gph 11.02.03, 10:40 jak tak dalej pójdzie to całkiem (że tak powiem) zeskimosiejemy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik74 Re: to już tydzień bez słońca :( 11.02.03, 11:16 gph napisał: > jak tak dalej pójdzie to całkiem (że tak powiem) zeskimosiejemy... i będziemy musieli jeść suche mięso, np. suchą krakowską ... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: to już tydzień bez słońca :( 11.02.03, 11:22 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > jak tak dalej pójdzie to całkiem (że tak powiem) zeskimosiejemy... > > i będziemy musieli jeść suche mięso, np. suchą krakowską ... i uważać na żółty śnieg i przygnębienie wywołane ogólną szarością..:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka iii, 11.02.03, 12:26 nie znacie siem życie eskimosa zimą w ciepłym iglu i wśród zapasów jest boskie Odpowiedz Link Zgłoś
gph zapiszczało bocisko. 11.02.03, 12:35 jottka napisała: > nie znacie siem > > życie eskimosa zimą w ciepłym iglu i wśród zapasów jest boskie i okazało się, że się nie zamy:( jak się siedzi w komputerze to i słońca nie brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zapiszczało bocisko. 11.02.03, 12:46 jak wyzieram przez monitor, to właśnie dostrzegam żywe słońce na zewnątrz niektórzy mają problemy z percepcją :( Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zapiszczało bocisko. 11.02.03, 12:49 jottka napisała: > jak wyzieram przez monitor, to właśnie dostrzegam żywe słońce na zewnątrz > > niektórzy mają problemy z percepcją :( to załóż polaroida na monitor, coby Cię to "żywe" słońce nie zabiło... niemniej co fakt to fakt. coś tam świeci, ale ja to marzęo niebieskim niebie i słońcu w pełni a nie takim czymś. otco. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zapiszczało bocisko. 11.02.03, 12:56 gph napisał: > niemniej co fakt to fakt. coś tam świeci, ale ja to marzęo niebieskim niebie i słońcu w pełni tapeta w plenery i gitary hawajskie na monitor :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zapiszczało bocisko. 11.02.03, 13:01 jottka napisała: > tapeta w plenery i gitary hawajskie na monitor :) o tak. i kukurukuku.... a może i koszulka w hawajskie wzory?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zapiszczało bocisko. 11.02.03, 13:04 a to już wedle gustu ja wolę futrzany kaptur porządnego eskimosa Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zapiszczało bocisko. 11.02.03, 13:07 jottka napisała: > a to już wedle gustu > > ja wolę futrzany kaptur porządnego eskimosa soloną, zamarzniętą rybę? tran? suszone mięso renifera?? o nie. hawajskie koszule, kolorowe drinki z parasolkami. pusta plaża i trochę cienia..:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: zapiszczało bocisko. 11.02.03, 13:26 futrzany kaptur, futrzane boty, ciepły śpiworek, lody z żurawin, łosoś z kawiorem też może być i trochę kawy - niech żyje przyjaźń między narodami Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: zapiszczało bocisko. 11.02.03, 13:54 jottka napisała: > futrzany kaptur, futrzane boty, ciepły śpiworek, lody z żurawin, łosoś z > kawiorem też może być i trochę kawy - niech żyje przyjaźń między narodami niech żyje. zapraszam z tym ekwipunkiem na jakąś ciepłą wysepkę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph żywą 11.02.03, 14:25 jottka napisała: > czy wirtualną? :) hm... żywą i wirtualną rzecz jasna. żywą na sprawdzenie czy słońce jeszcze świeci.. a wirtualną na wyspę :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: żywą 11.02.03, 14:39 jottka napisała: > skompiradło :(( za długo w Krakowie :( zresztą co ja się będę z maszyną umawiał.. Odpowiedz Link Zgłoś
gph co to jest lepniak do cholery? 11.02.03, 14:48 smar do nart, czy co??? już mam się obrazić?? czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: co to jest lepniak do cholery? 11.02.03, 14:52 he he :) czuliśmy, że niektórzy biblii botów nie znają, tj pism st lema lepniak to określenie człowieka na kongresie międzyplanetarnym debatującym nad przyjęciem ziemi w poczet organizacji planet zjednoczonych - miękki, galaretowaty stwór, złożony w większości z wody, dość obrzydliwy w swym wyglądzie i obyczajach Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: co to jest lepniak do cholery? 11.02.03, 14:58 jottka napisała: > he he :) > > czuliśmy, że niektórzy biblii botów nie znają, tj pism st lema > > lepniak to określenie człowieka na kongresie międzyplanetarnym debatującym nad > przyjęciem ziemi w poczet organizacji planet zjednoczonych - miękki, > galaretowaty stwór, złożony w większości z wody, dość obrzydliwy w swym > wyglądzie i obyczajach pierwsze słyszę ale całego Lema-m nie przetrawił, bo tyle naokoło. a piosenkę czarnych robotów znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: co to jest lepniak do cholery? 11.02.03, 15:13 to jest ze wspomnien ijona tichego, chyba dzienniki gwiazdowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldhead Re: to już tydzień bez słońca :( IP: 213.77.44.* 11.02.03, 12:33 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > jak tak dalej pójdzie to całkiem (że tak powiem) zeskimosiejemy... > > i będziemy musieli jeść suche mięso, np. suchą krakowską ... preferuje zywiecka podsuszaną... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 siła sprawcza ? 11.02.03, 14:08 Nie kryguj się, tylko powiedz gdzie i jaki Ty masz układ, ze tak na strzelenie palcami... Ale pogratulowac! A możesz tak i w innym zakresie? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: siła sprawcza ? 11.02.03, 14:26 trudny2002 napisał: > Nie kryguj się, tylko powiedz gdzie i jaki Ty masz układ, ze tak na strzelenie > palcami... > Ale pogratulowac! > A możesz tak i w innym zakresie? tylko w lokalu. mogę sprawić, żeby stoliczek się nakrył. ale to już inna i całkiem banalna siła sprawcza. najczęściej opuszcza mnie koło 10-tego każdego miesiąca..:( Odpowiedz Link Zgłoś