mrug 24.07.06, 22:35 Barrina od dłuższego czasu nie ma na forum i szybko go chyba nie będzie, także wszelkie uwagi co do moderowania na forum Kraków należy zgłaszać do adminów zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ropusznik Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:36 48h przeciągneło sie coś dłuższego? :> Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:40 mrug napisał: > W prasie napiszą... polskojęzycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:38 wymiekl ? czy stal sie kolejna ofiara upalow, jak dwa niedozalowane zwierzatka ? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:41 jak mam pytac jak poszedl ? ja cos czuje ,ze ty jak zwykle jestes dobrze poinformowany tylko kokietujesz i nie chcesz powiedziec 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:42 qoobaq napisał: > jak mam pytac jak poszedl ? > ja cos czuje ,ze ty jak zwykle jestes dobrze poinformowany tylko kokietujesz i > nie chcesz powiedziec 8-) mrug chodzi na widzenia i paczki nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:43 Paczki mnie donoszą. ;) A więcej nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:45 jaaaasne juz my tam swoje wiemy Mrug, wy wszystko wyspiewacie we wlasciwym czasie 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:48 qoobaq napisał: > jak mam pytac jak poszedl ? - kiko też poszła, a gada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja _zz kozą Tfrolle nie kłóćcie się,bo nie pojedziecie do IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: Żeby było jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:40 siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Żeby było jasne... IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 22:45 No prosze nawt sie nie kryja z tym że są świetnie poinformowani o wszystkim ,nawet bym się nie zdziwił gdyby mieli dostep do danych,ale to się juz niedługo wszystko wyprostuje,juz jedno dochodzenie jest w toku,będą i nastepne,wyjda tu niezłe numery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja _zz kozą Re: Dzezzi mart sie o swoja dupe !!!!!! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:41 węże ponoć jej nie mają więc się zdecyduj o co mam sie martwić popaprańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:49 Gość portalu: jazzinator napisał(a): > No prosze nawt sie nie kryja z tym że są świetnie poinformowani o > wszystkim ,nawet bym się nie zdziwił gdyby mieli dostep do danych,ale to się > juz niedługo wszystko wyprostuje,juz jedno dochodzenie jest w toku,będą i > nastepne,wyjda tu niezłe numery. bartuś, czy ty naprawde jestes taki ograniczony, czy to taka kreacja internetowa, albo tez źle umocowana duma nie pozwala ci zmienic zdania na temat piszacych tu ludzi, i w związku z tym konsekwentnie robisz z siebie idiote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator to teraz jestem Bartuś? juz nie jestem jakiś tam K IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:48 Karolek czy trollek? słaby macie wywiad w TWA do tej pory nie wiecie z kim tańczycie zas..krońce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Żeby było jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:53 ograniczony to jesteś ty przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 22:56 przykro mi to tylko subiektywna opinia jestes w mniejszosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Żeby było jasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:05 zara, a czemu wy nie jestescie na TWA, tylko ciagle tu sie pchacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Żeby było jasne... 24.07.06, 23:13 jestesmy tam gdzie nam pasuje masz wylacznosc na KrakForum? jakis nadzor komisaryczny zostal ustalony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipo Re: Kubuś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:17 mrug,zabawny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Kubuś... 24.07.06, 23:22 mrug napisał: > Zaczerwieniłem się... od czerwonego wina? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Kubuś... 24.07.06, 23:27 mrug napisał: > Sorry no...prysnęło tak nagle... no tak.. wytrysnąles na moją koszulke... niedobry chłopaku Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Kubuś... 24.07.06, 23:34 Codziennie jęczy, że upał go zabija, trzeba być przygotowanym na wszystko...:> Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kubuś... 24.07.06, 23:36 A wymiary już masz? Bo później trzeba będzie stopy obcinać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kubuś... 24.07.06, 23:38 Dolicz cholewki. No chyba, że Cię boso pochowają... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kubuś... 24.07.06, 23:20 to kogo mam kopac ? p.s i tak sie ze mnie leje ciurkiem, mamy iscie wschodnioeuropejska pogode Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kubuś... 24.07.06, 23:25 w sumie nie bardzo ale jakos sie tak rozkrecilem u nas tez padalo, nawet burza byla, chyba w piatek czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja _zz kozą Re: Żeby było jasne...no i zamknęły dzioby trolle IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 24.07.06, 23:57 Odpowiedz Link Zgłoś