Gość: armisti IP: *.niepolomice.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 18:13 od marca mam chodzić na lekcje angielskiego w profi-lingua, jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maniek Re: profi-lingua IP: 80.48.165.* 12.02.03, 21:47 Słyszałem od kumpla,że potrafią zmusić tam do nauki-kartkówki,a przede wszystkim fajni lektorzy itp.Mają też dużą bibliotekę i wideotekę plus te bezpłątne konwersacje-tylko czas,czas ciagle goni nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: profi-lingua IP: 1.5.* / 192.168.2.* 12.02.03, 21:52 Ich cel jest jeden doić kasę od frajerów. Wykładowcy sa przypadkowi. Zresztą Profi-Lingua ciagle ich poszukuje przez anonse zwłaszcza w Gazecie Wyborzej. siedizba tej firmy mieści się w Katowicach. Tu są tylko sekretarki. Zresztą jeśli zaczynasz zającia w marcu, to najdalej w kwietniu zrozumiesz Swój błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troopz Re: profi-lingua IP: *.V-LO.krakow.pl 14.02.03, 10:54 Macie zupelna racje. Moi znajomi tam chodzili i wypisali sie po pierwszym semestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mags... Re: profi-lingua IP: *.markom.krakow.pl 13.02.03, 15:32 Gość portalu: armisti napisał(a): > od marca mam chodzić na lekcje angielskiego w profi-lingua, jak tam jest? beznadziejnie - czemu się nie informowałeś przed wyrzuceniem kasy w błoto?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: earth PROFI IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 23:19 Ja kocham tę szkołe!!! Po pierwsze: jak chcesz się nauczyć to się nauczysz, a w Profi uczą dobrze!!! i mam najlepszą pod slońcem chyba lektorkę i kiedy jestem tam na angielskim to od razu i uczyć mi się chce i uśmiecham się bardzoej do świata... :) fajnie tam. po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś