Dodaj do ulubionych

Matematyka na UJ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:10
Witam dostałem sie na uj na matematyke chcialem się dowiedziec czy trudno sie
utrzymac

PS. kto tam jeszcze idzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesko Re: Matematyka na UJ IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:13
      na informatyce przez matematyke odpada masa ludzi - okolo 30-40 % wiec
      domyslalm sie ze na matematyce jest jeszcze ciezej :)
      • Gość: ... Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:19
        heheh może dam rade=)
        • Gość: k. Re: Matematyka na UJ IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.07.06, 21:50
          ja się dostałam, boję sie tam iść ;)
          • Gość: k. Re: Matematyka na UJ IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.07.06, 21:50
            ps. na infie odpadają przez matmę głównie dlatego, że tam po prostu program z
            matematyki jest o wiele szybciej realizowany, tak mi się wydaje.
          • Gość: GrzeŚ Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:52
            ooo to sie pewnie spotkamy: - D napisz na gg jak chcesz ->> 7005750
    • Gość: a Re: Matematyka na UJ IP: *.proxyplus.cz / *.zetosa.krakow.pl 30.07.06, 23:22
      Skonczyłam matematykę na UJ parę lat temu. Studia ciekawe, ale musi cię to
      interesować.Wtedy na pewno sobie poradzisz. Jak zwykle najtrudniejszy i
      najcięższy pierwszy rok. Pozdrawiam.
      • Gość: ... Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:23
        O pierwszym roku to każdy mówi, ja sie bardzo interesuje matmą uwielbiam ją to
        może będzie w porządku:)
        • Gość: /.../ Re: Matematyka na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:22
          jestem w trakcie pierwszego roku matematyki na uj (sesja sie znow niedlugo zacznie ;)) ogolnie moge powiedziec ze tu pojecie matematyki znacznie rozni sie od tego wyniesionego ze szkoly... ja ta roznice odbieram pozytywnie chociaz ciezko rzeczywiscie jest...
          aha... i gratuluje tym co sie dostali ;)
          tak z ciekawosci - jaki byl prog w tym roku?
          • Gość: ... Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:01
            W tym roku był próg 80,7 z tego co widziałem
            • Gość: bijekcjazNwR Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 17:38
              80,7? No to delikatnie wyższy niż w roku ubiegłym. Ale po uwzględnieniu
              odwołań... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka