Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 13:10 Witam dostałem sie na uj na matematyke chcialem się dowiedziec czy trudno sie utrzymac PS. kto tam jeszcze idzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzesko Re: Matematyka na UJ IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:13 na informatyce przez matematyke odpada masa ludzi - okolo 30-40 % wiec domyslalm sie ze na matematyce jest jeszcze ciezej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:19 heheh może dam rade=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Matematyka na UJ IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.07.06, 21:50 ja się dostałam, boję sie tam iść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Matematyka na UJ IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.07.06, 21:50 ps. na infie odpadają przez matmę głównie dlatego, że tam po prostu program z matematyki jest o wiele szybciej realizowany, tak mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrzeŚ Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 21:52 ooo to sie pewnie spotkamy: - D napisz na gg jak chcesz ->> 7005750 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Matematyka na UJ IP: *.proxyplus.cz / *.zetosa.krakow.pl 30.07.06, 23:22 Skonczyłam matematykę na UJ parę lat temu. Studia ciekawe, ale musi cię to interesować.Wtedy na pewno sobie poradzisz. Jak zwykle najtrudniejszy i najcięższy pierwszy rok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 17:23 O pierwszym roku to każdy mówi, ja sie bardzo interesuje matmą uwielbiam ją to może będzie w porządku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /.../ Re: Matematyka na UJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 19:22 jestem w trakcie pierwszego roku matematyki na uj (sesja sie znow niedlugo zacznie ;)) ogolnie moge powiedziec ze tu pojecie matematyki znacznie rozni sie od tego wyniesionego ze szkoly... ja ta roznice odbieram pozytywnie chociaz ciezko rzeczywiscie jest... aha... i gratuluje tym co sie dostali ;) tak z ciekawosci - jaki byl prog w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:01 W tym roku był próg 80,7 z tego co widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bijekcjazNwR Re: Matematyka na UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 17:38 80,7? No to delikatnie wyższy niż w roku ubiegłym. Ale po uwzględnieniu odwołań... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś