Gość: Phoebe IP: *.chello.pl 11.02.03, 15:06 myślałam , żę może ze dwie będą , a tu siedem...wow co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobita1 7 niebo IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 15:09 Rywin - taki producent filmowy -jest w 7 niebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen a gdzie czarny koń - edi ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:12 znów nośny temat, znów będą nagrody... moim zdaniem polański zrobił z 5 dużo lepszych filmów, ale dopiero teraz cos konkretnego dostanie... zresztą, i tak nie przyjedzie na ceremonię... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a gdzie czarny koń - edi ? 11.02.03, 15:14 Gość portalu: peteen napisał(a): > znów nośny temat, znów będą nagrody... > moim zdaniem polański zrobił z 5 dużo lepszych filmów, ale dopiero teraz cos > konkretnego dostanie... > zresztą, i tak nie przyjedzie na ceremonię... ja tez się nie wybieram he he.. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a gdzie czarny koń - edi ? 11.02.03, 15:20 umówiłeś sie z polańskim gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
gph jak już coś to z Romkiem 11.02.03, 15:27 z Romkiem... (swoją drogą pamiętacie ten motyw w misu? rozmowach kontrolowanych? - "cześć Roman! - i ciszej w półobrocie do znajomych - Polański.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Pianista - 7 nominacji IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 15:21 GPH z tych samych powodow co Polanski? Pete podzielam twoja opinie - jego filmy do "Tess" wlacznie (czyli glownie amerykanskie)po prostu wizjonerskie, do ogladania po wielokroc...Potem...hmm...nie moge oprzec sie wrazeniu, ze to emerytowany geniusz...Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pianista - 7 nominacji 11.02.03, 15:28 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > GPH z tych samych powodow co Polanski? a Romek to czemu nie jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Pianista - 7 nominacji IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:30 niech użyje mastercard, a najlepiej american express... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pianista - 7 nominacji 11.02.03, 15:33 jottka napisała: > ma kłopoty z wizą zacięła mu się w bankomacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Pianista - 7 nominacji IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 15:40 Szacowny Acz Niedoinformowany GPH!!! Przeciwko Romanowi Polanskiemu na terenie USA od 20 lat toczy sie postepowanie karne o popelnienie przestepstwa federalnego jakim jest molestowanie seksualne nieletniej. Z tego to powodu Polanski od tych 20 lat mieszka i kreci filmy w Europie. Ostatnimi czasy jego adwokaci rozpoczeli pertraktacje z wladzami amerykanskimi na ten temat. Moze nominacje - tak liczne - wplyna na ich przebieg. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pianista - 7 nominacji 11.02.03, 15:44 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Szacowny Acz Niedoinformowany GPH!!! Przeciwko Romanowi Polanskiemu na terenie > USA od 20 lat toczy sie postepowanie karne o popelnienie przestepstwa > federalnego jakim jest molestowanie seksualne nieletniej. Z tego to powodu > Polanski od tych 20 lat mieszka i kreci filmy w Europie. Ostatnimi czasy jego > adwokaci rozpoczeli pertraktacje z wladzami amerykanskimi na ten temat. Moze > nominacje - tak liczne - wplyna na ich przebieg. no tak. zapomniałem. w ostatnim "Twoim imperium" o tym pisali....:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_jekyll Re: Pianista - 7 nominacji 11.02.03, 16:49 Nawet na CNN'ie nie zapomnieli przypomnieć, że Romek ma 25 lat zakazu wjazdu do USA... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Pianista - 7 nominacji IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 15:50 Ja czytalam w New York Times. Moze to jakis przedruk z twojego - GPH - imperium... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Pianista - 7 nominacji 11.02.03, 15:51 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Ja czytalam w New York Times. Moze to jakis przedruk z twojego - GPH - > imperium... najpewniej. wieści z Klewek, część MCXXII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 wyluzuj, wyluzuj.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 15:56 Nie chce mi sie z toba gadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ranyboskie 11.02.03, 16:00 o co wy się właściwie kłócicie??? gph, te informacje o polańskim to jest wiedza powszechna od ładnych paru lat i zakładałam, że też jesteś świadom faktu i tak się radośnie wygłupiasz na motywach. w razie przeciwnym się ludzi nie czepiaj, bo cię życzliwie informują :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph jaśnie panie bocie. 11.02.03, 16:13 jottka napisała: > o co wy się właściwie kłócicie??? czy ja się z kimś kiedykolwiek kłóciłem??? ranyboskie. > gph, te informacje o polańskim to jest wiedza powszechna od ładnych paru lat i > zakładałam, że też jesteś świadom faktu i tak się radośnie wygłupiasz na > motywach. w razie przeciwnym się ludzi nie czepiaj, bo cię życzliwie > informują :) wygłupiac się radośnie mogę, chęć do niesienia wieści z klewek między wierszami czytać, czepiać się kogo żywnie mi się zwidzi. przynajmniej dopóki mnie jakis bot nie zbanuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: jaśnie panie bocie. 11.02.03, 16:18 czekaj, to ja nie przyswajam pytałeś, czemu polański nie może przyjechać na rozdanie oskarów i kobita ci odpowiedziała konkretnie, bo zrozumiała, że nie wiesz sprawa domniemanego gwałtu, jaki miał popełnic polański na amerykańskiej nieletniej, jest wiedzą publiczną od x lat, bo sam polański na ten temat długo i pracowicie się rozwodził, uznając ją za spreparowaną intrygę celem oskubania go z pieniędzy a twoje reakcje na życzliwe info kobity były jakos mało życzliwe i pewnie dlatego nie chce jej siem z tobą gadać Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jaśnie panie bocie. 11.02.03, 16:23 jottka napisała: > a twoje reakcje na życzliwe info kobity były jakos mało życzliwe i pewnie > dlatego nie chce jej siem z tobą gadać hm.. różnie można czytać. życzliwość lub jej brak. ale przecie nie będe każdego zdania przypisami opatrywał, w których każdy czytający mógłby swoje wątpliwości rozwiać... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Znalazł się Linda w spódnicy. 11.02.03, 16:07 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Nie chce mi sie z toba gadac.... doprawdy? do tej pory nie zauważyłem. peno ślepy jestem. taka przypadłość.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: Znalazł się Linda w .... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 16:21 > > > Dobra!!! Od tej chwili...Nie chce mi sie z toba gadac.... > > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Znalazł się Linda w .... 11.02.03, 16:24 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > > > > > > Dobra!!! Od tej chwili...Nie chce mi sie z toba gadac.... trudno. jakoś to przeżyjemy. jak kiedyś minie, to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś