dobrze 24.07.06, 23:04
                  Dżezik...Kraciku Ty mój...zbanowali Ci nicka?
        • ropusznik Re: ..."a miało być tak pieknie".... 24.07.06, 22:44
          no wiesz.. nie ma tam pyskówek, nie ma trucia o polityce.. nudy.. agonia
    • Gość: jazzinator Chyba stranwestytujesz?bohaterze IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 22:47
    • mrug Gwoli jasności... 24.07.06, 23:11
      O forumowiczkę Kiko mi chodziło...
    • mrug Re: Odchodzimy...przychodzimy... 25.07.06, 11:45
      I jakoś, kurna, odejść nie możemy...Co Kiko?
      • ropusznik Re: Odchodzimy...przychodzimy... 25.07.06, 11:50
        przeciez mówiłem ze pewnie tylko po bułeczki do sklepu idzie
        • mrug Re: Odchodzimy...przychodzimy... 25.07.06, 11:53
          Stawiałem na dwa dni nad wodą. Ale widać tylko jedno popołudnie było...
      • bluetab70 Re: Odchodzimy...przychodzimy... 25.07.06, 11:51
        mrug napisał:

> I jakoś, kurna, odejść nie możemy...Co Kiko?

ależ Mrugu, kobieta zmienną i rozkapryszoną jest...
        • mrug Re: Odchodzimy...przychodzimy... 25.07.06, 11:53
          I globusy też miewa...
          • ropusznik Re: Odchodzimy...przychodzimy... 25.07.06, 12:01
            mrug napisał:

> I globusy też miewa...

z poziewaniem?
            • mrug Re: Odchodzimy...przychodzimy... 25.07.06, 12:04
              Z uczuciem suchości w ustach...
      • kikoo1 akcja obywatelskiego nieposłuszeństwa 25.07.06, 11:57
        To twój problem, mrugu.Czemu nie siedzisz na wychuchanym TWA? Czyżby tam
        uwierało cię ziarnko bobu czy też może na odmianę grochu, jak w tej bajce?
        Moim udziałem jest wolność prawdziwa! Lubię PiS,szanuję Cimoszewicza,
        a zupełnie odwrotnie mam z PO i jego klakierami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka