IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 12:56
Nasz znajomy składał podanie na UJ, na prawo. Chcielibyśmy z przyjaciółmi
urządzić mu imprezę zaraz po ogłoszeniu wyników. Nie chcemy go pytać o to
kiedy będa listy itd. bo napewno czegoś by się domyślił, a my chcemy zrobić
mu niespodziankę. Bardzo proszę o informacje kiedy będa wyniki "rekrutacji".
Bede bardzo wdzięczna.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: magisterq Re: UJ-Prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:04
      heahehae wyniki bede jak sie UJ obudzi... ;) wydziały maja czas od 26 do 31
      lipca.
      • santorsola Re: UJ-Prawo 26.07.06, 21:03
        jak byś miał choć trochę oleju w głowie to byś tak nie pisał. "Obudzi" - postaw
        się w sytuacji ludzi z komisji rekrutacyjnej, którzy w kilka dni muszą opracować
        kilka tysięcy podań i stworzyć listy rankingowe, a potem do każdego takiego
        delikwenta wysłać list polecony, że się dostał lub nie...
        • Gość: sss Re: UJ-Prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:44
          Między 26-31 lipca?? A mogę liczyć, że jak już beda wyniki ktoś z was da mi
          znać na forum?? Potrzebujemy jakiejs godziny na zorganizowanie imprezy ;P Z góy
          dziekuje
        • Gość: ja Re: UJ-Prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:57
          Na AE wyniki były już 21 lipca, na AGH 24 lipca, na PK 25 lipca... BEZ
          KOMENTARZA....
        • Gość: magisterq Re: UJ-Prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:55
          Po to jest ERK żeby lista sama sie zrobiła, kryteria były podane od miesięcy co
          tu ustalać. A wszystkim chodzi o fakt dostania się lub nie, nic więcej, co mi
          po dokumentach, skoro one i tak mogą iść tydzień. Jak byś miała troche oleju w
          głowie wiedziałabyś, że wysłanie maila do paru tysięcy osób nie stanowi
          wiekszego problemu. Co więcej każy wydział ma włąsna komisję rekrutacyjną, o
          ile pamiętam termin składania podań minął 19 lipca dziś jest 27. AP, AE i AGH
          już sobie poradziły, lecz miłościwy UJ zawsze musi być na bakier w kontaktach
          ze studentami, nawet jeśli są to jeszcze rekruci.
          • Gość: rozczarowana Re: UJ-Prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:23
            Racja, z terminem wyników to gruubo przesadzili !:/ (a były one dopiero dziś po
            południu;/)
            • Gość: Kasia Re: UJ-Prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:03
              Czy ktoś się orientuje, jaka była potrzebna średnia ze starej matury, alby się
              dostać? Proszę o info.
              • Gość: bleellee Re: UJ-Prawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:28
                5,2 albo 5,3.
                • Gość: n Re: UJ-Prawo IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 15:57
                  ze starej matury 5,33
                  • Gość: Romek Gromek Re: UJ-Prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:32
                    Uj dał popalić. Przecież teraz nawet magister politologii albo historii nie ma
                    szans, żeby się dopchać na prawo. Chodzi o to, że ,,starzy maturzyści" są
                    niewygodni, nie bardzo wiadomo, co z nimi zrobić, bo przeprowadzenie egzaminu to
                    spory koszt: trzeba wynająć sale, skserować testy, zapłacić tym, którzy zajmą
                    się ich sprawdzaniem. A w ten sposób - jeżeli ktoś naprawdę się uprze, to
                    pójdzie na płatne - 5 patyków za rok piechotą nie chodzi. Podobno jest tak na
                    wielu innych kierunkach - progi dla ,,starych" są nie do przeskoczenia, po to,
                    aby ich zniechęcić. Bardzo nieładnie, uju, nieładnie ...
                  • Gość: Agata Re: UJ-Prawo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:33
                    Przecież możliwe średnie to: 5,125, 5,250, 5,375, 5,4 itd. Skąd to 5,33????
                    • Gość: bibi Re: UJ-Prawo IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 29.07.06, 18:50
                      a to już kolejne zagadnienie z cyklu"nie do wiary" :) przyzwyczajajcie się, UJ
                      potrafi!
                      • Gość: n Re: UJ-Prawo IP: *.internet4u.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 20:45
                        srednia 5,33 zostala podana na kontach starych maturzystow jako prog a kto to
                        wymyslil to ja juz nie wiem ale i tak to poroniony pomyskl bo zgadzam sie ze w
                        tej chwili starzy maturzysci wlasciwei maja nikle szanse sie gdziekolwiek
                        dostac niestety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka