Gość: jazzinator IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 25.07.06, 18:32 Ciekaw jestem czy któryś z TWA tez się wybiera,Co ja gadam,co ja gadam?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zaintrygowany Re: Znikam bo za chwilę Nigel gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:35 w co gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indyk Re: Znikam bo za chwilę Nigel gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:17 Gość portalu: zaintrygowany napisał(a): > w co gra? hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Znikam bo za chwilę Nigel gra 25.07.06, 18:38 No ja na przykład bardzo lubię tę płytę, którą N.K. nagrał z Kroke.. Ale na koncert pójść nie mogę:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Znikam bo za chwilę Nigel gra IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 26.07.06, 00:45 A przynajmniej wiesz w jakim skłdzie nagrał ta plyte która tak lubisz? bo nie jedna nagrał!Jeśli chodzi o dzisie,przepraszam wczorajszy koncrt to dużo nie straciłas powiem wiecej zyskałas sto złotych,bardziej jazzował pozostały kwartet,sam Mistrz Nigel raczej zajmował się tzw.Show timem.Snobom sie podobało,koneserom mniej. p.s nagrania z Kroke nie należą do najwiekszych osiagnięć,osobiście bardziej cenie ich oddzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś