Gość: Janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:29 niedawno siedze w Jauracie w knajpce przychodzi grupa 17 latkow czytaja menu i mowia "ty , ja to bym musial na garach w kuchni caly rok pracowac zeby tu zaplacic " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janek Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:03 no i zamowili, zjedli a potem myk do morza a wlasciciel nie mial pontona , nie dogonil ps.musze was rozweselic bo wy to jakis cmentarz na FK zalozyliscie wszyscy na pomidorach w Angli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko neostrady Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:05 nie, wszscy na imprezie. tez bym poszedł jakbym nie miał zlamanej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:10 czy usilowales zbierac owoce we Wloszech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: podsluchane IP: *.sympatico.ca 29.07.06, 00:09 ...duzo w tym prawdy....w tych jadlodajniach przy rynku...podle jedzenie a licza sobie jak w londynskim Hiltonie... ...ceny restauracyjne w Krakowie odstraszaja turystow....mam bezposrednie relacje od znajomych Irlandczykow zamieszkalych w Toronto... ...no coz "wasze ulice nasze kamienice"...do obiadu trzeba doliczyc czynsz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:18 mnie kelnerka skasowala w Rynku 22zl.za kawe zaplacilem, poszedlem i kupilem paczke kawy za 3zl. przekazalem ja w prezencie wlascicielowi zeby czasem napoil pragnacych za 2 zlo za kubek spieprzaj dziadu mi powiedzial wieczorem spotkalem go na wspolnej kolacji organizowanej przez bank dla prestizowych klientow czerwony sie zrobil jak gula u indyka a ja do niego- oo, witam, oo zdaje mi sie ze to chyba pan tak nie lubi kawy dobrze poznaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:39 cóz to za syfiasta kawa, żeś kupił paczke za 3 zl ? jakaś chińska podróbka dla polskiej biedoty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: podsluchane IP: *.sympatico.ca 29.07.06, 01:33 ...no i po co to odwracanie kota ogonem...powiedzmy ze kolega janek wydal na kawe 5zl. ....to nie to samo co 22zl. ....paczkowana...kawa w Polsce jest o wiele tansza niz w Kanadzie...wielokrotnie kupowalem kawe w Polsce... ...no ale mamy taka sytuacje ze tak sztucznie wygurowane ceny za uslugi restauratorow turystyce polskiej nie pomagaja...bo ! ...turyste dlugo trzeba rozpieszczac ... ...po powrocie do USA, Kanady UK, Irlandii Holandii...wroci to w swoje srodowiska pracy codziennej...i tu zaczyna sie bardzo ludzki scenarjusz... pierwsze pytanie pierwszego dnia powrotu z urlopu; ...gdzie spedziles urlop...? pada odpowiedz; ...w Polsce ! ...no i jak bylo...? ...super...tylko wszysko piekielnie drogie.. ...w przyszlym roku juz tam nie pojade... ...pojade do Malezji, na wyspy Hula Gula, na Floryde, w Andy ...do Meksyku ...byle nie do Polski.. ...masz racje wszedzie jest atak tanio...a ja bylam w Wenezueli...dziewiczy krajobraz, swietna kuchnia, piekna pogoda, czyste plaze...i to wszysko kosztowalo mnie grosze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 08:28 kraków cierpni na nadmiar dziczy z Europy [tanie linie lotnicze przywożą motłoch], przejdż się po rynku wieczorem, więc ten motłoch rzeba wyeliminować podnosząc ceny, jak motłoch przestanie przyjeżdżać - bo zacznie jeżdzić do komunizującej się WENEZUELI - własnie nacjonalizują przemysł, to wtedy ceny w Krakowie, będzie mozna obnizyć, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:55 ta za 3zl. byla lepsza od tej ktora kupil wlasciciel, pewnie zaplacil zlotowke a za mala filizanke wzial 22zl.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 10:01 nikt , absolutnie nikt z moich zagranicznych gosci nie wroci do Krakowa na wakacje drogo, brudno, niebezpiecznie , glosno i chamstwo jak im zostana emeryci to i turysci IV kategori tez nie beda przyjezdzac bo kogo beda podrywac ? babcie bezzebne ze starych kamienic jak napisalem pierwszy na forum , ze do Krakowa przyjezdzaja turysci IV kategori to mi sie oberwalo jak dziennikarz GW skopiowal moj temat to teraz wszyscy wierza i juz nie pyszcza Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: podsluchane 29.07.06, 10:07 Janek!! Cała Polska ,to już IV kategoria w turystyce i w polityce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: podsluchane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:26 ba, zeeeeby czwarta Odpowiedz Link Zgłoś