Gość: siksa69 IP: *.nsw.bigpond.net.au 28.07.06, 11:03 za nieortodoksyjne spojrzenie na sprawy ale juz pierwszy moj post skasowali bo tlen im przeszkadzal forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=45905529 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen współczuję... 28.07.06, 11:06 ale to chyba twój problem (z określeniem płci nie masz problemu?)... ps. kryteria cięcia są czasem niezbadane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoł Re: polubilam kiko IP: *.chello.pl 28.07.06, 11:24 > za nieortodoksyjne spojrzenie na sprawy Chyba czytałem inną Kiko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: polubilam kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:49 ty masz szczególne pojęcie o wszytkim gph, jakiś dziwak jesteś co wpiszesz jakiś post to ludzie się śmieja, pisz u siebie na TWA, co ci w tym przeszkadza, tutaj musisz sie poświęcać,tu pisza trolle,etc, Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: polubilam kiko 28.07.06, 11:50 Gość portalu: ania napisał(a): > tutaj musisz sie poświęcać,tu pisza trolle,etc, peteen jest naszym młotem na czarownice i poświeca sie z miliony :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: polubilam kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 11:56 to wszystko jasne, zero zdziwieni, co oczekiwać od ludzi Sierpa i Młota? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: polubilam kiko 28.07.06, 11:59 ubeków i komuchów- dla ścisłosci.. jak wy dzieci neostrady nieuważnie forum czytacie.. przecież wszystko jest tu wyjaśnione Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: polubilam kiko 28.07.06, 12:00 że będziemy się rzucać pod wasze czołgi z wiązką granatów albo i bez wiązki Odpowiedz Link Zgłoś
gph to masz jeszcze granaty ty stary ubeku??? 28.07.06, 12:20 bo mnie zostały tylko teczki :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
peteen tylko nie stary, tylko nie stary! 28.07.06, 12:24 mam też cytrynki i winogrona... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tylko nie stary, tylko nie stary! 28.07.06, 12:27 peteen napisał: > mam też cytrynki i winogrona... a kawior i wódkę? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: tylko nie stary, tylko nie stary! 28.07.06, 12:29 a rzuciłbyś w czołg kawiorem? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: tylko nie stary, tylko nie stary! 28.07.06, 12:35 peteen napisał: > a rzuciłbyś w czołg kawiorem? nu, jakby się nie zgrał z wódką, to nawet mieszanką bym rzucił :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: polubilam kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 12:24 rzuć siez wieżowca, zamiast siedzieć dzień i noc na necie, to choroba Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: polubilam kiko 28.07.06, 13:33 Dziękuję Sikso za miłe słowa. W zasadzie nie bywam już na forum bez ważnego powodu. Serdecznie pozdrawiam. k. Odpowiedz Link Zgłoś
gph uważasz że to jest ważny powód?? 28.07.06, 13:38 kikoo1 napisała: > Dziękuję Sikso za miłe słowa. W zasadzie nie bywam już na forum bez > ważnego powodu. Serdecznie pozdrawiam. no to pogratulowac hierarchii wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: uważasz że to jest ważny powód?? 28.07.06, 13:39 Ma zatwardzenie więc teraz rzadziej ma wazne powody!!!;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
marynka7 Re: uważasz że to jest ważny powód?? 28.07.06, 21:17 Nieortodoksyjna Kiko... Oksymoron chyba albo może jaki epitet metaforyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: uważasz że to jest ważny powód?? 01.08.06, 00:03 a jka ty masz hierarchię wartości - małoczytelna jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pet Re: polubilam kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:30 do końca dni na ziemi kiko bedzie sie wielu kojarzyć z porażką Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: polubilam kiko 28.07.06, 22:53 Pet, nie postrzegam tego w ten sposób. Przez okres mojej działalności na forum spotykałam się dość często z oznakami sympatii i aprobaty. Miałam okazję rozmawiać z miłymi i niebanalnymi ludżmi, dowiedziałam się i nauczyłam różnych ważnych rzeczy. A że na tym forum przeważają ludzie agresywni, przekraczajacy granicę tego, co w naszej kulturze nazywamy dobrym wychowaniem i często nie przebierający w słowach i środkach w walce z "wrogiem", nie znający pojęcia dyskusja itp... postanowiłam zaniechać a może zawiesić działalność kiko na krakforum. Mam nadzieję, że prędzej czy pózniej sytuacja zmieni się i znowu będzie możliwe odbywanie satysfakcjonujących i ciekawych rozmów. Zresztą od czasu do czasu nadal zdarza mi się zabierać głos przy okazji jakichś interesujących mnie spraw, oczywiście niekoniecznie już jako kiko. A taki wątek, jaki założyła Siksa sprawił mi dużą radość i choćby dlatego warto było! Pozdrawiam! kiko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek z neo Re: polubilam kiko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:04 ja sie na ten przykład nauczylem rozpalac ognisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siksa a wiec jednak... IP: *.nsw.bigpond.net.au 29.07.06, 03:59 po oddzwieku wnosze ze bylo spoleczne zapotrzebowanie na ten post, inicjalnie odrzucony przez cenzure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator przyłączam sie do zwolenników Kiko IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 01.08.06, 15:40 a stare pety sie wyrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: przyłączam sie do zwolenników Kiko 01.08.06, 15:41 Te klezmer,buraska już ledwo zipie!! Odpowiedz Link Zgłoś